Setari Cookie-uri

un sfat la aceasta poveste

Mary..ti s-a pus pata pe biata fata?:)) Inteleg ca nu iti plac persoanele care cauta cu insistenta sa fie bagate in seama, care vor sa iasa in fatza dar..tu nu trebuie sa te cobori si sa le zici in fata adevaru despre ele..zicea cineva " de la sinceritate la mitocanie nu e decat un singur pas" :).....
aldo_moro
Postat pe 8 Decembrie 2008 17:23
De la: mary_ct, la data 2008-12-03 13:49:20
De la: delia_cherry, la data 2008-12-03 13:32:35multumesc din suflet pt sfaturi si intelegere...nah...faza e ca putini ma inteleg sau ma ajuta cu sfaturi asa de moment fara a analiza situatia...si nu vad nimic gresit ca cer un sfat..cu toate ca in subconstient eu constientizez care e treaba si cum trebuie actionat...doar ca nah....e vb si de situatie impuls..stare...multumec:*o sa profit de fiecare moment in care mi-e alaturi si o sa invat ce pot...fara a da mai mult decat primesc

deci,msj asta l-am mai vazut pe un alt topic...de cate ori il vei scrie?sincer,acum?
acuma tu ce vrei?sa iti planga lumea de mila?cat de lipsita esti tu de ajutor?

ai dreptate. am mai scris pe un forum si nu am primit sfaturi si atunci am hotarat sa scriu si pe kudika.
intre timp mi-am rezolvat problemele si totul e bine
karinausa
Postat pe 8 Decembrie 2008 17:32
De la: mary_ct, la data 2008-12-08 09:50:32in primul rand e ce ai scris tu...si daca l-ai fi scris doar aici,intelegeam,dar tu ai scris si pe alte subiecte,unde n-avea nicio treaba ce vrei tu sa spui...deci...yo cred ca tu vrei sa te bagi in seama si nu stii cum!
get a life!

se pare ca esti cam stresata...... dar vom intelege stai linistita.
sa sti ca sunt bagata in seama mai mult decat esti tu.
in momentul cand lucrezi la ceva foarte important si de cercetarile tale depind o multime de lucruri esti bagat in seama din toate punctele de vedere.
karinausa
Postat pe 8 Decembrie 2008 17:37
De la: aldo_moro, la data 2008-12-08 17:23:18Mary..ti s-a pus pata pe biata fata?:)) Inteleg ca nu iti plac persoanele care cauta cu insistenta sa fie bagate in seama, care vor sa iasa in fatza dar..tu nu trebuie sa te cobori si sa le zici in fata adevaru despre ele..zicea cineva " de la sinceritate la mitocanie nu e decat un singur pas" :).....

imi place parerea ta despre " de la sinceritate la mitocanie nu e decat un singur pas" :)

