Setari Cookie-uri

Topic pentru injuraturi si jigniri

De la: Kathara, la data 2008-11-17 15:23:06
Oamenii se judeca dupa aceleasi principii, cum adica, daca dai in cap si furi e in regula daca-mi esti prieten, daca nu la puscarie cu tine? E un nonsens.

oamenii se judeca dupa aceleasi principii..... frumos spus.
m-a intereseaza tare mult care sunt principiile alea dupa care judeci femeile care s-au convertit de la un moment dat sunt proaste penibile idioate ...incultye chiar,etc.
dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:27:49
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:20:07premisa, ema are standarde pt orice fel de oameni,doar ca ma irit cand toata lumea e proasta si inculta si penibila doar pt ca nu vede coranul ca pe o "carte infecta".

a pune in aceasi oala toti oamenii indiferent ca imi sunt prieteni sau nu, pt mine cel putin este o eroare,nu stiu daca pt tine nu e la fel.

Nu, toata lumea e proasta, penibila si inculta cand sustine ca respectiva carte e infecta, dar nu are argumente si ma trimite pe centura ca raspuns la citatele mele din zisa carte.

Oamenii se judeca dupa aceleasi principii, cum adica, daca dai in cap si furi e in regula daca-mi esti prieten, daca nu la puscarie cu tine? E un nonsens.

???? daca vrei sa reformulezi ce ai scris mai sus ,poate o sa inteleg,pt ca acum, din nefericire chiar nu prea are sens pt mine ce ai scris.

deci eu am inteles ca "toata lumea" adica musulmanii din ce reiese de mai sus ,isi considera cartea infecta dar nu au argumente bla bla bla.
corecteaza-ma daca gresesc te rog,sau reformuleaza

Sa reformulez.

Prosti inculti si penibili sunt acei oameni ("lumea") care nu reusesc sa ofere contraargumente argumentelor mele. Si in momentul acela, incet cu injuriile care - fii atenta - dureaza de luni bune la adresa noastra.

Altfel spus, din moment ce spusele mele nu pot fi infirmate rezulta ca sunt adevarate. Discursul musulmanilor este o confirmare ca sunt prosti, altfel spus, premisele mele sunt confirmate.
Kathara
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:34
De la: Kathara, la data 2008-11-17 15:29:17
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:23:49din cate stiu eu ,personal "mein kampf" nu a fost descrisa ca fiind fundamentul (cum este biblia pt crestini)vreunei religii.

kathara ,asociatiile pe care le faci ...ma uimesc din ce in ce mai mult.

la fel ca si cunostiintele despre istoria religiilor referitor la cavalerii de malta care s-au "prajit" in iad ,si de cruciade.

Nu, mein kampf a fost fundamentul unui sitem complex care includea si o parte religioasa deci daca vrei este superioara unei carti religioase prin premise. Asociatiile pe care le fac sunt cat se poate de corecte, ni vad ce nu intelegi tu din ele.

Nu cred sa fi vorbit nimeni despre cavalerii de la malta care se "prajesc" in Iad. Vad ca nu ai inteles nici treaba cu respectivele cruciade, cum nu ai inteles-o nici pe cea cu rasismul. Ce sa iti fac eu tie in situatia asta, ori nu intelegi ori nu vrei sa intelegi si ambele situatii te pun intr-o postura proasta.

"fundamentul unui sistem complex...care includea si o parte religioasa"..... dezvolta ideea asta.

cat despre cruciade si cavalerii de malta ,sti bine la ce ma refer , adica acele cruciade au fost razboaie purtate in numele crestinismului.... oricum ar fii vazute acum, crestinismul nu s-a impus numai prin cuvant. la asta m-am referit eu,nu stiu tu la ce anume te-ai referit .

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:35
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:32:04

m-a intereseaza tare mult care sunt principiile alea dupa care judeci femeile care s-au convertit de la un moment dat sunt proaste penibile idioate ...incultye chiar,etc.

Simplu. Cand iti schimbi voluntar statutul in inferioritate este proasta potrivit principiilor mele.
Kathara
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:36
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:35:25
"fundamentul unui sistem complex...care includea si o parte religioasa"..... dezvolta ideea asta.

cat despre cruciade si cavalerii de malta ,sti bine la ce ma refer , adica acele cruciade au fost razboaie purtate in numele crestinismului.... oricum ar fii vazute acum, crestinismul nu s-a impus numai prin cuvant. la asta m-am referit eu,nu stiu tu la ce anume te-ai referit .

