Setari Cookie-uri

In interior cu totzii suntem niste bestii..suntetzi de acord?

De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 23:15:53nu stiu, soro, ca la noi acasa nu ne gandim care face ce si cat. le impartim, inclusiv shopping, gatit, curat, bla bla. ei, ca se intampla ca unu sa fie mai liber si sa le faca, uneori mai mult, in absenta celuilalt, e alta. si daca e si de buna voie, nu e nici un bai. dar de regula e sanatos sa nu existe in relatie contor la nimic: la bani, munca, afecte, daruri, si alte alea. ca altfel te enervezi. cat esti tu de femeie, poti castiga mai mult, poti munci mai mult, poate si contribui mai mult, si atunci ce ii faci? il iei la bataie sau la cearta? da-o naibii.
pt mariaj exista devalmasia, nu contorizarea, si asa e firesc sa fie, daca lucrurile sunt facute cu cap. ei, daca e srl sau S.A. atunci da.. e altceva, dar nu relatie.

etta, vorbesc cu tine, inclusiv roz. dar azi sunt boem si roz. vorbesc de orice, dar nu mai vreau avansuri sau sex. nu asta seara, draga mea.
stiu ca esti capabila si perversa, dar azi am chef de fiinte diafane

tataie,da' io ma gandeam sa ne uitam la un film romantic impreuna !!!!.......ca sexu' e deja idee rosie !!!!......
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:23
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 23:15:53nu stiu, soro, ca la noi acasa nu ne gandim care face ce si cat. le impartim, inclusiv shopping, gatit, curat, bla bla. ei, ca se intampla ca unu sa fie mai liber si sa le faca, uneori mai mult, in absenta celuilalt, e alta. si daca e si de buna voie, nu e nici un bai. dar de regula e sanatos sa nu existe in relatie contor la nimic: la bani, munca, afecte, daruri, si alte alea. ca altfel te enervezi. cat esti tu de femeie, poti castiga mai mult, poti munci mai mult, poate si contribui mai mult, si atunci ce ii faci? il iei la bataie sau la cearta? da-o naibii.
pt mariaj exista devalmasia, nu contorizarea, si asa e firesc sa fie, daca lucrurile sunt facute cu cap. ei, daca e srl sau S.A. atunci da.. e altceva, dar nu relatie.

etta, vorbesc cu tine, inclusiv roz. dar azi sunt boem si roz. vorbesc de orice, dar nu mai vreau avansuri sau sex. nu asta seara, draga mea.
stiu ca esti capabila si perversa, dar azi am chef de fiinte diafane

tataie e atat de bine sa "dai" fara sa astepti nimic in schimb incat de cele mai multe ori uiti cate ai facut pt el sau pt ea....

si asta ti-o pot spune din proprie experienta... de fiecare data cand am asteptat "acel ceva" in schimbul afectiunii al sentimentelor al oricarui lucru facut pt altcineva, am suferit dezamagiri crunte.
asa ca .... mai bine dau si sunt considerata proasta si naiva ...dar stiu ca atunci cand primesc ceva inapoi e din suflet....
ma gandesc acum la o ciocolata impartita cu colegl de munca ... o primisem cadou ....si nu se astepta sa o mpart cu el,
ma gandesc la bucuria de pe chipul mamei cand ajung acasa cu cate un nimic gasit prin vreun magazin si care stiu ca ii place...
ma gandesc acum la mieunatul si la torsul pisicii cand vin acasa si o iau in brata si o mangai sub barbita asa cum ii place ei.
si la multe alte lucruri pe care pur si simplu le faci nu in spirit de reciprocitate ci doar pt ca sti ca vei vedea un zambet pe fata cuiva, sau pt ca o sa aud un "sforait" de placere.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:24
De la: etta, la data 2008-10-24 23:17:47
WRONG AGAIN !!!!!....iote ca stiu si engleza !!!...minune mareeeee......dar un premiant din clasa intai pana in clasa a-12-a si care a terminat liceul cu 9,00 si postlicealul cu 9,30 (scuzati,dar facultatea de medicina am ratat-o ca s-a intrat cu 8,52 si io am avut 8,53 !!!!),se cheama azi in viziunea unor pustoaice corigent la studii !!!....eee...asta e....ma multumesc cu scoala vietii,care in opinia mea e mult mai importanta !!!....deci....WRONG AGAIN....nu ti-am ZIS ca stii gustul spermei ,ci TE-AM INTREBAT DACA STII !!!.....e o mica -mare diferenta !!!!....pe cand tu mi-ai ZIS ca sunt cum crezi tu....si mai si repeti.....deeecii......aloha !!.....