se pare ca uni nu inteleg asta si se oftica
karinausa
Postat pe 8 Decembrie 2008 17:39
foarte frumoasa povestea voastra, sincer. Nu prea am experienta in dragoste, insa un singur lucru e cert: daca te iubeste, chiar daca a fost cu alta, a avut un motiv intemeiat pentru a o face. Nu vreau sa ii iau aprarea, insa poate fi si din vina ta. Nu trebuie sa il ierti, sau sa il intelegi, insa tu, i-ai fost prietena cea mai buna, iar acel sentiment va adus impruena. Daca relatia voastra de prietenie, era atat de speciala, intru-cat imparteati totul, ar trebui sa ai raspunsul in inima ta. O alta femeie, e doar o alta femeie. Insa tu, esti centrul univerusului lui. Iar placerea fizica, este altceva.
Tu singura ai raspunsul pentru intrebarea ta, si doar tu poti sa realizezi ceea ce vrei.
Daca s-a intamplat odata se poate intampla si a doua oara, defapt cert e ca se va intampla! Fi sincera cu el, vorbeste cu el, asculta-l si roaga-l sa te asculte. Uneori comunicarea este mai importanta decat placerea fizica. Din experienta altora stiu ca barbatul alege o amanta, atunci cand se simte singur, neinteles si parasit. Exprima teama de a ramane singur, prin exteriorizarea acestora printr-o relatie extra-conjugala. Spunei ca astepti un copil. Il va schimba enorm. Vorbeste cu el, si te vei simti usurata. Femeile sunt puternice, de dragul iubirii putem intelege mult mai multe decat un barbat. Putem sa devenim centrul universului lor... sau putem sa ii alungam de langa noi. Daca esti sigura ca viata cu el e ceea ce iti doresti nu o arunca. raspunsul il gasesti in tine, intotdeauna. Nu e un sfat, e o parere: ti-a fost prieten adevarat, ti-a fost alaturi la bine si la rau, cred ca este randul tau sa ii fi mai presus de toate prietena si sa il asculti, asa cum o faceai la inceput, cand v-ati cunoscut. Ceea ce aveti voi este mult mai special decat ceea ce ar putea avea cu o alta femeie, pentru ca tu esti un suflet, iar ea... ea este un popas scurt, peste care va trece indiferent de circumstante, pentru tine. Nu fi trista, ci invata din greseli. Iubeste-l si iarta-l... sau uraste-l si acuzal. Nu iti strica fericirea amarandu-ti sufletul cu imagini care probabil nu reflecta realitatea. Vorbeste cu ea, si cu el.. si vei gasi adevarul... sau uita.. indiferent ce vei alege, el va ramane mereu acelasi pentru tine si tu pentru el... iar timpul sterge toate raniile... daca suntem hotarati sa iertam, o facem fara dar sau poate.. pentru ca suntem puternice, datorita faptului ca exteriorizam toata durerea... pentru ca suntem unice. Amintest-ti ceea ce insemni pentru el, ceea ce inseamna el pentru tine si ceea ce sunteti voi, ca si familie... fi prietena lui... nu dusmanul lui...
multa bafta in oricare ar fi alegerea ta
sekyiwa
Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:28
eu in locul tau as pastra copilul si m-as desparti de el...akm tu faci ce simti si ce crezi ca este mai bine in 1rand pt tine...bafta si sper sa iei decizia cea mai buna!
angel_05
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:38
am recitit ce am scris atunci si ma simt datoare sa ma mai explic odata. Barbatii, prin natura lor sunt poligami, o greseala, o infidelitate a unui barbat nu este egala cu a unei femei;
la ei asa ceva poate fi doar de natura fizica ceea ce cred ca la o femeie.... ma indoiesc. Din moment ce o femeie inseala, acolo e implicat si afectul, e o consecinta a unui sentiment, ceea ce la un barbat nu e o conditie. Nu stiu daca m-ai inteles, Aldo MOro
nefer
Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:54
De la: nefer, la data 2009-01-21 10:54:48am recitit ce am scris atunci si ma simt datoare sa ma mai explic odata. Barbatii, prin natura lor sunt poligami, o greseala, o infidelitate a unui barbat nu este egala cu a unei femei;
la ei asa ceva poate fi doar de natura fizica ceea ce cred ca la o femeie.... ma indoiesc. Din moment ce o femeie inseala, acolo e implicat si afectul, e o consecinta a unui sentiment, ceea ce la un barbat nu e o conditie. Nu stiu daca m-ai inteles, Aldo MOro

"Barbatii, prin natura lor sunt poligami, o greseala, o infidelitate a unui barbat nu este egala cu a unei femei;"

Chiar?Da de ce?

"la ei asa ceva poate fi doar de natura fizica ceea ce cred ca la o femeie.... ma indoiesc" Eu nu!

"Din moment ce o femeie inseala, acolo e implicat si afectul, e o consecinta a unui sentiment, ceea ce la un barbat nu e o conditie."
Adica o femeie are sentimente ?pt cine,pt cel pe care inseala sau pt cel cu care inseala?Pt amandoi?
Si barbatul are niste,ceva,sentimente de-un fel sau altul,pt una sau alta

