Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

asta da satisfacere..........iti place atingerea buzelor??...........iti place sucul din mine?..............ahhhh...ce senzatie......urca-ma pe pereti........rezista.....inca.........

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:25
De la: donttouch, la data 2008-11-12 13:18:08
De la: vas25, la data 2008-11-12 13:13:20
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 12:56:21iti simt limbutza atingand clitorusu; meu......de jos in sus...parca ar fi acadea........te imbata numai gustul.........saruti sanii.....parca nu te-ai mai satura.........sunt fierbinte ...ard...dar tu continui cu preludiu........iti spun ca numai rezist dar nimik.......vrei sa urc pe pereti.......raule.....

ooooo......aaaaa........aaahhhhh.....
doamne, ce buna esti......treci sa te penetrez ....ca nici eu nu mai pot

asta micu s-a inrosit de tot.....de atata dorinta....
intoarcete cu spatele....sa te pot patrunde mai bine.... ....sa-ti inebunesc sanii ....

bai nebunilor luati-o mai incet nu vedeti ca a inceput lumea sa "pofteasca p-acilea"

gratu te rog inchide gura si nu mai saliva treci colea la actiune

CUM DONTI NU SIMTI LIMBUTA MEA PE CIUCUREL MAINILE PE FESELE TALE STRANGAND CU PUTERE SI TU OFTAND DE PLACERE CU PICIOARELE N TAVAN
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:28

assssaaaa......acum intoarcete cu spatele la mineeeee.....intr-o parte....ooooooohhhhhhhhhhhhh....ce bine eeeee......ce fierbinte esti .....aaaahhhh.......ce buna esti....dai dai.....
_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:31
dau dau ......esti bun......nu ma mai satur de tine......de jucaria ta..................imi sucul din tine.......sa nu care cumva sa spermezi......ca ti-o tai......
mai vreau......ahhhhhhhhhhhhhhhhh

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:32
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 13:25:18
asta da satisfacere..........iti place atingerea buzelor??...........iti place sucul din mine?..............ahhhh...ce senzatie......urca-ma pe pereti........rezista.....inca.........[/quote

AH DA ASTA MI PLACE SI MIE dar undei braileanca pt ca nu a mai venit cu c v iul si nici o foto nu are ce faci dragyta te ai dat la fund

sau ti o ... pe la spate zi si tu ceva araaaaatateee
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:34
Baiiii...ce faceti aici fara mine?

pt tot bordelul

Vas, iubitule, esti cam suprasolicitat azi...vezi sa nu ramai fara puteri fix la mine ca e vai si amar
irinaandreia
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:36
De la: gratuit89, la data 2008-11-12 13:34:27
asta da satisfacere..........iti place atingerea buzelor??...........iti place sucul din mine?..............ahhhh...ce senzatie......urca-ma pe pereti........rezista.....inca.........[/quote

AH DA ASTA MI PLACE SI MIE dar undei braileanca pt ca nu a mai venit cu c v iul si nici o foto nu are ce faci dragyta te ai dat la fund

bai ce nu pricepeti dupa prestatia voastra de aici au fugit care in cotro dupa satisfactii reale
donttouch
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:37
De la: gratuit89, la data 2008-11-12 13:34:27

cv........cv stii sa faci?......
un sex oral?.............te bagi?

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:38
Ce fac fetilii??

Ita aici si niste pupiki pentru gratu si vas..

dana10bomboana
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:42
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 13:32:55dau dau ......esti bun......nu ma mai satur de tine......de jucaria ta..................imi sucul din tine.......sa nu care cumva sa spermezi......ca ti-o tai......
mai vreau......ahhhhhhhhhhhhhhhhh

si io mai vreauuu.....dar ma cam lasa genunchii....oooohhhh.....hai....treci deasupra......uuuuuuuu.......nebunaticoooo.... ....asaaaa....miscate miscate......infigete adanc in ea.....my good .....

_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:42
not good........ci heaven.......ai inceput sa uiti numele
ma misc cum vrei tu.....doar mai rezista.....de sus in jos......c bilute ai.........inca un pic........pls....rezista...ahhhhhh
asa......e bnnnnnnnnnnnnn.......ahhhhhhhhhhh

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:46
MAMAAAAAAAAAA

Ce dezmatz e aici...vreau si yo...
dana10bomboana
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:46
Si io si io!! Blondeloooooor, unde naiba umblati?
irinaandreia
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:48
De la: irinaandreia, la data 2008-11-12 13:36:08Baiiii...ce faceti aici fara mine?

pt tot bordelul

Vas, iubitule, esti cam suprasolicitat azi...vezi sa nu ramai fara puteri fix la mine ca e vai si amar

cum sa raman fara puteri iubita?
tocmai la tine?
pe tine te iau un pic mai pe seara.....cand ma intorc de la piscina ca sa fiu cu forte si mai mari ca pana acum
_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:51
eu sunt la o partida de sex cu vas.....stai ca mai e un pic si revin......

