Mai multe
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:02:29mai daca voi vreti va pun lista la dispozitie aici pe site sa va vedeti care cum cate masterate ati facut ,unde ce si cum lucrati,ce ip -uri folositi de unde tastati! De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:29:48Si la intrebarea sa-ti dau numele tau pe private,draga al tau nu-l stiu,iti stiu doar ip si zona,nu m-am obosit sa vad cine esti,nu m-i interesat. Sper ca intelegi. Dragutule, tu ai scris ieri ca poti sa ne spui cate masterate am facut si unde lucram. Apoi spui ca nu stii care e numele meu real. Pai cum poti tu sa stii cate masterate am facut si unde lucrez daca nu imi stii numele? In mod evident minti, scuza-ma ca ti-o spun atat de direct. Nu mi s-a parut necesar sa folosesc un eufemism aici. Apoi, eu expun o anumita atitudine fata de oamenii de aici, fiindca unii dintre ei sunt foarte incuiati la minte, insa se cred normali fiindc au de partea lor restul societatii. Eu gandesc, ceea ce inseamna ca nu o sa iau niciodata drept bun ce spun cei multi(daca asa gandesc toti, inseamna ca au dreptate). In vest am fost si m-am inteles foarte bine cu oamenii de acolo, fiindca nu sunt invidiosi sau sexisti. Ma integrez perfect in societatile respective. Asa ca acolo nu e necesar sa spun ca nu ii duce mintea.. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 25 Octombrie 2008 12:47 |
||
|---|---|---|
|
acum imagineaza-ti o alta ipostaza.... auzi cheia in usa, dai deja drumul la focul de la aragaz , farfuriile sunt deja pe masa si in prealabil stice vrea sa mamance. dupa o masa copioasa, evident ca va avea de ales intre o partida de fotbal la care cu siguranta ca nu va apuca sa se uite pt ca vei avea grija sa il provoci cat sa nu ii trebuiasca tv, daca totusi el prefera sa se uite la tv la un meci de ce nu incerci sa faci asta si tu.... s-ar putea sa gasesti interesant un meci de fotbal. xcand ai chef de un film, incearca macar sa vezi ce i-ar place si lui sa vada. daca nu probabil ca va suporta cu stoicism un film romantic tocmai pt ca tu ai suportat partida lui de fotbal (chit ca pe la jumatate deja dormeai cu capul pe umarul lui). dandanao,te rog spune-mi ca e o faza dintr-un film si ca nu se intampla asa ceva in viata reala!!!please!!!!
|
||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:48 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 12:34:42De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:29:48Wolfy,fara sa te atac...tu nu vezi ca pe orice topic postezi esti contra tuturor.Adica tu esti cea mai cea mai,restul sunt analfabeti nu ajunga la cultura ta. Dute in Vest cu atitudinea asta si mai vorbim apoi. Cand traiesti intr-o societate asa cum e ea,rea sau buna, si toti au cam aceeasi parere ,si vii tu si tai si spanzuri, nu stiu cati vor trece de partea ta sau pe cati vei putea tu sa-i infrunti. am scris putin mai sus parera mea si crede-ma viata privata nu ma intereseaza a nimanui de pe acest site. eu am parera mea despre casnicie ,si cine si cum isi face treaba.nu inseamna ca a mea parere este cea mai buna.nici pe departe.ce am vrut eu sa spun era faptul ca unde e ceva de atacat hop si ea,nu am vazut sa fie de acord cu cineva.punct final referitor la acest subiect. |
||
|
|
||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:50 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-25 12:47:30De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:02:29mai daca voi vreti va pun lista la dispozitie aici pe site sa va vedeti care cum cate masterate ati facut ,unde ce si cum lucrati,ce ip -uri folositi de unde tastati! Eu cadva am spus ca ma interesez doar de o anumita persoana,nu de tine,daca vreau pot sa o fac,dar nu ma interesezi.La fel cum nici Kathara. Daca am aflat ceva tin pentru mine.Am mai spus si sper sa nu mai discutam dewspre acst lucru.Rusine celor care au deschis topic sa se certe pentru viata privata .Cand sunt atatea lcururi de discutat. Si eu nu sunt invidios pe tine ca esti tu desteapta sau nu esti.Una este sa mergi in vizita in vest,alta este sa traiesti acolo. iar daca te adaptezi bine,sa-ti ajute d-zeu sa reusesti sa traiesti acolo.Cam atat am avut de spus.Sau consideri ca ce spun acum o fi iarasi vreo ofensa? |