"Nu stiu daca m-ai inteles, Aldo MOro" Se-ntelege ce zici ,cred ca te intelege si el ,da' n-ai dreptate

eka
Postat pe 21 Ianuarie 2009 17:06
draga karinausa dak u simti k il iubesti si te iubeste LUPTA!!! nici unul nu e mai bun marea majoritate la un moment dat inseala unii stiu cum sa-si repare greseala si altii nu!!! nu te lasa doborata de asta din prima dak se va mai repeta vei sti cu siguranta ce decizie sa iei!!! ai o poveste frumoasa traieste prezentu si uita trecutul!!! dak vrei sa mergi mai departe in clipa in care l-ai iertat si UITA ce sa intamplat nici nu mai aminti de acel "incident" mergi mai departe cu fruntea sus!!! cand iubesti lupti!!! multa bafta si sa fiti fericiti...
bruneagra25
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:57
e foarte simplu, draga mea. Barbatii sunt tributari nevoii fizice, mai ales cei slabi. Un barbat poate sa se culce cu o femeie, fara sa o si iubeasca, n u cred ca e cazul sa mai insist si sa-ti mai explic. O femeie, prin natura ei, mai profunda, nu vreau sa cred ca se culca cu un barbat, mai ales cind este casatorita si risca statutul ei, fara sa iubeasca. Cand o femeie inseala un barbat, sot sau prieten, acolo sigur este vorba si de sentimente. Fara sa vorbesc despre prostituate. Asta nu inseamna nicidecum ca barbatii nu au sentimente.
Acest lucru mi se pare atat de evident incat nu justifica polemica, asa ca nu vreau sa mai insist, cum iti spuneam. Poate tu ai alta parere?...
nefer
Postat pe 23 Ianuarie 2009 08:39
eka, sigur ca exista si cazuri, ingrozitor de nefericite, in care un barbat (casatorit) se culca cu o femeie pentru ca s-a indragostit si acolo sunt si sentimente.Nu cred insa ca e cazul Karinei, nu cred sa fie asa un idiot, de ce s-a casatorit cu ea daca iubeste pe altcineva?
Eu nu cred asa ceva.
nefer
Postat pe 23 Ianuarie 2009 08:54
Cum, Dumnezeule, a iesit el de la dus si o tipa il astepta acolo, gata sa sara pe el?! Nu era casa voastra, ea de unde rasarise?! In State se intampla des sa vina straini doritori de sex si sa intre prin efractie in casele oamenilor? Si sotul tau a stat cuminte la viol?? Cam ciudata povestea...
Andeena
Postat pe 23 Ianuarie 2009 11:56
buna !

mai intai vorbeste cu tine (adica nu te mai chinui) si LASA-L. Stii se spune ca starea sufleteasca a mamei se transmite si la copil.
NicoletaCristea
Postat pe 11 Martie 2009 17:36
Povestea ta e super frumoasa cred ca orce femeie viseaza la asa ceva .nus ce sfat sa-ti dau.cred ca il iub ffff mult si probabil si el pe tine.sunt aproape sigura ca l-ai iertat caci noi femeile cand iubim iertam si uitam multe lucruri.deciiiiii incercati sa fiti fericiti si o sa vezi pe parcurs daca este adev ca nu a fac nic atunci.barbatii se dau de gol mai devr sau mai tziu.oricum tu deja il iub prea mult ca sa i ceri o pauza sau ceva.si avand in vedere seara aceasta atat de romantica............cred ca merita o noua sansa.
eu_pisika
Postat pe 3 Iunie 2009 09:33
Ar trebui sa discuti cu el despre acest subiect ....daca mai are sentimente pt.tine daca te mai iubeste ...si ar trebui sa-i spui de copil vezi cum reactioneaza si dupa aceea sa iei decizia corecta ....daca sa-l aduci pe lume sau nu ..... si cum s-a mai scris pe forum fa ceea ce simti tu ca trebuie sa faci ...nu este usor mai ales daca il iubesti ....e foarte important sa discutati cu calm asculta si ceea ce are el de spus !!!
pa
kudika017877
Postat pe 3 Iunie 2009 09:47
De la: karinausa, la data 2008-10-28 10:08:35asear mi-am luat inima in dinti si cand a venit am vorbit.
am comandat un pui la rotisor si am facut cartofi la cuptor su legume si zmantana. eram singuri acasa caci mama e la costanta cu treburi. dupa ce am mancat am adus o sticla de vin si doua pahare. sa uitat la mine si ma intrebat daca sarbatorim ceva. i-am raspuns ca inca nu stiu dar vom vedea. apoi ne-am asezat pe cov in fata semineului.minute bune nu am zis nimic nici unul. stateam si ne priveam in tacere apoi am inceput sa ne sarutam. de abia cand am inceput sa ne sarutam ne-am dat seama cat de dor nea fost unul de altul. ne-am lasat purtati de val si am facut dragoste.dupa aceea am inceput sa plang. plangeam din cauza sentimentelor care le simteam.a fost ceva de neimaginat. niciodata nu a fost asa de tandru si asa de dulce. apoi cand ma tinea in brate mi-a zis ca nu sa intamplat nimic cu pustoaica. mi-a povestit ca el esa de la dus cand sa trezit ca e impins spre pat si pana sa-si dea seama ea sa suit pe el si a inceput sa se dezbrace si atunci am intrat eu in camera. mi-a jurat pe viata lui ca nu ma inselat niciodata, ca de cand m-am daruit lui nu la mai interesat nici o femeie. mi-a zis ca vrea sa faca dragoste numai cu mine ca doar pe mine ma doreste si ca doar pe mine vrea sa ma simta.
simt ca zice adevarul.simt ca ma iubeste si simt ca nu as putea trai fara el.in dimineata aceasta a plecat la munca inainte sa ma trezesc si in locul lui in pat era un trandafir rosu si un bilet pe care scria ca ma iubeste si sa ii dau voie sa-mi demonstreze ca ma iubeste.