Da, sa stii ca pentru mine esti corijenta la capitolul studii. Nu, ai insinuat ca stiu gustul spermei. Daca ai fi intrebat numai(fara sa insinuezi), si era suficient ca sa fii facuta mahalagioaica.
beyonce_indragostita
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:24
Iris, am citit postul prim si ideea mea este legata de el - respectiv ca nu o sa-mi vina barbatul acasa si o sa ma gaseasca sleita de munca pentru ca nu voi munci in casa cat pentru doi, basca serviciul.
Kathara
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:25
La cabinetul medicului ..mare ingramadeala , ajunge unul care se grabeste si o roaga pe asistenta sa-l lase sa bage macar capul in cabinetul medicului .
Asistenta il lasa ...baga tipul capul si il vede pe medic citind foarte atent ziarul ...asta, timid nevoie mare il intreba :
,,stiti..dl dr , eu sunt tipul ala cu sotia care nu face copii, va rugam frumos ...spuneti-ne si noua ce sa facem ca vrem neaparat un copil''

Medicul fara sa ridice ochii din ziar spune ,,lasa gura ''

Un alt pacient cand a vazut ca primul a reusit sa vb cu medicul baga si el capul pe usa si ii spune astuia :
,,stiti , eu sunt ala cu o gramada de copii ,cum o facem cum ramane , nu se mai poate,spuneti-ne si noua ce sa facem''

Medicul la fel ...fara sa ridice ochii din ziar ii spune ,,gura''

Lioane , na ca dai o bere luni
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:26
De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 23:26:38La cabinetul medicului ..mare ingramadeala , ajunge unul care se grabeste si o roaga pe asistenta sa-l lase sa bage macar capul in cabinetul medicului .
Asistenta il lasa ...baga tipul capul si il vede pe medic citind foarte atent ziarul ...asta, timid nevoie mare il intreba :
,,stiti..dl dr , eu sunt tipul ala cu sotia care nu face copii, va rugam frumos ...spuneti-ne si noua ce sa facem ca vrem neaparat un copil''

Un alt pacient cand a vazut ca primul a reusit sa vb cu medicul baga si el capul pe usa si ii spune astuia :
,,stiti , eu sunt ala cu o gramada de copii ,cum o facem cum ramane , nu se mai poate,spuneti-ne si noua ce sa facem''

Mahalgioaicooooooo.........gura !!!!...... si sa o tii si inchisa bine ,sa nu scape ceva !!!!!.........
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:31

m-ai bagat in ceata initial, dar am scos-o la liman...
ma duc la baita: cu bunicutza, ca-i tremura manuta...

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:32
De la: Kathara, la data 2008-10-24 23:25:10Iris, am citit postul prim si ideea mea este legata de el - respectiv ca nu o sa-mi vina barbatul acasa si o sa ma gaseasca sleita de munca pentru ca nu voi munci in casa cat pentru doi, basca serviciul.

Imi pare rau , in acest caz chiar ca ai dat un raspuns .....

Ca sa nu mai citez primul post ca se incarca greu pagina o sa imi spun aici parerea vis a vis de doamna care a deschis topicul .

Consider ca este sarcina femeii sa stie cand sa lase calcatul si spalatul deoparte si sa se duca sa se aranjeze .

Daca sotul meu o sa ajunga sa faca dragoste cu mine din obligatie consider ca este strict vina mea ca am ajuns in acest stadiu.

E vina mea ca sunt neingrijita sau ca am 10 kg in plus , nu vina lui.
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:34
De la: etta, la data 2008-10-24 23:31:43
De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 23:26:38La cabinetul medicului ..mare ingramadeala , ajunge unul care se grabeste si o roaga pe asistenta sa-l lase sa bage macar capul in cabinetul medicului .

Mahalgioaicooooooo.........gura !!!!...... si sa o tii si inchisa bine ,sa nu scape ceva !!!!!.........

