Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: irinaandreia, la data 2008-10-28 15:40:36Weeee...prospatura la orizont Mai e si aproape din Bucuresti. Sac! sac! Laura!

Dar ce e cu apusul ala de soare, dragutule? Esti doar romantic sau nu vrei sa pui o poza sa arati marfa aici la fete?

ia uitate la profilul meu

ia vezi , am poze?

si daca as fi romantic, ar fi asa rau?

_fantoma_
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:42
adevarat ca-i mai mica distanta de la valcea la bucuresti,dar din cate vad laura vas ca si tataieeee tot pe tine te prefera asa ca eu raman in continuare "cu buza umflata"si cu speranta ca o sa gasesc in cele din urma ceva satisfacator(apropo de discretie o dau in .........daca imi vi fato cu ceva picanterii)
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:44
hai mai vas ca ma uitai eu la poze m-ai convins discretia intruchiata acum ramane de vazut cu cealalta parte(lauraaaaaaa fato astept colet cu toate cele de zisesi mai sus) cred ca o pun de ceva perversitati (am uitat sa precizez nu vreau romantism asa ca jos apusul )
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:49
De la: donttouch, la data 2008-10-28 15:44:10adevarat ca-i mai mica distanta de la valcea la bucuresti,dar din cate vad laura vas ca si tataieeee tot pe tine te prefera asa ca eu raman in continuare "cu buza umflata"si cu speranta ca o sa gasesc in cele din urma ceva satisfacator(apropo de discretie o dau in .........daca imi vi fato cu ceva picanterii)

am zis eu undeva ca o prefer pe laura ?

si daca nu ma insel,pe alt topic ti-am zis ca tocmai am fost prin valcea, deci distanta nu este mare, mai ales ca o sa mai trec cat de curand

asa ca stai linistita, nu ramai cu buzele ( care ??? ) umflate

_fantoma_
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:50
fetelor bag seama ca o sa va parasesc cat de curand( adica n-o sa mai fac parte din clubul nesatisfacutelor?)mai, vas mai,sa renunt eu la asa minunatie de club?
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:53
Da ma, Laura asta ne sufla toti masculii si noi ramanem tot discrete si nesatisfacute. Lasa Donttouch ca bautura si ciocolata se gasesc pe toate drumurile

Scuze Vas, nu ma uitasem la profil. Credeam ca vrei sa ne pacalesti cu apusul ala. Apropos de romantism...tu ai vazut cum se numeste topicul? Crezi ca noi de dulcegarii avem nevoie??

Culmea sunt barbatii astia...cand zici si tu ca ai dat de o bucatica, o dau in romantisme si tre sa-i vrajesti ca pe domnisoarele alea de moda veche

offff...
irinaandreia
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:54
fetelor trebuie sa plec!asa ca va rog fiti blande cu vas nu-l puneti pe fuga mai ales acum ca se intrevad ceva discretii pe "viitor"
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:57
Donttouch eu zic sa mai astepti un pic pana iti anunti retragerea din club. Cu o floare nu se face primavara. Nu stii daca te satisface si dupa aia vii inapoi cu coada intre picioare. Mai bine mai stai pe aici sa ai parte de niste satisfactie intelectuala cum numai femeile stiu sa ofere
irinaandreia
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:00
bei fetiliii,nu punetzi asea usor botul,ca am pretentzii de la voi,eeee
donttouch,unde fugii fato,sa iti iei lama?ha?,laaasa parul la vedere ca sa fii mai conservatoare,sa vedem daca te place natural,vino inapooooi
matracucu
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:20
irina,nu dispera iubita,cand va veni al tau calare pe aia a lui (nu va avea nevoie de cal).sa te tzii atunci,pt ca vezi tu,cine rade la urma rade mai bine,numai irina draga,sa te opresti atunci o leaca din ras si sa ne spui daca a meritat asteptarea......
matracucu
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:21
vas draga,stai linistit,din partea mea nu te stresa.....daca zici ca nu ma preferi,pt ca va veni si randul meu si apoi sa vezi tu......da da,nu o sa iti spun nimik,tie nu o sa iti spun
matracucu
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:23
Laura, cred ca l-am speriat si pe Vas ca vad ca n-a mai zis nimic. Casanova a uitat sa adauge si nebune in denumirea clubului
irinaandreia
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:30
De la: laurathegirl, la data 2008-10-28 16:23:19vas draga,stai linistit,din partea mea nu te stresa.....daca zici ca nu ma preferi,pt ca va veni si randul meu si apoi sa vezi tu......da da,nu o sa iti spun nimik,tie nu o sa iti spun

am zis io ca nu te prefer?

explicam altcuiva ca nu am zis ca te prefer; cred ca este o mica diferenta

numai ca, asa cum am zis mai devreme, acum incerc eu sa aleg, cu toate ca sunteti cam putine care v-ati depus candidatura

nu stiu ce sa fac, sa mai astept, sa nu mai astept

ptr ca eu sunt si genul statornic

adica una si buna, si multumita si satisfacuta si discret ( eu )

