Setari Cookie-uri

Topic pentru injuraturi si jigniri

De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-12 13:01:18
aaaa..draguta nu ai de ce sa te enervezi...invidia ei..este mare...se pare ca a fost invatata de mica sa se uite in curtea vecinului...deh mai sunt si oameni care nu pot dormi de grija altora...asa ca las-o sa-si faca damblaua singura...ca tot ceea ce vrea sustine ...si nu ca ar stii..dar deh..inteligenta asta..deja miroase a ars....

Da,da, asa e sunt invidioasa! Eu invidiosa si tu desteapta.
Kathara
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:10
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 12:10:27Kathara fata mea de draqu te bagi tu in viata mea.
eu sunt convertita de mult timp,am avut o problema in familie,am facut ce am facut si cineva mi-a recomandat o carte ceva de genul"regasirea pacii sufletului" si acolo se vorbea despre islam,despre cuvantul lui Allah si multe altele
si dupa ceva timp m-am convertit,in momentul convertirii in fata martorilor trebuie sa spui adevaratele motive ale convertirii(cele care spun ca s-au convertit pt iubire sua mai stiu eu ce imanul nu le va accepta)
dupa ceva timp am fost in franta si acolo l-am conscut pe actualul sot care intamplator este musulman(ne-am cunoscut intr-un bar)...deci nu m-am convertit pentru nimeni ci pentru ca asa am crezut eu ca imi va fii bine...si crede-ma de cand sunt convertita viata mea a luat o noua intorsatura mult mai buna(probabil a fost autosugestia...dar aveam nevoie de un imbold)
acum ai inteles de ce m-am convertit?si uite ca mai imi si place,asa ca sa nu te mai fu.. grija de mine ca incepi sa ma enervezi

Bun. Tot nu mu-ai raspuns la intrebare. Esti sau nu tratata ca o carpa in Islam? Esti de acord ca in Islam poti fi batuta? Ca este recomandat sa fii batuta and nu te comporti cum trebuie? Esti de acord ca in Islam tu nu valorezi cat un barbat, ca marturia ta nu este egala cu cea a unui barbat? Ca tu poti sa iti iei un singur sot iar sotul tau mai multe neveste? da sau nu.
Kathara
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:12
De la: Kathara, la data 2008-11-12 13:12:32
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 12:10:27Kathara fata mea de draqu te bagi tu in viata mea.
eu sunt convertita de mult timp,am avut o problema in familie,am facut ce am facut si cineva mi-a recomandat o carte ceva de genul"regasirea pacii sufletului" si acolo se vorbea despre islam,despre cuvantul lui Allah si multe altele
si dupa ceva timp m-am convertit,in momentul convertirii in fata martorilor trebuie sa spui adevaratele motive ale convertirii(cele care spun ca s-au convertit pt iubire sua mai stiu eu ce imanul nu le va accepta)
dupa ceva timp am fost in franta si acolo l-am conscut pe actualul sot care intamplator este musulman(ne-am cunoscut intr-un bar)...deci nu m-am convertit pentru nimeni ci pentru ca asa am crezut eu ca imi va fii bine...si crede-ma de cand sunt convertita viata mea a luat o noua intorsatura mult mai buna(probabil a fost autosugestia...dar aveam nevoie de un imbold)
acum ai inteles de ce m-am convertit?si uite ca mai imi si place,asa ca sa nu te mai fu.. grija de mine ca incepi sa ma enervezi

Bun. Tot nu mu-ai raspuns la intrebare. Esti sau nu tratata ca o carpa in Islam? Esti de acord ca in Islam poti fi batuta? Ca este recomandat sa fii batuta and nu te comporti cum trebuie? Esti de acord ca in Islam tu nu valorezi cat un barbat, ca marturia ta nu este egala cu cea a unui barbat? Ca tu poti sa iti iei un singur sot iar sotul tau mai multe neveste? da sau nu.