Citeste mein kampf, omul zicea acolo cum arata societate lui ideala, genetic, geografic si religios printre altele.

Crestinismul nu s-a impus numai prin cuvant dar asta e valabil pentru America de Sud. Cruciadele au avut ca pretext eliberarea Ierusalimului si ca scop extinderea teritoriala. Nici macar pretextul nu a fost impunerea crestinismului - dovada ca respectivele teritorii (orientul mijlociu) nu a fost increstinat, sectele care exista acolo fiind de pe vremea lui Iisus.

In ceea ce priveste Iadul, povestea iar era clara. In Coran se zice ca daca ucizi pentru numele lui Allah, ajungi in rai si petreci cu virginele (ce minte bolnava avea Mahomed asta, pedofil obsedat de sex!), in Biblie se spune clar sa nu ucizi! Deci o religie aproba crima, cealalta o condamna. Iar cei care sunt crestini si ucid ajung in iad!
Kathara
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:43
De la: Kathara, la data 2008-11-17 15:34:38
Sa reformulez.

Prosti inculti si penibili sunt acei oameni ("lumea") care nu reusesc sa ofere contraargumente argumentelor mele. Si in momentul acela, incet cu injuriile care - fii atenta - dureaza de luni bune la adresa noastra.

Altfel spus, din moment ce spusele mele nu pot fi infirmate rezulta ca sunt adevarate. Discursul musulmanilor este o confirmare ca sunt prosti, altfel spus, premisele mele sunt confirmate.

daca tot circul asta dureaza de luni bune, de ce nu vreti sa inceteze????
de ce ati trecut si voi la aceleasi injurii???
ce te face pe tine mai buna decat pe cei care te injura in momentul in care raspunzi la fel????
daca ei,musulmanii, spun despre tine ca esti....in toate felurile, pt ca nu vezi punctul lor de vedere, si daca tu spui despre ei aceleasi lucruri(mai voalat ,ce-i drept) tot pt ca nu sunt de acord cu punctul de vedere , cam cat o sa mai tina circul asta , si de ce se reiau mereu aceleasi citate din coran si aceleasi citate din biblie , de ce nu puneti problema si din alt unghi,cum ar fi cel social, cel al zilelor noastre , sau de ce nu psihologic??????

de ce trebuie sa va rezumati doar la a da citate din coran si din biblie la nesfarsit????
n-ati obosit ,nu va plictiseste acelasi subiect, aceleasi argumente la nesfarsit????

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:45
De la: Kathara, la data 2008-11-17 15:43:39
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:35:25

Citeste mein kampf, omul zicea acolo cum arata societate lui ideala, genetic, geografic si religios printre altele.

ok de acord cu tine dar, pana una alta, toata utopia asta s-a destramat in cativa ani, nu si ceea ce au lasat biblia si coranul in urma.

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:48
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:45:52
daca tot circul asta dureaza de luni bune, de ce nu vreti sa inceteze????

Pentru ca dreptate este de partea mea si am de gand sa lupt pentru unele lucruri in care cred. A accepta ca Isalmul este o religie prielnica femeilor e ca si cum le-as da o palma tuturor nenorocitelor (in sens etimologic) alora care sunt batute, umilite, biciuite si omorate cu pietre in tarile arabe.

de ce ati trecut si voi la aceleasi injurii???
ce te face pe tine mai buna decat pe cei care te injura in momentul in care raspunzi la fel????

Nu stiu daca se numeste injurie adevarul. Altfel spus, daca spun unei femei grase ca e grasa o injur sau relatez o situatie obiectiva? La fel, nu am facut proaste decat pe cele care mi-au dovedit ca sunt, deci din punctul meu de vedere am tras o concluzie. Nu e vina mea ca aceasta le e defavorabila.

daca ei,musulmanii, spun despre tine ca esti....in toate felurile, pt ca nu vezi punctul lor de vedere, si daca tu spui despre ei aceleasi lucruri(mai voalat ,ce-i drept) tot pt ca nu sunt de acord cu punctul de vedere , cam cat o sa mai tina circul asta ,

Eroare, eu spun despre ei ca sunt prosti pentru ca nu isi pot argumenta punctul lor de vedere, nu pentru ca opiniile lor nu coincid cu ale mele. Chiar aseara am avut o discutie cu un musulman egiptean care nu era un om prost, dovada ca suntem prieteni chiar daca am avut o disputa aprinsa pe seama islamului.

si de ce se reiau mereu aceleasi citate din coran si aceleasi citate din biblie , de ce nu puneti problema si din alt unghi,cum ar fi cel social, cel al zilelor noastre , sau de ce nu psihologic??????