La mine e valabil ,,lasa gura''
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:35
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 23:32:40

Ma scuzi , nu asta era intentia vezi ce faci cu bunicuta sa nu o lasi sa te barbiereasca
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:36
fetelor ce rele sunteti! nici un rezumat?nimic?

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:37
rezumat pt larisa....

bla bla bla pe marginea chestiunii bestiile dinauntru fiecaruia..
teorie... si cam atat
adica la un mom dat s-a jonglat cu ideea ca o femeie care calca spala si gateste e sclava ...dar daca fae acelasi lucru alaturi de jumatate nu mai e sclava ci doar casnica... ma rog nu te lua neaparat de cuvinte cred ca stii ca sunt cam mistocara.
bun ideea este ca a plecat totul de la semnificatia expresiei a fii calcata in picioare pe care noi am luat-o ca atare (iris eu lucia etta ...etc cele care il cunosc personbal pe vas) si cele care nu il cunosc personal... s-au simtit atacate, si de acolo teorie pe 7 pagini

noroc cu tataie care ne mai aduce cu picioarele prin baile... altora...
rusinica iaca iti urmez exemplul si ma duc sa-i dau pe spate ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:42
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 23:32:40

tu si cu Bula !!!!......conform bancului:"imi place cu mamaia,ca-i tremura mana".....go for it !!!.....
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:42
De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 23:35:33
De la: etta, la data 2008-10-24 23:31:43

La mine e valabil ,,lasa gura''

te-ai pus pe "treaba" si nu stiu io ????......ca stiam ca esti inca la stadiul "gura " !!!.....
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:44
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-24 23:42:07rezumat pt larisa....

bla bla bla pe marginea chestiunii bestiile dinauntru fiecaruia..
teorie... si cam atat
adica la un mom dat s-a jonglat cu ideea ca o femeie care calca spala si gateste e sclava ...dar daca fae acelasi lucru alaturi de jumatate nu mai e sclava ci doar casnica... ma rog nu te lua neaparat de cuvinte cred ca stii ca sunt cam mistocara.
bun ideea este ca a plecat totul de la semnificatia expresiei a fii calcata in picioare pe care noi am luat-o ca atare (iris eu lucia etta ...etc cele care il cunosc personbal pe vas) si cele care nu il cunosc personal... s-au simtit atacate, si de acolo teorie pe 7 pagini

noroc cu tataie care ne mai aduce cu picioarele prin baile... altora...
rusinica iaca iti urmez exemplul si ma duc sa-i dau pe spate ....

mersi esti o draguta ca de obicei

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:45
nu m-am pus si nici nu cred ca o sa ma pun ca dupa aia incep discutiile in pana mea
daca nu se trezeste la 4 dimineata cand e randul lui sa schimbe scutecul si urla ala micu de zor acolo eu ce fac ?
Nu voi fi nevoita sa ma duc eu la el sau il las sa urle ca sa demonstrez barbatului ca ca nu-s servitoarea lui ?

Asa ca raman la stadiul de gura , ai dreptate,merci ca m=ai luminat ca cine stie ce tampenie faceam
Pana una alta tre sa va las , ma cheama patul si nu pot sa-l dezamagesc
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:50
Ema ,mersi de explicatii....ca io am obosit de cateva ore bune de cand rad.....si nu mai vad tastatura !!!!!.......

si cred ca acu chiar va las !!!!...de tot.....ca daca masa cu sotul meu o cam ratai......aspirina n-am de gand s-o ratez !!!!.....nicidecum !!!!.........so.....GOOD NIGHT,MY DEARS !!!......SI SA-I PUNEM PE "NENOROCITI" SA SI DOARMA IN LOCUL NOSTRU !!!!!.....CA NOI SUNTEM OCUPATE CU KUDIKA !!!!.......
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:50
De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 23:50:14nu m-am pus si nici nu cred ca o sa ma pun ca dupa aia incep discutiile in pana mea
daca nu se trezeste la 4 dimineata cand e randul lui sa schimbe scutecul si urla ala micu de zor acolo eu ce fac ?
Nu voi fi nevoita sa ma duc eu la el sau il las sa urle ca sa demonstrez barbatului ca ca nu-s servitoarea lui ?