care-i problema ta kathara de te intereseaza atat de mult cum este ea tratata???? vezi de capul tau si apoi sa vorbesti..pffff...ce curioasa esti....ai religia ta ..ok....te cam intereseaza viata altora....fiecare cu religia lui..nu te mai baga tu ca musca...sau esti interesata sa stii mai multe despre cum sunt tratate ca sa stii ce faci cu arabul tau??????
mafia_nrr1
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:18
Nu nu sunt tratata ca o carpa,sunt tratata cao printesa,poti fi batuta in orice religie,este recomandata ca femeia sa asculte si sa respecte barbatul IN CONDITIILE in care barbatul isi ingrijeste nevasta si familia,tratamentul unei femei neascultatoare(adica alea care cauta alt barbat)este cearta,parasirea in pat si daca ea tot nu se invata minte abia dupa aia trebuie lovita(fara a lasa urme)eu personal,ii tai mainile celui care le ridica asupra mea
sunt anumite conditii clare cand iti poti lua mai multe neveste(dar nu e cazul meu asa ca nu ma intereseaza)
vivrepouraimer
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:26
mafia,ea este impotriva islamului si incearca sa ma convinga cat sunt de "inculta"si "naiva" pentru ca m-am convertit si uite asa umileste tot ce-i iese in cale
vivrepouraimer
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:28
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-12 13:18:17
care-i problema ta kathara de te intereseaza atat de mult cum este ea tratata???? vezi de capul tau si apoi sa vorbesti..pffff...ce curioasa esti....ai religia ta ..ok....te cam intereseaza viata altora....fiecare cu religia lui..nu te mai baga tu ca musca...sau esti interesata sa stii mai multe despre cum sunt tratate ca sa stii ce faci cu arabul tau??????

Draga, nu ma intereseaza cum e tratata ea in special, ma intereseaza tratamentul femeilor potrivit Coranului, adica nu particularul ci generalul, nu atat concretul cat teoreticul (desi nici concretul nu trebuie ignorat, dimpotriva). E incantator ca imi trasezi tu limitele demersului meu, din pacate nu sta treaba cam asa, pun ce intrebari vreau eu si cui vreau eu. Ca sa vezi idee nastrusnica pe mine! Cat despre arabul "meu", in primul rand nu mai este al meu, iar in al doilea rand nu este musulman, deci e irelevant discutiei. Nu as iesi NICIODATA cu un musulman, atat stiu si eu clar pe lumea asta - iar toti prietenii arabi pe care ii am sunt fie crestini, fie budisti, fie atei, absolut niciunul nu este musulman ( sa mai zic si ca toti sunt antimusulmani).
Kathara
Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:51
De la: Kathara, la data 2008-11-12 13:51:02
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-12 13:18:17

Draga, nu ma intereseaza cum e tratata ea in special, ma intereseaza tratamentul femeilor potrivit Coranului, adica nu particularul ci generalul, nu atat concretul cat teoreticul (desi nici concretul nu trebuie ignorat, dimpotriva). E incantator ca imi trasezi tu limitele demersului meu, din pacate nu sta treaba cam asa, pun ce intrebari vreau eu si cui vreau eu. Ca sa vezi idee nastrusnica pe mine! Cat despre arabul "meu", in primul rand nu mai este al meu, iar in al doilea rand nu este musulman, deci e irelevant discutiei. Nu as iesi NICIODATA cu un musulman, atat stiu si eu clar pe lumea asta - iar toti prietenii arabi pe care ii am sunt fie crestini, fie budisti, fie atei, absolut niciunul nu este musulman ( sa mai zic si ca toti sunt antimusulmani).

frumos glumesti...
mafia_nrr1
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:13
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 13:26:09Nu nu sunt tratata ca o carpa,sunt tratata cao printesa,poti fi batuta in orice religie,este recomandata ca femeia sa asculte si sa respecte barbatul IN CONDITIILE in care barbatul isi ingrijeste nevasta si familia,tratamentul unei femei neascultatoare(adica alea care cauta alt barbat)este cearta,parasirea in pat si daca ea tot nu se invata minte abia dupa aia trebuie lovita(fara a lasa urme)eu personal,ii tai mainile celui care le ridica asupra mea
sunt anumite conditii clare cand iti poti lua mai multe neveste(dar nu e cazul meu asa ca nu ma intereseaza)

Te inseli, nu poti fi batuta in orice religie.Conform crestinismului o femeie nu trebuie batuta. Conform crestinismului si un sclav trebuie tratat bine.ca sa rezumam, un sclav valoreaza in crestinism mai mult decat o sotie in Islam. Si noi nu vorbim aici de cazul tau, vorbim de Islam!!! Ce e asa greu de inteles? Scrie sau nu in Coran ca femeile neascultatoare trebuie batute? Sincer, mi se pare ca dai dovada de cruzime. Adica nu te intereseaza verstele in cauza fiindca nu ti se aplica tie. Deci putin iti pasa de femeile care sunt batute fiindca asa scrie in Coran!

