Mai multe
De la: eea_d, la data 2008-11-04 17:33:25buna care stie cum pot si unde sa scriu un articol in kudika ?o poveste cum e si cea de azi cu mama lui ne-a desp..plsss foloseste-ti propriul blog. ca de publicat articole sunt editorialistii care le publica , era o sectiune de confesiuni dar s-a desfiintat. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:38 |
||
|---|---|---|
Baiii, ce naiba faceti? Am ajuns si acasa, am pregatit si sampania, m-am facut sexy pt voi si stau ca proasta. Unde sunteti cu surpriza?? Pai e frumos sa amagiti asa o nesatisfacuta? Ia ca m-am suparat si imi pun o vodka. Sampania cred ca are de stat la rece mult si bine...mincinosilor Eea-d, te-ai gasit unde sa intrebi de articole:))))) Scrie aici pt noi...ce subiect te atrage mai mult? Haremul lui Vas sau dimensiunile lui gratuit?:))) |
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:00 |
||
|
rezunat va rog frumos ca am pierdut partea cu dimensiunile...despre ce dimensiuni e vorba???? |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:11 |
||
| Pai daca esti ocupata sa fii psihologul de serviciu la alt topic dandanico... A aparut pe aici un animator cu descretia de 18 cm. L-a luat Laura. Gata...e adjudecat si asta:)) | ||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:15 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-11-04 18:15:28Pai daca esti ocupata sa fii psihologul de serviciu la alt topic dandanico... A aparut pe aici un animator cu descretia de 18 cm. L-a luat Laura. Gata...e adjudecat si asta:)) mai sa sti ca incep sa ma indoiesc de mine ... adica o sa cred ca la anul ma apuc de psihologie, doar contabilitate fac acu.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:17 |
||
De la: gratuit89, la data 2008-11-04 15:08:19De la: donttouch, la data 2008-11-04 15:04:45gratuittttttttttttt cred ca asa incepe... auzi gratuit...dar de roscate ce zici??? se spune ca sunt focoase... alea naturale... nu stiu ce sa spun despre alea vopsite.....adica ma abtin ca sa nu para ca ma laud .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:18 |
||
| ma irino,nu te scutura acilea,ca mai am un pic si vin,,,,,tocmai imi smulg firicelele de par de pe picioare fir cu fir ca nu pot sa apar oricum si cum imi place sa stiu cate scot de fiecare data,le numar,le asez,le impletesc si le pun la rece,ca numai asa am auzit ca se pastreaza parul bogat..... | ||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:19 |
||
|
Citeam chiar topicul ala cand ai scris tu aici. Nu vreau nici sa ma bag nici sa fiu rea dar pe acolo e nevoie direct de psihiatru:)) Breee...va mai astept mult cu surpriza aiaaaaa???
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:20 |
||
|
884 mesaje Membru din: 18/03/2008 Oras: Baia Mare Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 18:19 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde ma irino,nu te scutura acilea,ca mai am un pic si vin,,,,,tocmai imi smulg firicelele de pe picioare ca nu pot sa apar oricum si cum imi place sa stiu cate scot de fiecare data,le numar,le asez,le impletesc si le pun la rece,ca numai asa am auzit ca se pastreaza parul bogat..... Ahh...noroc cu vodka asta
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:21 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-11-04 18:19:31ma irino,nu te scutura acilea,ca mai am un pic si vin,,,,,tocmai imi smulg firicelele de pe picioare ca nu pot sa apar oricum si cum imi place sa stiu cate scot de fiecare data,le numar,le asez,le impletesc si le pun la rece,ca numai asa am auzit ca se pastreaza parul bogat..... ioi laura... cu penseta cu ce le scoti ca era un topic dedicat..... mie asta mi se pare forma suprema de torturare a unui barbat... sa ii scoti fiecare firicel de par de pe corp cu penseta...... si apoi sa il faci metrosexual inca nu m-am dumirit ce-i ala dar suna fain.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:21 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-11-04 18:20:08Citeam chiar topicul ala cand ai scris tu aici. Nu vreau nici sa ma bag nici sa fiu rea dar pe acolo e nevoie direct de psihiatru:)) stiu, omul sufera ingrozitor si singura reactie este sa improasste cu noroi.. dar sa lasam asta la o parte de tataie ce stiti??? i-o fi venit mandra de la bai am vazut ca intreba cineva de el mai devreme.... no care-i baiul???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:23 |