||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:54 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:29:48Si oricate facultati ai avea,diploma nu inseamna respect. Corect, din cauza asta i-ai spus tu khatarei ca e nef... in ciuda faptului ca ai o diploma. Stii ceva? Intai gandeste-te cum te-ai comportat tu pe forumul asta, si apoi comenteaza-ma pe mine. Eu nu am spui nimanui ca e nef... si nici nu am intrebat daca stie gustul spermei(cum a facut-o aseara o doamna de pe aici). Deci sincer, fii moralist cu cineva care s-a comportat mai rau ca tine. A, si pana una-alta, ai promis ca ne spui daca lucreaza sau nu Khatara la academie, insa desi stii cate masterate a facut si unde lucreaza, refuzi sa ne spui. De ce? Nu poti recunoaste ca ai gresit? Nu ai trecut de socul resimtit in momentul in care ai aflat ca spune adevarul? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 25 Octombrie 2008 12:56 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-25 12:56:16De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:29:48Si oricate facultati ai avea,diploma nu inseamna respect. OK AM facut-o nef,,DA,uite imi cer scuze pentru ca am spus asta .SI?Crezi ca mi-e rusine sa imi cer scuze in fata unei femei?Never. Nu as fi facut-o daca nu ar fi generalizat,Dar e o alta poveste,pe un alt topic si o sa intru acolo sa discutam.SI nu stiu cat de mult lucreaza ea la Academie.Mai mult ma abtin sa comentez.Topicul este despre alt subiect,daca nu ai observat. Deci inca o data SCUZE KHATARA PTR CA AM SPUS CA ESTI NEF.... |
||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 13:00 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:47:12 Bun, deci pana aici suntem de acord. De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:47:12 A expune o parere contrarie nu inseamna a ataca. Trebui sa intelegi ca amandoua suntem crescute intr-un anumit tip de cultura, cel al dezbaterilor, al argumentelor si contra-argumentelor. Desi am terminat facultatea de 4 ani eu inca ma mai duc pe la seminarii ca sa pot dezbate. Eu si cea mai buna prietena a mea discutam "in contradictoriu" tot timpul. Este, daca vrei, o gimnastica mentala. Poate parea un atac celor neobisnuiti cu sa ceva, dar te asigur ca nu este - ba, dimpotriva, este o forma de respect. Si, pana mea, daca are o parere care nu se muleaza pe cea a majoritatii ar trebui sa taca? Asta mi se pare absurd - gandeste-te ca totusi iti trebuie ceva resorturi mentale ca sa faci fata atata timp curentului majoritar. De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 12:47:12 Nu a spus nimeni ca "atributiile" sunt de neclintit. Exista situatii si situatii, orice lucru care trece din teorie in practica se modifica. Daca intra in atributiunile lui sa spele rufele dar are niste zile grele la serviciu, evident ca il ajut, reciproca fiind valabila. Nu stiu in ce zone ale societatii te-ai invartiti tu, dar pe la romani in 95% din cazuri femeia face intotdeauna toata treaba. Si oricat de mult ni mi-ar conveni, am prietene, colege de facultate, de masterat care inca gandesc ca de-aia esti tu femeie, sa cosi sosete si el barbat sa se uite la televizor. ALWAYS. In consecinta, pentru a reglemena lucrurile, ca in fizica, miscarea opusa trebuie sa aiba aceeasi intensitate. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Octombrie 2008 13:00 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:02:29mai daca voi vreti va pun lista la dispozitie aici pe site sa va vedeti care cum cate masterate ati facut ,unde ce si cum lucrati,ce ip -uri folositi de unde tastati! De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:02:29Eu cadva am spus ca ma interesez doar de o anumita persoana,nu de tine,daca vreau pot sa o fac,dar nu ma interesezi.La fel cum nici Kathara. Daca am aflat ceva tin pentru mine.? Din primul tau mesaj se vede clar ca te refereai la mai multe persoane. Pe langa Khatara cu siguranta ca vorbeai despre mine, fiindca si eu am spus ca am facut masterat. Acum spui ca de fapt ai cautat informatie numai despre khatara. Pai si atunci de ce spui ca stii detalii despre mai multi utilizatori? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 25 Octombrie 2008 13:00 |
||
| Wolfy, let it be - cred ca lucrurile sunt clare pentru cine citeste dintr-o perspectiva obiectiva. | ||
|
Kathara Postat pe 25 Octombrie 2008 13:03 |
||
mai,sincera sa fiu nu stiu de ce va certati voi pe aici... pentru scolile facute sau pentru ce?
