Setari Cookie-uri

Rac

De la: Kudika228, la data 2009-08-27 20:59:16Intradevar, racii pot fi cei mai dragastosi si cei mai dulci si asta pana sa se piarda iar in temeri fara motiv; atunci devin inchisi, incapabili sa vorbeasca despre ceea ce simt si daca se insista pe acest subiect nu-l vor mai deschide niciodata .
O mare parte din ceea ce e scris se potriveste, cel putin la racul la care ma refer. Are niste principii pe care nu le schimba, indiferent cat de irationale ar fi. Si pacat...racii chiar par oameni buni...
Si chiar as vrea sa vad un rac capabil sa recunoasca unde a gresit

Daca nu are a se teme de critici si reprosuri,va recunoaste.
kudika035385
Postat pe 28 August 2009 13:52

Trage-ti un glont in cap acum: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator.
Oaia neagra: Fecioara. [/quote]

asta e discriminare ...eu ma inteleg bine cu racii
cantafabule
Postat pe 28 August 2009 14:02
De la: cantafabule, la data 2009-08-28 14:02:23
Oaia neagra: Fecioara.

asta e discriminare ...eu ma inteleg bine cu racii [/quote]

kudika035385
Postat pe 28 August 2009 14:17
De la: kudika035385, la data 2009-08-28 14:17:49
De la: cantafabule, la data 2009-08-28 14:02:23
Oaia neagra: Fecioara.

asta e discriminare ...eu ma inteleg bine cu racii

[/quote]
cantafabule
Postat pe 28 August 2009 14:26
hello fetelor si baietilor! vreau sa va spun ca in primul rand textul scris de sweetpink nici macar nu e original, e preluat de pe alt site ( ea stie care e , vi l-as scrie dar poate nu am voie)......si era la categoria zodiac rautacios...asa ca nimeni nu ar trebui sa se supere pt ca trasaturile ele, fie pozitive, dar mai ales cele negative, sunt exagerate..da..si mie mi-a picat prost ceea se scrie....in unele ma recunosc insa nu in toate....plus.....si eu incep sa nu mai cred in horoscop...deoarece am avut o relatie cu un scopion (cica compatibilitate 100%). ABURELI! dupa cum spunea un user de pe kudika...conteaza persoana nu zodia, anturajul , copilaria, intamplarile din viata..pt ca deloc nu m-am inteles cu ratatu ala....chiar era unu..fara sa exagerez. si ma bucur ca am scapat de el....in prezent am o relatie cu un berbec..la inceput ma stresa ideea ca nu suntem compatibili.......si cred ca stresul asta strica relatia..nu ca datorita zodie//compatibilitatiii nu ar merge bine. ma voi concentra sa-l fac fericit...si totul va fii bine....el ma suporta inca :P...bafta tuturor si nu mai luati in seama ce zic altii ( de rau) conteaza foarte mult ce avem noi in mintea noastra si da, racii sunt hotarati, daca vor ceva....o vor obtine.....succes
pauladaniela
Postat pe 17 Septembrie 2009 10:17
draga mea te-ai gandit vreodata k el ar putea sa aiba aceeasi tactica ca si tine?eu zic sa nu ai atata increde in el pt k asa cum l-ai inselat tu asa te poate insela si el dak ink nu o facut lucrul acesta....:-)
kudika069163
Postat pe 17 Septembrie 2009 11:10
eu nu sunt rac dar viitorul meu sot este......si e intradevar adorabil..... poate ptr ca ne si potrivim noi , eu fiind scorpion.. este foarte atent la detalii pasional romantic, nu este deloc agresiv cum am mai citit pe aici ca ar fi racii... ... pe scurt din toti barbatii pe care i-am intalnit pana acum credeti-ma ca este cel mai bun....... si o alta calitate foarte importanta.......este foarte dechis si vorbim absolut orice
aliana_alexa
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:18
"este cel mai grozav pupacios din lume"
Fraza stereotipa: „Dupa tot ce am facut pentru tine…” - nu ma pot abtine din ras total adevarat... prima data cand mi-a spus asta, am ramas masca , nu stiam cum sa reactionez... dar m-am obisnuit cu toanele lui
app eu sunt scorpion si pot sa spun k ne intelegem super
iar referitor la articol, chiar daca e "rautacios", il consider in mare parte adevarat

