Mai multe
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 01:33:31probabil ca nu ...dar tu poti??? Ti-am mai spus eu ca pe tine nici macar definitiile ajutatoare nu te ajuta. Din moment ce i-am atras atentia supra faptului ca nu se spune vroiam, ci voiam, rezulta ca stiu sa fac diferenta intre verbe. Si postul tau arata foarte clar ca nu stii despre ce e vorba aici, si ca dai definitii din dex numai ca sa te afli in treaba. So pay attention to this: verbele inseamna acelasi lucru, diferenta dintre ele vine din utilizarea la imperfect: 1. "a voi" se conjuga la indicativ imperfect "voiam" 2. "a vrea" se conjuga la indicativ imperfect "vream" Prin urmare, numai formele indicate mai sus sunt corecte. Forma "vroiam" e o forma mixta si incorecta din punct de vedere gramatical. Repet, pe tine definitiile ajutatoare nu te ajuta cu nimic. Ca de obicei, ratezi total intelesul posturilor mele si ale Khatarei. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 10:59 |
||
|---|---|---|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:10:16De la: sandra26, la data 2008-11-14 23:59:04Aoleu Kathara,nu cred ca au inteles fetele ce inseamna rasismul..... Nu am vazut in viata mea o persoana cu o asemenea calitate a "gandirii' ca tine. Ok, nu tolerez Islamul, insa Ilsamul este o religie intoleranta. Iar a nu tolera o religie intoleranta arata ca esti de fapt tolerant.E ca in engleza, doua negatii in aceesi propozitie ii dau un inteles pozitiv. A nu fi tolerant fata de cei care bat femeile si de cei care omoara crestini si evrei se numeste a fi tolerant fata de femei, evrei si crestini, si a nu fi tolerant fata de violenta. Si da, sunt extrem de intoleranta fata de violenta. Si cum am mai spus, astea sunt lucruri pe care si tu le spuneai mai demult despre Islam. Vorbeai de setea de sange a religiei si despre faptul ca femeile musulmane sunt plosnite. Daca te faci ca nu-ti aduci aminte iti dau imediat citatele. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 11:06 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:08:01De la: Kathara, la data 2008-11-14 23:54:51 Comentariile tale imi provoaca uimire si enervare in acelsi timp. Am facut referire la caracterul si inteligenta omului ca urmare a comportamentului si a postarilor de pe forum, nu a faptului ca este negru. 1.Khatara a spus ca hasunne e negru ca noaptea(asta e realitatea, si eu consider ca nu e mai jignitor sa-i spui unui negru ca e negru decat e sa-i spui unui alb ca e alb) 2. Eu am spus ca pe langa "negreala" fizica, da dovada si de o "negreala mentala". Cu alte cuvinte, omul e negru si prost. De unde putem deduce in mod logic ca exista si oameni negri dar destepti. Daca spuneam e negru, de unde rezulta in mod necesar ca e prost, cu alte cuvinte,daca faceam referire la faptul ca prostia ar fi o caracteristica intrinseca a celor cu pielea neagra, da, atunci eram rasista. Dar dupa cum vezi am spus exact opusul. Ceea ce nu reusesti tu sa intelegi este ca intre 1 si 2 nu este o legatura cauza-efect. Ele sunt doua propozitii separate, fara vreo legatura intre ele alta decat stilistica( este obisnuit a spune cuiva ca in mintea lui/ei e noapte, deoarece in limba romana intunericul este asociat printre altele si cu prostia, iar asta e o treaba care se spune oricui, indiferent ca e alb sau negru. |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 11:16 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:47:46sandra, tot intoleranta religioasa se numeste indiferent cum vrei tu sa ii spui cat despre rasism tocmai ti-a explicat prietena kathara ca daca asociezi rasa (tigan sau negru) cu caracterul:"vorbesti ca o tiganca" si referirea la caracterul omului ca e negru nu numai la piele ci si la caracter... te face rasist... macar asa putin si tot te face.....cel putin pentru unii.... Repet, a fi intolerant fata de intoleranta inseamna a fi tolerant. Vezi ca n-ai inteles nimic din ce ti-a spus Khatara? No wonder! Ca sa fii rasist(a ) nu e suficient sa spui "vorbesti ca o tiganca", deoarece este o realiate ca tiganii vorbesc si se