|
||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 13:05 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:02:29 Daca am aflat ceva tin pentru mine.? De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 18:09:42De la: Kathara, la data 2008-10-11 18:06:48Nu l-am modificat, l-am completat. O mica diferenta. Din partea mea n-ai decat sa ma cercetezi, ma simt chiar flatata ca o persoana asa ocupata ca tine isi rupe din timp pentru umila mea pesoana. De la: Kathara, la data 2008-10-11 18:11:28Si mai bine, convoci o multime. De-a dreptul ca sunt flatata. Si cand vei dovedi ca am dreptate ce se va intampla? De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 18:19:45Daca ai dreptate,bravo tie.Postez pe forum ca ai dreptate. Eu nu am facut altceva decat sa-ti amintecs ce ai spus. Cu alte cuvinte, nu-ti tii promisiunea! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 25 Octombrie 2008 13:06 |
||
|
Ne certam pentru ca Khaled m-a facut nef intr-un topic in care discutam statutul femii in Islam. Dupa care mi-a contestat faptul ca lucrez la Academie si a zis a se intereseaza daca e adevarat sau nu. In fine, pe mine una m-a plictisit teribil subiectul. Tu ce zici, poti sa fii aranjata si papusa cand vine barbatul acasa daca pana atunci ai muncit? |
||
|
Kathara Postat pe 25 Octombrie 2008 13:08 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-25 13:00:24OK AM facut-o nef,,DA,uite imi cer scuze pentru ca am spus asta .SI?Crezi ca mi-e rusine sa imi cer scuze in fata unei femei?Never. Nu as fi facut-o daca nu ar fi generalizat,Dar e o alta poveste,pe un alt topic si o sa intru acolo sa discutam.SI nu stiu cat de mult lucreaza ea la Academie.Mai mult ma abtin sa comentez.Topicul este despre alt subiect,daca nu ai observat. Deci inca o data SCUZE KHATARA PTR CA AM SPUS CA ESTI NEF.... Ok, daca ai facut-o nef... nu imi mai tine mei lectii de morala, fiindca eu la nivelul asta nu m-am coborat. Oricum, daca o persoana nu e de acord cu tine, daca generalizeaza, nu inseamna ca e normal sa ii adresezi asemenea cuvinte. Nu exista scuze pentru ce i-ai spus tu. A, deci acum insinuezi ca ea nu ar lucra la academie, si tu nu vrei sa spui adevarul ca sa nu ii faci o imagine proasta pe aici.SUnt convinsa ca ea spune adevarul, si daca vrea poate sa ne si demonstreze. Ce faci tu aici se numeste denigrare. Oricum sunt convinsa ca nu ai aflat absolut nimic despre ea. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 25 Octombrie 2008 13:11 |
||
logic!ar fi culmea sa te gaseasca toata mirosind a mancare si cu parul valvoi oricum eu nu prea sunt de acord ca toata treaba sa ramana pe umerii femeii,pe mine sotul ma ajuta f mult
|
||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 13:12 |
||
|
Ma mir ca nu va sare in ochi absurditatea generalizanta a topicului: "In interior cu totzii suntem niste bestii..suntetzi de acord?" Nu inteleg toata discutia pe care o purtati cu atata inversunare si din ce in ce mai mult va comportati mai incapatanat si doriti dreptate pentru unghiul vostru de vedere din care priviti problema. Intr-un fel va indepartati de subiect din ce in ce mai mult si in acelasi timp [concomitent?] va apropiati din ce in ce mai mult. Femeia care vrea sa faca totul penru un barbat e o v a r i a n t a, cei care isi impart lucrurile alta exista cazuri unde barbatul face tot si ea nimic ;-) sau unde îsi permit amandoi sa lase pe alti sa face acele lucruri de care nu au chef... Daca fiecare femeie din categoria asta este fericita, legitimandusi astfel dreptul de actionare in acest fel, credeti ca o sa ajungeti la un raspuns general la intrebarea "cum e mai bine?" E bine asa cum o practica fiecare in relatie, ele si ei fiind multumite/i. Iar cei nemultumiti sa munceasca atata la o relatie ca sa fie si ei/ele satisfacuti/te, sau cauta alta/u. Tolerati si pe acei pe care îi considerati prosti din punctul vostru de vedere si mai terminati cu violenta verbala amenintind in colo si coace de ce sunteti in stare si va duce mintea sa faceti real... In acelasi timp sustinand cu voce tare si crezand intradevar "eu sunt om bun respectand versetele religiei in care m-am nascut si dzul meu". |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 25 Octombrie 2008 14:05 |
