Setari Cookie-uri

Jurnal de slabire pentru fetele plinute

as vrea sa aflu si eu reteta pentru slabit...am 168 cm si 73 kg..vara asta as vrea sa scap de cat mai multe kg...vreau si eu reteta..va pup:*
Fitosica
Postat pe 16 Iulie 2009 15:57
heii...buna...sunt noua pe aici...ca si voi .... si eu am probleme cu greutatea...am 1.65 si ultima oara cand m`am cantarit (mai precis acum o luna) aveam 67 kg ... si sincer as dori si eu sa ajung la 55 poate si maii putin dar macar la 55 as fi cea mai fericita :D ...am citit multe despre cure, diete, pastile chestii ... si mi s`a parut interesanta dieta disociata mai precis 1/1/1 ca cea cu 3/3/3 e mai dificila prea multe zile acelasi aliment... si as vrea sa ma apuc de luni de aceasta, vreau sa ma si cantaresc sa vad de la cat incep ...dar mai intai vreau si eu sfatul vostru daca a mai tinut cineva si ce rezultate are?...ca pana in toamna cand incep scoala ... vreau sa am si eu o aparitie spectaculoasa ;))
EllaEllen
Postat pe 17 Iulie 2009 00:12
Indoferent ce dieta intentionezi sa urmezi cheie sta in perseverenta!
Asa ca nu ai nevoie de ziua de luni pt a incepe o dieta! Astazi e tot o zi! Asteptam rezultatele tale saptamanal!
Inyo
Postat pe 18 Iulie 2009 07:59


fetelor ne este greu sa tinem diete , sa luam pastile, sa mergem la sala si toate altele dar vrem sa slabim...eu recunosc ca in liceu eram foarte obsedata de kilograme si am tinut o dieta de genul:


prima zi- ceai ( de tei fara zahar) toata ziua
a doua zi - tot ceai ( de tei si fara zahar sau zaharina fiti atente ) + orez fiert fara sare
ziua 3.4.5.6.7.si 8 - lapte acru degresat ( stiu ca pare banala dar inlocuiti si cu alte lactate)...daca vi se pare ca aveti pofta de ceva dulce incercati un kinder pinguin , sau dot's...dar nu mai mult de 2 pe zi...doar cand simtit nevoia de ceva dulce
ziua a 9 a - tot ceai ( de tei si fara zahar sau zaharina fiti atente ) + orez fiert fara sare
iar in ziua a 10 a - ceai ( de tei fara zahar) , fructe ( fara banane,pere,capsuni , struguri si pepene galben - incercati pepene verde e si vremea lor si e si ieftin - accesibil pt toate) si legume crude ( fara cartofi fierti :P...) sau inlocuiti toate si beti compot de fructe la discretie ( toata ziua )

nu va balonati , nu va constipati ( in caz de ceva ne ajuta de ceaiuri la plafar)

e adevarat pare ciudat , drastic dar tineti cat puteti apoi faceti o pauza de cateva zile ( 5-6 zile ) dar in acest timp fara fast-food ( am tinut regimul si am dat cam 6 kg in 4 luni - eram la 17 ani si nu ceream, prea multe de la organism sa nu mi-l dereglez...insa dupa 1 an de munk conctinua cu exercitii fizice si masaje personale - k nu imi permiteam sa merg la saloane pe banii parintilor am scapat de sub control situatia si mancan non-stop in oras....si evident m-am ingrasat peste limita )..:D:D:D....


am tinut diverse regimuri , si spre bucuria mea nu am avut pb cu stomacul dar orice regim incercat a fost cu limita cand simteam k nu sunt in regula renuntat ..insa nu fast-food de a doua zi.....dar sunt hotara de luni sa il tin din nou si pe langa regim mai am ceva pastile( renumitele SUPER SLIM pe care le-am luat si acum o luna si au functionat nu am avut pb )

nu va mai plictisesc cu lectii de slabit...aaa si am 22 de ani iar prietenul este slab , mereu knd merg la el mancam pe la 22-23 de noapte minunatele sandwish-uri:D:D:D ....asa ca de luni ma bag la regim dar si la rarit vizitele la el :D ...nu k nu mi-ar place ca si sexul ajuta la slabit...doar ca sunt pofticioasa si nu rezist sa nu ma asez cu el la masa seara....am 64kg si vreau sa ajung la 55-57kg...asa ca de luni va tin la curent cum decurge:D


poop....
policy
Postat pe 19 Iulie 2009 11:24
De pe 1 august nu mai iau pastile si nu m-am ingrasat deloc. Eu am slabit 17 kg in 3 luni, eu am avut 77 kg, acum am 60 kg +- 500 grame. Tratamentul cu Lida Daidaihua Slimming Capsule de 3 luni regleaza metabolismul.

Pastilele Lida Daidaihua Slimming Capsule nu au nici un efect negativ, sunt naturale 100%. Inainte de a incepe tratamentul cu asceste pastilele, eu am facut toate analizele inainte si dupa, pentru ca eram si eu speriata, ca era in joc sanatatea mea. Analizele au iesit perfecte.

Daca te intereseaza sa stii mai multe despre pastilele astea de slabit, scrie-mi pe email: merycamerzan@yahoo.com


Daca iti doresti sa slabesti........slabesti.