poarta mai rau ca romanii. O realitatea provocata de educatia lor precara. Daca spui insa ca e in caracterul tiganilor sa se poarte urat, adica daca te referi la faptul ca in datele esentiale, intrinseci ale rasei lor se afla ceva rau, abia atunci esti rasist. Dar aici nu s-a facut vorbire de asa ceva. Eu am spus despre hasunne ca e negru la piele si ca e negru la minte(figura de stil), nu ca e negru la minte fiindca e negru la piele, intelegi? Iar despre caracterul lui am spus ca este infect ca urmare a faptului ca le-a facut pe femei c... si ca unora dintre ele chiar le-a facut urari cu moartea. Daca tie ti se pare ca un om de genul asta are un caracter frumos, atunci iti urez sa intalnesti numai oameni cu caracter frumos in viata ta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 11:21 |
||
Simt nevoia sa va amintesc cine este hasunne:De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:43:22Dar iata cu ce se ocupa "domnul" hasunne pe forum: |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 11:43 |
||
Ema, dar iata cine face comentarii rasiste:De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05la fel se poate intampla si cu musulmanii sa nu uitam totusi 11 septembrie care a declansat o adevarata fobie musulmana in america ,fobie de care americanii nu au scapat inca...deci crezi ca nu merita macar studiat din punct de vedere social acest subiect???nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social???? Deci sa ne intelegem: eu nu m-am intrebat niciodata daca musulmanii sunt violenti ca urmare a rasei(raselor) lor, deoarece stiu ca nu este asa. Ei sunt violenti ca urmare a "educatiei" facute de Coran. Cu alte cuvinte,comportamentul violent nu tine de rasa lor, si de modul in care au fost crescuti. Pe de alta parte, daca iti trece prin minte ideea ca ei ar fi violenti ca urmare a geneticii(deci a datelor esentiale ale rasei lor), se numeste ca esti rasista. Asta pe langa faptul ca dai dovada de intoleranta fata de Islam. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 11:49 |
||
Si iata un post pe care il citeaza ema ca sa arate intoleranta mea:De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:10:00Mai fato, in conditiile in care spui ca o femeie trebuie omorata fiindca inseala (sau pontru orice alt motiv), esti buna de dus la psihiatru. Daca faci asemenea afirmatii pe un forum din Romania, asta e reactia pe care risti sa o intalnesti. Deci eu sunt intoleranta ca ma revolt impotriva uneia care considera ca e ok sa omori o femeie fiindca a inselat. Dar daca tu ai insela ema, ai fi de acord sa fii omorata de prietenul tau? Ti s-ar parea normal? Si iata un alt citat pe care il foloseste sa-mi arate intoleranta religioasa: De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:10:00Frustrat esti!Si intelectual si sexual! Cand spui ca nu te intereseaza ce facultate am facut noi, cand spui ca n+am facut nimic! Hotaraste+te! Aici il faceam frustrat sexual pe un musulman care ma facuse m@@@@. Il faceam bolnav pe un tip care imi trimitea cate 20 de mesaje pe zi pe mail ca sa ma injure. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 12:00 |
||
Bey astia, putem sa na injuram ca la usa cortului odata????? Ca e topic de injuraturi, nu de disecat Coranul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mama ma-sii de treabaDe fapt, stai asa, eu ma injuram cu mia_bela si rebela...cand ce vad.... wolfy si kathara....hai mai ziceti voi ca nu sunteti mahalagioace HALATUL? CAT E HALATUL????? |
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 12:10 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:10:16Auzi,dar chiar reaminteste-mi unde am fost facuta proasta....chiar nu am vazut nicaieri asa ceva.....dar poate am uitat eu?De la: sandra26, la data 2008-11-14 23:59:04Aoleu Kathara,nu cred ca au inteles fetele ce inseamna rasismul..... Nu prea cred.De fapt,cautai un motiv chipurile sa ma jignesti.Ca sa ma provoci,probabil.Dar nu ai gasit.De fapt tu esti cea care m-a facut proasta,eu una nu ma simt cum zici tu,am mintea clara,judec foarte bine....
