Mai multe
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:56:21[/quote]De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 12:08:12De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 11:24:16mai departe.... Hai sa ti-o spun eu p-aia dreapta: tu esti cea care ori se preface, ori e proasta. Postul pe care l-ai citat tu se adresa lui Elmasri. Asa ca lasa manipularile astea de doi bani pentru altii care au o memorie mai slaba decat mine! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:21 |
||
|---|---|---|
ca sa fii tolerant ,trebuie sa inveti a sti... ,ce inseamna OM !!! noapte buna voua !!!
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:24 |
||
CE URAT POSTEZI... nu vreau sa cred ..,ca tu esti wolfy
|
||
|
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:26 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-15 19:41:47si cand ma gandesc ,ca in Europa ,avem deja 3 tari musulmane |
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:27 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 15:53:47De la: wolfy, la data 2008-11-15 11:49:23Ema, dar iata cine face comentarii rasiste: Draga mea, cum ti-am mai spus: ori esti, ori te prefaci, desi cred ca in cazul tau este evident raspunsul. Te refereai la posibilele cauze care ii fac pe musulmani sa fie atat de violenti, cauze printre care ai enumerat si genetica(deci rasa).De unde rezulta in mod clar ca esti rasista. Iata intregul post: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05 cleopatra vorbeam d e impactul social al religiei asupra societatii in care acestia aleg sa traiasc...cum spune cineva mai sus daca nu le place cum traim noi in tara noastra de ce nu raman in tara lor unde pot trai dupa coran absolut cum ii taie capul dar can vin in tari europene si au pretentia ca cei care i-au adoptat sa se poarte ca ei nu ei sa respecte tara in care traiesc atunci devine un fenomen social care implica mult mai multe decat simplul respect fata de religia unuia sau a altuia.cum crezi ca te-ai simti daca de exemplu tara ta adoptiva de acum ar fii cucerita de americani si acestia ar obliga printr-o lege ..ca toate femeile sa nu mai poarte val Doamne fereste de asemenea atrocitati. daca macar jumatate din ceea ce s-a dat ca argumentatie pe acest forum este reala atunci ,cum spuneam mai sus, este un motiv de ingrijorare sau macar de a te informa mai mult in legatura cu asta.nu contest ca exista si musulmani "cu care sa te legi la rana" cum zice o vorba romaneasca,dar....faptele vorbesc de la sine....la fel cum romanii au fost ostracizati din cauza unor cazuri..mai mult sau mai putin mediatizate in toata europa...la fel se poate intampla si cu musulmanii sa nu uitam totusi 11 septembrie care a declansat o adevarata fobie musulmana in america ,fobie de care americanii nu au scapat inca...deci crezi ca nu merita macar studiat din punct de vedere social acest subiect???nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social???? Deci e foarte clar ca te refereai la rasa ca la una dintre cauzele care poate produce violenta la musulmani. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:28 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-15 19:44:33eu ...,cunosc cativa "teroristi" |
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:28 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 15:59:00 Logica mea nu este iloica, numai ca estitu incapabila sa intelegi. Sunt trei definitii ajutatatorea care ti se potrivesc: cele pentru prostie, pentru manipulare si pentru josnicie. Dar hai sa vedem clar ca manipulezi: De la: wolfy, la data 2008-10-08 21:58:38De la: elmasri, la data 2008-10-08 21:24:59''nici eu nu am ce sa caut aici, fiindca am lucrat pentru un arab, deci am fost sluga la ei.'' ......a mia oara iti zic k eu nu am spus asa ceva..asa a inteles kathara si tu iar ai citit printre crengi.Eu m am referit k singure va jigniti una pe alta.....una dintre voi a spus k cine lucreaza la straini e sluga....tu de ce ai tacut atunci?? te simteai cu musca pe caciula....iti era frik k iti pierzi statutul de intelectuala......si nu imi jigni mie familia....nu depasi masura...ai grija ,nesimtito!! Deci iata ce face don'soara ema iordanescu: ia un citat al meu, taie din el portiunea in care era citatul din elmasri(ceea ce arata in mod clar ca postul i se adresa ei), posteaza pe topicul de fata ce-a mai ramas din citatul ciuntit, si spune ca ma adresam sandrei.