Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

Pai vine si tataie acum? M-am si incurcat in atata lume. Pana la urma cine cu cine cand si cum?
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:55
mai irina tataie nu vine dar cum vrei bietul vas sa ne faca fata la atatea nesatisfacute fara nitel ajutor aclo
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:58
Fetelor eu v-am pupat si aveti grija de voi...

Trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la munca
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:01
Pupici bombonico.

Dont pai ce ajutoare ii trebuie lui vas? Nu se lauda el ca face fata fara stimulente, ca nu e expirat?

Bine ca nu vine tataie ca fundurile lasate nu-mi plac:))
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:05

ma irina,da ce ai acu cu fundul lui tataie????
de unde stii tu ca nu e dus sa isi puna implanturi la fund si sa isi intinda pielea pe tot corpul,ha???
si apoi sa vezi tu concurentza cu vas......
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:11
salut bombo si o zi buna sa ai...
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:12
N-am nimic cu fundul lui tataie...si nici nu vreau sa am:))) N-are decat sa-si puna ce vrea. He's all yours
Iar am ramas fara masculi pe aici...si azi cica erau alegeri. Pai intre cine sa alegem ca n-avem candidati?
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:17
fetelor noi nu renuntam ramanem pe baricade
vasssssssssss vino mai repede inapoi
bombo sa ai o zi frumoasa
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:35
asa e fetelor,nu ne dam batute cu una cu doua....
ma gandesc la geo,cam de multa vreme nu a intrat pe acilea pe la noi....
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:37
Normal ca nu renuntam. Tot om gasi noi unul mai de doamneajuta sa ne satisfaca si pe noi
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:40
HEI BAIETI CE ZICETI DE VAS NU CREDETI CA ARE NEVOIE DE AJUTOARE HAI CINE SE OFERA CA PE MINE MA BATE GANDUL MAI ALES CA FATA A TRECUT SI PE LA FARMACIE HAI MACAR SA I DUCEM NISTE ENERGIZANTE CEVA DACA DE O P.. MANA DE AJUTOR NU ARE NEVOIE
gratuit89
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:01
draga, oricine e binevenit! Si cu P... si cu mana...
Lucia1971
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:03
Heiiii...unul nou. Hai fetele...pe ellllll!!
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:07
da bineanteles lucia mai ales cand persoanele in cauza au si ceva experienta
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:09
Da' mie-mi spui?
Lucia1971
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:09
Normal ca trebuie sa aiba experienta...e chiar un criteriu eliminatoriu dupa parerea mea
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:12
irina da-mi voie sa te corectez sa "aive"asa este corect :
mai fetelor spuneti-mi cum scap de dobitocul de pe mess cu ignore nu merge tot primesc messaj de la el
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:16
Scoate-l din lista si cand mai scrie o sa-ti apara acolo pe fereastra in care scrie el semnul ala rosu de ignore. Click si gata:)
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:23
iete ca aparu un mascul feroce pe zona......
helooo,fetiliiiii
unde suntetzi.atzi fugit sa va punetzi rujul????
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:30
Pai trebuia sa ne "refresham" un pic sa facem impresie buna. nu??
Tu vorbesti de fugit cand esti campioana?

irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:34
cum mai laura sa-l tradez eu pe vassssssssssssss al nostru pt orice mascul potent ce apare pe acilea ?
asta este eu dau in clocot si tocmai acum ma gasi sa fiu si fidela
vassssssssss pe unde umbli mataluta ?(ma asigur ca nu-i prin zona si dau si eu fuga sa-mi pun rujuletul )
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:34
Dont..., sa stii ca si eu am patit asta cu un individ care cica a obtinut id-ul meu de pe nu stiu ce site... Tipul e un tusc (????) tinerel care vorbeste engleza. Am incercat sa-i explic frumos ca nu avem nimic in comun, da' el nu si nu, ca musai sa povestim... evident ca n-am cedat si a renuntat pentru o perioada, dar vad ca de ieri iar imi lasa mesaje off line si ma intreaba ce mai fac... Nu i-am raspuns..
Lucia1971
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:36
eee,pana vine vas,ma gandii sa il trecem prin filtru un pic pe nou venitul nostru...
hai,nu fitzi rele,sa il primim cum se cuvine.......
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:37
De la: donttouch, la data 2008-11-04 13:09:00 da bineanteles lucia mai ales cand persoanele in cauza au si ceva experienta

SI EU CARE CREDEAM CA VA PLACE SA INVATATI SI PE ALTII DAR VAD CA E UN CRITERIU SPECIAL.
DAR HAI SA MI INCERC NOROCUL FIE CE O FI ORI MAI INVAT CATE CEVA ORI PLEC RUPT DE OBOSIT ASTA IN CAZUL IN CARE O SA MAI PLEC
gratuit89
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:39
lucia deja ma ingrijoreaza:mesaje off din ora in ora cand nu sunt pe mess,mail-uri cu nemiluita.Sunt mesaje in general de dragoste si ma irita faptul ca stie foarte multe despre mine si despre cei dragi mie
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:40
Pai nou venitul vrea doar sa-l ajute pe Vas cu niste energizante. Asa ca nu inseli pe nimeni Dont.

Lucia...il loc sa profiti si tu de ceva carnita tanara tu l-ai expediat pe messagist? Of of of...ce ti-e si cu femeile astea. Si nesatisfacute si tot nu se multumesc cu orice
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:41
Draga mea, intotdeauna apar altii...
Gratuit, puiule, nu dispera. Dar intelege si tu. Pentru inceput trebuie sa te cunoastem mai bine. prin urmare, mai posteaza si tu una alta ca sa stim cat de finutz trebuie sa te luam.
Lucia1971
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:46
gratuituleee,first,ia spune cum stai cu discretzia????
si zii in centimetri...
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:49
De la: Lucia1971, la data 2008-11-04 13:46:46Draga mea, intotdeauna apar altii...
Gratuit, puiule, nu dispera. Dar intelege si tu. Pentru inceput trebuie sa te cunoastem mai bine. prin urmare, mai posteaza si tu una alta ca sa stim cat de finutz trebuie sa te luam.

LUATIMA CUM VRETI FETELE SI CUM VA PLACE NUMAI SCORPII SA NU FITI CA MA DUC SA PREGATESC PUSCA
gratuit89
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:50
Subscriu...Gratuit ai putea sa vii si tu cu un mini cv si o scrisoare de intentie. Vas asa ne-a cucerit pe toate.

In rest ce sa zic...ai de ales dintr-o variata paleta de brunete. Blondele momentan cica sunt ocupate...asta daca nu inatarzie carnita prea mult si ne plictisim de asteptat
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lol , lol , lol , looooooooool 12 De la: kudika_12473 15 August 2012 11:47
sex coitus intrerupt 25 De la: kudika072421 4 Octombrie 2009 04:00
cum ai face daca ti-ai dori sa faci sex in trei? 29 De la: _oktober_ 18 Iunie 2009 08:45
Pt fete si femei 47 De la: Thais13 31 Iulie 2011 09:08
situatii penibile 72 De la: loveUsity 10 Octombrie 2009 12:18