|
||
|
kassandry Postat pe 15 Noiembrie 2008 12:24 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-15 12:10:52Bey astia, putem sa na injuram ca la usa cortului odata????? Ca e topic de injuraturi, nu de disecat Coranul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unde vezi tu injuraturile ca nu inteleg? Si daca pentru tine a discuta un subiect cu argumnete se numeste mahalagism, ce sa mai zic... ma lasi fara cuvinte... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 13:03 |
||
Finally
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 13:31 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-15 09:01:37De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:10:16De la: sandra26, la data 2008-11-14 23:59:04Aoleu Kathara,nu cred ca au inteles fetele ce inseamna rasismul..... kathara draga reciteste-ti posturile,propriile posturi ca mie personal sincer iti spun imi e lene sa va mai pun sub ochi evidentele a ceea ce spuneam, nu eu citesc din 2 in 3 ci voi intelegeti din context exact ceea ce vreti, si daca as scrie definitiile fiecarui cuvant in parte din dex online tot nu ati fi de acord cu mine. sincer deja ma plictiseste subiectul islam. la fel su intoleranta voastra,sub orice fel se manifesta ea. eu nu sunt genul de om care sa ma agat de argumente precum bataia din coran, poligamia din acelasi coran ...bla bla bla.... multumesc lui Dumnezeu sunt inn stare sa judec un om,nu prin prisma religiei pe care o adopta ci prin faptele sale ,din punct de vedere social.... nu religios ufff cred ca din nou imi veti rastalmaci cuvintele .... deh....soarta..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 14:46 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-15 11:16:11 wolfy iti foarte multumesc pt fraza asta. RASISTO!!!! si cu asta basta logica de care dati dovada tu si prietena ta este la limita imposibilului.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 14:54 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 12:08:12De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 11:24:16mai departe.... sandra recunosti replica sau vrei sa iti pun tot postul cu care te-a complimentat wolfy???? [/quote] |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 14:56 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:46:48De la: Kathara, la data 2008-11-15 09:01:37De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:10:16De la: sandra26, la data 2008-11-14 23:59:04Aoleu Kathara,nu cred ca au inteles fetele ce inseamna rasismul..... Din moment ce ai citat cu atata pasiune posturile lui wolfy te rog sa-mi faci acelasi favor si sa imi arati unde am zis eu ca Sandra este proasta. In ceea ce priveste verbele amintite, te anunt ca problema nu era de definitie ci de flexiune morfologica. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 15:51 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-15 11:49:23Ema, dar iata cine face comentarii rasiste: wolfy draga cu fraza asta ti-ai dat singura cu firma in cap.... ma refeream la teroristi, fata draga.... cum pot sa te fac sa intelgi, sinapsele tale s-au scurtcircuitat cumva si nu ai inteles fraza bine????? ma refeream la fobia americanilor... aici o sa dau vina pe circumvolutiuni... si cum acum am ceva treaba mai bine ma duc sa o rezolv decat sa imi pierd vremea cu tine.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 15:53 |
||
Bata-te sa te bata, uite de unde sari albina rasista! Sa iti mai explic o data ca a fi rasist inseamna a lege inextricabil o caracteristica mentala de una genetica? Altfel spui toti S sunt P, daca imi amintesc bine de la logica!, nu unii S sunt P, unde S reprezinta rasa iar P trasaturile psihice? De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05la fel se poate intampla si cu musulmanii sa nu uitam totusi 11 septembrie care a declansat o adevarata fobie musulmana in america ,fobie de care americanii nu au scapat inca...deci crezi ca nu merita macar studiat din punct de vedere social acest subiect???nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social???? [/quote] |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 15:56 