Setari Cookie-uri

oare d c sunt magnet de idioti?

maditza_sweet
Postat pe 25 Octombrie 2008 20:17
m-am saturat sa fiu luata drept proasta de baieti...dupa ce m-am despartit de baiatul cu care am fost 3 ani si pe kre l-am iubit dar nu mai puteam rezista pt k ma inbolnavea relatia aia...am dat numai de tampiti...numai de baieti kre vroiau doar sa profite de pe urma mea....sa se culce cu mn...knd vedeau k nu le iesea treaba, k nu sunt dispusa sa ma culc cu ei din prima seara sau a doua sau a treia....imi dadeau papucii...chiar m-am saturat chiar nu mai exista baieti cu capul pe umeri seriosi...si aia kre exista sunt deja luati... astept sfaturi de la voi....dar nu dalea de genu iesi la film...sau in park pt k nu mai am prieteni si aia pe kre ii am mai bn nui aveam....iar iesit in oras nu ma ajuta...imi aduc aminte de trecut si nu e bn
maditza_sweet
Postat pe 25 Octombrie 2008 20:22
I am waiting...
maditza_sweet
Postat pe 25 Octombrie 2008 20:24
Ei, habar n-ai tu cati sariti am intalnit eu - trebuie s ai rabdare, sa-i cerni, un tip cum trebuie e unul intr-o suta.
Kathara
Postat pe 25 Octombrie 2008 21:11
si eu am intalnit personaje de astea dubioase
dar important e k nu mi-am pierdut speranta si uite kkkk....am avut norocul sa intalnesc pe cineva care chiar sa ma merite
pt mine uneori a fost un dezavantaj faptul ks dragutza
poop si succes
bestiuitza
Postat pe 25 Octombrie 2008 21:43
bestiuitza de ce crezi ca ai gasit pe cineva care crezi ca te merita?tu nu ai vazut si partea rea a lucrurilor sa nu credeti fetelor ca vreodata are sa gasiti adevarata dragoste nu mai sunt cai albi cu feti frumosi ,,,,tehnologia se mareste de la o zi la alta
sarutama
Postat pe 25 Octombrie 2008 23:43
De la: maditza_sweet, la data 2008-10-25 20:22:51 m-am saturat sa fiu luata drept proasta de baieti...dupa ce m-am despartit de baiatul cu care am fost 3 ani si pe kre l-am iubit dar nu mai puteam rezista pt k ma inbolnavea relatia aia...am dat numai de tampiti...numai de baieti kre vroiau doar sa profite de pe urma mea....sa se culce cu mn...knd vedeau k nu le iesea treaba, k nu sunt dispusa sa ma culc cu ei din prima seara sau a doua sau a treia....imi dadeau papucii...chiar m-am saturat chiar nu mai exista baieti cu capul pe umeri seriosi...si aia kre exista sunt deja luati... astept sfaturi de la voi....dar nu dalea de genu iesi la film...sau in park pt k nu mai am prieteni si aia pe kre ii am mai bn nui aveam....iar iesit in oras nu ma ajuta...imi aduc aminte de trecut si nu e bn


pai o solutie ar fi sa pari total dezinteresata si inaccesibila.. e foarte simplu.
lauuua
Postat pe 26 Octombrie 2008 11:18
Am crezut k sunt singura care da numai peste tampitzi...dar constat cu tristete ca nu e asa...S-au schimbat vremurile.. Baieti seriosi sunt f putini...Mai trist e ca ajungi intr-un final sa te saturi de atatea esecuri...si cand in sfarsit gasesti pe cineva k lumea..posibil sa nu-ti dai seama...k na...ti s-a acrit...Insa eu cred ca ce ti-e dat ti-e pus deoparte...si nu trebuie decat sa astepti...Sper ca nu o vesnicie
angelkiss82
Postat pe 26 Octombrie 2008 18:50
Mi se pare ca esti pornita sa ai iar o relatie si din cauza asta esti dispusa sa sa accepti o intalnire chiar daca asta inseamna sa treci peste multe defecte ale unui tip..selecteaza mai atenta. Incearca sa pastrezi o distanta la intalniri si sa investesti timp si rabdare in a-l cunoaste pe celalalt, incearca sa legi o relatie de prietenie intai, daca nu iese si altceva poate macar ramai cu un prieten, ca tot ziceai ca nu mai ai. Eu ti-as spune sa nu pari dezinteresata, arata ca esti interesata, dar arata-ti interesul de a-l cunoaste ca om in primul rand. Si inca ceva, desi sper ca stii deja asta, nu vb despre relatiile anterioare. Daca e o persoana care sa merite atentie o sa-si dea seama ca e cazul sa te respecte si sa ia lucrurile pe indelete.