Asa ca raman la stadiul de gura , ai dreptate,merci ca m=ai luminat ca cine stie ce tampenie faceam
Pana una alta tre sa va las , ma cheama patul si nu pot sa-l dezamagesc

vezi ,mai Iris,ca nu sunt io proasta degeaba !!!......desi in opinia unoraaaaaa........deci.....noapte buna si vise placute !!!....roz sau rosii ???...... .....
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:53
in primul rand, cand doi locuiesc impreuna, nu sunt inamici, ci trebuie sa coopereze ca lucrurile sa mearga bine. nu poti stabili exact care face mai mult efort decat celalalt, poate varia de la o zi la alta.

daca sunt amandoi franti de oboseala, nu tre sa faca niciunul nimic peste puterile lui, si oricum, cum a zis cineva, treburile astea casnice au revenit femeii pt ca lor le pasa de ele. un barabt nu da doi bani daca are camasa calcata cat de cat sau impecabil, nici nu observa nici nu il intereseaza.. si daca nu e mitocan va intelege de ce mananca seara cartofi prajiti in loc de sarmale...
in al doilea rand, treburile astea casnice pe care muuuuulte femei le fac fara sa se considere sclave, NU sunt deloc injositoare, sunt doar niste necesitati ale convietuiri. in momentul in care te-ai casatorit cu cineva, te-ai angajat sa faci viata in 2 sa mearga. si cand exista iubire si intelegere, vei face mancare si vei da cu aspiratorul cu foooarte mare drag, ca doar ai grija de cuibul vostru.

nu e nimic injositor nici in a fi casnica, pur si simplu ai alte prioritati.
lauuua
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:27
De la: carmengirl, la data 2008-10-24 17:50:40
In interior cu totzii suntem niste bestii..suntetzi de acord?
Da...sunt de acord cu majoritatea opiniilor voastre, dar cu totii uitam ceva: in interior cu totii suntem animale, niste bestii care de cele mai multe ori se lasa ghidate de instincte. Singurul lucru ce ne diferentiaza de restul bestiilor este creierul, dar acesta in functie de dezvoltarea lui este mai mult sau mai putin capabil incearca sa-si refaca viata, si renaste ca pasarea pheonix din propria-i cenusa. Atunci inevitabil va incepe sa atraga priviri asupra ei, inclusiv cea a animalului de langa ea, care orbit de gelozi

Nu sunt deacord. Din mai multe motive.
Generalizarea: "toti sunt,toate sunt" bla,bla bla Cand generalizeaza cineva, nu sunt din principiu de acord.

Nu vad ce sens are pseudo-filozofia , pseudo-psihologia sau experimentele in domeniul literaturii absurd stil ironic: “Frumoasa si bestia “ pe care o insinuezi cu titlul topicului.
Nu stiu care teorie darwinista despre instinct si bestie relativezi pe aici la mod general, dezvaluindune ca barbatul este o bestie.
Poate doar acei barbati pe care îi cunosti sunt bestii ... Se mai intampla si asa, dar deobicei mai mult atunci cand omul si-o face singur cu mana lui, complacanduse in astfel de relatii.
Daca barbatul care se uita la televizor e o bestie, atunci ce calitati au aceia care sunt criminali,pedofili etc. Mai ai o categorie mai injositoare si pentru aia? Cum te vezi pe tine in aceasta relatie cu bestia? Frumoasa naiva abuzata de bestie?
Incearca sa fii dompteuza, poate merge ;-) Un animal poate fi si educat, poate sa invete si totodata sa fie condus de instinct. Si nu neaparat fiecare animal este o bestie precum nici fiecare barbat nu-i animal sau bestie.
Mai cauta inainte te a lansa "teoria genaralista despre bestii si apucaturile lor".

Full_Metal_Jacket
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:37

mamaaaaaaa

dar vad ca ati avut ce face toata noaptea

si mai vad ca in afara de kathara si wolfy ( care cred ca amandoua traiesc pe alta planeta, si in momentul cand intrii intr-o relatie te asezi la masa si scrii contractul cu ce face fiecare ), restul persoanelor sunt cat de cat cu capul pe umeri

daca ati sta si voi si ati citi ( kathara si wolfy ) ce au scris ceilalti si ce ati scris si voi, si ati mai si gandi un pic in loc sa sariti la gatul lor imediat, cred ca ati ajunge si voi la o concluzie favorabila totusi

dar cum voua nu va sta mintea decat sa corectati cat mai multe greseli gramaticale si de ortografie si de punctuatie si de xprimare si de ce or mai fi, si va dati mari cate facultati aveti, gunoiul din ochiul vostru nu o sa-l vedeti NEVER

asta asa ca tot mi-ati zis magarusul moralist care nu stie ce zice

_fantoma_
Postat pe 25 Octombrie 2008 10:46
actiune..actiune..nu gluma...ce va merge mana la scris....