Pentru ca subiectul discutiei este Islamul, nu societatea araba.
Kathara
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:55
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:48:00
ok de acord cu tine dar, pana una alta, toata utopia asta s-a destramat in cativa ani, nu si ceea ce au lasat biblia si coranul in urma.

Nu era vorba aici de durata, e vorba de programul unui sistem. Si asa cum cartile naziste au program infiorator pentru ca se bazeaza pe moartea unor oameni, tot asa coranul mi se parte o carte condamnabila deoarece se bazeaza tot pe principul crimei.
Kathara
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:58
De la: Kathara, la data 2008-11-17 15:36:26
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:32:04

Simplu. Cand iti schimbi voluntar statutul in inferioritate este proasta potrivit principiilor mele.

iti dau un exemplu de oameni cu principii :

un hot in fata altui hot...
- uite frate ce am "manglit" azi!
celalalt:
- bravo fratioare,esti tare!

acelasi hot care se lauda cu ce a furat criticat de un om cu alte principii...

-uite frate ce an facut azi!
-si nu ti-a fost frica ,poate te bate Dumnezeu pt faptele tale!

asta e doar un exemplu de "principii". suntem diferiti deci avem seturi de valori diferite.
dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:08
kathara, nu ai de unde sti ca ele nu sunt multumite cu statutul lor,chiar daca tu il consideri inferior, nu ti-a cerut nimeni sa militezi pentru nedreptatile din coran, e dreptul fiecaruia sa ALEAGA indiferent de ce anume cred ceilalti despre alegerea pe care o face.

daca spui unei femei grase ca e grasa ,chiar daca e un adevar,respectiva o poate lua ca pe o injurie pt ca din pct de vedere psihologic poate ca se simte atacata de respectivul epitet, poate ca e instabila psihic si din cauza respectivei remarci sa ii produci o adevarata trauma psihica doar pt ca "ai spus adevarul".....

adevarul nu este injurie,cuvintele folosite pt a exprima "adevarul" sunt uneori injurioase.
dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:19
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 14:11:56wdy de la a fi transant si pana la a face pe absolut oricine nu e de acord cu ce spui.... in multe feluri, e cale lunga, am spus si o sustin in continuare, nu ii contest absolut deloc cunostiintele, dar devine penibil sa vad reluate aceleasi vechi argumente la nesfarsit, devine suparator ca pana si aici s-a mutat circul de pe alt topic cu aceleasi argumente aceleasi istorii.
cele care s-au convertit isi sustin parerile, cele care au ramas crestine povestesc despre conflictele din casnicie din cauza religiei, etc etc etc.
fiecare are propriile pareri,asta nu le face pe niciuna proaste, inculte, penibile...etc.

asta nu imi place mie.

Eu nu fac pe nimeni in toate femurile din senin. Oricum, mai si demonstrez ca este asa cum il/o fac. Insa tu il numesti domn pe un tip care a venit sa le faca c..pe toate femeile care sunt impotriva Islamului. Diferenta e ca pe baza comentariilor unui om eu pot sa-i arata ca este lipsit de inteligenta, insa nimeni nu poate demonstra pe baza a ceea ce scriu ca sunt c.... Si sa ne intelegem, a spune cuiva ca e negru fizic nu este o jignire. E o constatare. Si Afro-Americanii din America isi zic negri, si isi recunosc propria culoare deoarece nu e nimic rusinos in a fi negru. Iar a spune cuiva ca e intuneric in mintea lui( asa cum a spsu si Wdy despre hasunne si sunt perfect de acord) nu are nicio loegatura cu culoarea pielii lui. Pur si simplu asa se zice pe la noi. Sunt multi albi pe forumul asta care dau dovada de intuneric al mintii.

