Mai multe
Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop o sa o facem la 10 ani ,el imi spune ca ma iubeste mult...dar ce sa mai cred...de ce nu ma mai doreste...ce au patit barbatii????Inainte ne sarutam la fiecare minut netinand cont de oamenii care ne vedeau, ne "giugiuleam"prin parcuri iar daca prindeam momentul sa fim singuri...sexul era primul lucru la care ne gandeam...nu inteleg nimic
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 18 Ianuarie 2009 19:53 |
||
|---|---|---|
De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-18 19:53:35Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop call me! i'm hot! |
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:12 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-18 19:53:35Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop Nu inteleg ce au barbatii vostrii, dar nu este normal sa intervina plictisul si monotonia dupa 3 ani.Noi suntem de 14 ani impreuna si avem peste 30 de ani si tot facem sex mai des decat voi.Cam de 2-3 ori pe saptamna, deci se poate, iar la 22 ehe ..................era alta viata ..................Asa ca da-i papucii ................ori are pe altcineva ......................ori se vede cu o fufa ..................eu alta expilcatie nu vad.Nu exista barbat care sa nu vrea sex mai ales la 22 de ani. |
||
|
|
||
|
mary79 Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:23 |
||
Ma bucur ca exista cupluri care trec atatia ani si mai au viata activa sexual...dar asta e..la altii nu e chiar asa...l-as lasa dar nu pot..il iubesc...foarte mult il iubesc incat sunt dispusa sa il recuceresc....doar in cazul in care ar fi chiar imposibil...atunci poate as renunta
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:28 |
||
De la: geo_tz, la data 2009-01-18 00:11:54De la: nirvana_cukramel, la data 2009-01-17 23:54:38pai............dak sia gas o patakina........si cu u o fc doar asa...pt u........nush'tiu zic si io
|
||
|
nor_pufos Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:32 |
||
De la: bobo250686, la data 2008-11-26 10:22:20suntem impreuna de 4 ani ,locuim de 2 ani impreuna,,anul urmator urmeaza sa ne casatorim,nu cred sa aibe pe altcineva(il urmaresc pt ca primul lucru care mi-a venit in minte este ca ma inseala),pana acum nu am descoperit nimic suspect.Aceasta situatie dureaza de 1 an ,nu stiu ce sa fac,sa nu ma mai casatoresc,sa imi caut un amant (nu cred ca as putea ,il iubesc f mult).Ma gaseste la fel de atragatoare ca si la inceput(zice el), nu m-am schimbat d.p.d.v.fizic deloc,m-am facut blonda pt ca asa vroia el,chiar nu stiu ce sa fac.Am discutat cu el si el crede ca eu am o problema cu sexul(crede ca sunt obsedata),tot timpul ii obosit (lucreaza de dimineata,aproape toata ziua este ac)ca n-are chef, etc.Sunt eu problema?adica dupa 3,4 ani nu mai facem sex decat odata pe luna? am nevoie de un sfat sa stiu ce sa fac mai departeLa mine s-a rezolvat simplu,el si-a gasit alta ,eu am divortat si toata lumea e fericita |
||
|
nor_pufos Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:34 |
||
| ..o data pe luna....!!??dar cind intr-un cuplu nu se mai face dragoste de..mai bine de 4 ani??deci..exista sa ceva..desi mi-e asa greu s ainteleg cum se poate??..au doar 40 de ani..daca cineva stie sa imi spuna ce simte acea femeie..il rog sa o faca.. | ||
|
Merido Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:36 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-18 19:53:35Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop imi pare rau pt tine...si eu sunt de 2 ani jumate intr-o relatie si al meu se mentine jucaus si dornic...sper ca se mentine asa mereu. Nu stiu cum poate rezista al tau fara sex, ai vb cu el ? este destul de ciudat, pt ca sunteti tineri |
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:42 |
||