sooorooooo...ce facusi mai ...ramasasi corijenta.... vezi sa dai corijenta cu profesorul de sport.... si mai vorbim....
mafia_nrr1
Postat pe 25 Octombrie 2008 11:37
De la: vas25, la data 2008-10-25 10:46:01
mamaaaaaaa

dar vad ca ati avut ce face toata noaptea

si mai vad ca in afara de kathara si wolfy ( care cred ca amandoua traiesc pe alta planeta, si in momentul cand intrii intr-o relatie te asezi la masa si scrii contractul cu ce face fiecare ), restul persoanelor sunt cat de cat cu capul pe umeri

daca ati sta si voi si ati citi ( kathara si wolfy ) ce au scris ceilalti si ce ati scris si voi, si ati mai si gandi un pic in loc sa sariti la gatul lor imediat, cred ca ati ajunge si voi la o concluzie favorabila totusi

dar cum voua nu va sta mintea decat sa corectati cat mai multe greseli gramaticale si de ortografie si de punctuatie si de xprimare si de ce or mai fi, si va dati mari cate facultati aveti, gunoiul din ochiul vostru nu o sa-l vedeti NEVER

asta asa ca tot mi-ati zis magarusul moralist care nu stie ce zice

Scuteste-ne! Daca eu merg in Vest pot sa ma descurc in societatile de acolo cu modul meu de gandire, tu nu. Asta spune totul.

Si nu exista greseli de ortografie!
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:07
De la: carmengirl, la data 2008-10-24 17:50:40 Da...sunt de acord cu majoritatea opiniilor voastre, dar cu totii uitam ceva: in interior cu totii suntem animale, niste bestii care de cele mai multe ori se lasa ghidate de instincte. Singurul lucru ce ne diferentiaza de restul bestiilor este creierul, dar acesta in functie de dezvoltarea lui este mai mult sau mai putin capabil sa diferentieze binele de rau, si astfel, fara sa ne dam seama, prin infidelitatea caracteristica tuturor, unii dintre noi facem rau persoanelor care ne iubesc si se sacrifica pe ele insasi pentru noi.Astfel fac referire la femeile care dupa ce se casatoresc sau se implica intr-o relatie stabila, nu-si mai acorda aceeasi atentie si devin din ce in ce mai neingrijite. De ce? Cu totii am sti raspunsul daca am sta sa le urmarim si sa le apreciem pentru ceea ce fac. In momentul in care o femeie are un barbat langa ea, se simte responabila de bunastarea acestuia: mancare, spalat, calcat,casa. Trebuie sa fie totul curat si in ordine pt ca sotul/iubitul sa se simta bine acasa cand se intoarce de la serviciu.Sa nu uitam insa ca si femeia are la randul ei serviciu si timpul pt restul lucrurilor ce trebuie facute pt a fi BARBATUL EI MULTUMIT ramane foarte limitat.Stim ca o femeie pentru a arata ca cele din reviste dupa care se scurg ochii barbatilor are nevoie de mult timp si bani pentru cosmetice, saloane de infrumusetare etc, dar dupa o zi de munca si la serviciu si acasa va intreb mai are timp si chef de toate astea.Din proprie experienta va spun ca nu, iar cand barbatul vine acasa si vede o femeie obosita, nearanjata si poate mai are si ceva celulita pentru ca nu a avut timp sa mai treaca pe la sala ca atunci cand statea singura, ce face? Mananca, se asaza pe sofa la meci, mai schimba canalul si vede o moderatoare cu pielea stalucitoare, un ten perfect,mijlocel de albina, picioare lungi,subtiri, fine si uitandu-se la a lui nu-l atrage ce vede, credeti ca atunci cand ajung in pat, cu toate ca ea incearca sa-l provoace la ceva cu putina energie ce i-a mai ramas dupa o zi incarcata, sa-l dezmierde, si sa-i sopteasca la ureche cu un glas stins "mi-e dor de tine" el mai face ceva? Nu. Replica lui va fi "iubito sunt prea obosit" sau, in cel mai bun caz, cu o fata scarbita ii ofera consoartei ceea ce isi doreste din simpla obligatie, el probabil venind de la alta femeie, iar ea, nesatisfacuta, accepta toate astea pana la un punct, cand se trezeste si incepe sa se preocupe din nou de propria-i persoana. Deja satula de animalul de langa ea, incearca sa-si refaca viata, si renaste ca pasarea pheonix din propria-i cenusa. Atunci inevitabil va incepe sa atraga priviri asupra ei, inclusiv cea a animalului de langa ea, care orbit de gelozie, nu va vedea ca ea face toate astea pentru a capta atentia lui, si ii va reprosa ca nu a facut patul, sau ca mancarea nu e buna, ca nu are camasa calcata, iar ea ca o iubita/sotie buna ii va spune "imediat dragul meu" si asa vor merge lucrurile zile si saptamani la rand, pana va aparea cel care o va invita la o cafea, iar ea satula de ce primeste acasa va accepta.Finalul povestii mele va las pe voi sa vi-l imaginati.E povestea vietii fiecaruia dintre noi asa ca fetelor fiti mai atente cu voi inseva si nu-i invatzati pe barbati cu narav ca mai devreme sau mai tarziu se va intoarce impotriva voastra. Facetii partasi la fiecare dintre activitatile casei pentru ca numai asa veti avea timp si pentru voi.