Comentariul ar fi fost rasist daca eu as fi spus ca el e negru la minte ca urmare a faptului ca e negru la piele. Insa am spus tocmai opusul. Oricum, nu cred ca un asemenea nenorocit merita atata bataie de cap. Si daca l-as fi discriminat - ceea ce nu e cazul - ar fi fost un raspuns adecvat discrimanrii lui la adresa mea.
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Noiembrie 2008 22:56
De la: Kathara, la data 2008-11-17 12:57:34
De la: elmasry, la data 2008-11-16 15:02:36
De la: Kathara, la data 2008-11-15 21:27:41
De la: elmasry, la data 2008-11-15 18:20:15
aolo, rasisto.....ti a fugit arabu? cred k s a dus sa moara pt Allah

Daca moare singur, n-are decat! Ei, el ar muri pentru Buda de fapt!

nu iubire..ce faci te contrazici singura??? ''sunt musulmani, deci arabi''...

Nu vad unde m-am contrazis. Nu toti arabii sunt musulmani, nu toti musulmanii sunt arabi. Insa toti teroristii sunt si arabi si musulmani.

atentie ce scrii k nu mai poti sa le sucesti prea mult dupa..

Postat pe 17 Noiembrie 2008 23:09
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 16:19:30kathara, nu ai de unde sti ca ele nu sunt multumite cu statutul lor,chiar daca tu il consideri inferior, nu ti-a cerut nimeni sa militezi pentru nedreptatile din coran, e dreptul fiecaruia sa ALEAGA indiferent de ce anume cred ceilalti despre alegerea pe care o face.

Corect. Dar nu despre asta era vorba aici. Cred ca n-ai citit cu atentie. Sa se converteasca, n-am nicio problema cu asta, dar sa nu vina sa-mi spuna mie apoi ca Islamul e superior crestinismului, ca Islamul trateaza femeia bine, cand rolul unei femei in religia asta se reduce la a fi una dintre cele patru neveste si la a fi batuta.

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 16:19:30daca spui unei femei grase ca e grasa ,chiar daca e un adevar,respectiva o poate lua ca pe o injurie pt ca din pct de vedere psihologic poate ca se simte atacata de respectivul epitet, poate ca e instabila psihic si din cauza respectivei remarci sa ii produci o adevarata trauma psihica doar pt ca "ai spus adevarul".

Asa e. Insa daca femia respectiva se crede slaba si frumoasa, o sa se gaseasca foarte repede oameni care sa-i atraga atentia asupra faptului ca nu e asa.La fel si cu cei pe care nu-i prea ajuta mintea.N-are nimeni nimic cu ei atat timp cat isi vad de treaba lor. Dar cand intra in discutii care ii depasesc si se mai cred si destepti, se schimba modul de abordare. Merita sa li se spuna direct si exact ce sunt, prin folosirea cuvintelor de dictionar, care sunt intr-adevar dure, insa nu sunt injuraturi. De exemplu o tipa care scrie "aiurit-o" s-a gasit sa ma faca pe mine ignoranta, chiar dupa ce i s-a atras atentia ca nu stie sa scrie. Cam ce merita tipa asta?

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 16:19:30adevarul nu este injurie,cuvintele folosite pt a exprima "adevarul" sunt uneori injurioase.".

Daca adevarul nu este injurie, si eu caut niste cuvinte care sa exprime adevarul(neinjurios prin natura lui dupa cum am stabilit de comun acord), rezulta ca nici cuvintele nu au cum sa fie injurioase. De ce? Simplu! Fiindca o notiune neinjurioasa nu poate exprimata prin cuvinte injurioase. Daca folosim cuvinte injurioase pentru a exprima o notiune neinjurioasa -adevarul - rezulta ca l-am falsificat.

Sper ca ai inteles despre ce este vorba aici. Vezi, uneori spui niste adevaruri de care nici macar nu esti constienta draga ema.
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Noiembrie 2008 23:13
Sa concluzionam:
1. N-ai reusit sa demonstrezi ca noi am folosit injurii in posturile noastre. A spune cuiva care te face m...ta ca e frsutrat sexual nu e o injurie.

2. Sa nu uitam ca si tu ai spus exact aceleasi lucruri ca si mine. Ba te-ai exprimat inca si mai dur. Eu nu le-am facut pe musulmane plosnite.

3.E foarte ciudat sa faci pe cineva rasist in conditille in care din postul persoanei respective nu rezulta asa ceva. E si mai ciudat sa-i spui persoenei respective ca e rasista in conditiile in care tu ai spus ca teroristii musulmani sunt violenti ca urmare a genelor lor.

