Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

rapidaaaa....sa fie

dar stai ca nu am terminat cu preludiul

deabea am ajuns la frisca......si si.....capsuni.......aaahhhh......

intoarcete un pic...trebuie sa sarut si acolo...

_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:36
tulai vetoooo,da ce dezmatz pe acilea...si nimeni nu m-a anuntzat,ca odata lasam tot,dar tot si fugeam dandu-mi cu picioarele in satisfactzie sa ajung la timp acilea....
pffff,ce pierdui muuuuiiii...caaa...
servus fetili
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:37
simt.........simt cv........o limba ascutita......e bn.....mai vreau

Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:38
De la: laurathegirl, la data 2008-11-12 12:37:36tulai vetoooo,da ce dezmatz pe acilea...si nimeni nu m-a anuntzat,ca odata lasam tot,dar tot si fugeam dandu-mi cu picioarele in satisfactzie sa ajung la timp acilea....
pffff,ce pierdui muuuuiiii...caaa...
servus fetili

..ciao......... ........vas se descurca .....la mai multe

Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:38
salve vas iubitu,ce mai faci?
nu ai vazut-o pe donty?????poate sta undeva ascunsa si plange ...pt tine....pt ca ea ti-a fost f fideala......
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:39
vai mai ingeras ,io vreau sa iti spun ingeras heaven_gate,da ai facut treaba buna pe acilea,imi place f tare prestatzia ta
fain si tine-o tot asa
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:40
ingerasule,da nu ai vazut pe unde umbla fetili,de au lasat bordelul aproape gol??????
noroc cu tine iubita,altfel am fi falimentare si tot nesatisfacute...
apropo,sa ai mare grija de orgasme ca sunt la mare cautare....
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:42
vas e bunnnnn.........eu doar ma conformez............

Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:42
io vazui pe acilea un barbat-lalea care ma impresiona peste puterea mea de a pricepe si a ma scoate din simtziri,cand apare,da-ti de stire pls,ca vreau sa ii scot orgasmele din capurile lui,ca vad ca are de dat nu gluma......
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:45
De la: laurathegirl, la data 2008-11-12 12:45:38io vazui pe acilea un barbat-lalea care ma impresiona peste puterea mea de a pricepe si a ma scoate din simtziri,cand apare,da-ti de stire pls,ca vreau sa ii scot orgasmele din capurile lui,ca vad ca are de dat nu gluma......

LAURA DRAGA SI CU MINE CUM RAMANE DEJA M AI DAT UITARIII DUPA LALEAUA AIA
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:47
miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu salutare

Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:47
Frati si surori, sunt la serviciu si cand vad ce scrieti voi pe aici imi vine sa fug si sa-mi fac de cap.
luchianramona
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:48
laleaua........e f bun..........romantic.....pasional....m-a facut sa visez.........aseara.........e bun tipul.....am avut orgasm ..dupa orgasm.......si u sex virtual nebunesc...........

Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:48
gratule salut .iar te bagi in seama ?iar i-mi furi fetele?luciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti iubito

Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:50
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 12:38:05simt.........simt cv........o limba ascutita......e bn.....mai vreau

ioooo....te cred ca mai vrei, daaaaa mai trebuie sa mai fiu si eu un pic stimulat .......deeeeci....

lauricaaaaaaaaaaaaaa hai mai fata, pe unde ai umblat
date repede aproape , pana nu ne racim
pe dontt am vrut sa o iau si pe ia si nu mai imi raspunde

de irina ce sa mai zic nu stiu cu cine ma inseala

si incep sa ma nervez

hai heven, bagaaa.....
_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:52
gratu,nu se poate sa iti pui o asemenea intrebare...tu stii ca esti favoritul si ai parte de dezmatz cand vrei cum vrei si cat vrei.....
nu iti fa probleme absolutalmente deloc.
dar ia da si tu o geana la prospaturi pe acilea sa vezi cum nu iti mai trebuie sala......
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:53
vaaas,cand te vazui,ma speriai asa tare de bucurie ca era sa trag tastatura dupe mine.....
ma bucur sa te vad sanatos si intreg,ca ai scapat viu de iubirea fetelor....si gelozia si toate cele.....
ia de acilea,tzine de la mine
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:55
iti simt limbutza atingand clitorusu; meu......de jos in sus...parca ar fi acadea........te imbata numai gustul.........saruti sanii.....parca nu te-ai mai satura.........sunt fierbinte ...ard...dar tu continui cu preludiu........iti spun ca numai rezist dar nimik.......vrei sa urc pe pereti.......raule.....

Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:56
Salutare motanel...
luchianramona
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:58
De la: luchianramona, la data 2008-11-12 12:48:29Frati si surori, sunt la serviciu si cand vad ce scrieti voi pe aici imi vine sa fug si sa-mi fac de cap.

NU FUGIII VINO AICI SI FA TI DE CAP CA AI CU CE
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:03
ah iar trebuie sa plec..ca cica se da satisfactii gratis in fatza la un hotel acilea,aproape de mine....fug sa imi umplu sacii si ma intorc sa va aduc si la voi,sa avem ce pune pe peretzi ,c de,intram in post si sa ne fie frumoooooos....
fetili,cam greu va miscatzi azi.....si ma refer la donty,irina,bombo.georgia,lucia....
matracucu
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:04
De la: motanel21, la data 2008-11-12 12:50:29gratule salut .iar te bagi in seama ?iar i-mi furi fetele?luciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti iubito

CEAU FRATE NO PB SUNT SI PT TINE CA EU NU MA SUPAR SA LE IMPARTIM ASA CA HAI LA TREABA CA IAR DISPAR SI NE LASA CU OKII IN SOARE

IA UITATE SI TU CE SE MAI DESMATA ASTEA SI MAI CA MI PLOUA IN GURA DUPA CATE ZICE INGERASUL ACEL MIC SI RAUUUU
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:07
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce discutii incitante poopici la toti
PANTERRY
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:09
tu ce stii sa faci gratule?...............
astept meniul......

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:10
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 12:56:21iti simt limbutza atingand clitorusu; meu......de jos in sus...parca ar fi acadea........te imbata numai gustul.........saruti sanii.....parca nu te-ai mai satura.........sunt fierbinte ...ard...dar tu continui cu preludiu........iti spun ca numai rezist dar nimik.......vrei sa urc pe pereti.......raule.....

ooooo......aaaaa........aaahhhhh.....
doamne, ce buna esti......treci sa te penetrez ....ca nici eu nu mai pot

asta micu s-a inrosit de tot.....de atata dorinta....
intoarcete cu spatele....sa te pot patrunde mai bine.... ....sa-ti inebunesc sanii ....

_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:13
De la: vas25, la data 2008-11-12 13:13:20
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 12:56:21iti simt limbutza atingand clitorusu; meu......de jos in sus...parca ar fi acadea........te imbata numai gustul.........saruti sanii.....parca nu te-ai mai satura.........sunt fierbinte ...ard...dar tu continui cu preludiu........iti spun ca numai rezist dar nimik.......vrei sa urc pe pereti.......raule.....

intoarcete cu spatele....sa te pot patrunde mai bine.... ....sa-ti inebunesc sanii ....

bai nebunilor luati-o mai incet nu vedeti ca a inceput lumea sa "pofteasca p-acilea"

gratu te rog inchide gura si nu mai saliva treci colea la actiune
donttouch
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:18
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 13:10:33tu ce stii sa faci gratule?...............
astept meniul......

SALIVEZ LA VOI DAR VAD O SEXI BRAILEANCA SI POATE MA ARUNC PUTIN LA DANSA SA I VAD C V IUL INSA SI DANII IMI FACE CU OKIUL ASTA DACA NU A PUS MOTANELYL LABUTA PE EA
:sml-PUPICI SI PT TINE DANIII
gratuit89
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:18
De la: PANTERRY, la data 2008-11-12 13:09:22hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce discutii incitante poopici la toti

panterutoooo.....bagate repede langa noi
avem si pentru tine cate cevaaa
_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:20

........pozitia preferata....ai ghicit.....dar bn dai.....impinge .....inca.....rapid.......asa........dar bn dai............tine-mi sanii......sa nu fuga...incaaaaaaaaaaaa

Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:21
De la: heaven_gate, la data 2008-11-12 13:21:38

........pozitia preferata....ai ghicit.....dar bn dai.....impinge .....inca.....rapid.......asa........dar bn dai............tine-mi sanii......sa nu fuga...incaaaaaaaaaaaa

oooooffffff......doamneeeeeee........ce bine eee.....
hai....treci la un 69 acum.......ca-mi lasa gura apa..... .....asaaaa.......miscate in sus si in jos.....ooooohhhhh.....
_fantoma_
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Top 3 cele mai importante sfaturi din partea unei femei pentru un barbat care vrea sa fie bun in pat ? 85 De la: Armain 19 Septembrie 2011 21:32
fac oare o prostie? 47 De la: kudika018532 19 August 2009 12:08
buna 22 De la: cristiana_cris 15 Octombrie 2009 09:50
imi doresc o amanta 171 De la: rondina 29 Iulie 2014 22:59
nush c am 23 De la: ema21 13 Noiembrie 2009 20:11