De la: bobo250686, la data 2008-11-26 10:22:20suntem impreuna de 4 ani ,locuim de 2 ani impreuna,,anul urmator urmeaza sa ne casatorim,nu cred sa aibe pe altcineva(il urmaresc pt ca primul lucru care mi-a venit in minte este ca ma inseala),pana acum nu am descoperit nimic suspect.Aceasta situatie dureaza de 1 an ,nu stiu ce sa fac,sa nu ma mai casatoresc,sa imi caut un amant (nu cred ca as putea ,il iubesc f mult).Ma gaseste la fel de atragatoare ca si la inceput(zice el), nu m-am schimbat d.p.d.v.fizic deloc,m-am facut blonda pt ca asa vroia el,chiar nu stiu ce sa fac.Am discutat cu el si el crede ca eu am o problema cu sexul(crede ca sunt obsedata),tot timpul ii obosit (lucreaza de dimineata,aproape toata ziua este ac)ca n-are chef, etc.Sunt eu problema?adica dupa 3,4 ani nu mai facem sex decat odata pe luna? am nevoie de un sfat sa stiu ce sa fac mai departe Problema nu este la tine este la el.Am avut perioade in are lucram si eu si el de la 8 dimineta pana seara la 11-12 si tot faceam sex si crede-ma eram rupti de oboseala, dupa care a tb sa alegem releatia noastra sau serviciul, nu mai aveam timp sici sa vb tb sa vb la telefon imi era asa dor de el, eu eram libera duminca si uneori sambata el avea zile libere in cursul saptamnii.A fost f greu eram epuizati dar tot faceam sex.Asa ca scuza asta nu tine.Ori are o pb si atunci sa meraga la medic ori il oboseste alta. |
||
|
mary79 Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:43 |
||
| Sa se impuste draga.......daca este asa..................obosit .si tu.....sa stai sa 'cersesti' ..o atentie ? ups!' | ||
|
rozzyy Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:51 |
||
De la: geo_tz, la data 2009-01-18 00:11:54De la: nirvana_cukramel, la data 2009-01-17 23:54:38pai............dak sia gas o patakina........si cu u o fc doar asa...pt u........nush'tiu zic si io "g hy lo bhrt s dr cu vr fr g p mmmm aaaaa!! da![/quote]" Subscriu
|
||
|
eka Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:53 |
||
| Nu..nu e vb de cuplul meu ce care are 40 de ani si nu mai fac dragoste de mai bine de 4 ani..e alta femeie ina ceasta sit..si doreams a stiu..cum se simte acea femeie..ce simte?..cam ce gindeste..fiind-ca stiu despre ea ca, consulta de mai bine de un an de zile un psiholog..cica sa o linisteasca..daca cineva trece prin asa ceva..mi-ar place sa stiu..ce simte | ||
|
Merido Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:56 |
||
| si//da..el stiu ca are pe alta....dar nu o mai doreste pe sotia lui..inainte ca acea pesoana sa ii fi aparut in viata lui.. | ||
|
Merido Postat pe 18 Ianuarie 2009 21:00 |
||
De la: geo_tz, la data 2009-01-18 00:11:54De la: nirvana_cukramel, la data 2009-01-17 23:54:38pai............dak sia gas o patakina........si cu u o fc doar asa...pt u........nush'tiu zic si io =)))))))))))))))))) vai de mine.... m-am stricat de ras
|
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 22:15 |
||
De la: Merido, la data 2009-01-18 20:56:28Nu..nu e vb de cuplul meu ce care are 40 de ani si nu mai fac dragoste de mai bine de 4 ani..e alta femeie ina ceasta sit..si doreams a stiu..cum se simte acea femeie..ce simte?..cam ce gindeste..fiind-ca stiu despre ea ca, consulta de mai bine de un an de zile un psiholog..cica sa o linisteasca..daca cineva trece prin asa ceva..mi-ar place sa stiu..ce simte oare ce poate simti???decat multa umilinta...durere...dezamagire insa ...intrebare ......de divort nu a auzit???? de ce psiholog ....si nu divort |
||
|
ninushk Postat pe 18 Ianuarie 2009 22:23 |
||
|
..de ce psiholog si nu divort??..fiind-ca si ea l-a inselat..si el..a aflat tot..acum sta in barlog si isi musca degetele de frica sa nu o paraseasca..e geloasa foc..il verifica la singe..(mirosindu-i pina si chiloti..zilnik..scuze)..el e un om bun..harnic..si stie sa o minta frumos..ii spune chiar ca o iubeste..si ca iubirea lor este de frate si sora..bla bla..ca sexul este doar asa..un moft si ca nu se maore daca nu faci..si ca nu ar parasi-o pentru nimik in lume.. ..coborai din deal in vale..cred ca e tot ce mai e de spus. |
||
|
Merido Postat pe 19 Ianuarie 2009 00:19 |
||