pt ca o femeie sa arate ca una din reviste e nevoie sa se dedice acelui tip de job. ca unora li se scurg ochii dupa acel tip de femei e alta poveste....

intr-o relatie, o femeie poate gasi timpul necesar pentru tot ce vrea sa faca. poate sa fie frumoasa cu minimum de efort, nu e nevoie de mers la sala ca sa arati bine ci de exercitii facute in casa , exista mii de casete video si nu numai cu exercitii fizice de tot felul,daca la asta te-ai referit.
nu trebuie sa mergi la salon in fiecare zi ca sa arati bine pt oricine ai vrea sa arati bine iubit sot sau amant. e de ajuns sa faci ce faci de obicei iar cand iesi pe usa sa arunci o ultima privire la tinuta si machiaj(un machiaj nu cred ca itiia mai mult de 5 minute cel mult , asta in cazul in care nu te spoiesti mai ceva ca un clown)

gestionarea timpului depinde de fiecare dintre noi, cand "bestia" ajunge acasa si se tolaneste pe fotoliu nu e vina lui ci a ta... nu pt ca el asteapta o "modeala" care sa ii satisfaca cele mai ascunse fantezii sexuale ci pt ca poate de multe ori dintre voi lipseste intimitatea unei conversatii , sau chiar conversatia in sine....intra te saluta se dezbraca (intr-un caz fericit reuseste sa isi puna si rufele murdare la cosul cu pricina, altfel va trebui sa le aduni tu dupa el) si la urma vine scarpinandu-se tacticos pe un morman de burta si intrebandu-te: eu ce pot sa mananc din frigiderul asta?????

cand situatia a ajuns deja la momentul asta s-a dus pe apa sambetei si bruma de atractie pe care o mai simteai candva pt respectivul fie el sot iubit sau amant.

acum imagineaza-ti o alta ipostaza....
auzi cheia in usa, dai deja drumul la focul de la aragaz , farfuriile sunt deja pe masa si in prealabil stice vrea sa mamance. dupa o masa copioasa, evident ca va avea de ales intre o partida de fotbal la care cu siguranta ca nu va apuca sa se uite pt ca vei avea grija sa il provoci cat sa nu ii trebuiasca tv, daca totusi el prefera sa se uite la tv la un meci de ce nu incerci sa faci asta si tu....
s-ar putea sa gasesti interesant un meci de fotbal.
xcand ai chef de un film, incearca macar sa vezi ce i-ar place si lui sa vada. daca nu probabil ca va suporta cu stoicism un film romantic tocmai pt ca tu ai suportat partida lui de fotbal (chit ca pe la jumatate deja dormeai cu capul pe umarul lui).

singura chestie care poate lipsi intr-o relatie este comunicarea. altfel nu reusesc sa vad de ce anume noi femeile ne-am transforma in bestii prapastioase ,nervoase si mereu puse pe harta , iar ei, barbatii in nesimtit care nu fac nimic in casa....