Sa inteleg ca tie ti se pare ok sa lovesti o femeie atat timp cat nu ii lasi urme? Intre noi fie vorba, o persoana poate fi batuta serios fara sa se vada la modul fizic ce s-a intamplat.

Deci pe tine nu te intereseaza ca sunt atatea musulmane umilite de faptul ca sotul lor isi ia mai multe neveste? Si daca si tu vei gasi la un moment dat in situatia in care barbatul tau isi va putea lua inca una?

Repet: cum poti crede ca o carte care provoaca atat de multe suferinte semenelor tale e de natura divina? Dupa tine este ok ca alte persoane sa sufere atat timp cat tu nu suferi?
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:34
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 13:28:26mafia,ea este impotriva islamului si incearca sa ma convinga cat sunt de "inculta"si "naiva" pentru ca m-am convertit si uite asa umileste tot ce-i iese in cale

Daca nu vrei sa fii considerata naiva si inculta, raspunde la intrebarea asta:

De la: wolfy, la data 2008-11-11 21:27:08Si din moment ce spui ca nu toti aplica Coranul,iar neaplicarea are ca rezultat lipsa de violenta fata de alte religii si fericirea femeilor, inseamna ca recunosti implicit ca sunt in aceasta carte versete nedrepte . Deci gresite. Si daca sunt gresite, cum poate fi Coranul o scriere de origine divina? Astept raspuns.

Si la urmatoarea: cum poti sa crezi intr-un sistem care cauzeaza femeilor musulmane atatea suferinte?
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:36
Doaaaamneeeee.....or mai avea astia pe stoc pe vreundeva baterii Duracell ????.......io nu cred !!!!......tre' sa facem comanda serioasa ,domne' !!!.......
etta
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:40
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 13:26:09tratamentul unei femei neascultatoare(adica alea care cauta alt barbat)este cearta,parasirea in pat si daca ea tot nu se invata minte abia dupa aia trebuie lovita(fara a lasa urme)eu personal,ii tai mainile celui care le ridica asupra mea)

Si ce crezi, ca daca de-abia dupa aceea o loveste este ok sa o loveasca? O femeie care isi cauta alt barbat poate fi parasita, nu trebuie lovita niciodata.

De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 13:26:09eu personal,ii tai mainile celui care le ridica asupra mea)

Sa presupunem prin reducere la absurd ca barbatul tau te considera neascultatoare - asta spune versetul din coran(e foarte vag dupa cum vezi) - si hotaraste sa te bata. Are acceptul lui Allah, sa nu uitam!Accepti sa te bata sau ii tai mainile?

De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 13:26:09sunt anumite conditii clare cand iti poti lua mai multe neveste(dar nu e cazul meu asa ca nu ma intereseaza)

Dar daca ar fi cazul tau, ce ai face?
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:42
De la: wolfy, la data 2008-11-11 21:27:08

Si din moment ce spui ca nu toti aplica Coranul,iar neaplicarea are ca rezultat lipsa de violenta fata de alte religii si fericirea femeilor, inseamna ca recunosti implicit ca sunt in aceasta carte versete nedrepte . Deci gresite. Si daca sunt gresite, cum poate fi Coranul o scriere de origine divina? Astept raspuns

exista in Coran versete nedrepte daca ne raportam la vremurile de acum.Coran ca si celelalte carti sfinte au fost redactate cu mult timp in urma,de accea exista si conflicte intre musulmanii din zilele noastre(generatii mai tinere) si musulmanii mai in varsta
exista si citate dure care indeamna la dusmania pentru cei nonmusulmani,dar acest lucru se aplica doar daca crestinii sua mai stiu eu ce religii se vor rascula si vor dori anihilarea tuturor musulmanilor(moarte pentru religia islam)

nu sistemul cauzeaza nefericirea femeilor ci proasta educatie si proasta interpretare si adoptare a coranului
vivrepouraimer
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:45
n-ai sa vezi o femeie musulmana sa se desprata de sot dupa ce ea l-a inselat
daca el dovedeste cu martori ca ea l-a inselat ii va spune ca o reneaga(de vreo 3-4 ori),asta fiind cea mai mare umilinta pentru o femeie musulmana(renegarea in fata martorilor),asa ca multe prefera sa fie jignite si batute decat umilite in fata familiei

ii tai mainile(sotul meu o stie de cand ne-am cunoscut).sunt impotriva violentei de orice fel

daca ar fi cazul meu nu m-as casatori,prima conditie a fost:iti alta nevasta semnezi divortul cu mine
vivrepouraimer
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:50
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 14:45:58De la: wolfy, la data 2008-11-11 21:27:08