Postat pe 1 Noiembrie 2008 03:51
sal,,,,,as avea si eu o intrebare totusi de nu va deranjeaza ,,,,,,,,,am so iau de la inceput,eu sunt un baiat de 32 de ani si pot spune ca am trecut si eu prin sitoatii mai grele ca ale unora ,,,spre exemplu sa te desparti dupa aproape 5 ani si multe altele ,am avut relatii si de 3 si de 2 ani dar si de o luna si credetima ca ma durut mai tare acelea scurte ,,,,ma indragosteam si ,,,,pac se rupea totu ,,,,de ce ,,,,???????numi mai pun intrebarile astea ca sunt deja o persoana care tre sa treaca de toate care daca intilneste in cale un obstacol tre sa il ocolesti ,,,sau sal infrunti si eu aleg a doua varianta,,,ok ce vreau sa intreb e asta,,,,,,,,,,,,de fetele la virsta de 16 17 18 ,,,isi vad viitoru cu un baiat care este mai (golanas,,,)sau mai smecheras de cartier si ca el face si drege de ce?????????de ce fetele nu inteleg ca toate aste duc la un sfirsit tragic si ca nu va fi o relatie niciodata si ca e doar distractie .,,,,,,dar ele nu si nu pentru ele cred ca adevarata dragoste e asta de ce??????? de ce credeti ca fat frumos mai exista ????suntem oameni ce suntem supusi greselilor si ca oadata si oadata vom gresi ,,,,,desi e msi bine sa imvatam din gresselile altora ,,,,,bun eu vreau sa va intreb de ce iubiti cu asa patima si nu va ginditi ca oadata se va termina si ca veti suferi,,,,,hai sa ne traim viata ori ce ar fi tre sa trecem si peste bine si peste rau asa suntem sortiti ,,,suntem pusi la incercari pe care dumnezeu le stie doar el va pup si daca jignesc ma scuzati sunt nou pe aici si nu pre stiu ce tre sa fac
sarutama
Postat pe 1 Noiembrie 2008 17:21
eu zic ca este cam dubios, cam foarte dubios sa intalnesti numai baieti ciudati ! trebuie sa ai grija cand alegi, cand hotarasti sa fii cu pers respectiva, la urma urmei tii neaparat sa fii cuplata ?

Postat pe 1 Noiembrie 2008 17:39
De la: Georgia99, la data 2008-11-01 17:39:55eu zic ca este cam dubios, cam foarte dubios sa intalnesti numai baieti ciudati ! trebuie sa ai grija cand alegi, cand hotarasti sa fii cu pers respectiva, la urma urmei tii neaparat sa fii cuplata ?



E NORMAI SA TINA PT CA E TANARA SI ANI TREC DACA ACUM NU CAND?

SI MAI E SI SINGURATATEA ASTA BATO VINA AVEM NEVOIE SA FIM IUBITI SI SA IUBIM SA IESIM UNDEVA CA SA NU NE PLICTISIM SA MAI SKIMBAM ATMOSFERA SA NE MEI IMBRATISAM SI SARUTAM FARA CA SA NE GANDIM IMEDIAT LA SEX.DESI NU I UN LUCRU RAU IN ASTA DAR TOATE LA TIMUP LOR
gratuit89
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:25
gratu acilea imi esti?
matracucu
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:36
Pai si el pe la fetele astea...vrea sa schimbe atmosfera
irinaandreia
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:45
Iesi cu fetele dak nu vrei sa iesi in parc
Sabrina_Nede
Postat pe 6 Noiembrie 2008 15:47
cica femeile sunt ca locurile de parcare:cele bune sunt ocupate si cele libere sunt pt "handicapati"...asa e si cu barbatii....nu crezi ca te cam urmareste relatia aceea de 3 ani!!!! din cauza careia pe toata lumea iei la bani marunti...?
just23
Postat pe 7 Noiembrie 2008 22:20
mooaaaa...nu sunt singura care atrage defecti...deja ma simt mai bine
eu am avut parte de un copil de 28 de ani...gelos peste masura,care nu stia ce inseamna viata si cu ce se mananca,traia in lumea lui unde mai mult ca sigur exista si mos craciun...dupa despartirea de el,am dat de un alcoolic,si de parca nu ar fi de ajuns "micul" defect,la 32 de ani...daaaa...tot imatur,tot cu mos craciun si renii...cred ca pe urmatorul il iau direct de la ospiciu,macar stiu de la bun inceput in ce ma bag!

Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:14
Din ce am vazut eu la altii,de obicei fetele care sunt disperate sa aiba o relatie dau numai peste idioti.Asta nu pt. ca au ghinion ci pt. ca se grabesc si se arunca cu capul inainte fara sa mai cantareasca vorbele si atitudinea viitorilor parteneri.Unui om oricat de prefacut ar fi el i se citeste adevaratul caracter in ochi,asa ca nu fiti timide si privitii atent .Cu putina atentie le veti citi imediat gandurile necurate.Si bazati-va si pe instinctele voastre,nu mai dati atentie toalelor de firma si cuvintelor magulitoare.Faptele vorbesc cel mai bine despre un om,si chiar si locul unde-l cunoasteti.
Bafta multa si nu disperati!!Asa cum zicea bunica,ce-i al tau e pus deoparte.
diana1981
Postat pe 20 Noiembrie 2008 01:52
De la: Kathara, la data 2008-10-25 21:11:17Ei, habar n-ai tu cati sariti am intalnit eu - trebuie s ai rabdare, sa-i cerni, un tip cum trebuie e unul intr-o suta.


Ce inseamna "un tip care merita"? Am discutat cu multe prietene pe tema asta, si mai toate mi-au marturisit ca se li intampla foarte rar sa intalneasca un barbat care sa aibe acel lucru special(sau barbat adevarat cum spun ele), o data la cateva saptamani sau chiar luni , ceea ce difera foarte mult fata de perspectiva unui barbat, care intalneste cateva femei atragatoare pe ZI.
OrizonturiDeschise
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:15
din pacate brains X beauty X availability = constant

si eu am "norocul" de a da peste tot felul de ciudatenii, dar cred ca ce-i al tau e pus de-o parte. intrebarea este ai rabdare sa astepti?
Krisss
Postat pe 24 Noiembrie 2008 17:42
De la: lucya_t, la data 2008-11-24 17:42:45din pacate brains X beauty X availability = constant

si eu am "norocul" de a da peste tot felul de ciudatenii, dar cred ca ce-i al tau e pus de-o parte. intrebarea este ai rabdare sa astepti?


E si normal sa te alegi doar cu rebuturi daca stai si astepti sa-ti cada Mr. Perfect din cer, hotareste-te ce-ti doresti si ia initiativa.
OrizonturiDeschise
Postat pe 25 Noiembrie 2008 16:38
De la: Alecsu, la data 2008-11-25 16:38:21
De la: lucya_t, la data 2008-11-24 17:42:45din pacate brains X beauty X availability = constant

si eu am "norocul" de a da peste tot felul de ciudatenii, dar cred ca ce-i al tau e pus de-o parte. intrebarea este ai rabdare sa astepti?


E si normal sa te alegi doar cu rebuturi daca stai si astepti sa-ti cada Mr. Perfect din cer, hotareste-te ce-ti doresti si ia initiativa.


Tocmai ca nu astept, fac primul pas de multe ori...dar dc respectivul se dovedeste a nu fi Mr. Right...
Krisss
Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:37
De la: lucya_t, la data 2008-11-26 17:37:24
Tocmai ca nu astept, fac primul pas de multe ori...dar dc respectivul se dovedeste a nu fi Mr. Right...


Next.
OrizonturiDeschise
Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:48
Culmea si eu am dat numai peste idioti dupa ce am iesit dintr-o relatie de genul celei pe care ai avut-o tu.
Adica nu chiar toti erau idioti , sa nu exagerez : Dar pe aia idioti ii vedeam ok , pe aia ok ii vedeam idioti


Si am ales clar doar idiotii .


Asta se intampla din cauza ca , dupa o relatie traumatizanta cauti barbati care sa te flateze . Si nu luati de bun ce fac barbatii pt a flata , e apa de ploaie.


Asa am aruncat la "gunoi" si pe rezerva un tip care chiar facea oferturi pt a ma ajuta sa ies din pasa proasta in care eram si sa ma potolesc cu vanatoarea aia ieftina pe care o faceam .
Credeti ca mi-am aplecat ochii asupra lui ? Neah ...doar cand erau ocupati idiotii


In final cu cine sunt ? Cu el !

Mi-au trebuit 8 luni sa-mi dau seama ca el trebuia sa fie nu ceilalti .
Ma bucur ca a avut rabdarea sa ma mai asculte acum . Ei mi-as fi dat un sut in dos recunosc...la cate i-am facut..