||
|
eu am reusit sa citesc tot postul initiatoaeri de fapt este o polologhie la puturosenia unui barbat si atata tot. atunci ajung la concluzia ca ori are pe alta ori pur si simplu asa s-a invatat. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Octombrie 2008 14:13 |
||
| Kathara, ce relatie ai tu cu tatal tau? ce relatie au parintii tai? | ||
|
lauuua Postat pe 25 Octombrie 2008 16:32 |
||
da, si cat porti la pantofi, si ai vazut animale salbatice cand erai mica, si... freud mai lipseste de-aci, sau poate a aparut???????? ce sens are sa intrebi asa ceva pe un foruuuuum??
|
||
|
googoodoll Postat pe 25 Octombrie 2008 20:56 |
||
De la: lauuua, la data 2008-10-25 16:32:44Kathara, ce relatie ai tu cu tatal tau? ce relatie au parintii tai? Parintii mei sunt dezgustator de fericiti impreuna, iar cu tata am relatii bune, el a genul de savant nebun preocupat de inventiile lui. De ce intrebi? De la: googoodoll, la data 2008-10-25 20:56:57da, si cat porti la pantofi, si ai vazut animale salbatice cand erai mica, si... Ssshhh, tuturor ne place ne fim analizati - egoistul din noi. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Octombrie 2008 21:00 |
||
|
deci iata bestia din mine.... romeo freaca menta la un meci sau film ceva si eu ma gandesc la o modalitate de a-l face sa se uite la mine si nu la televizor.... maine va anunt daca am reusit au ba... fetele pupilici si la mai mare... erctie evident ma omoara etta ca am devenit perversa rau. va doresc sa scoatei bestiile din voi la iveala in seara asta....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Octombrie 2008 21:01 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 21:01:46deci iata bestia din mine.... romeo freaca menta la un meci sau film ceva si eu ma gandesc la o modalitate de a-l face sa se uite la mine si nu la televizor.... maine va anunt daca am reusit au ba... fa si tu un streaptease, poate uita de televizor De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 21:01:46va doresc sa scoatei bestiile din voi la iveala in seara asta.... mah... ce sa zic... bestia din mine doarme incolacita si zice ca ei ii place sa actioneze in lumea reala, prin urmare nu vrea sa isi consume energia in virtual pt ca nu se simte deplin satisfacuta. |
||
|
amme22 Postat pe 25 Octombrie 2008 21:21 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-25 13:11:36SI nu stiu cat de mult lucreaza ea la Academie. Ei, daca te-ai fi interesat ai fi aflat ca lucrez la Academie. In general nu am morbul minciunii si stii, de la romani citire, cel care acuza trebuie sa dovedeasca. Tu poti sa iti pastrezi dubiile, dar in niciun caz nu te poti pronunta cu certitudine si nu ma poti acuza ca mint. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Octombrie 2008 21:25 |
||
Kathara, eram curioasa ce exemplu ai avut in familie, ca pare ca pleci de la premiza ca singur vei fii neindreptatita de barbatul tau. esti suparata in avans
|
||
|
lauuua Postat pe 26 Octombrie 2008 11:23 |
||
|
Nu, deloc, la mine in familie tata gateste si face curat pentru ca mama munceste foarte mult la firma. Ma deranjeaza doar opiniile patriarhale ale societatii romanesti. |
||
|
Kathara Postat pe 26 Octombrie 2008 11:34 |
||
|