Si din moment ce spui ca nu toti aplica Coranul,iar neaplicarea are ca rezultat lipsa de violenta fata de alte religii si fericirea femeilor, inseamna ca recunosti implicit ca sunt in aceasta carte versete nedrepte . Deci gresite. Si daca sunt gresite, cum poate fi Coranul o scriere de origine divina? Astept raspuns

exista in Coran versete nedrepte daca ne raportam la vremurile de acum.Coran ca si celelalte carti sfinte au fost redactate cu mult timp in urma,de accea exista si conflicte intre musulmanii din zilele noastre(generatii mai tinere) si musulmanii mai in varsta
exista si citate dure care indeamna la dusmania pentru cei nonmusulmani,dar acest lucru se aplica doar daca crestinii sua mai stiu eu ce religii se vor rascula si vor dori anihilarea tuturor musulmanilor(moarte pentru religia islam)

nu sistemul cauzeaza nefericirea femeilor ci proasta educatie si proasta interpretare si adoptare a coranului

Daca Coranul a fost redactat pentru a se potrivi vremurilor de demult si nu se mai potriveste vremurilor de astazi, inseamna ca nu este o carte universal valabila, adica valabila indiferent de spatiu si timp. Si daca nu e universal valabila, nu poate fi de origine divina. QED.

O religie nu indeamna la omorarea semenilor indiferent ce s-ar intampla. Razboaiele sunt treaba armatei, nu a religiei. Alta dovada ca Islamul nu este o religie, ci este man made.

Ba da, sistemul cauzeaza nefericirea femeilor. Sau tu crezi ca pe o femeie o incalzeste cu ceva faptul ca sotul ei a respectat conditiile impuse de religie atunci cand si-a luat o a doua sotie? Sau atunci cand a fost batuta fiindca nu a fost neascultatoare?

De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 14:45:58exista si citate dure care indeamna la dusmania pentru cei nonmusulmani,dar acest lucru se aplica doar daca crestinii sua mai stiu eu ce religii se vor rascula si vor dori anihilarea tuturor musulmanilor(moarte pentru religia islam

Pana acum am vazut musulmani care au omorat in numele lui Allah(deci vor merge in rai) desi crestinii nu le doresc anihilarea. Ba dimpotriva, musulmanii sunt cei care cred ca o sa cucereasca Europa, dar ce zic eu Europa,toata lumea, si vor impune Islamul fiindca Islamul e singura cale catre Dumnezeu.
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:54
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 14:50:46n-ai sa vezi o femeie musulmana sa se desprata de sot dupa ce ea l-a inselat
daca el dovedeste cu martori ca ea l-a inselat ii va spune ca o reneaga(de vreo 3-4 ori),asta fiind cea mai mare umilinta pentru o femeie musulmana(renegarea in fata martorilor),asa ca multe prefera sa fie jignite si batute decat umilite in fata familiei

Si tie ti se pare normal asa ceva? Ti se pare normal ca femeile sa fie in asa fel conditionate de societate incat sa prefere sa fie batute decat sa se desparta? Si la urma urmei ce e asa rusinos intr-un divort?

De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 14:50:46ii tai mainile(sotul meu o stie de cand ne-am cunoscut).sunt impotriva violentei de orice fel

Daca nu accepti ca sotul tau sa te loveasca cand te considera neascultatoare, inseamna ca nu respecti Coranul.

Si daca esti impotriva violentelor de orice fel, cum poti sa faci parte dintr-o religie care permite lovirea femeii?

De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 14:50:46daca ar fi cazul meu nu m-as casatori,prima conditie a fost:iti alta nevasta semnezi divortul cu mine

Pai atunci iarasi nu respecti Coranul.
Si daca tu nu ai accepta ca sotul tau sa aiba mai multe neveste, de ce ti se pare ok un sistem care spune ca un barbat isi poate lua mai multe neveste?