(http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/16675/quote/212804.html). Asta ca sa nu existe dubii. Oricine poate verifica. La data la care ma dresam lui elmasri in postul citat mai sus, sandra nici macar nu venise pe kudika. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:38 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-15 20:24:17ca sa fii tolerant ,trebuie sa inveti a sti... ,ce inseamna OM !!! Toleranta isi are si ea limitele ei. Scxuza-ma, dar nu suport manipularea! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:46 |
||
|
wolfy care dintre noi devine penibil acum??? eu scoteam in evidenta fatul ca vorbesti la fel de urat si iti permiti sa jignesti persoane pe care nu le cunosti in viata reala... daca ea te injura si te face ca la usa cortului, de ce ii raspunzi cu aceeasi moneda???? aaaaa stai ca mi-ai rasouns deja la intrebarea asta... si eu ti-am spus ca de fapt si de drept nu esti mai buna decat cel care iti arunca injurii ,in momentul in care raspunzi in acelasi fel. sincer aveam pretentii de la tine nu te obosi .... majoritatea nu sunt interesati de topicul asta de cand circul cu islamul s-a mutat aici.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:49 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:46:48eu nu sunt genul de om care sa ma agat de argumente precum bataia din coran, poligamia din acelasi coran ...bla bla bla.... multumesc lui Dumnezeu sunt inn stare sa judec un om,nu prin prisma religiei pe care o adopta ci prin faptele sale ,din punct de vedere social.... nu religios Ba da, bataia si poligamia erau motive pentru care condamnai Islamul acum cateva luni. Si dupa cum spuneai si tu mai demult, religia influenteaza societatea. Deci... De la: wolfy, la data 2008-04-20 21:55:20Romanii din Italia nu sunt discriminati pe motive rasiale, pentru sunt din aceeasi rasa cu italienii, adica rasa alba. Mai mult de-atat, fac parte chiar din aceeasi"increngatura" - sunt popoare latine. Ei sunt discriminati pe motive de comportament, si intr-adevar nu e drept ca cei care sunt cinstiti sa fie judecati dupa faptele celor care fac rele, dar daca foarte multi romani imigranti sunt infractori trebuie inteleasa teama italienilor de romani in general. Asa e si cu musulmanii. Ba unde mai pui ca romanii nu o politica de stat care sa-i indemne la rele in tarile unde lucreaza, pe cand musulmanii au coranul care ii indeamna la violenta. De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 22:14:44punct ochit punct lovit....religie si societate....way to go wolfy! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 20:55 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 20:49:49wolfy care dintre noi devine penibil acum??? Eu nu jignesc oamenii asa cum ma jignesc ei. De exemplu hasune mi-a spus ca se f@@@ pe fata mea, eu nu i-am raspusn, atunci, ci numai mai tarziu l-am facut prost fiindca nu a inteles un post al meu. Rahim mi-a spus ca sunt m@@@@, eu l-am facut frustrat sexual. Nu am sustinut niciodata ca sunt Iisus Hristos si ca intorc si celalalt obraz, dar la nivelul celor care ma jignesc nu sunt si nu voi fi niciodata din mai multe motive motive: 1. Fiindca nu jignesc inainte sa fiu jignita. 2. Fiindca atunci cand ma hotarasc sa jignesc - ceea ce vine de obicei dupa o indelunga perioada de agasare - nu ma cobor la nivelul jignirilor lor. 3. Nu amenint cu bataia si cu moartea. 4. Nu ciuntesc citate ca sa ii fac pe ceilalti sa aiba o parere neconforma cu adevarul in legatura cu ce s-a intamplat. 5. Nu mint. 6. Am bunul simt sa nu acuz pe altii de ceea ce am facut eu. Si pentru mine este egal cu o ce spune o manipulatoatre de doi bani ca tine. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:00 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-15 20:55:09De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:46:48eu nu sunt genul de om care sa ma agat de argumente precum bataia din coran, poligamia din acelasi coran ...bla bla bla.... multumesc lui Dumnezeu sunt inn stare sa judec un om,nu prin prisma religiei pe care o adopta ci prin faptele sale ,din punct de vedere social.... nu religios mai penibil de atat nu se poate eu iti faceam un compliment pt ca ai facut diferenta dintre intoleranta si homofobie si tu pricepi pe dos mai departe te rog frumos poate in sfarsit cineva o sa vada pana la urma ....posturile astea si o sa rada la fel de mult ca si mine cand am citit ca inchizitia si cruciadele nu au nimc a face cu crestinismul.... wolfy.... nu contest ca esti o fata citita.... dar pana la inteligenta mai ai mult de parcurs. cu cat te agiti mai tare sa demonstrezi ceva cu atat ...reusesti sa te faci de ras. pun punct acum acestei "dispute" pt ca imi e foame .... si pe urma incepe un film bun pe care simt nevoia sa il vad in compania familiei. de fapt o sa fac altceva.... o sa te las sa te desfasori mai departe. eu ies.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:01 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-15 21:00:53De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 20:49:49wolfy care dintre noi devine penibil acum??? pana acum inca nu te-am jiognit, nu o voi face nici acum...dar iti multumesc pt epitetele la adresa mea... iti sugerez ca din cand in cand sa mai citesti si altceva decat topicurile referitoare la islam... uite un topic dragut dupa parerea mea ai avea ce invata din el. http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19259/povestioare-.html ti-l sugerez cu caldura... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:05 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05la fel se poate intampla si cu musulmanii sa nu uitam totusi 11 septembrie care a declansat o adevarata fobie musulmana in america ,fobie de care americanii nu au scapat inca...deci crezi ca nu merita macar studiat din punct de vedere social acest subiect???nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social???? Ok, eu am pus citatul in intregime, si in el nu se mentioneza nicaieri ca era vorba de ce spunea un articol pa care il citeai tu la momentul respectiv sau ca asta e parerea americanilor despre musulmani. Tu iti exprimai o parere proprie. Da, ai dreptate: in ultimele postari mi-am recunoscut intoleranta fata de prostie!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:06 |
||
|
[quote name='dandanaua_reloaded' date='2008-11-15 21:05:]pana acum inca nu te-am jiognit, nu o voi face nici acum...dar iti multumesc pt epitetele la adresa mea... iti sugerez ca din cand in cand sa mai citesti si altceva decat topicurile referitoare la islam... uite un topic dragut dupa parerea mea ai avea ce invata din el. http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19259/povestioare-.html ti-l sugerez cu caldura... [/quote] Ba da, m-ai jignit. Ai mintit in legatura cu faptul ca postul pe care l-ai citat se adresa Sandrei. Si nu ai nicio scuza pentru ce ai facut, ai stiut foarte clar cui ii era adresat, deoarece in postul meu initial era un citat din elmasri, apoi raspunsul despre care ai spus tu ca se adresa Sandrei. Deci tu ai ciuntit citatul, si l-ai pus repede aici sa-i arati Sandrei ca i se adresa ei. Deci esti o manipulatoare! Uite in dictinar daca crezi ca te ajuta cu ceva, desi ma indoiesc sincer de treaba asta! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:15 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-15 18:20:15 Daca moare singur, n-are decat! Ei, el ar muri pentru Buda de fapt! |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:27 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 20:00:36De la: sandra26, la data 2008-11-15 17:20:13İar cea care m-a ironizat a afost wolfy in alt topic.Acolo incercam sa fiu intre wolfi si fetele musulmance care se certau cu ea.Si drept sa spun ,nu stiam prea multe despre coran,deoarece nu sunt musulmanca,doar ca pe acest forum am devenit curioasa si m-am apucat sa ma interesez.İar pe kathara nici nu am pomenit-o prea mult in discutiile anterioare.Wolfy era cea mai vorbareata.