sa fiti iubite!
adina_black
Postat pe 24 Septembrie 2009 11:12
De la: pauladaniela, la data 2009-09-17 10:17:28hello fetelor si baietilor! vreau sa va spun ca in primul rand textul scris de sweetpink nici macar nu e original, e preluat de pe alt site ( ea stie care e , vi l-as scrie dar poate nu am voie)......si era la categoria zodiac rautacios...asa ca nimeni nu ar trebui sa se supere pt ca trasaturile ele, fie pozitive, dar mai ales cele negative, sunt exagerate..da..si mie mi-a picat prost ceea se scrie....in unele ma recunosc insa nu in toate....plus.....si eu incep sa nu mai cred in horoscop...deoarece am avut o relatie cu un scopion (cica compatibilitate 100%). ABURELI! dupa cum spunea un user de pe kudika...conteaza persoana nu zodia, anturajul , copilaria, intamplarile din viata..pt ca deloc nu m-am inteles cu ratatu ala....chiar era unu..fara sa exagerez. si ma bucur ca am scapat de el....in prezent am o relatie cu un berbec..la inceput ma stresa ideea ca nu suntem compatibili.......si cred ca stresul asta strica relatia..nu ca datorita zodie//compatibilitatiii nu ar merge bine. ma voi concentra sa-l fac fericit...si totul va fii bine....el ma suporta inca :P...bafta tuturor si nu mai luati in seama ce zic altii ( de rau) conteaza foarte mult ce avem noi in mintea noastra si da, racii sunt hotarati, daca vor ceva....o vor obtine.....succes

sweetpink probabil a vrut sa citeasca niste pareri despre articol sau pur si simplu sa ne arate ce a mai gasit pe net despre zodii... ceva diferit de ceea ce citim in mod obisnuit
cred ca mai este un topic si despre scorpioni... la fel de rautacios (in acelasi stil scris...probabil dp acelasi site) si nu m-am suparat knd am citit, chiar m-am amuzat teribil
adina_black
Postat pe 24 Septembrie 2009 11:18
De la: , la data 2008-10-26 10:37:26 referitor la fidelitate...eu ca fiind rac mi-am inselat de nenumarate ori iubitul,dar el fiind rac este intradevar fidel peste masura...

mitu :D
Maarina
Postat pe 23 Octombrie 2009 16:12
De la: raluca_lng, la data 2008-11-13 12:22:08mda.... si eu sunt rac..mi se potrivesc cele scrise la inceput...am o relatie cu un sagetator...horoscopul nu ne dadea nici o sansa...eu m-am incapatanat si am decis sa lupt pt iubirea adevarat....exprimare dramatica demna de un rac adevarat si m-am gandit ca el e scorpion...caci compatibilitatea intre rac si scorpion e mai mare decat cea intre rac si sagetator....asa ca am hotarat: ce conteaza ca el e nascut la inceputul lunii decembrie pt mine e scorpion nu sagetator! am zis!

Ffffffffffoarte adevarat.....prietenul meu este rac si eu sunt scorpion.....compatibilitate fffoarte buna intre scorpion si rac din toate punctele de vedere . Sunt foarte multumita de prietenul meu, il iubesc foarte mult. Este un barbatl romantic si protectiv. , milos ,uneori da dovada de o sensibilitate extraordinara care se manifesta printr-o capacitate de a-si schimba foarte rapid starea de spirit. Intr-o secunda poate trece de la voie buna la tristete, de la vorbarie exagerata la mutenie absoluta.
Ii plac foarte mult copiii.
Pentru el ideea de fericire este alcatuita din familie, sotie, unul sau mai multi copii si un camin stabi.

. El poate fi misterios si capricios in acelasi timp. Ca sa ii castigi dragostea trebuie sa iti insusesti un comportament dragut, copilaros. Iubeste concertele si cinele in doi. Apreciaza inteligenta si isi doreste sa fie ajutat. Daca esti fericita va fi si el fericit, insa daca esti moroconoasa nu va reusi sa te scoata din starea aceasta, ba din contra, se va deprima si el. Respecta-i optiunile si ierarhiile, exista lucruri la care tine mai mult. Fii diplomata daca vrei sa il domini si nu ii vei crea frustrari. Sfat: Nu il contrazice, se supara foarte usor.

IL IUBESC FFFOARTE MULT, ESTE TOT CE IMI DORESC DE LA VIATA....
kudika077973
Postat pe 6 Noiembrie 2009 03:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu sunt sagetator el berbec.......cum e ca relatie? 3 De la: civita 14 Iulie 2009 14:56
Superstitii 3 De la: kudika171375 24 Aprilie 2010 13:39
femeia sagetator si barbatul leu 13 De la: Andrheya 4 Iunie 2012 17:51
balanta-leu 10 De la: jollidona_condo 21 Octombrie 2010 17:28
buna 3 De la: love_X 2 Iunie 2009 17:49