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:25
De la: lauuua, la data 2008-10-25 00:27:34in primul rand, cand doi locuiesc impreuna, nu sunt inamici, ci trebuie sa coopereze ca lucrurile sa mearga bine. nu poti stabili exact care face mai mult efort decat celalalt, poate varia de la o zi la alta.

daca sunt amandoi franti de oboseala, nu tre sa faca niciunul nimic peste puterile lui, si oricum, cum a zis cineva, treburile astea casnice au revenit femeii pt ca lor le pasa de ele. un barabt nu da doi bani daca are camasa calcata cat de cat sau impecabil, nici nu observa nici nu il intereseaza.. si daca nu e mitocan va intelege de ce mananca seara cartofi prajiti in loc de sarmale...
in al doilea rand, treburile astea casnice pe care muuuuulte femei le fac fara sa se considere sclave, NU sunt deloc injositoare, sunt doar niste necesitati ale convietuiri. in momentul in care te-ai casatorit cu cineva, te-ai angajat sa faci viata in 2 sa mearga. si cand exista iubire si intelegere, vei face mancare si vei da cu aspiratorul cu foooarte mare drag, ca doar ai grija de cuibul vostru.

nu e nimic injositor nici in a fi casnica, pur si simplu ai alte prioritati.

Nu este nimic injositor in a fi casnica, dimpotriva dintr-un punct de vedere esti mult mai inteligenta decat femeia care sta 8 ore la serviciu dupa care vine si se apuca de facut toate treburile casei.
Kathara
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:29
Wolfy,fara sa te atac...tu nu vezi ca pe orice topic postezi esti contra tuturor.Adica tu esti cea mai cea mai,restul sunt analfabeti nu ajunga la cultura ta. Dute in Vest cu atitudinea asta si mai vorbim apoi. Cand traiesti intr-o societate asa cum e ea,rea sau buna, si toti au cam aceeasi parere ,si vii tu si tai si spanzuri, nu stiu cati vor trece de partea ta sau pe cati vei putea tu sa-i infrunti.
Si la intrebarea sa-ti dau numele tau pe private,draga al tau nu-l stiu,iti stiu doar ip si zona,nu m-am obosit sa vad cine esti,nu m-i interesat. Sper ca intelegi. Peste tot unde postezi se deviaza de la subiect si nu faci altceva sa arati cat estu tu de desteapt.Poate ca sunt si altii pe aici mult mai destepti ca tine,dar nu striga in gura mare. Si oricate facultati ai avea,diploma nu inseamna respect.

Postat pe 25 Octombrie 2008 12:29
Scuzati greselile,tastatura mea e idioata.

Postat pe 25 Octombrie 2008 12:31
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:29:48Wolfy,fara sa te atac...tu nu vezi ca pe orice topic postezi esti contra tuturor.Adica tu esti cea mai cea mai,restul sunt analfabeti nu ajunga la cultura ta. Dute in Vest cu atitudinea asta si mai vorbim apoi. Cand traiesti intr-o societate asa cum e ea,rea sau buna, si toti au cam aceeasi parere ,si vii tu si tai si spanzuri, nu stiu cati vor trece de partea ta sau pe cati vei putea tu sa-i infrunti.
Si la intrebarea sa-ti dau numele tau pe private,draga al tau nu-l stiu,iti stiu doar ip si zona,nu m-am obosit sa vad cine esti,nu m-i interesat. Sper ca intelegi. Peste tot unde postezi se deviaza de la subiect si nu faci altceva sa arati cat estu tu de desteapt.Poate ca sunt si altii pe aici mult mai destepti ca tine,dar nu striga in gura mare. Si oricate facultati ai avea,diploma nu inseamna respect.

Am sa-ti raspund eu pentru Wolfy. A fi impotriva unui om care crede ca daca barbatul spala si gateste este un sclav si isi pierde calitatile de barbat mi se pare o dovada de inteligenta. Sau poate si tu esti de acord ca daca gatesti in timp ce sotia e uita la televizor asta te face mai putin barbat?