4. Eu nu fac oamenii prosti fiindca nu sunt de acord cu mine, ci pentru ca nu pot adice contrargumente argumentelor mele, de unde rezulta in mod logic ca ei nu le pot infirma valabilitatea. De asemenea, nu pot aduce argumente pentru propriile lor pareri. Trage tu concluzille. daca poti.

5. Minti si manipulezi. Ciuntesti citate si apoi spui ca au fost adresate altora decat destinatarului real. De ce nu ai raspuns mesajului Sandrei?

Comportamentul tau recent spune foarte multe despre moralitatea ta. Si cum ai spus si tu mai demult, fiecare cu prietenii pe care si-i alege.
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Noiembrie 2008 23:21
De la: wdy, la data 2008-11-17 12:15:59hello,,,,,ce se intampla pe aici? nu pot sa cred ca exista persoane care sunt de acord cu vocabularul de mahala al porcului de Hassune .Ema draga ,te stiam altfel de persoana.Eu pot spune ca acest individ nu se poate numi "domn" si daca este negru la piele e treaba lui ,dar creierul lui este mai negru decat noaptea si nu stie sau nu a fost educat sa se exprime civiliza.Daca am spus ca este negru ,asta nu inseamna ca a fost discriminat,desi prin exprimarile lui ,s-a discriminat singur.I-mi pare rau ca nu am copiat mesajul sa-l postez aici,dar am fost atat de socata ,incat l-am sters imediat.In cercul meu de prieteni si in familia mea nu sunt persoane care se exprima asa de trivial ,dar daca este cazul eu pot spune negrului ca este negru si nu ma simt vinovata .Ce face-ti voi se numeste ipocrizie.

Sunt de acord cu fiecare cuvant pe care l-ai spus. Insa dupa unii daca spui unui tip PE BAZA COMPORTAMENTULUI LUI ca la el in cap este intuneric(ca de, asta e vorba romaneasca), rezulta ca esti rasista.

De la: wdy, la data 2008-11-17 12:15:59Daca am spus ca este negru ,asta nu inseamna ca a fost discriminat.

CORECT.
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Noiembrie 2008 00:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:32:04m-a intereseaza tare mult care sunt principiile alea dupa care judeci femeile care s-au convertit de la un moment dat sunt proaste penibile idioate ...incultye chiar,etc.

Femeile respective au dovedit prin posturile lor ca merita epitetele in cauza.Auzi, inculte chiar! Sunt in primul rand in inculte. Ele credeau ca inchizitia si cruciadele au fost cauzate de dorinta de a raspandi crestinismul in lume! Tie asta nu ti se pare incultura? Si atunci cand spun ca Iisus nu a vorbit in mod clar despre monogamie, nu ti se pare incultura? In fine,exemplele pot continua.

A propos, tin sa-ti spun ca la momentul actual singurul circ de pe topicurile unde activez eu ESTE FACUT DE TINE.

Si ne tot ceri sa vorbim despre rezultatele sociale ale Islamului. Pai asta si facem. Am vorbit despre femeile batute fiindca asa spune Coranul. Am postat atatea filmulete de pe youtube. M-am revoltat impotriva unei convertite care a spus ca femeile trebuie omorate pentru adulter. Fiindca am rugat-o sa se duca la psiholog, ai spus ca am injurat-o. De unde am dedus ca ai fost de acord cu ce spunea ea. Cand te-am intrebat daca ti s-ar parea normal sa fii omorata fiindca ai inselat, nu mi-ai raspuns. Te comporti exact ca vechea noastra cunostinta Cleopatra. Eviti intrebarile care nu-ti convin.

Si da, dau dovada de intoleranta fata de prostie si cruzime!
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Noiembrie 2008 00:25
buna..postari noi pe www.hainutecool.blogspot.com....hainute funny si super ieftine..have a look and have fun
_madalina_alexandra_
Postat pe 18 Noiembrie 2008 00:39
De la: wolfy, la data 2008-11-18 00:25:26
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 15:32:04m-a intereseaza tare mult care sunt principiile alea dupa care judeci femeile care s-au convertit de la un moment dat sunt proaste penibile idioate ...inculte chiar,etc.

