Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

Baaaaiii...cum lipsesc cateva ore, cum redistribuiti barbatii. Pana la urma cine il ia pe don tataie ca nu mai inteleg nimic? La alegeri alegem noi sau putinii masculi care au mai ramas prin club?

Vas, tu ba investesti bani, ba sentimente, ba satisfactii...hotaraste-te. Ia pune tu aici la fete un cv complet si o scrisoare de intentie. Nu ne mai lua prin invaluire.

Donttouch, draga mea, stiu ca te-ai saturat de ciorba de morcovi, dar ne-am obosnuit cu ea, stim c-o facem buna si decat nimic tot e mai ok. Barbatii astia...numai gura e de ei si cu satisfactia tot in pom ramanem. Cu discretia stam bine in schimb. Si sa vrem si tot n-avem ce povesti
irinaandreia
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:32
Unde a disparut toata lumea? Am zis ceva gresit?
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:08
neatza irina! sunt toti plecati in cautare de "satisfactie" ca pe-aci se lasa gasita mai greu
asa ca discreti sa fim ca ce mai conteza restul
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:18
Ah, bine ca ai aparut Donttouch. Incepuse sa mi se faca frica singurica pe aici...mai e si Halloweenul azi. Nici nu stiu in ce sa ma maschez...
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:37
ma cred ca intr-o femeie satisfacuta ar fi perfect
se pare ca azi cea tafnoasa sunt eu
o fi din cauza ca si saptamana asta se incheie cu ciorbita de morcovi(pana la urma de atata ciorba o sa devin rosie "de invidie")
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:49
Lasa draga mea ca o iesi soarele si pe strada noastra...satisfactia se lasa asteptata si weekend-ul asta din cate vad. Dar saptamana viitoare rupem tot
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 11:58
ma asa sa fie cum spui tu, eu tot disctreta raman
sper sa ne vina saptamana viitoare cu intariri si laura
poate cine stie apare si donul atunci
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 12:26
Da, mai ales Donul ca el e sufletul discutiei. Nu vezi ce pasiuni mistuitoare a iscat pe aici? Din pacate e cam mare concurenta la el deci o sa stau cuminte sa astept o prospatura. Vreau unul nou, nu tot pe astia de i-a facut toata lumea posta(virtual bieninteles)
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 12:35
subscriu
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 12:44
De la: irinaandreia, la data 2008-10-30 18:32:51Baaaaiii...cum lipsesc cateva ore, cum redistribuiti barbatii. Pana la urma cine il ia pe don tataie ca nu mai inteleg nimic? La alegeri alegem noi sau putinii masculi care au mai ramas prin club?

Vas, tu ba investesti bani, ba sentimente, ba satisfactii...hotaraste-te. Ia pune tu aici la fete un cv complet si o scrisoare de intentie. Nu ne mai lua prin invaluire.

Donttouch, draga mea, stiu ca te-ai saturat de ciorba de morcovi, dar ne-am obosnuit cu ea, stim c-o facem buna si decat nimic tot e mai ok. Barbatii astia...numai gura e de ei si cu satisfactia tot in pom ramanem. Cu discretia stam bine in schimb. Si sa vrem si tot n-avem ce povesti

curiculum vita(ta)e

investesc in :bani, sentimente, satisfactii neimplinite, femei nesatisfacute
nu iau prin invaluire, iau prin fata , pe la spate, din lateral lungit sau in picioare
caut femeia perfecta ( desteapta, frumoasa si cu bani si devreme acasa{ca avem treaba multa} )
caracterizare : barbat, caucazian, inalt, frumos, destept, cu bani masina casa, posesor de talente ascunse in arta amorului, discret, neepilat ( ca sa stiti la ce va asteptati )

astept bucurestiul si provincia

_fantoma_
Postat pe 31 Octombrie 2008 12:51
deci:
frumoasa-nus daca se pune blonda si cu ochii verzi
desteapta -n-am cine stie ce diplome(nu-i bai ca oricum mi le bagau repede fetele de pe forum in c..)
bani - hai sa spunem satisfacator(imi cam permit orice mai putin sa platesc un barbat pt satisfactiuni )
devreme acasa -aici nu cred ca o sa corespund(din obisnuinta ajung numai dupa ora 20,00)
Partea cu epilatul nu-i o problema numai par pe spate sa nu ai
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 12:58
AHHH, Vas ce cv impresionant:)) Daca eram femeia perfecta cred ca ma dadeam la tine...dar din toate calitatile enumerate cred ca sunt doar desteapta(cu accentul pe "cred").

Donttouch, ce zici iubita? Te bagi tu?
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 12:59
ma irina eu imi prezentai oferta dar daca citesti atent asteapta intai bucurestiul apoi provincia (asa ca la mine tot ciorbita)
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:01
dar tipul care a deschis topicul nu se mai arata ?

Postat pe 31 Octombrie 2008 13:04

offf offf offff, batranetele mele

1. nu am zis ca astept intai bucurestiul
2. cand am zis desteapta , marefeream sa nu-mi fie rusine cu ea cand deschide gura; diplomele nu ma intereseaza, nu de acolo iti iei desteptaciunea
3. frumusetea nu consta doar in blonda cu ochii albastrii-verzi
4. devreme acasa poate fi si ora 20.00, nici eu nu ajung mai devreme de multe ori

satisfacute ?

sorry, nu sunteti, ca deaia ne aflam aici
_fantoma_
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:06
acum gluma,gluma vas dar chiar sunt blonda si cu ochi verzi si da stiu o gramada de bancuri cu blonde
si chiar daca sunt blonda uite ca fac parte din clubul femeilor nesatisfacute asta sa fie oare din cauza desteptaciunii mele
?
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:10
Scuze Donttouch, nu vazusem postarea ta cand am scris. Dar oricum cred ca Vas pe tine te vrea. Eu sunt si din Bucuresti, si blonda cu ochii verzi si ajung acasa muuult dupa 20.00...mai spre dimineata asa
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:10
Hihi...suntem amandoua blonde cu ochii verzi. Poate suntem gemene:))))...eee, Vas...cum ar fi asta?