Pe urma, am afirmat ca e nevoie de o intelegere initiala care trebuie sa fie respectata de ambele parti, chestie cu care situ ai fost de acord invocand contractele de nunta musulmane.
Kathara
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:34
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:29:48Wolfy,fara sa te atac...tu nu vezi ca pe orice topic postezi esti contra tuturor.Adica tu esti cea mai cea mai,restul sunt analfabeti nu ajunga la cultura ta. Dute in Vest cu atitudinea asta si mai vorbim apoi. Cand traiesti intr-o societate asa cum e ea,rea sau buna, si toti au cam aceeasi parere ,si vii tu si tai si spanzuri, nu stiu cati vor trece de partea ta sau pe cati vei putea tu sa-i infrunti.

pot sa fiu putin cinica???
parerea ta despre topic???
promit ca daca o sa scri si in ton cu subiectul o sa putem sa ne expunem viziunea asupra unei relatii....

nu are rost sa criticam, fiecare isi are opiniile , cum bine am vazut un status pe undeva...
nu critica persoana, critica fapta.

hai .... parerea ta o astept ...ca deh sunt al naibii de putini barbati pe forumul asta si mi s-a cam luat cu varf si indesat de scandaluri inutile cu detalii picante din viata altora....
dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:34
De la: Kathara, la data 2008-10-25 12:34:37

Am sa-ti raspund eu pentru Wolfy. A fi impotriva unui om care crede ca daca barbatul spala si gateste este un sclav si isi pierde calitatile de barbat mi se pare o dovada de inteligenta. Sau poate si tu esti de acord ca daca gatesti in timp ce sotia e uita la televizor asta te face mai putin barbat?

Pe urma, am afirmat ca e nevoie de o intelegere initiala care trebuie sa fie respectata de ambele parti, chestie cu care situ ai fost de acord invocand contractele de nunta musulmane.

faptul c aeu gatesc si ea doarme sau se uita la film nu ma face mai putin barbat. A fi barbat nu inseamna numai a merge la job a aduce bani,a fi bun in pat,a proteja femeia cand e nevoie. La fel cum a fi femeie nu inseamna numai a face copii si a spala oala. Raspunsul meu era legat faptul ca pe toata lumea ataca si mereu incearca sa fie ea contra tuturor. SI nu prea cred ca reuseste. Cand o sa aveti familie o sa vedeti ca regula asta cum ca fiecare isi stie atributiile va fi incalcata.daca ea e obosita sau a aparut ceva neprevazut eu ce inseamna ,sa las casa vraiste doar pentru ca ea nu a putut sa-si faca partea ei de treaba?sau invers?casnicia nu este asa simpla,da sunt reguli in ceea ce priveste iubirea,respectul,dar la treburila casnice stam putin diferit. si daca ea vrea sa calce hainele si astazi nu are chef eu de ce nu as face?tu ai spus ca esti partenera nu esti mama.si prietenul iti e barbat nu copilul tau,ceva de genul.Pai doar mamele faca trebaa in casa?si cand iti iei sot il iei pe veci.nu il trimiti la mama sa--i spele sosetele care oricum nu le speli tu,ci masina.La fel cul el daca tu iti faci unghiile si nu poti sa faci ceva nu te trimite in alta parte,ci face el si treaba ta. Nu e greu si sunt sigur ca atunci cand vei avea o familie vei vedea ca ce au spus pe aici userii e adevarat.Viata de familie nu se face dupa o teorie citita intr-o carte,sau demonstrand ca esti inteligenta.Uneori viata si casnicia te pune in situatii la care nici nu te-ai fi gandit vreodata. Si intr-o casnicie nu conteaza diploma,ci daruirea pentru cel de langa tine.

Postat pe 25 Octombrie 2008 12:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lucruri care se intampla si care nu le spune nimeni....E subiect TABU 0 De la: 18 Septembrie 2010 14:34
De ce ne casatorim? Din dragoste sau pentru ca asa trebuie? 99 De la: kudika313344 11 August 2010 03:01
Un pic de ajutor va rog 45 De la: johnelle 8 Decembrie 2011 19:44
barbatii inseala si femeile frumoase si urate si perfecte 6 De la: felixcat 20 Iulie 2009 16:59
Ce credeti ca gandesc barbatii/baietii despre fete? 30 De la: poitiers 19 Iulie 2012 14:16