Mai multe
|
Am cunoscut un baiat akum 2luni,el din galati eu din oradea,el ku afaceri in oradea,ne-am intalnit si ne-am plakut!intamplarea face k inainte cu 3zile de a ne kunoaste el sa culkat ku o prietena buna de a mea,insa pt amandoi a fost doar o aventura!am trecut cu greu peste acest aspect insa nu aveam de ce sa-l akuz eu nici nu stiam de el kand sa intamplat totul intre ei!au trecut zilele si eu m-am indragostit si dupa kate imi spunea si el,stiam k mai are o fosta prietena in galati ku kare avea de impartit niste bunuri materiale,am fost deacord sa se impace cu ea si sa se rezolve totul pe kale amiabila,stateam si ascultam kum vb cu ea le tel si ma durea groznik insa el imi spunea k ma iubeste numai pe mine si k nu am de ce sa-mi fak grij iar in momentu in kare iii reprosam ceva imi spunea k eu l-am pus sa se impace cu ea si akuma nu intelege de ce imi fac inima rea.totul a fost frumos pana ieri kand a venit si mi-a spus k pleaka in austria,eu l-am krezut ,zis si fakut!intamplarea face k azi m-am intalnit chiar ku unul dintre prieteni lui ku kare cika plekase in austria ,am ramas surprinsa si normal l-am intrebat ce face nu-i plekat?el sa mirat si zicea k nu stie nimik din ce ii spuneam eu!!! am incerkat sa-l sun, a avut telefonul inchis si mi-a intrat si non stopu dar in limba romana ,eu stiu k din moment ce esti plekat in alata tara iti intra in limba respectiva,sincer nu stiu!!! i-am trimis sms si m-am despartit de el ,mi-a raspuns si a zis k el ii plekat si k prietenul lui a trebuit sa se intoarce din anumite motive si ca ma suna in seara asta si ne vedem sambata cand ajunge akasa!!! eu sincer cred k a venit prietena lui din galati ,dar nu stiu de ce nu a fost sincer k doar stiam totul de ea sau sincer nu stiu ce sa mai kred!!! va rog ajutati-ma ku un sfat ku o vorba buna!!! va multumesc!!! |
||
|
loryyy Postat pe 2 Decembrie 2008 20:24 |
||
|---|---|---|
De la: loryyy, la data 2008-12-02 20:24:38Am cunoscut un baiat akum 2luni,el din galati eu din oradea,el ku afaceri in oradea,ne-am intalnit si ne-am plakut!intamplarea face k inainte cu 3zile de a ne kunoaste el sa culkat ku o prietena buna de a mea,insa pt amandoi a fost doar o aventura!am trecut cu greu peste acest aspect insa nu aveam de ce sa-l akuz eu nici nu stiam de el kand sa intamplat totul intre ei!au trecut zilele si eu m-am indragostit si dupa kate imi spunea si el,stiam k mai are o fosta prietena in galati ku kare avea de impartit niste bunuri materiale,am fost deacord sa se impace cu ea si sa se rezolve totul pe kale amiabila,stateam si ascultam kum vb cu ea le tel si ma durea groznik insa el imi spunea k ma iubeste numai pe mine si k nu am de ce sa-mi fak grij iar in momentu in kare iii reprosam ceva imi spunea k eu l-am pus sa se impace cu ea si akuma nu intelege de ce imi fac inima rea.totul a fost frumos pana ieri kand a venit si mi-a spus k pleaka in austria,eu l-am krezut ,zis si fakut!intamplarea face k azi m-am intalnit chiar ku unul dintre prieteni lui ku kare cika plekase in austria ,am ramas surprinsa si normal l-am intrebat ce face nu-i plekat?el sa mirat si zicea k nu stie nimik din ce ii spuneam eu!!! am incerkat sa-l sun, a avut telefonul inchis si mi-a intrat si non stopu dar in limba romana ,eu stiu k din moment ce esti plekat in alata tara iti intra in limba respectiva,sincer nu stiu!!! i-am trimis sms si m-am despartit de el ,mi-a raspuns si a zis k el ii plekat si k prietenul lui a trebuit sa se intoarce din anumite motive si ca ma suna in seara asta si ne vedem sambata cand ajunge akasa!!! eu sincer cred k a venit prietena lui din galati ,dar nu stiu de ce nu a fost sincer k doar stiam totul de ea sau sincer nu stiu ce sa mai kred!!! va rog ajutati-ma ku un sfat ku o vorba buna!!! va multumesc!!! S-a mai întamplat ceva nou? |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 13 Decembrie 2008 00:33 |
||
| e tare dubios prietenul tau daca te minte asa pe fata eu nu stiu de ce te mai complici cu asa om mai bine acum decat mai tarziu cand sentimentele se amplifica deci eu zic sa renunti la el | ||
|
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:50 |
||
| parerea mea e k baieti mai sunt,si k oricand poti sa intalnesti pe cineva mult mai interesant. mai bine renunti la el.o sa suferi la inceput dar o sa treaca.cat despre el cu siguranta va minte pe amandoua | ||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 10:32 |
||
|
sincer prietenul tau a gasit repede pretext ca sa te bage tot pe tine vinovata ca l-ai pus sa se impace cu fosta,ca sa scape basma curata,si daca stiai ca a umblat cu cea mai buna prietena a ta nu trebuia sa te mai intereseze acest baiat,iti zic din punctul meu de vedere ca astfel de baieti nu merita respectati deloc,greu mai gasesti in ziua de azi un baiat cum se cade,eu pot sa zic ca sunt un caz fericit ca am baiatulpotrivit langa mine de 2 ani,bafta |
||
|
lumiaurica87 Postat pe 11 Februarie 2009 23:04 |
||
| Sfat:Lasa l !!!Asta daca nu vrei sa ajungi bifata pe lista lui de aventuri. | ||
|
Stripes Postat pe 8 Aprilie 2009 07:56 |
||
Nu stiu ce sa-ti zic ca e nasol ...TOT e nasol, lasa-l in fericirea lui !