Mi-au dat klacrimile cand am citit ce ai scris..caci si eu am fost inselata( dar nu l-am prins in fapt), si m-au luat sentimentele acelea si de dragoste si sentimentul sa o termin cu el..E atat de greu ce sa sa fac, caci am ales sa raman in continuare cu el, dar nu reusesc sa traiesc cu gandurile si suspiciunile mele........am incercat.au trecut luni bune dar nu vad nici o sgimbare in sufletul meu....

Postat pe 3 Iunie 2009 10:18
De la: nefer, la data 2009-01-23 08:54:43eka, sigur ca exista si cazuri, ingrozitor de nefericite, in care un barbat (casatorit) se culca cu o femeie pentru ca s-a indragostit si acolo sunt si sentimente.Nu cred insa ca e cazul Karinei, nu cred sa fie asa un idiot, de ce s-a casatorit cu ea daca iubeste pe altcineva?
Eu nu cred asa ceva.

Ei uite ca asa idioti sunt pe toate drumurile. Printul Charles de ce s-a casatorit cu Lady Di daca o iubea pe Camilla? Simplu, nu putea sa o aiba pe acesta din urma, si cu Lady Di nu putea fi si face copii decat casatorindu-se. Idiot sau destept????

My Ex., de ce s-a cuplat cu mine pentru 10 ani? Pentru ca iubirea vietii lui era casatorita Cand am realizat acest lucru, dupa mai bine de trei ani, ramasesem insarcinata. CE sa fac? Sa-mi OMOR copilul in pantece pentru ca un dobitoc de barbat nu stie CE VREA? I-am spus sa se duca dupa iubirea vietii lui! Dar NU s-a dus, sau nu a fost primit ... nu stiu. M-a cerut de nevasta de trei ori, dar nu a facut nimic concret in sensul acesta.
Cand primul copil avea 4 ani, mi-a spus: ''Hai sa facem si un baiat!''
''Poftim?'' ''Da! Hai sa facem si un baiat si sa ne casatorim!''

CASATORIA era ultimul lucru care l-as fi facut in viata, cu el !?!

Am facut chiar atuncea si baiatul. Si NU REGRET.Ii multumesc lui Dumnezeu pentru oricate dificultati si orice a trebuit sa suport in viata, dar REZULTATUL - acesti doi copii - sunt MAI MULT DECAT MI-AS FI PUTUT DORI SI MAI MULT DECAT TOT SI TOATE CATE LE-AM REALIZAT in 45 ani

Orice este in mintea unui barbat, sau chiar a ta, la un anumit moment dat, AU PREA PUTINA IMPORTANTA. Toate sunt trecatoare!