Femeile respective au dovedit prin posturile lor ca merita epitetele in cauza.Auzi, inculte chiar! Sunt in primul rand in inculte. Ele credeau ca inchizitia si cruciadele au fost cauzate de dorinta de a raspandi crestinismul in lume! Tie asta nu ti se pare incultura? Si atunci cand spun ca Iisus nu a vorbit in mod clar despre monogamie, nu ti se pare incultura? In fine,exemplele pot continua.

uite chestiile pe care le spui aici ma fac sa am certa impresie ca nu ai habar de nimic in ceea ce tine de istoria religiilor, de raspandirea crestinismului (care nu s-a raspandit numai prin cuvant) , sa te complimentez si eu pe tine cu aceleasi epitete????
nu o sa o fac ,draga wolfy, pentru ca imi dau singura seama cand trebuie sa incetez a vorbi la pereti.
tu faci exact ceea ce spun eu ca faci , scuzama ca iti spun asta, sunt crestina, sunt credincioasa si in masura posibilului respect perceptele religiei din al carei rit fac parte.
parerea mea personala este ca tu nu poti face diferenta dintre a discuta despre anumite subiecte din punct de vedre principial si faptul ca te adresezi unor straini. nu detii cunosterea absoluta....deci exista in lume si chiar pe forum oameni care nu sunt de acord cu tine.
nu esti superioara nimanui ,din nici un punct de vedere....absolut din nici un punct de vedere (gandind din punct de vedere religios) dar te consideri deasupra multora prin cultura(de care nu prea dai dovada sincera sa fiu) ceea ce din punctul meu de vedere , te situeaza in pozitie de inferioritate pt ca te lauzi singura (cum bine spunea cineva, lauda de sine nu miroase a bine)

ma repet a nu stiu cata oara, ti-am scos in evidenta limbajul ,ti-am scos in evidenta modalitatea de a te adresa celorlati utilizatori , pt ca te victimizezi si spui ca nu reactionezi fara sa fii provocata....

cand iti vei revizui atitudinea ,limbajul si poate vei mai citi cate ceva despre cruciade ,inchizitie si raspandirea crestinismului in lume...., poate iti voi mai adresa vreun cuvant.
pana atunci ma lipsesc pt ca nu imi place sa vorbesc la pereti...iar tu esti doar un perete deocamdata.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:39
De la: wolfy, la data 2008-11-17 23:21:20Sa concluzionam:
1. N-ai reusit sa demonstrezi ca noi am folosit injurii in posturile noastre. A spune cuiva care te face m...ta ca e frsutrat sexual nu e o injurie.

2. Sa nu uitam ca si tu ai spus exact aceleasi lucruri ca si mine. Ba te-ai exprimat inca si mai dur. Eu nu le-am facut pe musulmane plosnite.

3.E foarte ciudat sa faci pe cineva rasist in conditille in care din postul persoanei respective nu rezulta asa ceva. E si mai ciudat sa-i spui persoenei respective ca e rasista in conditiile in care tu ai spus ca teroristii musulmani sunt violenti ca urmare a genelor lor.

4. Eu nu fac oamenii prosti fiindca nu sunt de acord cu mine, ci pentru ca nu pot adice contrargumente argumentelor mele, de unde rezulta in mod logic ca ei nu le pot infirma valabilitatea. De asemenea, nu pot aduce argumente pentru propriile lor pareri. Trage tu concluzille. daca poti.

5. Minti si manipulezi. Ciuntesti citate si apoi spui ca au fost adresate altora decat destinatarului real. De ce nu ai raspuns mesajului Sandrei?

Comportamentul tau recent spune foarte multe despre moralitatea ta. Si cum ai spus si tu mai demult, fiecare cu prietenii pe care si-i alege.

draga mea reciteste posturile tale, cand vei vedea singura despre ce vorbesc probabil ca voi binevoi sa iti mai adresez vreun cuvant,
pana atunci sper sa inveti sa faci diferenta intre o discutie principiala si civilizata si ceea ce a devenit orice discutie in contradictoriu cu tine, ma refer aici la putinii utilizatori care au catadicsit sa nu te injure ,si care au sfarsit prin a fi cu totii inculti prosti sau penibili...iar exemple pe forum sunt destule.

dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:44
`seara tuturor.am vazut ce ati scris despre mine...chiar nu stiu ce sa zic...nu am de ce sa ma justific la oameni care nu cred ca eu sunt adevarata Elodie...cine crede bine cine nu...asta e...daca oana e plecata in thailanda si nu a mai intrat pe acest site aceea elecktro diva a mai aparut?se pare ca nu...de ce oare?ptr ca a fost oana.eu v-am spus asta nu ca sa o criticati pe oana in mod special sau sa va faceti alta parare despre ea ci ptr faptul ca mi-a picat nasol ca a vb urat in numele meu!si ca mi-a facut reclama proasta,cu un vocabular urat si despre droguri.atata tot....ca e logic ca oricine imi poate lua pozele si sa faca cea ce a facut si ea....si nu am ce sa fac...dar macar sa nu vb asa in numele altcuiva mai ales fara sa o cunosti.