İar eu am intrat in discutie in necvunostinta de cauza la momentul acela,fara arme practic.... Nu inteleg de unde pana unde se ajunge de la faptul ca cineva a fost ironizat la concluzia ca aceeasi persoana a recunoscut ca a fost facuta proasta. Aici sunt niste mecanisme mentale (a se scuza cacofonia) care-mi scapa! |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:31 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 21:01:25 Inchizitia si cruciadele nu am nimic de-a face cu esenta crestinismului, au o legatura strict formala cu el - si discutia era daca inchiztia/cruciadele au fost folosite ca mijloace de raspandire a religiei. Deci, problema era cu totul altfel pusa spre o alta chestiune altogether. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:35 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:27:11cand am spus intoleranta religioasa m-am referit la expresii de genul "out with them" Ciudat, mie mi se pare ca si citatul de mai jos spune acelsi lucru: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05cleopatra vorbeam d e impactul social al religiei asupra societatii in care acestia aleg sa traiasc...cum spune cineva mai sus daca nu le place cum traim noi in tara noastra de ce nu raman in tara lor unde pot trai dupa coran absolut cum ii taie capul . Si continua: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05dar can vin in tari europene si au pretentia ca cei care i-au adoptat sa se poarte ca ei nu ei sa respecte tara in care traiesc atunci devine un fenomen social care implica mult mai multe decat simplul respect fata de religia unuia sau a altuia.cum crezi ca te-ai simti daca de exemplu tara ta adoptiva de acum ar fii cucerita de americani si acestia ar obliga printr-o lege ..ca toate femeile sa nu mai poarte val Doamne fereste de asemenea atrocitati. Dea semenea, sa nu uitam ca in acelasi post tu iti exprimai o opinie personala( fara sa mentionezi ca parerea este a americanilor sau a unui autor de articol), conform careia teroristii sunt violenti ca urmare a genelor lor. Teroristii in cauza fiind arabi, rezulta ca arabii sunt violenti din cauza rasei lor. De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social????. Apoi: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 00:08:01[pai draguta din ceea ce spui tu rezulta ca imi dai dreptate pt ca wolfy s-a referit si la caracterul omului nu numai la culoarea pielii. M-am referit la caracterul omului fiindca s-a purtat ca un nenorocit de ultima clasa, fiindca a venit sa le faca pe femie c... si fiindca i-a urat lui Wdy sa moara(pe langa mesajele private extrem de triviale pe care i le-a trimis) Deci sa recapitulam: 1. Eu am spus ca musulmanii sunt violenti ca urmare a invataturilor Coranului, nu ca urmare a rasei lor. TU AI SPUS CA PRINTRE ALTELE GENETICA ESTE DE VINA PENTRU VIOLENTA LOR. 2. Pe hasunne l-am facut prost fiindca nu a intels ce am scris intr-un post, nu fiindca e negru. La fel,am spus ca are un caracter infect ca urmare a posturilor lui, nu fiindca e negru. 3. Imi spui ca sunt intoleranta fiindca am spus ceva de genul "out with them", insa surprise-surprise, si tu ai spus acelasi lucru. 4. Mi-ai spus ca dau dovada de intoleranta religioasa fata de o femeie pe care am trimis-o la psihiatru fiindca a spus ca o femeie care inseala trebuie omorata. Si atunci mi-am permis sa te intreb daca tie ti s-ar parea normal sa fii omorata fiindca ai inselat. Nu am primit niciun raspuns. 5. Imi ciuntesti posturile si minti in legatura cu ele. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:37 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-15 21:35:05De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 21:01:25 Perfect de acord. Si inca o chestie ema: imi cereai mai demult sa-ti arat unde ai facut-o tu pe cleopatra proasta. Eu am spus ca oana facut-o proasta si dobitoaca ca un catar, nu tu. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:43 |
||
|
rol si roluri.. mai bine, sau ....,prost jucate !! traiasca religiile in PACE si cei.. ce nu accepta alta,intoleratii noapte buna, voua !! ma repet,SISTEMU' e de vina
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:05 |
||
|