REZULTATUL, ce ai realizat in toti acesti ani este SINGURUL LUCRU IMPORTANT. Caci VIATA nu se intoarce din drum. Chiar daca un barbat/o femeie se vor intoarce la tine, si oricat de mult (l-) ai iubi, FACETI CEEA CE TREBUIE FACUT, CEEA CE VA ESTE DESTINAT.

Eu una, dupa o casnicie destramata caci pierdusem trei sarcini prin oprire in evolutie in luna a treia, atunci cand am gasit un om alaturi de care simtisesm ca suntem sufleteste foarte compatibili, chiar daca nu am avut un noroc ''total'', NU am putut sa refuz darul lui Dumnezeu, caci a fost un miracol cand dupa ani in sir, ramasesem insarcinata si inca am si dus totul cu bine la termen!

Pe drept cuvant acea fetita a fost ALEASA. Iar cel de-al doilea copil, la 40 ani cum l-am facut, NICI CA L-AS MAI FI AVUT VRE-O DATA, cine stie cand, cu cine ......

Un AVORT este O CRIMA!

Cei doi ar fi trebuit sa fie impreuna de mult; eu i-am tot indrumat unul spre celalalt. Am vorbit personal si cu ea. Doar EI SINGURI SI-AU PUS SI INCA ISI MAI PUN ''PIEDICI'' propriei lor relatii! De cinci ani se tot chinuie unul cu celalalt ...

Eu am reusit sa-mi revin. Si o iau din nou DE LA CAPAT.
Dar ASTA ESTE VIATA!

Simply_i
Postat pe 3 Iunie 2009 11:08
cam complicata situatia...te-ai cam grabit :| asa-s romanii
priest
Postat pe 3 Iunie 2009 11:29
Scuze pentru intarzierea cu care iti raspund, dar abia acum am vazut ce ai scris.
Inteleg bine ce zici. Ai dreptate cand spui ca un barbat poate insela fara sa fie implicat sentimental, este o chestie de natura fizica. Ce e drept, sunt cazuri in care femeile inseala si ele fara sa se implice emotional," escapade" fiind denumirea acestor fapte.
Chiar eu am trecut printr-o situatie similara, si de aceea inteleg bine ideile tale.
Ma atras doar fizic prietena unui amic de al meu si chiar eram dispus sa merg pana la capat, pt ca si ea ma dorea. Dar...ea a inceput sa se implice emotional, imi trimitea mesaje siropoase si alte chestii.
Nu simteam ca-l tradez pe amicul meu pana in momentul in care ea a inceput sa-si arate sentimentele fata de mine; in momentul acela mi-am dat seama ca pentru ea o noapte cu mine nu era doar o escapada, ci o idila, ca sa zic asa.
Sa-l inseli pe partenerul tau de viata fara "patos" pentru amant/a e o treaba, dar sa-l tradezi si cu inima e cu totul alta treaba. In momentul acela mi-am dat seama de gravitatea situatiei si m-am retras din joc, deoarece eu nu voiam sentimente, ci doar......
Sper ca intelegi exemplu dat de mine si scuze pentru maniera ambigua cu care l-am scris.
aldo_moro
Postat pe 3 Iunie 2009 17:38
Daca toti ar fi macar jumate responsabili cat se dovedeste Aldo Moro cu exemplul lui... n-ar fi rau deloc...
nefer
Postat pe 9 Iunie 2009 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un alt sfat.. de la prieteni... 22 De la: kudika319806 5 Septembrie 2010 17:31
diferenta de varsta 44 De la: danaeu 20 Septembrie 2009 11:19
BANUL POSEDAT ESTE UN MIJLOC DE LIBERTATE-PT CEL CARE ALEARGA SA-L VANEZE ESTE UN MIJLOC DE SCLAVIE 4 De la: cantafabule 12 Septembrie 2009 16:50
a alege sa stai langa sotul tau de dragul copilului 4 De la: kudika000781 17 Martie 2009 15:30
Cand expira o relatie? 9 De la: mkdisk 24 Septembrie 2009 10:25