Asa ca.........casca bine OCHII !
Nimeni nu-i ceea ce pare .
Daca pare ok nu inseamna ca si e . Si nu face x si o cu oamenii .
Incearca sa-i cunosti mai mult inainte sa te arunci in ceva cu vreunu ,pt ca in scurt timp isi dau arama pe fata.
art77
Postat pe 27 Noiembrie 2008 02:46
Ce aiurea
san
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:22
De la: maditza_sweet, la data 2008-10-25 20:22:51 m-am saturat sa fiu luata drept proasta de baieti...dupa ce m-am despartit de baiatul cu care am fost 3 ani si pe kre l-am iubit dar nu mai puteam rezista pt k ma inbolnavea relatia aia...am dat numai de tampiti...numai de baieti kre vroiau doar sa profite de pe urma mea....sa se culce cu mn...knd vedeau k nu le iesea treaba, k nu sunt dispusa sa ma culc cu ei din prima seara sau a doua sau a treia....imi dadeau papucii...chiar m-am saturat chiar nu mai exista baieti cu capul pe umeri seriosi...si aia kre exista sunt deja luati... astept sfaturi de la voi....dar nu dalea de genu iesi la film...sau in park pt k nu mai am prieteni si aia pe kre ii am mai bn nui aveam....iar iesit in oras nu ma ajuta...imi aduc aminte de trecut si nu e bn


primul pas ar fi schimbarea atitudinii/vestimentatiei.pozele tale denota o oarece disponibilitate.deci nu vad d c te miri.si de ce regreti ca esti un magnet de idioti?eu zic ca mai bine sa ti poti da seama in 3 zile de cine ai in fata decat sa stai 6 luni cu unul care oricum tot pentru sex statea dar mintea mai bine.
primul pas in gasirea uni baiat cum trebuie ar fi eliminarea pozelor gen "botic incordat",si pitzi style.adica trebuie sa incepi prin a ti face niste poze mai cumintele.apoi poti incerca sa lasi deoparte atitudinea disperta de a gasi pe cineva cum vrei tu.cel bun o sa apara daca nu faci tu presiuni.
elisa_me
Postat pe 22 Decembrie 2008 03:11
99% de acord cu medeea;
In plus- contributia mea de 1 %:
Eu cred ca fiecare sac isi are petecul ( cum spunea un mai vechi proverb)
Daca asta-ti este pregatirea si manifestarile- nici nu vei gasi altceva: In plaja asta de "oferta" in care te afli- sunt baieteii care au cel mult 8 clase- izbutite cu greu- si la care prima nevoie este cea de satisfacere a lucrurilor primare; Deci: Bere fotbal, femei si( daca au un pic de noroc) masini;
Dupa cum ma stradui sa descifrez ce ai vruz sa zici- cam asta meriti!
Sau ai o opinie diferita?
G_I_JOE
Postat pe 26 Decembrie 2008 12:50
de ce lasi trecutul sa-ti atarne de gat?!
imbratiseaza prezentul si gandeste-te cu bucurie la viitor!
sunt si oameni interesanti pe lumea asta si poti sa-i atragi! ...daca VREI!
morticia_adams
Postat pe 28 Decembrie 2008 23:31
Hey! Se poate si mai rau, crede-ma...
In plus ai doar 19 ani... ai tot timpul la dispozitie sa dai de unu cum trebuie!
marydya
Postat pe 11 Martie 2009 10:04
Fata draga, nu fi trista....vorba cantecului. Treaba e simpla, e normal ca baietii pe care i-ai intalnit sa-si doreasca sex cat mai repede. Pana la sex, totul e o pierdere de timp. Ti-ar place sa cumperi un tort doar pentru ca arata frumos dar in "interior" sa fie... mmmm? ia zi! poti?

Invata sa faci diferenta intre excrocii sentimentali si cei sexuali, alege ceva intre....insitinctul feminin nu da niciodata gres..........asa am auzit.


dragos_quicki
Postat pe 11 Martie 2009 11:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
menage a trois 64 De la: kudika002139 15 Mai 2009 23:26
durere in suflet 19 De la: bemm 5 Iulie 2011 10:46
dati-mi un sfat 4 De la: Max2 20 Noiembrie 2011 10:44
un sfat va rog.. 31 De la: kudika_30147 20 Aprilie 2013 10:39
Buna intrebare ..ce inseamna dragostea? 21 De la: kudika106963 18 Ianuarie 2010 03:15