ok, Kathara, inteleg. pari chiar f mandra de tatal tau. insa nu intelegeam de unde atata inversunare. io nu vad nimic rau in "organizarea patriarhala", atat timp cat ai langa tine un barbat adevarat (ales nu nimerit), si nu un porc infantil. un barbat adevarat isi menajeaza pe cat posibil femeia, insa ii lasa libertatea de a se desfasura din toate punctele de vedere, ii apreciaza initiativa, ideile si devotamentul. si intr'adevar este barbar ca, in situatia in care amandoi sunt sleiti de obosela de la munca, porcul sa ceara de la femeie si menaj impecabil. dar asta tine de individ, individ pe care tu l-ai ales, nu l-a ales societatea pentru tine. in ceea ce priveste a fi casnica, un copil justifica fara indoiala alegerea. in conditiile in care banii permit, mi se pare o prostie sa nu stai acasa pentru copil. |
||
|
lauuua Postat pe 26 Octombrie 2008 11:54 |
||
De la: lauuua, la data 2008-10-26 11:54:19io nu vad nimic rau in "organizarea patriarhala", atat timp cat ai langa tine un barbat adevarat (ales nu nimerit), si nu un porc infantil. un barbat adevarat isi menajeaza pe cat posibil femeia, insa ii lasa libertatea de a se desfasura din toate punctele de vedere, ii apreciaza initiativa, ideile si devotamentul Ce descrii tu aici nu e organizarea patriarhala, ci opusul ei. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Octombrie 2008 16:41 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-26 16:41:59De la: lauuua, la data 2008-10-26 11:54:19io nu vad nimic rau in "organizarea patriarhala", atat timp cat ai langa tine un barbat adevarat (ales nu nimerit), si nu un porc infantil. un barbat adevarat isi menajeaza pe cat posibil femeia, insa ii lasa libertatea de a se desfasura din toate punctele de vedere, ii apreciaza initiativa, ideile si devotamentul[/quote |
||
|
amme22 Postat pe 26 Octombrie 2008 16:56 |
||
|
"Da...sunt de acord cu majoritatea opiniilor voastre, dar cu totii uitam ceva: in interior cu totii suntem animale, niste bestii care de cele mai multe ori se lasa ghidate de instincte. Singurul lucru ce ne diferentiaza de restul bestiilor este creierul, dar acesta in functie de dezvoltarea lui este mai mult sau mai putin capabil sa diferentieze binele de rau, si astfel, fara sa ne dam seama, prin infidelitatea caracteristica tuturor, unii dintre noi facem rau persoanelor care ne iubesc si se sacrifica pe ele insasi pentru noi." Ma gandeam totusi ca nivelul educational ar face o "oarecare" diferenta intre "bestiile" alea de care se vorbea in prima postare. Apropos, de ce neaparat "bestii"?? |
||
|
Cruella_de_vil Postat pe 26 Octombrie 2008 17:12 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 21:01:46deci iata bestia din mine.... romeo freaca menta la un meci sau film ceva si eu ma gandesc la o modalitate de a-l face sa se uite la mine si nu la televizor.... maine va anunt daca am reusit au ba... am reusit, am schimbat placa cu un film care ii place si la sfarsitul filmului am capatat de la bestia de romeo ceea ce vroia bestia din mine... de vreo 2 luni asa.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Octombrie 2008 17:14 |
||
| Eu as zice ca mai curand avem in noi o jumatate buna si una mai putin buna. De noi depinde pe care o lasam sa vorbeasca si sa se manifeste. | ||
|
amme22 Postat pe 26 Octombrie 2008 17:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| barbatul berbec | 1 | De la: douce_femme 8 Septembrie 2011 00:36 |
| vine ziua indragostitilor!!!!! | 9 | De la: deea_andrutza 10 Februarie 2009 10:05 |
| fetelor voi a-ti vazut ca barbati astia uita de I martie | 59 | De la: Aladiah 26 Mai 2009 13:08 |
|
|
||
| Ziua lui de nastere!!!! | 36 | De la: kudika051526 13 Iulie 2009 10:43 |
| oare gresesc?! | 19 | De la: rodica1902 9 Noiembrie 2010 15:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.