Mai multe
|
Pisi mic si scump, asa e la varsta asta. Nu te agita. O sa treaca. Iti zice un tatic de albinutze. Suntem porci cateodata. Ne pare rau mai tarziu. O sa-i para. pana atunci mergi la doctor sa te ajute sa slabesti un pic si fa sport. Mai vb....
|
||
|
puinebun Postat pe 27 Mai 2009 11:52 |
||
|---|---|---|
Domnisoara ar fi bine sa-ti vezi de alte treburi la varsta ta si nu suferii ca ai vreme mai in colo,lasa mess-ul ala ca e pierdere de timp,apucate de invatat pentru bacalaureat si pentru faculta,fa un sport si vezi-ti de copilarie si de colectia de barbie ,nu-ti rupe capul cu pubertatea baiatului. BAFTA LA BAC! |
||
|
eleain Postat pe 2 Iunie 2009 18:33 |
||
sincer? eu zic sa-l vezi daca e gelos..nu-ti recomand sa te combini cu cineva din grupul lui dar ..cu cineva cu care sa te poata vedea ...vezi cum reactioneaza..:)se cam foloseste de tine momentan ... , mai ignoral ,prefate ca nu-ti pasa ...daca tine la tine sigur o sa vina ca un catelush cu limba scoasa
|
||
|
|
||
|
matzapoc Postat pe 8 Iulie 2009 14:11 |
||
hai ma ca deja exagereaza si ala:-j..Elenna,asa is majoritatea baietilor:-j..cand is cu tine,iti manca din palma..cand is cu prietenii,suntem nimic...U scumpa,ai 15 ani,si eu la fel,chiar nu are rost sa vorbim de iubire pentru ca nu e...oricat de lunga ar fi relatia,astea nu is iubiri:))iti dai seama daca de la 14-15 ani cerem sfaturi dinalea..dapai cand chiar iubim cu adevarat?ce facem?eu iti zic sa fi putin indiferenta...sigur o sa il roada..daca nu,o sati dai si tu seama ca nu merita sa te chinui cu el. succes
|
||
|
kudika006560 Postat pe 8 Iulie 2009 14:39 |
||
|
aa si in legatura cu slabitu:)) Daca tie iti place cum esti,nu-l lasa pe el sa te influenteze;)...relatia asta nu o sa dureze pana la Doamne Doamne si.napoi stai linistita..numai ca acuma profita ca tii la el si iti impune chestii...urat din partea lui;)..daca vrei,fa ceva sport,manca mai putine grasimi...ce vrei.da nu doar pentru ca ti-a spus el
|
||
|
kudika006560 Postat pe 8 Iulie 2009 14:41 |
||
| lasa-l draga,ce-ti bati capul de la asa o varsta frageda cu toti boii,necioplitii si needucatii.Tu nu ai prieteni cu care sa iesi la plimbare ,film, teatru.La varsta asta ar trebui sa te intereseze altceva nu....Cultura ,scoala unde o lasi? ce vrei sa faci in viata daca tie iti sta gandul la ... la alt ceva.Ai incercat sa discuti cu parintii tai,despre el? Daca nu nu e tarziu sa le spui si sa le ceri un sfat,mai ales de la mama sau daca te intelegi mai bine cu tatal tau,vorbeste cu el.Cele mai sincere si adevarate sfaturi le poti primi numai de la parinti.Eu am doi copii,mari,casatoriti,dar sa stii ca in tot deauna relatia dintre noi a fost de mama si prietena.Nu sunt ingusta la minte,dar ...parintii saun cei mai buni prieteni si sfatuitori.Zic aste din punctul meu de vedere.Daca vrei sa mai dicutam iti stau la dispozitie.Capul sus pt. ca lumea nu sta numai in el--e un prost crescut. | ||
|
kudika028960 Postat pe 9 Iulie 2009 00:33 |
||
|
stiu ca ti`e f greu....ceva in genu asta am patit eu..paraseste`l o sa gasesti pe cineva mai bun...sa`ti zic ceva..un proverb"cine ma iubeste .ma iubeste si asa" dar el e cu cineva? |
||
|
kudika050245 Postat pe 9 Iulie 2009 21:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Diferenta de varsta | 11 | De la: Valentina90 6 Iulie 2011 15:44 |
| Trista | 72 | De la: catalina69 30 Octombrie 2009 15:37 |
| credeti in dragoste la prima vedere pe internet? | 14 | De la: Marius_Dragutzzu_1 22 Mai 2014 06:50 |
|
|
||
| am o intrebare | 26 | De la: greierash_is_back 3 Februarie 2011 13:56 |
| Chiar vrea o relatie serioasa? | 12 | De la: crs_crs 13 Martie 2010 16:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.