Scuza-ma, dar tu nu esti de acord cu multe lucruri din Islam. Atunci de ce te-ai convertit?
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 15:05
nu sunt de acord cu anumite conceptii
dar in mare parte eu m-am regasit in aceasta religie
pare bizar dar sunt multe alte motive care m-au facut sa accept aceasta religie,orice religie are si chichitele ei...eu am gasit ceea ce m-a interesat si de accea m-am convertit...asta nu inseamna ca sunt in totalitate de acord cu ceea ce fac anumiti musulmani
vivrepouraimer
Postat pe 12 Noiembrie 2008 15:14
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-12 14:13:36
frumos glumesti...

Auzi iubire, vezi ca te striga mosulica, lasa-ma-n pace!
Kathara
Postat pe 12 Noiembrie 2008 19:49
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 14:50:46n-ai sa vezi o femeie musulmana sa se desprata de sot dupa ce ea l-a inselat

ii tai mainile(sotul meu o stie de cand ne-am cunoscut).sunt impotriva violentei de orice fel

daca ar fi cazul meu nu m-as casatori,prima conditie a fost:iti alta nevasta semnezi divortul cu mine
N-ai sa vezi o femeie musulmana despartindu-se de sot pentru ca,daca s-ar intampla,aceasta ar ramane pe drumuri.Familia ei nu ar primi-o decat pentru scurt timp acasa,apoi i s-ar zice:fata mea,intoarce-te acasa langa sot,cum o fi el accepta-l asa,noi nu avem cum sa te tinem....

Apoi,femeia care in general este casnica,cu siguranta s-ar trezi ca un caine din lesa parasit in padure:nu va putea supravietiu ca lupul.
İn primul rand,o femeie carte stie ce vrea de la viata,fie ea musulmana sau de alta religie,care are educatie,are scoala si care se poate desurca pe cont propriu,nu va accepta violenta barbatului ei si umilinta.Numai cea care accepta sa fie batuta se gandeste:mai bine ma bate dar raman langa el,caci ai mei nu ma primesc,eu nu stiu sa fac nimic pe cont propriu,eu nu stiu sa castig bani sa-mi tin copiii(in cazul in care ii raman ei,daca nu-i ia sotul)....asa ca nu cred ca e vorba de renegare ci mai mult de frica femeii ca nu va reusi singura in viata.E lumea barbatilor,ei controleaza totul.Si stai linistita,o femeie care inseala aproape sigur e parasita.Dar daca sotul o inseala,acesta are totala libertate,sotia il va accepta in cobtinuare pentru ca i se va spune ca barbatul are neboile lui si ca e normal ca acesta sa se comporte asa(cum vazusem intr-un filmulet cum sunt educate femeile sa accepte 'nevoile' barbatilor)....

Cum sa dovedeasca el cu martori ca ea l-a inselat?Daca e vorba de un viol,cu siguranta martorii nu vor fi de partea femeii....tot ea va iesi vinovata,nu victima ci vinovata!!!!! E o lume a barbatilor.Ce martori?Daca ea isi inseala barbatul cu altul,exista si spectatori pro sau contra?

Nu te supara ca te intreb:cand te-ai casatorit tu,ai si pus conditii sa nu-si ia el o alta nevasta?Adica exista acest risc?
kassandry
Postat pe 12 Noiembrie 2008 21:26
De la: sandra26, la data 2008-11-12 21:26:11N-ai sa vezi o femeie musulmana despartindu-se de sot pentru ca,daca s-ar intampla,aceasta ar ramane pe drumuri.Familia ei nu ar primi-o decat pentru scurt timp acasa,apoi i s-ar zice:fata mea,intoarce-te acasa langa sot,cum o fi el accepta-l asa,noi nu avem cum sa te tinem....

Apoi,femeia care in general este casnica,cu siguranta s-ar trezi ca un caine din lesa parasit in padure:nu va putea supravietiu ca lupul.
İn primul rand,o femeie carte stie ce vrea de la viata,fie ea musulmana sau de alta religie,care are educatie,are scoala si care se poate desurca pe cont propriu,nu va accepta violenta barbatului ei si umilinta.Numai cea care accepta sa fie batuta se gandeste:mai bine ma bate dar raman langa el,caci ai mei nu ma primesc,eu nu stiu sa fac nimic pe cont propriu,eu nu stiu sa castig bani sa-mi tin copiii(in cazul in care ii raman ei,daca nu-i ia sotul)....asa ca nu cred ca e vorba de renegare ci mai mult de frica femeii ca nu va reusi singura in viata.E lumea barbatilor,ei controleaza totul.Si stai linistita,o femeie care inseala aproape sigur e parasita.Dar daca sotul o inseala,acesta are totala libertate,sotia il va accepta in cobtinuare pentru ca i se va spune ca barbatul are neboile lui si ca e normal ca acesta sa se comporte asa(cum vazusem intr-un filmulet cum sunt educate femeile sa accepte 'nevoile' barbatilor)....

