Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

irina ce faci ma tradezi deja faci planuri cu altcineva
?
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:49
De la: irinaandreia, la data 2008-11-04 10:47:13Ia auzi Vas. Tulcea...mergem cu masina ta sau cu a mea?

pai si cu dontt ce facem
nu vezi ca acum e ea nerabdatoare?

_fantoma_
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:49
Donttouch tu erai prima invitata
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:50
bine fato eu am rezistat eroieste aici cu tine si tu cum apar alte candidate ma si dai uitari
donttouch

dontt, stai linistita , eu nu te tradez
doar nu am asteptat atata sa dai in clocot , si acum cand ai dat sa renunt

_fantoma_
Ia sa va hotarati voi 3 intre voi cand vreti sa veniti k va astept cu bratele deschise..
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:51
Of, nici nu mai stiu ce sa facem. Atatea oferte azi...m-am zapacit de tot. A, bombonico...Dont are rau de masina. Asa ca tot la Valcea cred ca tre sa ne deplasam ca doar n-o sa lasam blonda singurica si nesatisfacuta
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:52
Daca ii e rau de masina trimitem un avion special sa ne-o aduca..Eu zic ca merita..
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:53
offffffffff vassssssssss m-am linistit
sper ca in curand nu voi mai fi o femeie nesatisfacuta iar in ceea ce priveste discretia o dau in m....... ca sa le oftic putin pe fetele astea de pe aici care incepura sa-si faca planuri fara mine
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:54
De la: donttouch, la data 2008-11-04 10:54:20 offffffffff vassssssssss m-am linistit
sper ca in curand nu voi mai fi o femeie nesatisfacuta iar in ceea ce priveste discretia o dau in m....... ca sa le oftic putin pe fetele astea de pe aici care incepura sa-si faca planuri fara mine

pai crezi ca renunt asa usor la munca mea de o saptamana?
plus de asta, doar sunteti doua blonde cu ochii verzi, nu?
cum as putea renunta la asa nebunie?

_fantoma_
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:57
Eu n-am nici un plan fara tine dont. Doar l-am refuzat si pe Vas care vine cu carnita ca sa te astept pe tine. Esti rea si nerecunoscatoare
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:58
Vedeti mah fetelor de ce am apelat eu la toy-ul meu..k oricum orice s-ar face..tot blondele au inaintare.. O bruneta nu mai are nici macar farmec..
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:00
nu sunt rea mai irina numai ca ma enerveaza starea asta de clocot
si tocmai cand sa rezolv si eu problema hop top apar alte oferte
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:03
Ei Bombonico nu te supara. N-avem nimic cu brunetele. Doar ca noi planuiam asta mai demult iar Vas are o fantezie cu 2 blonde cu ochi verzi:)
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:03
Sa inteleg k pana acum nu aveati locatie..si acum cand vi s-a oferit una..ii dati cu piciorul...
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:04
salve fetilii mele
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:04
bombonico avem si locatie numai ca inca nu eram eu complet nesatisfacuta irina si vas erau in asteptare
asa ca pazea vas si doua blonde cu ochii verzi sunt pusi pe fapte mari
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:06
De la: dana10bomboana, la data 2008-11-04 11:04:05Sa inteleg k pana acum nu aveati locatie..si acum cand vi s-a oferit una..ii dati cu piciorul...

mahhh, mie imi plac si brunetele, stai linistita
dar cand am auzit ce propunere mi s-a facut ( doua blonde cu ochii verzi in acelasi timp ) iti dai seama ca nu am putut refuza

lauricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_fantoma_
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:07
bei dana-bombon ia nu te lua de brunete ca acilea te fac cu ou si otzet,ce ai fa???
io,adeca batrana topicului mi-s bruneta creatza asa ca vezi cum te scotzi daca vrei satisfactie acilea pe forum....eeeee
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:07
Lauraaaa...ce faci draguta? S-au cam aprins spiritele pe aici. Tu ce faci tot pe tataie il astepti?

Bombonico, nu era problema locatia ci raul lui dont de masina. Ca in Bucuresti avem locatii slava domnului:))
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:08
lauraaaaaaaaaaaaa lauraaaaaaaaaaaa pe unde umblasi mai fato despletita
cumva ceva vesti de la tataieeeeeee
nu de alta dar il asteapta si dandanica
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:08
iri iubita,donty,ce facetzi mai,mi se lumina ziua cand va vazui pe amandoua acilea,ba m-ati si stigat,tzuce-va mama pe voi de iubite dragi si frumoase ce-mi suntetzi.
ia,ca imi vine sa va tzuc toata ziua,asa imi suntetzi de dragi.
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:10
lauraaaaaaaaaaaaaaa te bagi si tu la ce am planuit noi(eu,irina si vas) ca vad ca tataieeeeeeeeeeee dus a fost nu de alta dar pt tine facem oarece exceptie adica parca acceptam si ceva brunet
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:11
Laura te iei de bombonica degeaba ca ea e in echipa cu tine. Noi suntem blondele
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:11
nu mai fetili,cu tataie am pus punct,nu se mai putea,
pai el ce crezu,ca ma satisface odata si dispare atata vreme??????nu s-a uitat la varsta mea...exact anii aceea cand o femeie e foarte indiscreta...
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:12
Buna si tie Laura...

Din respect pt Irina, Dont si Vas nu iti raspund la mult educatul tau apelativ "fa", dar la cei 34 de ani ar trebui sa fii mai cu capul pe umeri si sa citesti mai bine data viitoare!!!!!!!!!!!
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:13

dragelor , va las sa mai clocotiti o tara

trebe sa plec o leaca

stiti voi , la produs
nu va mai spun ce

sa nu ma inselati pana ma intorc

_fantoma_
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:13
ahaaaa,bombo iubita,treci acilea la apel,uite ca suntem 2-2,scor egal,numa bine ca am echilibrat situatziunea
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:14
si noi te tzucam dulce laura
irina nu fi rea pt laura noastra facem o exceptie chiar daca este brunta doar sti ca vasssssssss are o slabiciune pt ea(asa ca mai bine ne aliem cu dusmanul decat sa ni-l sufle pe vassssss si sa ramanem cu buzele umflate)
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:14
Of, iar a fugit Vas...eu am zis ca n-ai ce sa faci cu el. Iar ne-a lasat nesatisfacute si azi. Ei bine ca ne avem una pe alta ca fara voi nu stiu cum treceam prin perioada asta grea de nesatisfactie
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fiti sincere!!! care este...? 52 De la: mascaltzone01 19 Noiembrie 2009 13:10
si barbatii vor sa faca dragoste...nu doar sex 296 De la: SIDONIA69 8 Mai 2009 06:12
Ginecologi buni din Cta 27 De la: AlexaN 15 Aprilie 2013 21:44
Ajutati-ma... 5 De la: 90701 28 Septembrie 2009 12:40
perversitate(sexuala) vs.inocenta 24 De la: lover_woman 21 Ianuarie 2011 22:06