| imi pare rau ca iti spun insa poti fii sigura ca e cineva care face 'treaba' mai bine decat tine. In ziua de azi nu poti avea incredere in nimeni. Si mai grav este atunci cand vezi cazuri cu ochii tai. Un cuplu extrem de fericit 'acasa' . Insa cum a iesit pe usa este un Casanova. Nu de mult, tot timpul minunat petrecut in familie a inceput sa scartaie. Are aventuri din ce in ce mai multe si cea de langa el a inceput sa-i displaca pe zi ce trece si vine cu aceleasi scuze cum ca e obosit, la serviciu situatia nu e prea roz ori ca alti membri ai familiei ii ocupa mintea.Cu aceleasi declaratii de dragoste vesnica, si ca s-ar sinucide daca s-ar desparti vreodata de tine etc. Aberatii. Sfatul meu este sa lupti si sa nu uiti niciodata sa iti surprinzi barbatul. Insa sa surprinzi acasa , caci daca vrei sa-l surprinzi la serviciu sau cand zice ca iese cu baietii s-ar putea ca tu sa fii cea surprinsa.Unui barbat ii place sa nu fie supus la prea mult interogatoriu sau sa ii controlezi prea mult viata.Da .Zice ca tine si face ca el, iar tu crezi ca ai invins si ca il ai sub picior.Sunt absolut convinsa ca un zambet si o vorba dulce poate aduce foarte multe schimbari intr-o relatie. Daca nu mai merge asta e. O viata avem iar femei si barbati sunt pe toate drumurile.Stiu ca va lua un timp pana te vindeci insa trebuie sa traim si sa gandim pozitiv si sa ne gandim ca fiecare clipa a vietii este foarte importanta pentru sufletele noastre si sa traim din plin si sa ne bucuram. Timpul nu mai poate fii dat inapoi. Ce a fost a fost si poate ca nu va mai fii ! | ||
|
elli_dy Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:27 |
||
De la: elli_dy, la data 2009-01-19 01:27:58imi pare rau ca iti spun insa poti fii sigura ca e cineva care face 'treaba' mai bine decat tine. In ziua de azi nu poti avea incredere in nimeni. Si mai grav este atunci cand vezi cazuri cu ochii tai. Un cuplu extrem de fericit 'acasa' . Insa cum a iesit pe usa este un Casanova. Nu de mult, tot timpul minunat petrecut in familie a inceput sa scartaie. Are aventuri din ce in ce mai multe si cea de langa el a inceput sa-i displaca pe zi ce trece si vine cu aceleasi scuze cum ca e obosit, la serviciu situatia nu e prea roz ori ca alti membri ai familiei ii ocupa mintea.Cu aceleasi declaratii de dragoste vesnica, si ca s-ar sinucide daca s-ar desparti vreodata de tine etc. Aberatii. Sfatul meu este sa lupti si sa nu uiti niciodata sa iti surprinzi barbatul. Insa sa surprinzi acasa , caci daca vrei sa-l surprinzi la serviciu sau cand zice ca iese cu baietii s-ar putea ca tu sa fii cea surprinsa.Unui barbat ii place sa nu fie supus la prea mult interogatoriu sau sa ii controlezi prea mult viata.Da .Zice ca tine si face ca el, iar tu crezi ca ai invins si ca il ai sub picior.Sunt absolut convinsa ca un zambet si o vorba dulce poate aduce foarte multe schimbari intr-o relatie. Daca nu mai merge asta e. O viata avem iar femei si barbati sunt pe toate drumurile.Stiu ca va lua un timp pana te vindeci insa trebuie sa traim si sa gandim pozitiv si sa ne gandim ca fiecare clipa a vietii este foarte importanta pentru sufletele noastre si sa traim din plin si sa ne bucuram. Timpul nu mai poate fii dat inapoi. Ce a fost a fost si poate ca nu va mai fii ! frumos spus si gandit. Insa cei care nu gandesc asa, nici nu se vor schimba. Asta e... |
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:30 |
||
|
" Ce faci cand prietenul tau nu mai vrea sa faceti sex decat o data pe luna" iti cumperi un vibrator .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:38 |
||
hai ca-i tare , dar nu e chiar asa, de exemplu eu nu caut sexul in sine ci dragostea, sunt cele mai frumoase clipe de tandrete atunci cand faci dragoste cu persoana iubita
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:41 |
||
|
pai daca lui ii dispare cheful de persoana iubita si nu-i vine decat o data pe luna... hormonii tropaie.... alea alea...asa ca.... un vibrator in loc de amant e binevenit in sertarul femeii.... te salveaza de la muuulte bufeuri (cica asa e ...mi-au zis mie pitzipoancele care au)....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:46 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-19 01:41:32hai ca-i tare sa fim seriosi..si sexul conteaza intr-o relatie...destul de mult..pe langa dragoste, evident, cele 2 sunt de nelipsit intr- relatie adevarata |
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:46 |
||
|
masculii de pe aici in loc sa-si ofere trupul mai bine ne-ar spune cam care cred ei ca ar fi motivele pt care si-ar dori iubita o data pe luna sau mai rar... |
||
|
cos_ka Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:36 |
||
e gay..................... sau.........nu ii place cum zboara pasa
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:46 |
||
suni un prieten!!!