|
||
|
__LL__ Postat pe 8 Aprilie 2009 09:38 |
||
De la: loryyy, la data 2008-12-02 20:24:38dupa kate imi spunea si el,stiam k mai are o fosta prietena in galati ku kare avea de impartit niste bunuri materiale,am fost deacord sa se impace cu ea si sa se rezolve totul pe kale amiabila,stateam si ascultam kum vb cu ea le tel si ma durea groznik insa el imi spunea k ma iubeste numai pe mine si k nu am de ce sa-mi fak grij iar in momentu in kare iii reprosam ceva imi spunea k eu l-am pus sa se impace cu ea si akuma nu intelege de ce imi fac inima rea. eu sincer cred k a venit prietena lui din galati ,dar nu stiu de ce nu a fost sincer k doar stiam totul de ea sau sincer nu stiu ce sa mai kred!!! va rog ajutati-ma ku un sfat ku o vorba buna!!! va multumesc!!! N-am auzit in viata mea de o situatie in care .... daca vrei sa te desparti de cinevea . mai intai trebuie sa te impaci! Inteleg impacarea in sensul de "loc de buna ziua", dar ce spui tu inseamna mutat inapoi in dormitor. So, in cazul asta.. esti inselata, mintita, tradata.. alea-alea.. Sper ca-i faci vant!
|
||
|
rashela Postat pe 8 Aprilie 2009 09:43 |
||
|
Ai fi chiar fraiera daca l-ai mai crede...Nu ti-e clar ca a tesut repede o minciuna pentru acel prieten care cica trebuia sa fie cu el? Si ala saracu' habar nu avea de nimic. Daca intr-adevar era asa cum ti-a zis porcu', prietenu' trebuia sa-ti spuna aceeasi varianta. Dupa ce ca minte, mai e si prost de bubuie. Vezi-ti de viata ta fata, ca n-au intrat maciucile-n sac. O sa gasesti pana la urma un omulet normal. Daca or mai exista... |
||
|
koph Postat pe 8 Aprilie 2009 09:45 |
||
|
Buna. Draguta mea, hai sa-ti dau un sfat pe care cand l-am primit aum o saptamana mi-a luminat putin mintea si m-a facut sa-mi dau seama cat de mult am gresit eu pana acum in bunatatea si-n naivitatea mea. Trebuie sa inveti sa fii putin mai EGOISTA si sa te gandesti mai mult la TINE ca femeie si ca fiinta umana.Avand un suflet bun, Tu singurica l-ai impins in bratele fostei sale prietene. Aici ai gresit.Poate ar fi fost mai bine sa-i dai un sfat mai mut subiectiv decat obiectiv si sa te fi gandit dinainte ca impacandu-se cu ea te va afecta in mod direct pe tine. Poate el a avut nevoie doar de un umar pe care sa planga, o persoana alaturi de care sa se descarce.Am trecut si eu prin asta si acum mi-e invatatura de minte ca atunci cand dau un sfat sa ma gandesc de 2 ori inainte....ca sa nu afecteze pe nimeniin mod negativ.Adica de ce sa-l impingi in bratele ei cand el este confuz si nu stie ce sa faca, nu stie ce sa aleaga ?Dar ce....tu esti Mama Ranitilor ?Cu ce te-ai ales acum in afara de niste minciuni si cu multe lacrimi? Gandeste-te mai mult la TINE , la ce vrei tu, la ce-ti place tie si incearca sa intelegi ca unora le place sa traiasca din sinceritatea nosatra pentru ca apoi sa ne intoarca spatele.Cred si eu ca i-a convenit situatia: Cat nu a fost prietena ai fost tu. Cand nu va mai fi prietena , o ALTA va ocupa locul ei.Si tot asa pentru ca omuletul e un instabil sentimental.Lasa-l sa-si ia singur deciziile fara a-l mai influenta tu in niciun fel si nu-ti mai plange de mila pentru ca nu meriti.Daca tine cu adevarat la tine o sa se intoarca , daca nu, e una cretin. Ai grija de tine . te pupic. Ally |
||
|
Zahira83 Postat pe 8 Aprilie 2009 12:48 |
||
si tu chiar il credeai ? ntz ntz ce fete naive ma nene
|
||
|
priest Postat pe 8 Aprilie 2009 12:52 |
||
|