Postat pe 18 Noiembrie 2008 17:49
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-17 16:08:26
iti dau un exemplu de oameni cu principii :

un hot in fata altui hot...
- uite frate ce am "manglit" azi!
celalalt:
- bravo fratioare,esti tare!

acelasi hot care se lauda cu ce a furat criticat de un om cu alte principii...

-uite frate ce an facut azi!
-si nu ti-a fost frica ,poate te bate Dumnezeu pt faptele tale!

asta e doar un exemplu de "principii". suntem diferiti deci avem seturi de valori diferite.

Aici sunt doua chestiuni.

Prima:

Tu esti o persoana fara principii - sustii ca te deranjeaza atitudinea si vocabularul nostru, pe cand cel al prietenilor tai vad ca-l tolerezi desi este unul mult mai jignitor ca al nostru.

A doua:

Evident ca fiecare dintre noi aveam niste seturi diferite de principii, tocmai de-aia ne si judecam unul pe altul - vezi chiar in exemplul tau, raspunsul omului cinstit "si nu ti-a fost frica ,poate te bate Dumnezeu pt faptele tale" - dupa cum vezi nu numai ca il condamna pentru ce a facut, dar si incearca sa-l aduca pe drumul cel bun. Tu insati ai ales cuvintele astea, extinde-le pur si simplu la alte situatii.
Kathara
Postat pe 18 Noiembrie 2008 17:54
De la: Justelodie_, la data 2008-11-18 17:49:28`seara tuturor.am vazut ce ati scris despre mine...chiar nu stiu ce sa zic...nu am de ce sa ma justific la oameni care nu cred ca eu sunt adevarata Elodie...cine crede bine cine nu...asta e...daca oana e plecata in thailanda si nu a mai intrat pe acest site aceea elecktro diva a mai aparut?se pare ca nu...de ce oare?ptr ca a fost oana.eu v-am spus asta nu ca sa o criticati pe oana in mod special sau sa va faceti alta parare despre ea ci ptr faptul ca mi-a picat nasol ca a vb urat in numele meu!si ca mi-a facut reclama proasta,cu un vocabular urat si despre droguri.atata tot....ca e logic ca oricine imi poate lua pozele si sa faca cea ce a facut si ea....si nu am ce sa fac...dar macar sa nu vb asa in numele altcuiva mai ales fara sa o cunosti.

Ai rabdare, ca se intoarce diva - pe tine te-a facut mitomana, urata si nebuna? Tu esti Diana?
Kathara
Postat pe 18 Noiembrie 2008 17:56
eu nu sunt nici o Diana,eu sunt Elodie.in fine se pare ca nu ma tare credeti...

Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:00
S-a tot mentionat o Diana pe aici, te intrebam numai daca esti ea sau nu. Ti-am zis, ai rabdare pana se intoarce zana (adica oana, adica loveliness) daca ai ceva de spus.
Kathara
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:02
Elody?

Nu fac mishto de tine Elodia, nici nu stiu despre ce este vorba, doar ma amuz singura!
Lillix
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:04
da asa e,dar prin asta defapt vreau sa-mi cer scuze in numele lui electro dica adica oana ca a vb urat in numele meu cu cativa dintre voi.si Elodie ma cheama

Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:06
Si Oana cine e? Elodie:D
Lillix
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:19
Nice name by the way Realy!
Lillix
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:19
mersi.oana este o fata care si-a facut cont cu pozele mele si numele meu....si a vb urat pe site in numele meu...

Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac ? 3 De la: kudika_956500 26 Februarie 2014 18:45
diploma facultate 40 De la: kudika_926887 5 Iulie 2013 22:17
CONCURS - VOTURI 1 De la: anca64 18 Iulie 2008 11:45
un mare secret 18 De la: motroc_raluca 16 Mai 2009 08:51
iubirea in comuniune cu natura 5 De la: selket 25 Iunie 2009 21:32