||
Tot la tataie v-a ramas gandul...tinereii nu va mai plac
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:26 |
||
da ema,asa ar merita unii barbatzi si le-as face asta cu f mare placere.... de tataie intreba un barbat.....de aia cazui pe ganduri.... |
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:27 |
||
|
eu una nu ma mai gandesc la tataie,l-am scos din viatza mea,gata. nu stiu cine ii va lua locul ,insa da,locul e liber..... hai irina
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:28 |
||
|
eeee nu m-am uitat cine era am vazut ca intreba si ma intrebam si eu pe unde umbla...ne-a lasat cu ochii in soare..... rusinicaaaaa!!!! tataieeeee!!!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:29 |
||
|
nu te mai obosi ema,ca nici nu aude bine tataie.... pastreaza-ti vocea pt nebunia de la irina.... hehe,mare bairam,dezmatz total,cu animatori......funditze roz,catuse.....o nebunie....muuuaaaah |
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:31 |
||
Eh, cate si mai cate nu l-au strigat pe tataie in cele 4 zari...n-ai nici o sansa dandanico. Da-i dracu de barbati. Hai sa bem! Noroc Laura
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:32 |
||
irina,unde l-ai bagat pe vas??? ia scoate-l si pune-l acilea sa il vedem si noi.... da donty pe unde umbla brambura????
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:33 |
||
|
pai cred ca ai dreptate.... nu vor sa apara...cred ca oricum numai gura era de ei..... unu cu marimile celalat cu munca.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:34 |
||
Mai nu stiu unde sunt dont si vas. Fara bautura cred ca as incepe sa intru la banuieli. Dar asa sunt pozitiva si presupun ca s-au blocat in trafic in drum spre mine
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:35 |
||
|
da,si ala cu marimile se incurca in limba lui......ce trist,doamneee ce trist hai fetelor sa bem...
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:35 |
||
|
auzi laura ma faci sa imi aduc aminte de cautarea punctului "g" cu limba..... doamne cat am mai ras pe topicul ala.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:36 |
||
|
daaa,...si au ramas blocatzi pana la adanci batranetzi ? nu se poate,donty nu ne-ar face una ca asta irina,nu noua pt ca o cunosc si iete ca bag mana in foc pt ea.
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:37 |
||
A fost un topic cu asa ceva? Vai ce caterinca...eu am pierdut toate discutiile fun...pana la asta
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:37 |
||
|
cu limba? doamneee,zi-mi pls pe care topic sa ma hlizesc si eu un pic....
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:38 |
||
Daaa...si eu vreau sa ma hlizesc.
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:40 |
||
|
ah fetele mele,trebuie sa ies ca simt miros de mascul prin apropiere si nu dau pasarea din mana pe cea care umbla lelea..... io va pup si mai vin io sa spionez care cu care si pe cine..... fetele,daca facetzi rost de masculi,nu ma uitatzi,..ca si eu va pun orgasme la borcan pe iarna.....
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:41 |
||
si cand o vedetzi pe donty sa ii spunetzi ca o pup tare,tare,ca pe voi.
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:42 |
||
Normal ca nu te uitam draga. Ai plecat tu o saptamana si nu te-am uitat:)
|
||
|
irinaandreia Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:43 |
||
stiu irina ,de aia m-am intors dragele mele,pt ca am vazut ca sunteti singurele carora le-a pasat......
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mistica cifrei 2 | 8 | De la: 2 Decembrie 2012 08:50 |
| Frica sau probleme medicale? | 70 | De la: kudika029282 23 Octombrie 2010 17:32 |
| Produse foarte bune pentru imbunatatirea vietii sexuale, epilare definitiva, tratament alopecie, marirea sanilor, slabire naturala si nu numai!!! | 4 | De la: Lillix 15 Ianuarie 2009 23:24 |
|
|
||
| Urgent ajutor | 21 | De la: kudika_24733 13 Ianuarie 2013 14:22 |
| par moale si dificil | 3 | De la: Lisssa 5 Septembrie 2010 08:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.