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-15 15:51:23De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:46:48De la: Kathara, la data 2008-11-15 09:01:37De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:10:16De la: sandra26, la data 2008-11-14 23:59:04Aoleu Kathara,nu cred ca au inteles fetele ce inseamna rasismul..... deh draga......reciteste reciteste....poate iti aduci aminte...sau era doar fina ironie la adresa ei???? serios chiar trebuie sa plec.... asa ca ramane pe alta data, am sa iti spun un secret kathara, chiar imi esti draga, nu pt inteligenta de care dai dovada, ci pt ca esti umana, recunosti ceea ce spui si uneori revi asupra comentariilor tale, discuti si despre alte subiecte decat islamul ...etc etc etc. chiar imi placi pt asta. ma deranjeaza incrancenarea si faptul ca cei care nu isi pot obtura unghiul privirii dupa optica lui wolfy sunt automat prosti inculti penibili...etc. nu fac nici un fel de compliment gratuit cand spun ca admir umanitatea ta si nu imi place deloc "logica ilogica" a lui wofy. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 15:59 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 15:53:47 Mai fata dar teroristii sunt o rasa umana? Exista separat pe langa alea trei clasice? n Toti teroristii sunt musulmani, deci arabi. Cand vorbesti de gene te referi la general, cand vorbesti de teroristi la particular. Altfel spus, toti arabii au "setea de sange" imprimata genetic, iar teroristii o manifesta. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 15:59 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 15:59:00 Absolut niciodata nu am ironizat-o pe Sandra, cred ca o confunzi cu vivrepouraimer pe care intr-adevar am insulttat-o. Oricum, vad cum ai trecut de la ideea ca as fi facut-o proasta la ironie fina. Pe de alta parte, faptul ca eu aleg sa imi expun parerile pe mai multe subiecte ma face tridimensionala numai virtual, altfel spus nu ai de unde sti cat de umana sau inumana este wolfy in viata reala. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:02 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-12 01:16:41Buna fetelor...vad c-ati abandonat celalalt topic....va regasesc aici.Draga Dandana,acesta este primul post cu care am aparut pe acest topic.Cred ca ai o problema.....iar acea postare de care zici nu cred ca exista!'!!! İar cea care a zis doar ca am fost sluga la turci e prostavanca de elmasry.Ceea ce nu e asa.Daca sunt casatorita aici nu inseamna ca sunt proasta sau sluga.Nu sunt musulmanca,poate ca fac o exceptie pe topicul asta si nu-ti vine sa crezi.Pana si eu apreciez acest lucru ca nu m-am convertit,nu am nimic cu nimeni,atata timp cat nu mi se impune nimic. Uita ca am ramas consecventa.Sa stii ca m-ai zapacit....daca pretinzi ca as fi fost facuta proasta,te rog sa citezi exact postarea de care zici.
|
||
|
kassandry Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:22 |
||
| Auzi Dandanaua: ai preluat citate din alt topic.rusine sa-ti fie..... | ||
|
kassandry Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:50 |
||
|
İar cea care m-a ironizat a afost wolfy in alt topic.Acolo incercam sa fiu intre wolfi si fetele musulmance care se certau cu ea.Si drept sa spun ,nu stiam prea multe despre coran,deoarece nu sunt musulmanca,doar ca pe acest forum am devenit curioasa si m-am apucat sa ma interesez.İar pe kathara nici nu am pomenit-o prea mult in discutiile anterioare.Wolfy era cea mai vorbareata.İar eu am intrat in discutie in necvunostinta de cauza la momentul acela,fara arme practic.... Bineinteles ca voi respecta alegerea fiecareia in ce priveste religia ,atata timp cat nu mi se impune mie.Doar ca citind acele versete(de care habar nu aveam inainte),normal ca nu am fost de acord cu ele. Si nu cred ca am jignit pe nimeni.Si daca am facut-o( in mod neintentionat bineinteles) imi pare rau. DANDANAUA: tu monitorizezi cumva toate topicurile?Mama dar ce rabdare ai sa citesti atatea postari....Nu cumva ....ai si alt contsi noi nu stim? İar ironia este dovada inteligentei.....mai rau e cand nu iti dai seama ca ai fost ironizat si ramai obtuz la minte....