Cum sa dovedeasca el cu martori ca ea l-a inselat?Daca e vorba de un viol,cu siguranta martorii nu vor fi de partea femeii....tot ea va iesi vinovata,nu victima ci vinovata!!!!! E o lume a barbatilor.Ce martori?Daca ea isi inseala barbatul cu altul,exista si spectatori pro sau contra?

Nu te supara ca te intreb:cand te-ai casatorit tu,ai si pus conditii sa nu-si ia el o alta nevasta?Adica exista acest risc?

Foarte bun post. Tot ce as putea eu sa spun paleste pe langa ce stie cineva care traieste printre ei. Tu stii cel mai bine.
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 22:32
Bine ca exista si Sandra care sa povesteasca din experienta ei, care experienta vine sa confirme ceea ce stiam. Si nota bene, ea a trait intr-o tara laica, nu in miezul islamului!
Kathara
Postat pe 12 Noiembrie 2008 22:34
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 15:14:47nu sunt de acord cu anumite conceptii
pare bizar dar sunt multe alte motive care m-au facut sa accept aceasta religie,orice religie are si chichitele ei...eu am gasit ceea ce m-a interesat si de accea m-am convertit...asta nu inseamna ca sunt in totalitate de acord cu ceea ce fac anumiti musulmani

Poate ca ai dreptate, fiecare religie isi are neajunsurile ei, insa a accepta o religie care trateaza femeia ca pe un sub-om si care indeamna la omorarea altor oameni mi se par niste neajunsuri de neacceptat. Compromisurile pe care o persoana le face spune multe despre persoana respectiva.
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 22:34
De la: Kathara, la data 2008-11-12 22:34:35Bine ca exista si Sandra care sa povesteasca din experienta ei, care experienta vine sa confirme ceea ce stiam. Si nota bene, ea a trait intr-o tara laica, nu in miezul islamului!

Corect, daca nu ma insel Turcia este singura tara laica dintre cele in care religia dominanta este Islamul. Si daca asa ceva se intampla in Turcia, imaginati-va ce se intampla in Arabia Saudita!
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 22:36
De la: wolfy, la data 2008-11-12 22:36:19
De la: Kathara, la data 2008-11-12 22:34:35Bine ca exista si Sandra care sa povesteasca din experienta ei, care experienta vine sa confirme ceea ce stiam. Si nota bene, ea a trait intr-o tara laica, nu in miezul islamului!

Corect, daca nu ma insel Turcia este singura tara laica dintre cele in care religia dominanta este Islamul. Si daca asa ceva se intampla in Turcia, imaginati-va ce se intampla in Arabia Saudita!
Corect!!!! E laica dar....tot am piedici eu ca femeie.Teoretic am sanse,dar fetita de 2 ani jumate in ce sistem de stat mi-o pot lasa ca sa lucrez?si nu mai zic,permisul meu de sedere nu-mi ofera dreptul de a lucra legal si nici de a urma o scoala(decat daca platesc o suma destul de maricica)...lucruri pe care de curand le-am aflat.Ceea ce nu e corect si contravine drepturilor mele.Dar prin permisul obtinut de turci in Romania acestia au dreptul sa lucreze in Romania.iarasi o inegalitate.

Am nascut si-mi cresc copilul in Turcia.Nu am o alocatie,nici un venit pentru el.Sistemul de crese si gradinite este deficitar.Daca statul ar infiinta aceste institutii pe niste sume cat de cat acceptabile,multe femei ar avea sanse mari sa-si castige mai multa libertate.Nu intelegeti total gresit,teoretic exista.Nu te impiedica nimeni legal.Dar mai e de muncit si aici.
kassandry
Postat pe 12 Noiembrie 2008 22:46
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-12 15:14:47nu sunt de acord cu anumite conceptii

Te rog sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare: cum poate fi de origine divina o carte care nu este universal valabila?