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:51
marrrr.....dar cum ramane cu barbatzii nesatisfacutzi,k shi ei sunt destui???!!!
unikta
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:54
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 13:46:06not good........ci heaven.......ai inceput sa uiti numele
ma misc cum vrei tu.....doar mai rezista.....de sus in jos......c bilute ai.........inca un pic........pls....rezista...ahhhhhh
asa......e bnnnnnnnnnnnnn.......ahhhhhhhhhhh

my heaven....oooooo.....nu am uitat numele......aaaahhhhhh.....dai, miscate.....nu te lasa......ma minunam cat de buna esti.......oooooo......si cat de bine te misti.......oooohhhhh.....hai repede sa facem un dushuletz rece.......aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh.......sa ne zbarlim un pic.......sa o luam de la inceput..........oooooooooooooo.......
_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:55
De la: dana10bomboana, la data 2008-11-12 13:46:21MAMAAAAAAAAAA

Ce dezmatz e aici...vreau si yo...

Si io si io!! Blondeloooooor, unde naiba umblati?

hai treceti la aparat ce mai asteptati vreti numai sa vi se dea la munca cu voi ca sa simtiti satisfactia lucrului facut da mana voastra sau gura voadtra
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:55
Bine, bine, hai terminati voi si il iau eu pe vas mai tarziu cu forte proaspete, ca asa deja lesinat mai rau ma amageste. Gasesc eu o prospatura pana atunci sa ma incalzesc. Bai miau miau, mai esti pe aici pt un quicky?
irinaandreia
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:56
ma innebunesti.......dar dusul impreuna......vreau sa ma speli......cu buzele.......ahhhhhhhh..........ce bine eeeeeee.........mai vreau.......pe la spate.......hhh ce orgasm........goddddddddddddd

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:57
Aaa, Gratu...si mai bine ca suntem cunostinte vechi. Hai pune-ti funda si treci aci sub birou. Dupa aia mai vedem noi daca te satisfacem si pe tine
irinaandreia
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:59
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 13:57:01ma innebunesti.......dar dusul impreuna......vreau sa ma speli......cu buzele.......ahhhhhhhh..........ce bine eeeeeee.........mai vreau.......pe la spate.......hhh ce orgasm........goddddddddddddd

aaahhhhh......heaven.....ce bine a fost....
te las oleaca acu...ma duc sa produc niste banuti sa mergem la shopping diseara
tu pana atunci odihnestete, sa fii in forma din nou
nu de altceva dar diseara vine si irina, si nu vreau sa o dezamagim

bine ?

_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:02
ok........sa faci banii multi........:))
te astept l o tura diseara...........

Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:03
De la: irinaandreia, la data 2008-11-12 13:59:09Aaa, Gratu...si mai bine ca suntem cunostinte vechi. Hai pune-ti funda si treci aci sub birou. Dupa aia mai vedem noi daca te satisfacem si pe tine

ah irinuca lu tata sper ca esti in fustita si kiloteii sunt in poseta ca nu vreau sa ma complic

marrrr.....dar cum ramane cu barbatzii nesatisfacutzi,k shi ei sunt destui???!!!

si tu draga ce mai steptiu fugi la alte topice?
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:12
salutare,dragilooooorrr !!!!.....am trecut sa va salut si sa va urez SATISFACERI PLCUTE SI INTERMINABILE !!!!......ce eu m-am hotarat sa IAU DE-ALE REALE,CA-S MAI SATISFACATOARE!!!......nu de alta,da' dupa ce "participai" la orgasmele voastre de =p-acilea,constatai ca mi s-a stricat vibratoru' si ramasei cu ochii in soare !!!......deci......TRAIASCA RELITATEA !!!...... ....si nu ma refer la programul de stiri...... ...

eeeeeeeeehhhhhhh......si ce bine e cand ai "cartela" langa tine ORICAND si o bifezi cand vrea muschiul tau vaginal !!!!.......
etta
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:12
Normal ca sunt in fustita. Nu trebuie decat s-o ridici putin si hai mai repede ca sunt excitata raaaaau
irinaandreia
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:16
irina mama daca arde asa rau sfatul meu apeleaza la alcineva p-acilea numai baieti cu gura mare
donttouch
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:22
De la: irinaandreia, la data 2008-11-12 14:16:27Normal ca sunt in fustita. Nu trebuie decat s-o ridici putin si hai mai repede ca sunt excitata raaaaau

aahhha de aceea curge sucul asta gustos ... esti tare im calduri ..nebunatico ..ah ce ciucurel dragalas ,,.. si jucausi ai
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:23
beeeeiiii.hooooooooo
ajunge bei,ia trecetzi si luatzi-va o camera pt ca acilea era vorba si de niscaiva discretzie...
zici ca suntem pe varianta,nu intr-un bordel respectabil
satisfacutele,ia valea ca ramanem pe uscat....uite la irina de cand sta la rand...da se poate una ca asta????
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:25
laura.............vine acum si pt tine.....pe mine m-a obosit vas.....dar nu as refuza inca un sex.......offf

Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
il vreau pe el si altceva..:) 79 De la: _fantoma_ 17 Iulie 2010 13:52
Un sfat va rog!!Eu GEMENI el LEU 14 De la: pseudonius 16 Iunie 2010 09:15
PLACEREA LA FETE 30 De la: Metal_spell 24 Decembrie 2009 01:01
Baieti, voi ati refuzat vreodata o fata care dorea sa faca sex cu voi...? 164 De la: felixcat 29 Iulie 2011 12:42
nu reusesc sa am un orgasm 68 De la: kudika029282 26 Mai 2009 17:59