_fantoma_
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:36
nu l-am speriat irina,nici vorba,doar ai vazut la profilul lui,nu arata a barbat ce se sperie usor.....
casanova baiat subtzire,normal stii cum a vrut sa puna nume la topic????
club pentru femei care umbla dupa sarsam si nu zic la nimeni.....
ceva de genu asta...
matracucu
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:39
De la: laurathegirl, la data 2008-10-28 16:39:00nu l-am speriat irina,nici vorba,doar ai vazut la profilul lui,nu arata a barbat ce se sperie usor.....
casanova baiat subtzire,normal stii cum a vrut sa puna nume la topic????
club pentru femei care umbla dupa sarsam si nu zic la nimeni.....
ceva de genu asta...

hhhmmmmm

din ce ai vazut tu ca nu ma sperii usor?

oricum, mai astept pana maine sa vad ce candidaturi se mai depun , si gata ma hotarasc

dar sa fie clar : nu o sa strig in gura mare pe cine am ales

doar asta este si ideea nu ? sa fiu discret

_fantoma_
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:59
fetelor se pare ca ne gasiram nasul
mai vas afla ca pe mine una nu prea ma caracterizeaza discretia asa ca o sa optez pentru cealalta conditie:adica nesatisfacuta
irina inca nu "dezertez" din club sunt inca in cautari:baiatul asta(adica vas)da de banuit si discret si pe masura,nup ceva nu miroase a bine asa ca fetelor la vanatoareeeeeeeeeeeeee
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 18:31
Neata? Ce fac fetele? Ceva satisfactii aseara?

Donttouch, ai vizitat Bucurestiul? hihihihi
irinaandreia
Postat pe 29 Octombrie 2008 09:17
neatza feteleeeeeeeeee!prezente la strigare?
bai irina de vizitat n-am vizitat bucurestiul dar pe motiv de disperare aseara am cam umblat nitel la satisfactie?(putin asa )dar atat si nici nu mai dau nici un fel de amanunte ca se duce d........... si toata discretia mea
ma da tataieeeeeeee nici un semn nimic
vas vaz ca ne parasi si el
donttouch
Postat pe 29 Octombrie 2008 09:59
E bine ca ti-ai mai incarcat bateriile. Nus ce s-a intamplat cu Vas. Cred ca e in drum spre Valcea
irinaandreia
Postat pe 29 Octombrie 2008 10:42
...sau spre Laura
irinaandreia
Postat pe 29 Octombrie 2008 10:44
lauraaaaaaaaaa...........pe unde umbli mai fetito?iar iti lasasi pletele in vant si plecasi in cautari ? nu cumva tu si vas o puserati de o discretie mica acolo si noua nu ne spuneti nimic
lauraaaaaaaaaa te rog prezinta-te la apel!!!!!!!!!!!!!
offffffffff nu ma mai "joc" laura nici un semn ,tataiee nici un semn,vas nici un semn ma irina ma astia nu cumva o pusera de ceva perversitati in trei?
donttouch
Postat pe 29 Octombrie 2008 11:03
Pai zicea Laura ceva ca vrea sa se faca trisexuala cu tataie. Dar credeam ca a treia persoana e una din club de aici. Si cand colo...ea vroia cu inca un barbat. Auzi la ea...nici nu stiu ce mai cauta in clubul asta. Cred ca ne place prea mult sa ne dezamagasca si face pe nesatisfacuta doar ca sa fie solidara cu noi
irinaandreia
Postat pe 29 Octombrie 2008 11:13
lauraaaaaaaaaa......treci repede aici si desminte cele spuse de mine si de laura
si daca asa este?lauraaaaaaaaaaa
donttouch
Postat pe 29 Octombrie 2008 11:20
salve fetele
mi-ar fi placut sa nu pot sa dezmint cele spuse de irina,insa din pacate la mine azi e multa tristetze aici....
iubitele mele,am intrat doar sa va salut si daca nu apar un timp sa nu va ingrijoratzi,o sa imi ia putin sa imi revin,promit...nu de alta,da prea era acilea bine cu voi sa vin acu sa stric atmosfera cu necazurile mele.
va iubesc fetelor si ma bucur sa va vad active
matracucu
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:02
vas,pt un timp ies din competitzie,imi retrag candidatura ,dar sa te tzii cand m-oi intoarce cu fortze proaspete......
te pup si pe tine
matracucu
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:03
te pupam si noi laura te asteptam cu vesti bune si asa vesela cum te stim
donttouch
Postat pe 29 Octombrie 2008 13:12
Te pupam iubita si daca pot sa te ajut cu ceva sa-ti treaca tristetea nu ezita sa apelezi.
irinaandreia
Postat pe 29 Octombrie 2008 13:56

la dreaq cu site-ul astora
de 4 ori am postat pana acum si nimic

_fantoma_
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:06
ma jegosilor, ce aveti?
de ce nu ma lasati sa postez?
ca nu scrie nimic deocheat

bulangiilor

_fantoma_
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:12

extraordinari sunteti

vad ca injuriile le publicati
_fantoma_
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Care este cea mai mare diferenta de varsta dintre un partener cu care ati facut dragoste si dumneavoastra ? 76 De la: Baiat_virgin 4 Noiembrie 2013 10:38
va rog ajutati-ma ,nu ma codamnati 133 De la: oryana_1988 24 Octombrie 2010 15:47
Cum as putea sa imi dau seama ce mai imi doresc de la un barbat... 20 De la: scorpio67 21 Iulie 2009 16:36
Topic disparut 30 De la: misoGina 12 Octombrie 2009 16:15
Ce pare aveti despre BTS 8 De la: Georgia99 3 Martie 2009 18:51