Avand in vedere faptul ca Dumnezeu este simultaneitate, i-ar fi fost foarte usor sa trimita oamenilor niste legi care sa fie valabile si peste cateva mii de ani, si cu siguranta ca ar fi putut sa trimita unele care sa nu fie contestate atat de vehement mai tarziu. Din punctul meu de vedere e foarte clar ca Islamul este un sistem de reguli care tine de de un moment particular in spatiu si timp. Atat si nimic mai mult.
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Noiembrie 2008 22:49
Nu am trait,inca mai traiesc...
Desi sa stii ca nu vad batai prin cartierul meu sau scandaluri.in general femeia musulmanca e invatat de mica sa nu riposteze in fata barbatului,ele sunt mai ascultatoare...(nu se compara cu scorpia din mine care face crize cand nu-i convine ceva--de,asa ma fac respectata).Turcia are o populatie de aprox 70 milioane.Zonele turistice sunt mirifice dar pana la urma adevarata Turcie nu este peste tot turistica si moderna.Poti sa te imbraci modern si sexi poate in acele zone turistice...ca te amesteci cu strainii.Dar daca intri intr-un cartier supraaglomerat risti sa fi privita cu rautate de aceste femei acoperite.De fapt,exista lumi paralele in Turcia.Mi-e cam greu sa explic....citisem pe un site frantuzesc ca Turcia in Europa ar fi ca un cal troian....
İn fine,vorbeam de drepturile omului si femeilor in special.Familiile traditionale nu vor cu nici un chip sa-si schimbe obiceiurile milenare....Cuvantul DEMOCRATİE nu exista pentru ei.Cred ca nici nu-l percep decat cum vor ei.Drepturile femeii intr-o familie de genul acesta???? Da,drepturi depline la bucatarie.
kassandry
Postat pe 13 Noiembrie 2008 00:15
de unde obsesia asta pt musulmani si toate natiile ??????

Postat pe 13 Noiembrie 2008 00:18
De la: Georgia99, la data 2008-11-13 00:18:16de unde obsesia asta pt musulmani si toate natiile ??????
De pe un alt topic....
Ce sa-i faci,multe natii se simt jignite...nu asta e topicu?İmjuraturile au si ele o limita...dar jignirile nu se mai termina...
kassandry
Postat pe 13 Noiembrie 2008 00:50
De la: Kathara, la data 2008-11-12 19:49:24
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-12 14:13:36
frumos glumesti...

Auzi iubire, vezi ca te striga mosulica, lasa-ma-n pace!

am 44...,de doua zile !!
te rog, sa nu mai musti ..

Postat pe 13 Noiembrie 2008 06:45
De la: wolfy, la data 2008-11-12 22:49:39

Te rog sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare: cum poate fi de origine divina o carte care nu este universal valabila?

Avand in vedere faptul ca Dumnezeu este simultaneitate, i-ar fi fost foarte usor sa trimita oamenilor niste legi care sa fie valabile si peste cateva mii de ani, si cu siguranta ca ar fi putut sa trimita unele care sa nu fie contestate atat de vehement mai tarziu. Din punctul meu de vedere e foarte clar ca Islamul este un sistem de reguli care tine de de un moment particular in spatiu si timp. Atat si nimic mai mult.

wolfy ,te rog hai sa incheiem subiectul...stii cine ti-ar putea raspunde la toate intrebarile referitoare la islam...un imam
pentru ca indiferent ce ti-as spune tu mereu vei cobi si vei intoarce cuvantul meu...asa ca eu nu mai vreau sa vb despre asta daca doriti sa cunosteti mai multe sau sa va lamuriti in legatura cu alte aspecte vb cu un imam
va doresc o zi buna fetelor
vivrepouraimer
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:35
Nu vreau sa vorbesc cu un imam. Pe mine ma interesa ce gandeste despre cruzimea din Coran o femeie care spune ca s-a convertit din proprie initiativa. Si am observat ca nu ai niciun fel de raspuns in legatura cu ce te-am intrebat. O seara placuta si tie!
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
2012... 25 De la: razz 18 Noiembrie 2010 18:08
cursuri de franceza in bucuresti? 4 De la: scorpio67 14 Aprilie 2010 16:40
Casa de Productie Electro Star tel:0722.410.597 3 De la: onnyta 23 Septembrie 2008 11:53
se mai gaseste o perecke potrivita? 1 De la: Raducu_Ionut_Dobre_1 12 Iunie 2012 15:31
Suicidul in randul adolescentilor si al copiilor 15 De la: kudika473660 28 Aprilie 2013 11:16