Setari Cookie-uri

eu pesti, el varsator

buna, sunt in zodia pesti si de jumatate de an am o relatie cu un varsator. desi au trecut 6 luni, simt relatia cam chinuita, parca nu avem incredere unul in altul, el nu prea isi arata sentimentele. ati mai intalnit varsatori??? cum sa il abordez?? nu vreau sa incheiem relatia, dar mi-ar prinde bine niste sfaturi care sa ne apropie si sa ne faca sa comunicam mai bine.
e prietenos, ma ajuta mereu, e afectuos, insa am impresia ca mereu asteapta sa fac eu in pas, dupa care il face si el. joaca sigur, nu se arunca in relatie, in functie de cum ma port eu cu el, reactioneaza si el. si pare mereu nemultumit de afectiunea pe care eu i-o port, spune ca tot eu sunt rece, desi mie mi se pare ca arat prea mult si cateodata ma simt o fraiera din cauza asta. nu mai stiu daca eu gandesc bine sau el.
va rog sa imi dati 8un sfat, cele care ati cunoscut si voi varsatori, si sunteti pesti sau nu numai. mersi
dhoria
Postat pe 30 Noiembrie 2008 17:01
am gasit asta pe forum, cam asa e...

VARSATOR
Ce “pãsãrele” are?
E un revoluþionar cu ciudate tendinþe tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonºalant cu surprinzãtoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar ºi utopic, altruist ºi egoist deopotrivã.
Cu toate cã nu ezitã sã spuna exact ce gândeºte, fãrã sã-i pese de consecinþe, se întâmpla deseori sã facã tocmai pe dos faþã de ceea ce le predicã altora. Înzestrat cu multã vitalitate ºi cu o personalitate distinctã, indiferent cã e tipul savantului distrat sau al rãzvrãtitului agitat, te surprinde cu cele mai neaºteptate manifestãri.
Când face urât?
Independent ºi încãpãþânat, se enerveazã instantaneu când e contrazis sau nu e lãsat sã facã ce vrea. Din fericire, îi trece repede. Iar oamenii îl iubesc, fiindcã e prietenos, sãritor, optimist ºi îi contamineazã cu entuziasmul lui uneori atât de copilãros.
PESTI
Ce “pãsãrele” are?
“Funcþioneazã” numai pe bazã de emoþii, percepþii, impresii ºi intuiþii. Majoritatea sunt atinºi de “sidromul relativitãþii” (Einstein a fost Peºte!). Ei ºtiu cã realitatea nu e niciodatã una singurã, ci cã are foarte multe faþete.
Sunt maeºtri în “arta aburirii”. Pentru unii alunecoºi, pentru alþii fascinanþi, Peºtii sunt plini de toane ºi de mici manii inofensive.
Au fixurile lor legate de lumea misticului, fantasticului, superstiþiei ºi magiei. Cu toate astea, sunt persoane maleabile, compasive ºi îngãduitoare, care mai degrabã încearcã sã-i înþeleagã pe ceilalþi, decât sã-i judece. Chiar dacã suferã, sunt gata sã ierte ºi au o imensã capacitate de iubire ºi devotament.
Când face urât?
Având o viziune global-intuitivã a lucrurilor, se enerveazã sau se închid în sine cand li se cer explicaþii ºi argumente logice.
dhoria
Postat pe 30 Noiembrie 2008 17:14
am cunoscut un varsator ! a mers greu relatia cu el ! trebuie lasat in banii lui (dupa parerea mea) . daca am insistat a izbucnit !! si nu avea incredere in sentimentele mele (tot timpul imi zicea ca mint si ca imi bat joc ) care erau sincere (inca il iubesc) !! A fost o adevarata lupta !!
Si ai dreptate ma simteam ca ultimul om de pe lume (eram vinovata ptr orice cuvint si gest), am plins mult in relatia asta ! pina la urma am renuntat (inca nu mi-a trecut - inca il iubesc) ! Sper din tot sufletul sa rezisti !! Eu nu am mai putut !
coldwind
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:25
dhoria si eu sint pesteoaica ; am cunoscut un varsator ca si tine frumos de pica nu alta dar asemanator ca si comportament cu voinicul tau (al meu era si mai mic decit mine cu 6 ani) . Asa sunt ei nu-si arata sentimentele sint aerieni vor sa le arati afectiune incontinuu . Vazindu-l cam "rece" eu am hot.sa pun capat relatiei si mare mi-a fost surpriza cind am vazut reactia lui ; n-a crezut c-o rup cu el iar cind s-a convins ca nu prind fluturi m-a chemat sa discutam sa ne vedem .Ne-am intilnit si cind intr-adevar a vazut ca nu e loc de-ntors abia atunci mi-a spus cu foarte mare greutate( parca rupea din el) ca ma iubeste . Am ramas cu gura cascata pentru ca nu asa se comporta un om care iubeste, dar am continuat relatia. A fost f.frumos dupa aceea , nu stiu daca a mai repetat de 2 sau 3 ori ca ma iubeste dar era clar ca ma iubea: ma ducea la serviciu ma suna de 10 ori in timpul programului, ma lua de la munca ,seara ne vedeam etc. Dar tot eu am fost cea care a pus capat. Am ramas cu amintiri frumoase amindoi . Asa ca .... daca vrei si tu o amintire frumoasa ramai langa el pana cind tot tu o sa pui capat relatiei ; daca nu mai suporti tensiunea dintre voi rupe-o de-acum pt. ca nu varsatorul este viitorul tau. Imi pare rau. A ! mai e o chestie-daca-i suporti tot si toate e al tau pe vecie. Pa
nocturnalia
Postat pe 11 Februarie 2009 14:40
sunt o pestoaica....am iubit un varsator.....cred ca l mai iubesc......dar aveam senzatia ca trag numai eu....el nimic....daca eu nu era cea care il cauta el deloc..............uneori era chiar indiferent....eu am considerat ca nu am insemnat nimic ptr el...................dar dupa cum tot citesc asa sunt ei..........dar sincer nu am mai putut......am plans un an si 9 luni cat nu am plans toata viata mea....nici in copilarie chiar......am sitit ca efectiv ma doare sufletul...si era doar iubire sincera..........................................
am renuntat sa l mai caut ....el nici gand....nu cred ca ma va mai cauta niciodata...................
pacat...il iubesc atat de mult...si i as fi putut darui tot......................dar...........ce pot zice mai mult.....
kudika048217
Postat pe 31 Octombrie 2009 17:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia rac,barbatul leu??ce ziceti??????? 23 De la: pamela_1 3 Iulie 2009 10:39
se merita sa investesti multe intr-un capricorn? 25 De la: kudika029282 27 Noiembrie 2010 18:34
hi 11 De la: creatzagirl 5 Iulie 2010 22:16
Ma indragostesc de prima fata iesita in cale 46 De la: kudika_17413 25 Noiembrie 2012 18:40
HAIR GROW... 2 De la: uitarea_aducerii_aminte 27 Martie 2009 15:28