|
||
|
coffeeta Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:53 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-18 19:53:35Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop Are amanta sau e un la.bagiu in serie. Una din astea 2 sigur ...
|
||
|
redshift Postat pe 21 Ianuarie 2009 15:27 |
||
De la: mary79, la data 2009-01-18 20:23:32De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-18 19:53:35Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop corect!!!! eu sunt de 6 ani cu ..iubitul meu..si pot spune...din contra..e fff bine ba chiar daca avem 2 zile libere imi "atrage atentia"... poate e obosit sau are ganduri munk...stres..nu neaparat pe alta..studiaza problema si aflii cauzele.. pup si ..spor la placeri.. |
||
|
Aesma_Daeva Postat pe 21 Ianuarie 2009 15:32 |
||
De la: bobo250686, la data 2008-11-26 10:22:20suntem impreuna de 4 ani ,locuim de 2 ani impreuna,,anul urmator urmeaza sa ne casatorim,nu cred sa aibe pe altcineva(il urmaresc pt ca primul lucru care mi-a venit in minte este ca ma inseala),pana acum nu am descoperit nimic suspect.Aceasta situatie dureaza de 1 an ,nu stiu ce sa fac,sa nu ma mai casatoresc,sa imi caut un amant (nu cred ca as putea ,il iubesc f mult).Ma gaseste la fel de atragatoare ca si la inceput(zice el), nu m-am schimbat d.p.d.v.fizic deloc,m-am facut blonda pt ca asa vroia el,chiar nu stiu ce sa fac.Am discutat cu el si el crede ca eu am o problema cu sexul(crede ca sunt obsedata),tot timpul ii obosit (lucreaza de dimineata,aproape toata ziua este ac)ca n-are chef, etc.Sunt eu problema?adica dupa 3,4 ani nu mai facem sex decat odata pe luna? am nevoie de un sfat sa stiu ce sa fac mai departedraga mea tin sa iti spun punctul meu de vedere...cu tine e totul in regula,e inutil sa incerci sa te faci interesanta in fata unei persoane care nu te merita ,deschide ochi uitete in jur si vezi ca viata merita traita.e inutil ca tu devi nebuna in incercarea de al intelege.tu ai o valoare,nu te lasa umilita sub nici o forma ,cat despre dragoste e inutil ca tu dai tot iar el nimic in schimb,incearca sa faci o balanta cat de cat echilibrata.pupici si sa auzim de bine
|
||
|
xandra79 Postat pe 24 Ianuarie 2009 14:28 |
||
| si eu am aceeasi problema ca si voi.suntem casatoriti de 3 ani si facem sex 0 data pe saptamana ,uneori o data la 2 saptamani.avem un copil de 1 an si de cand s-a nascut au intervenit problemele astea.nu stiu ce sa mai fac,cand vreau ma evita elegant...eu inteleg ca e foarte obosit si ca are probleme dar nici chiar asa.nu are pe altcineva pt ca e foarte ocupat si cred ca as fi simtit.se poarta la fel ca inainte dar cand vine vorba de sex,pauza.ce sa fac>?are 2 job-uri si e super obosit dar cum sa-l fac sa vrea mai mult? | ||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:00 |
||
face sex odata pe luna cu tine,ca in rest cine stie de cate ori pe luna o face.
|
||
|
dana_mv Postat pe 27 Ianuarie 2009 19:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce barbatii care au penisul mic sunt atat de frustrati in preajma femeilor?exemplu quid_pro_quo?imi poate explica cineva? | 124 | De la: athos_007 15 Februarie 2014 21:52 |
| ce simtiti voi cand aveti orgasm? | 45 | De la: mariantonia 27 Martie 2009 10:21 |
| pentru toti cei interesati de sex anal | 12 | De la: minunina_2007 14 Iunie 2009 13:45 |
|
|
||
| vreau un sfat de la fete | 43 | De la: shery 6 Ianuarie 2009 08:49 |
| Caut femeie casatorita | 136 | De la: aditadani 18 Martie 2014 01:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.