Mai Donttouch ar trebui sa ne infiintam un topic separat pt nesatisfacute blonde(si mai putin discrete) ca vad ca oricum am ramas singure pe baricade

irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:14
asta a fost cea mai tare faza cred irina ca trebuie sa schimbam denumirea clubului
CLUB PT BLONDE CU OCHII VERZI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:16
De la: irinaandreia, la data 2008-10-31 13:14:17Hihi...suntem amandoua blonde cu ochii verzi. Poate suntem gemene:))))...eee, Vas...cum ar fi asta?

Mai Donttouch ar trebui sa ne infiintam un topic separat pt nesatisfacute blonde(si mai putin discrete) ca vad ca oricum am ramas singure pe baricade

amandoua blonde cu ochii verzi?

gata m-am hotarat

va iau pe amndoua in acelasi timp

credeti ca faceti fata?

daca nu , nu-i problema , puteti sa mai faceti si spate din cand in cand

so?
_fantoma_
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:23
Ia uite ce i-am atatat imaginatia lui Vas...proastele de noi...n-am fi zis de la inceput ca suntem blonde cu ochii verzi...stam ca tutele la cratita cu ciorba de morcovi...offf

Mai Vas putem sa stam una cu fata, una cu spatele ca sa ai o privire buna de ansamblu

irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:29
mai vas eu una ma bag dar mie sa-mi spui clar si raspicat care de fata si care de spate
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:30
De la: donttouch, la data 2008-10-31 13:30:32mai vas eu una ma bag dar mie sa-mi spui clar si raspicat care de fata si care de spate

era vorba de momentul cand obositi

cand nu mai poti pe fata , mai faci si pe spate

sau aia era la tricotat, unu pe fata unu pe dos?

oricum, cand avem prima intalnire?

deja sunt nerabdator
_fantoma_
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:37
Hai ma Dontouch, gasiram si noi un doritor sa-si faca pomana cu amandoua si mai ai si pretentii...asa si eu i-as fi zis sa se epileze dar n-am mai comentat nimic. Facem si noi cu randul...depinde acuma si cine are fata sau fundul mai frumos ca doamne fereste sa-i stricam privelistea binefacatorului

Oricum sa stii Vas ca eu ma epilez si n-am de gand sa-mi las plete pentru tine. Clar?
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:39
pai stai sa ma gandesc pe o scara a "nesatisfactie"de la 1 la 10 eu ma situez cam pe la 7 asa ca astept sa mai scada putin ,"sa dea in clocot"
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:41
De la: irinaandreia, la data 2008-10-31 13:39:38Hai ma Dontouch, gasiram si noi un doritor sa-si faca pomana cu amandoua si mai ai si pretentii...asa si eu i-as fi zis sa se epileze dar n-am mai comentat nimic. Facem si noi cu randul...depinde acuma si cine are fata sau fundul mai frumos ca doamne fereste sa-i stricam privelistea binefacatorului

Oricum sa stii Vas ca eu ma epilez si n-am de gand sa-mi las plete pentru tine. Clar?

am zis eu ca vreau sa aveti par pe voi?

eu ziceam de mine ca am, ca sa stiti dinainte

si apropos, nu am par pe spate, uitasem sa raspund

aaaaaaaaaaaaa, si de epilat, clar nu ma voi epila

am trecut de faza asta de mult

asa caaaaaa .......cand avem prima rund de satisfactii ?
_fantoma_
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:44
Pai n-ai vazut mai sus? O asteptam pe Donttouch sa dea in clocot...ca fara ea n-are nici un talent si singurica mi-e frica.
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:47
De la: irinaandreia, la data 2008-10-31 13:47:56Pai n-ai vazut mai sus? O asteptam pe Donttouch sa dea in clocot...ca fara ea n-are nici un talent si singurica mi-e frica.

dontt....., hai mai repede, ca pana dai tu in clocot, am dat eu

si ce ma fac cu interdictia " nu atinge " ?

caaaaa......degeaba ne vedem daca nu am voie si altele
_fantoma_
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:55
Pai cand da in clocot isi schimba numele in "Touchme"...sau "TouchmeVas" ca sa fie mai explicita:))))
irinaandreia
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:58
ei cand este vorba de satisfactie iti dau voie"touch me"
tocmai ma programai la salon pt luni cica schimbari majore ma fac bruneta ,ma mai primiti in clubul vostru?
donttouch
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
!!!...ash avea o intrebare...!!! 29 De la: scorpio67 20 Iulie 2009 14:01
masturbarea e o rusine sau e ceva normal? 114 De la: felixcat 25 Aprilie 2011 14:26
Ati reprosat vreodata dimensiunea penisului partenerului? 1 De la: Erikvanderty 22 Septembrie 2016 12:36
Urgent pana pe 1 august! Caut colega de apartament! 7 De la: kudika228340 11 Iulie 2011 10:48
uscaciune in zona intima... 9 De la: kudika_939125 13 Noiembrie 2013 12:43