parerea mea e ca fanciula83 are perfecta dreptate, tre sa fii si putin egoista nu poti sa te gandesti doar la el si sentimentele tale sa fie aruncate la gunoi. bafta multa...poate ne spui si noua ce sa mai intamplat intre voi |
||
|
Iubytzy_k Postat pe 8 Aprilie 2009 19:34 |
||
| sa va spun k povestea noastra a coontinuat de atunci,numai prin telefon si internet.k nu m-am putut debarasa de el,mi-am schimbat si nr de tel sa nu ma mai kaute ,am rezistat 2sapt dupa ce iara am folosit nr anterior,nu l-am vazut din 1decembrie 2008 ,sarbatorile petrecute fara el luni de zile petrecute fara el doar eu stiu kat am suferit si sufar si akuma si doamne si akuma il iubesc din tot sufletu,asa ceva sincer nu am mai vazut. akuma a plekta in spania si ma chemat ku el nu am putut sa merg k totusi am niste obligatii si akasa fata de parintii mei si sa va mai spun k in toata suferinta mea mi-am gasit si un umar de consolare el fiind aktualul meu prieten care sarakul face tot posibilul sa fie totul ok intre noi dar parca orice sentiment a murit in mine cand ....el a plekat si ma lasat ku inima franta. nu mai stiu ce sa fac sa las totul in urama si sa plec is spania??? oare am dreptul sa dau ku piciorul in tot ???familie,prieten??? doar pt fericirea mea??? | ||
|
loryyy Postat pe 3 August 2009 11:10 |
||
|
Cred ca nu e sincer si mai cred ca nu te merita. I-a fost greu sa recunoasca lipsa de implicare in relatie. In fond tu iubesti o imagine; fata lui reala nu ai vazut-o. Nu raspunde la telefon doar sa scape de tine. Crede-ma e doar un las. Nu merita dragostea ta. |
||
|
blue_angel31 Postat pe 3 August 2009 17:24 |
||
| bine am inteles k nu merita dragostea mea dar spune-mi kum sa-l uit ??? ce sa fac?? k am incercat tot ce e posibil si nu am putut ,cand sa ma indepartez putin de el ,iar incepe ku mesajele ku telefoanele si krede-ma nu pot sta departe de el bine k fizik orikum suntem dar simteam k mor dk nu vb ku el o sapt la tel. nu stiu ce mi se intampla si totusi de la plecarea lui s-au facut 8luni deja si tot parka traiesc in umbra lui si pt el in coontinuare desi am un prieten ideal care ma iubeste si ar face tot pt mine eu tot la el ma gandesc is inkonjurata numai de prieteni kare m ajuta mereu si totusi nu pot depasi momentu ,krede-am de multe ori imi vine sa las tot ,familie ,prieteni tot si sa plek dupa el. | ||
|
loryyy Postat pe 3 August 2009 20:56 |
||
|
In primul rand analizeaza situatia cum a inceput povestea voastra. El spunea ca e in Austria cu tipul pe care tu l-ai intalnit. Tu nu vezi ca asta a fost un semn de la Dumnezeu de ti l-a scos in drum pe acest amic si tu l-ai prins cu minciuna? Din moment ce te-a mintit ce rost are sa te implici in relatia asta? Te foloseste si pe tine ca si pe cealalta. Esti cand desert, cand felul intai, cand felul doi. Niciodata un meniu intreg. Si atunci: merita sa-ti irosesti cei mai frumosi ani ai tineretii pe o HIMERA? Degeaba iubesti doar tu, dragostea e un sentiment care trebuie impartasit si de cel pe care il iubesti, ca doar nu iubesti un obiect si nu are sentimente. |
||
|
quantex Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| NU STIU CE SA FAC..AJUTATI-MA | 30 | De la: kudika141301 27 Martie 2010 19:25 |
| O relatiie pe net? | 21 | De la: Valy90 30 Mai 2011 03:14 |
| FLORIN SAVA localitate giurgiu 35 ani-O OBSESIE CRUNTA | 22 | De la: alexia30 28 Noiembrie 2012 12:15 |
|
|
||
| Ajutor | 18 | De la: Shhh 28 Ianuarie 2010 20:46 |
| Ce faci daca inca mai simte ceva pentru amanta? | 33 | De la: libra66 25 Martie 2009 11:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.