Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

Bai da prententioase mai sunteti...hai ca baiatul s-a descris ok. Ute Vas nu ne-a zis datele discretiei lui. Acum mai vreti sa stiti daca e pe stanga sau pe dreapta. Ce importanta are...daca nimereste in centru conteaza
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:27
uite mah fetili ce bine intentzionat e gratuit......
ne dezamagesti mai gratuitule cu limba,inseamna ca nu prea ai exercitziu,esti un incepator in ale artelor supreme.....
da nu-i bai ca doar nimeni nu se naste invatzat
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:27
Bun bun 4,2...dar vezi k mai ai de raspuns la niste intrebari
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:28
adica cum pana acum te laudasi ca faci fata si acum iete hopa ai nevoie de ajutoare
spune faci sau nu faci fata
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:28
iar cu suflatul mai gratuitule,gasesti tu pe altcineva sa iti sufle,ca noi suntem fete de fete nu suflam noi in discretzia nimanui....
nu-i asa fetili????
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:29
Pai Irina poate centrul la mine nu e chiar centru si e mai la stanga, mai la dreapta..crezi k de atata timp mai stiu pe unde mai e?
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:30
daca nu faci fatza poti sa vii pe post de animator...
vei sta capra si vei misca incontinuu fundul asa...rotativ
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:30
ma irina daca cumva omul are probleme de orientare nu trebuie sa stim si noi lucrul asta
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:31
CLAR Laura!!!
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:31
De la: laurathegirl, la data 2008-11-04 14:30:58daca nu faci fatza poti sa vii pe post de animator...
vei sta capra si vei misca incontinuu fundul asa...rotativ

donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:32
plus ca vei purta funditza roz la gat si pe discretzie...asta sa stim noi ca nu e de mancat
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:33
mai bombo,dar daca o are tzintita direct in fatza,asa drept ca o sulitza,nici asa nu e bine?????
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:34
si eventual o codita de diavol ca sa dea bine cand vei face acele miscari senzuale cu funduletul
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:34
da donty,ingenios..mmmm
si daca vrea putem sa ii punem si un sutien????
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:35
Nu stiu mah Laura..k de discretii de-astea tinte nu prea am avut parte..
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:37
atunci bombo inseamna ca nu sti ce pierzi
gratuittttttttttttttt unde ai disparut?
treci aici si explica-ne cum stai cu dansul din buric hai repede ca
nu se mai poate
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:40
Fetele mele dragi va tzuc dulce dar eu chiar trebuie sa plec de data asta caci altfel intarzii la munca..

Aveti mare grija de voi si ma bazez pe voi ca aflati mai multe despre Gratuit !!!

Sa aveti o zi cat mai minunata!!

Si tie o zi buna Gratuit!
dana10bomboana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:40
Hahahaha...ati luat-o razna de tot:))) Cred ca suferiti de nesatisfactie acuta. Dar ideea cu animatorul nu e rea...intrebarea e cine naiba ne mai si satisface daca el doar danseaza lasciv in sutirn? Dar pentru 18 si 4,2 parca m-as baga eu sa-l avansez de pe postul de dansator in ala de pretendent la satisfacerea mea :sml-jumping0044
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:41
bombo,du-te linistita la munca,fii fara griji ca portia ta de discretie o iau eu ca doar suntem brunete si merge.....
irinooo,treaba sta in felul urmator:pe cei incepatori ii luam doar de animatori,asta pana ii introducem in lumea discretiilor,ca pe urma vedem ce si cum...
te rog fa rost si de un bici....sa se loveasca din cand in cand peste discretzia lui de 18 cm
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:44
draga irina afla ca eu ma multumesc doar cu privitul(un mic dans acolo din buric)caci gandul meu este tot la minunea mea(nu stiu daca este blond sau brunet)numita vas
vasssssssssss gata treaba? te-am asteptat destul
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:45
mah donty mah,da tzie amageli cu nume de vas itzi trebuie,ori distractie maxima gratuita?????
cum numa sa privesti?
vas va fi si el acolo,isi va proba discretzia lui cu noi toate.....
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:48
Pai Vas e al nostru oricum. Dar cum nu e vorba de sentimente n-avem de ce sa ne limitam la unul singur. Mai multe discretii...mai multe satisfactii.

Bine Laura, pt tine hai ca il accept in postul de animator. Dar daca imi place discretia lui nu garantez nimic. Bici din pacate n-am de unde sa iau. Las ca gasim noi ceva prin casa...o bata de baseball, o furculita sa se intepe...inventam noi pe moment:)
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:49
fetiliii,ma duc sa imi crosetez niste buzunare pe care am de gand sa le port la noapte,o sa le cos direct pe mine sa nu imi dispara pe drum la intoarcere,ca am de gand sa le umplu cu orgasme
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:50
ok irina,e f bine orice,numa sa strangulam discretzia cand va vrea sa dea inapoi...sa nu coboare sub 18 cm.
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:52
donty,irina si bombo,va tzuc si ne mai auzim noi.
da gratuit????
nu mai posta cam demult,oare isi face de cap pe alte topicuri,si-o fi gasit alte fomei discrete???
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:54
Asta cu buzunarele de orgasme nu e rea. Cred ca ar trebui sa ne coasem toate.

Pe Gratuit gata, l-am speriat. N-a mai zis nimic...another one bites the dust...

irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:55
Te pup Laura
irinaandreia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:56
apoi daca s-o speriat si s-o dus,duuus sa fie,ca nu ne trebuie putzicasi speriatzi din astia care numa vin si arunca cu cm in noi,nu?
adios amigo sa te duci si sa ai parte doar de fundite roz.....
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:58
pupici dulci laura
aduc eu biciul din dotare ok fetele?
donttouch
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:58
pupici pt fetili mele dragi.
matracucu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat puteți rezista fără sex? 2 De la: Achillesluv 6 Septembrie 2018 18:34