|
||
|
kassandry Postat pe 15 Noiembrie 2008 17:20 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-15 15:59:42De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 15:53:47 aolo, rasisto.....ti a fugit arabu? cred k s a dus sa moara pt Allah
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 18:20 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-15 16:50:09Auzi Dandanaua: ai preluat citate din alt topic.rusine sa-ti fie..... pai de ce anume sa imi fie rusine???? hai spune tu la tanti de ce sa imi fie rusine pt ca ti-am demonstrat ca te-a facut proasta???? sau pt ca nu spurc fiecare topic pe care intru cu discutii despre locul femeii in islam???? offf sandra draga ai picat ca musca in lapte intr-o discutie pe care nu ai citit-o de la bun inceput. ceea ce am sustinut eu este faptul ca .... vrei nu vrei intr-o discutie cu wolfy sfarsesti prin a fi facut prost ,incult, penibil...etc.... ceea ce de la un om civilizat nu te astepti ...sau te astepti dar nu chiar asa de des.... te rog frumos sa recitesti de la pagina 13 discutiile care s-au postat si pe urma incearca sa intelegi ca pe mine ma irita de fapt ca nu se poate purta o discutie la un nivel de cultura ....atat de des afisat.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 19:30 |
||
si cand ma gandesc ,ca in Europa ,avem deja 3 tari musulmane mare problema,pt mapamondul asta.. nu vreau sa ma gandesc..!!! bai soro..,si astia se-nmultesc,bag sama' "SISTEMU' "...,e de vina..
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 19:41 |
||
eu ...,cunosc cativa "teroristi" ai forumului astuia..
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 19:44 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-15 17:20:13İar cea care m-a ironizat a afost wolfy in alt topic.Acolo incercam sa fiu intre wolfi si fetele musulmance care se certau cu ea.Si drept sa spun ,nu stiam prea multe despre coran,deoarece nu sunt musulmanca,doar ca pe acest forum am devenit curioasa si m-am apucat sa ma interesez.İar pe kathara nici nu am pomenit-o prea mult in discutiile anterioare.Wolfy era cea mai vorbareata.İar eu am intrat in discutie in necvunostinta de cauza la momentul acela,fara arme practic.... deci tu recunosti ca ai fost ironizata de wofy, buuun pana aici suntem in clar, ti-am aratat si ca ai fost facuta proasta, cine sa te mai inteleaga.... eu nu mai incerc sandra draga ...am un an cel putin inaintea ta de cand am cont pe kudika, chiar crezi ca nu am avut destul timp sa "monitorizez" un afurisit de topic???? sa fim seriosi e ...praf in ochi un topic de genul ala pe langa cate citesc...zi de zi.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:00 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-15 15:56:24[/quote] uite o sa ma repet si pentru tine... este vorba in postul respectiv de un raspuns referitor la fobia americanilor ....vizavi de musulmani.... ma repet.... inca o data... fobia americanilor corelata cu 11 septembrie ...si cu un articol citi la acea vreme despre legatura genetica a criminalilor in serie si despre teroristi. cum probabil erai ocupata cu altele o sa te las sa iti dai singura seama de unde anume a luat wolfy citatul... in plus... tine minte ce iti spun , eu nu neg evidenta a ceea ce spun.imi asum antiislamismul, imi asum de asemena faptul ca vorbesc de multe ori ca la usa cortului ...etc etc etc.... dar wolfy nu prea,desi in ultimele postari, trebuie sa recunosc, si-a recunoscut intoleranta .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:13 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:54:14De la: wolfy, la data 2008-11-15 11:16:11 Mai draga, nu esti capabila sa pricepi si gata. Am spus ca omul este negru si ca omul este prost, nu ca este prost fiindca e negru. In schimb tie ti se potriveste perfect o definitie pe care o copiezi din Dex. Unde nu e, nu e, n-ai ce-i face! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dilema morala! | 49 | De la: iris_4_ever 8 Iulie 2010 18:49 |
| cine stie mai multe despre scorpioni?? | 6 | De la: Sabrina_Nede 8 Decembrie 2009 22:12 |
| M`am saturat de atmosfera cu parintii mei ~X(. | 31 | De la: battleofwits 20 Noiembrie 2010 22:12 |
|
|
||
| O posibila afacere?! | 1 | De la: Kathya_ 9 Martie 2009 10:20 |
| sex | 6 | De la: scorpio67 9 Februarie 2011 08:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.