Setari Cookie-uri

In interior cu totzii suntem niste bestii..suntetzi de acord?

De la: etta, la data 2008-10-24 20:12:56 Kathara,io-nteleg ca esti nascuta in democratie,dar parca totusi,atunci cand iubesti pe cineva,tu ,ca femeie sa citesti si el sa gateascaaaaa....nu prea sade frumos !!!!.......aaaa....ca mai face un gratarel,o fripturica........dar nu sa devina "obligatie" fata de sotia lui.......si eu sustin ca ambii parteneri sa imparta treburile,dar tu ai fost foarte "revolutionara" in exprimare .......

si gandeste-te ca poate vei avea un copil de sex masculin,cum am mai zis ....vei face la fel si cu el ,doar pentru ca e barbat ?????......

nu cred ca e vb de asta...si nu cred ca un barbat care gateste e mai putin barbat, sunt niste prejudecati aici. daca ai fi casatorita cu un bucatar, nu ai prefera sa gateasca el? oricum, ideea nu e ca trebuie femeia sa faca aia si barbatul aia. sunt stereotipii astea. pana la urma, nu conteaza cine face si ce face. sa fie familia unita, sa se ajute reciproc, sa fie intelegere, bun-simt, etc.nu conteaza cine ce face, dar conteaza SA ITI PESE SI SA II PESE. e cel mai important sa te intelegi si cel de langa tine sa fie o persoana placuta, cu care sa nu te certi toata ziua. trebuie sa mai lase si unul si altul si se ajunge la intelegere
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 11:05
si cred ca persoana care a deschis topicul are un punct de vedere putin gresit. ar insemna ca ne atrage doar fizicul unui om, si nu e asa.intre soti exista si alte lucruri, cum e prietenia. conteaza enorm SA ITI PESE.
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 11:10
Nu stiu cum s-a ajuns de la titlul topicului la cine gateste in cuplu, dar ca raspuns la titlu:

Ete, partz!
Ca sa dezvolt: judecam oamenii dupa noi insine. Tu (deschizatoare topicului) cred ii tavalesti pe altii in mizeria ta interioara.
Nu toti suntem, nu toti sunt niste bestii.
Cei pe care-i cunosc eu, cei cu care m-am inconjurat sunt oameni minunati, de la care am invatat atat de mult, carora le datorez ceea ce sunt, care mi-au imbogatit frumos viata.
De cei care au tendintza sa te puna jos si sa calce pe tine, m-am debarasat fara regrete. Incearca si tu acelasi lucru, for a change

Si doi... Cine gateste in cuplu... Depinde, cateodata barbatilor le place sa gateasca. Ii deconecteaza, asa ca nu vad in asta o corvoada.
Mai mult, daca incepe el sa gateasca, stie exact ce are de facut si nu vrea sa te bagi (o stiu din experienta... cateodata ii mai dau un sfat si se uita la mine cam cas... Tre' sa ma pisicesc ca sa il fac sa inteleaga ca vreau doar sa ajut, altfel nu-l conving sa faca ce trebuie).
Partea aiurea e ca nu'sh cum se intampla, dar intodeauna sunt mai multe vase de spalat cand gatesc barbatii Sa nu va spun ca atunci cand gatea primul meu sot, gaseam grasime si pe tavan, nenica, nu'sh cum reusea asa performantza
Copilu' spala singur vasele, asa ca treaba lui cate murdareste Dar cum venim de pe continente diferite, si mancarea noastra e diferita, asa ca de gatit gatim pe rand (in week-enduri, in special... In timpul saptamanii nu prea e timp)
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 12:07
daaaaa.... mama ma alinta monstrulet cand eram mica
Rock_this
Postat pe 9 Iulie 2009 09:35
pe mine ma alintau lordu kakaciosu
DieMann
Postat pe 9 Iulie 2009 18:34
Eu nu prea ma simt bestie si nu m-am bazat niciodata pe instincte.

Postat pe 14 Iulie 2009 12:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vi s-a intamplat si voua? 8 De la: naista20 29 Septembrie 2009 15:27
Poate exista prietenie barbat femeie 173 De la: sylvyzone 10 Decembrie 2012 18:26
...impas... 37 De la: wews 7 Noiembrie 2009 17:05
Cine mai intelege barbatii? Nici nu ma vrea, nici nu ma lasa... 1 De la: kudika_1036236 23 Martie 2019 15:02
am gresit eu? 11 De la: stem_29 24 Octombrie 2010 23:11