Helllllloooooooooooooo.....acesta este topic pentru injuraturi si jigniri.....nu pentru religii...sunt subiecte speciale pentru religie..... asa ca va rog...daca vreti sa injurati sau sa jigniti ok..dsaca nu va poftesc la topic-ul cu pricina.....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:05 |
||
|
Iata ce am spus eu intr-un post al meu: [quote name='wolfy' date='2008-11-15 11:16:11'1.Khatara a spus ca hasunne e negru ca noaptea(asta e realitatea, si eu consider ca nu e mai jignitor sa-i spui unui negru ca e negru decat e sa-i spui unui alb ca e alb) 2. Eu am spus ca pe langa "negreala" fizica, da dovada si de o "negreala mentala". Cu alte cuvinte, omul e negru si prost. De unde putem deduce in mod logic ca exista si oameni negri dar destepti. Daca spuneam e negru, de unde rezulta in mod necesar ca e prost, cu alte cuvinte,daca faceam referire la faptul ca prostia ar fi o caracteristica intrinseca a celor cu pielea neagra, da, atunci eram rasista. Dar dupa cum vezi am spus exact opusul.. Si iata ce a citat ema din el: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:54:14De la: wolfy, la data 2008-11-15 11:16:11 Din nou: ciuntire si manipulare. Apoi: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-15 14:54:14sincer deja ma plictiseste subiectul islam. la fel su intoleranta voastra,sub orice fel se manifesta ea. Ba da, inainte te refereai la bataia si poligamia despre care poti citi in Coran. Iata ce spunei dupa ce am postat eu citatele respective: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-09 14:35:17exista asfel de citate?????? mai bine ca nu citesc astfel de carti sfinte ca mi s-ar fii ridicat parul maciuca in cap.ia uite si noi care vorbeam de liberul arbitru in materie de vestimentatie....pfui...mi s-a facut pielea de gaina,nu contest ca si prin biblie tre sa existe astfel de citate "sexiste"....ma re e gradina ta Doamne....si gardul asta care e tare mic de inaltime....(http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/16675/valul-islamic-moda-sau-traditie-/valul-islamic-moda-sau-traditie--pagina-5.html) De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-15 12:12:11pe mine ma intereseaza ce au lasat in urma.adica diferenta dintre o carte sfata care instiga la "lovirea femeii" usor sau nu ,la faptul ca cine nu crede in profetul mohammad e necredincios....bla bla bla.....nu are importanta si o carte sfanta care instiga la iubirea aproapelui . Deci inainte te deranja cartea asta sfanta care instiga la lovirea femeii, nu-i asa? Acum nu te mai deranjeaza! De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-15 23:40:18suuuper tare....mai sa vezi ce chestie,sa ma asculte nevasta de-a 3-a cum fac urat in pat cu BARBATUL NOSTRU....ma stric de ras.pai nu mai bine sa fii tiganca sa ii tai beregata daca il vezi numa' ca ii face ochi dulci codoasei de dupa stalpu' vecinei???,nu mai bine sa fii crestina sa te duci frumusel sa divortezi la prima palma sau la prima greseala al lui?sa te duci pe urma la popa "sa-ti dezlege cununiile" (cica asa se spune la divortul religios) ca sa te poti marita a 2-a oara in biserica? nu mai bine sa fii de orice alt rit religios care nu ii permite in nici un fel si cu nici un chip barbatului mai multe decat ii permite femeii??? nu spre asta tinteste toata omenirea???spre egalitate intre sexe...(in masura in care asta este posibil evident)? auzi sa astept io sa imi vina randul ....mai sa vezi si sa nu crezi ....imi cam da cu minus la faza asta,nu cu asteptatul ci cu impartitul...de fapt amandoua dau cu virgula.(http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/16675/quote/119939.html) Despre convertite: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-13 12:32:27pai daca stie cam tot ce ar trebui sa stie o femeie care e pe cale sa se converteasca.....oare de ce suntem noi femeile atat de tampite cateodata sa facem si sa dam totul in numele iubirii???? cred ca inca do'nsoara n-a dat in ca cu capul de pragul de sus Despre Coran: De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-13 23:18:50multunescu-ti tie Doamne ca existe femei mai citite ca mie!!!! fetelor mai vreau !!!!abia acum imi dau seama ca daca ma apucam de citit coranul cu siguranta ca il aruncam cat colo.nuprea am rabdare cu cartile sfinte darami-te cu una care contine citatele care le-ati dat voi...multumesc inca o data [/quote](http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/16675/quote/119698.html) |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:14 |
||
|
Mai dandanao! A recunoaste ca am fost ironizata nu cred ca inseamna in acelasi timp a recunoaste ca am fost facuta proasta.Daca as fi continuat sa-mi astup urechile la ce zice fata asta,abia atunci puteam sa ma consider proasta.Cred ca tu esti cam obsedata sa citezi o pagina intreaga de postari ale lui wolfy:'de la wolfy adunate,inapoi la wolfy date' Ba eu cred ca tu cam confunzi topicurile.Si ca sa stai sa aduni atatea citate,trebuie sa fii cam maniaca.İar acela de care zici nu-mi era adresat mie!!!!1 Ci lui elmasry!!!!! asa ca nu mai incerca sa ma manipulezi ca nu-ti merge.Nu mai rastalmaci cuvintele lui walfy aratandu-mi ca ar fi fost de fapt impotriva mea.Neintelegerile intre mine si ea u fost de alta natura la inceput,nu le-am luat ca jigniri.Un om inteligent nu te jigneste din senin decat daca il prıvoci intr-un mod agasant.Daca dadeam dovada de obtuzitate si nu m-as fi informat intre timp,doar atunci puteai sa remarci cum ca as fi facuta proasta. Asa ca vezi ce afirmi,totul se intoarce impotriva ta.Mai esti si mincinoasa,dand acele citate mi-ai zis sa ma intorc pe la paginile nu stiu care,cu toate ca eu nici nu aparusem la acea data pe topicul asta. De fapt,problema ta stii care este?İn creierul tau se produce un talmes-balmes de nu mai stii nici tu cum sa descurci circuitele.İar subiectul despre religii tu l-ai redeschis,afirmand ca nu te intereseaza aceasta tema si acuzandu-ma pe mine de deschiderea acestuia.De fapt,tie ti s-a pus pata,mai ales pe wolfy,pentru ca re replici bine fondate la aberatiile emise de tine. |
||
|
kassandry Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:20 |
||
oauuuuu..o dadura-ti in terorism....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:20 |
||
| Wolfy e in forma mare azi, eu am devenit oarecum flegmatica. | ||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:24 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-15 22:20:06Mai dandanao! A recunoaste ca am fost ironizata nu cred ca inseamna in acelasi timp a recunoaste ca am fost facuta proasta.Daca as fi continuat sa-mi astup urechile la ce zice fata asta,abia atunci puteam sa ma consider proasta.Cred ca tu esti cam obsedata sa citezi o pagina intreaga de postari ale lui wolfy:'de la wolfy adunate,inapoi la wolfy date' ori esti dusa ...,ori in pom !! iar el..., e dus de mult... nu stiu cine esti si nici nu inteleg ce vrei sa sustii.. atat am inteles ,ca ratacesti pe forum si incerci sa provoci rani.. daca accepti realitatea,iti stau la dispozitie pe privat.. imi asum riscurile..
|
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:28 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-15 22:20:19oauuuuu..o dadura-ti in terorism.... auzi...,teroristii sunt numai arabi poi....,cei ce ne "terorizeaza" zilnic ,sunt doar politicienii si literatii pe forum???? ![]() |
||
|
Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:31 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-15 22:28:36 Apropo de jigniri gratuite, pe-asta n-o vazi dandanico? |
||
|
Kathara Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:32 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-15 22:31:47De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-15 22:20:19oauuuuu..o dadura-ti in terorism.... bine spus.....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| KudiStilul tau! | 19 | De la: mishellle 23 Iulie 2010 00:16 |
| ce mai facetii!!!!!! | 8 | De la: kudika_975425 23 Octombrie 2014 20:23 |
| CE PARERE AVETI DESPRE VW TIGUAN? | 44 | De la: CERALYNA 20 Iulie 2014 15:31 |
|
|
||
| Pedeapsa cu moartea,da sau nu ?! | 58 | De la: diana1981 28 Iulie 2009 16:41 |
| Visezi? Inseamna ca stiu unde poti afla raspunsul!!!!!!! | 53 | De la: geo_sh 25 Martie 2009 13:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.