Curaj si vointa
merycam
Postat pe 19 Iulie 2009 16:33
policy,
Dieta ta nu este echilibrata caloric motiv pentru care mancand cu prietenul tau te ingrasi...
Sunt de acord ca o persoana care poate tine acest lucru sa aibe o zi pe saptamana in care sa bea ceaiuri dar nu cu zaharina si nici zahar cu miere.
Desi mierea are calorii organismul are nevoie de glucide din diverse motive una pentru pentru metabolism, tensiune, reglarea tranzitului si echilibrul caloric zilnic.
Medicii spun ca un pahar cu apa in fiecare dimineata inainte de toate ne prelungeste viata insa vorbesc si despre miere datorita propolisului care actioneaza ca un balsam asupra organismului.
Deci e bine sa incepi dimineata cu un pahar cu apa si o lingura de miere.
Laptele acru degresat este bun pentru organism dar poate creea mari probleme . El contine fermenti care faciliteaza cresterea nivelului de suc gastric din organism si astfel poti avea o anorexie acuta fara sa iti dai seama.
Nu sunt de acord cu dietele care spun "Mananci pana nu mai poti!" Si din ce motiv!? Cautam sa micsoram stomacul, sa dam organismului atat cat are nevoie "Mancam ca sa traim nu traim ca sa mancam"
Poti inlocui usor masa de seara cu o supa usoara sau un compot de fructe ... chiar si osalata de fructe cu conditia ca in urmatoarele 2 ore sa faceti dragoste :)) glumesc sau nu...
Stii cum se zice dimineata mananci ca un rege, la pranz ca un print si seara precum un cersetor.
Dimineata bea un pahar cu lapte acru si o salata in care poti pune si un ou fiert si 100-200 gr de pui(carne slaba) fara paine...
La amiaza poti bea un pahar de lapte acu cu un baton de cereale si seara un compot sau o supa...
Intre mese poti servi un fruct..
Avand varietate intre mese organismul asimileaza un aport complex de vitamine si calciu
Inyo
Postat pe 20 Iulie 2009 16:48
hello!! am revenit si eu printre voi...cam tarziu dar nu am avut net zilele astea ca a fost o furtuna si am avut o mica problema... cat despre dieta am inceput`o pe cea care am mentionat`o (dieta disociata) .... eii bine nu am luat`o de luni cum v`am spus...dar am inceput azi cu multe sperante ca o sa dea ceva rezultate, am ales sa pornesc cu legumele...a fost o zi simpla....am mancat dimineata o salata cu rosii, castraveti fara ulei ca mie nu`mi place uleiul la pranz am fiert 2 cartofi si 1 morcov...si acum spre seara am mancat 2 porumb fiert , maine mi`am propus sa manac carne...va mai anunt maine ce va m ai fi....ma bucur ca cineva imi e alaturi...o seara cat mai placuta
EllaEllen
Postat pe 21 Iulie 2009 20:46
Buna dragele mele!

Am de ceva timp cont pe Kudika insa nu am indraznit niciodata sa scriu!

De data asta am nevoie de ajutor! De ce? Povestea mea pe scurt, intr-un an de zile m-am ingrasat 20 kg, adica inainte aveam 1.78 si 68 kg ...eram perfecta...numai bine ca sa zic asa! Niciodata nu am fost o slabanoaga ci mereu am avut greutatea mentionata mai sus si intotdeauna am avut succes la barbati si nu am avut frustrari. Cum am spus mai sus, intr-un an de zile m-am ingrasat 25 de kg in primul rand din cauza mea si in al 2lea rand din cauza fostul meu prieten, a carui mama nu o puteam refuza cand punea 4 feluri de mancare la o masa ( eu obisnuita sa mananc o data pe zi iar seara ceva usor ). Am incercat sa o refuz si a inceput sa planga, sa urle ca nu o respect, ca nu ii respect casa ... iar eu ... indragostita fiind am zis ..hai sa nu o supar pe saraca femeie doar este mama prietenului meu. Dupa 1 an de zile, an in care mi-am schimbat total stilul de viata, an in care am renuntat la sport deoarece prietenul imi spunea ca nu este cazul si cu 25 de kg in plus ... m-am despartit de prieten. Socul vietii mele, a fost cand m-am intalnit cu o buna prietena si mi-a spus ca e socata ....si mi-a adresat urmatoarea intrebare: cum ai putut sa ajungi asa? Oare exista vreun Wake Up Call mai mare decat asta? Va spun ca da!
Dupa 1 luna am cunoscut pe altcineva, om cu care inca sunt si in ziua de azi! De ce spun inca? Ei bine, in felul lui mai crud si mai fara diplomatie m-a sustinut in eforturile mele de a slabi. La inceput a fost ok....m-a placut cu alea 25 de kg in plus insa timp de 2 luni si jumatatea am tinut regim serios ( disociat - 1 zi lactate/1zi fructe si legume/1 zi carne ), timp in care am slabit 10 kg. El a vazut acum ceva timp poze cu mine, cea care eram inainte si de-atunci s-a schimbat tot! A inceput sa ma preseze din ce in ce mai tare sa slabesc si mereu ma intreba de ce m-am delasat in halul asta? Cert este ca in ultimul timp, relatia mea cu el s-a deteriorat ca sa zic asa! De ce? Din cauza ca nu slabesc mai repede cele 15 kg ramase ..... ca sa putem merge la mare! Stiu ca pare meschin si nu incerc sa ii gasesc vreo scuza insa .... ii dau dreptate! Nu stiu daca intelegeti cat e de trista situatia asta .... dar eu ... sunt la pamant!
Acum, cu 10 kg mai slaba, am hotarat sa reiau regimul disociat ( 1 zi lactate/1 zi legume/ 1 zi fructe/ 1 zi carne si ultima zi cate putin din fiecare ) si sa-mi dovedesc mie ca pot si sa-i dovedesc si lui ca pot sa fiu cea care eram inainte!
Am fost la mai multi medici nutritionisti ca sa am mai multe pareri, am o prietena care lucreaza la salon si mi-a spus ca nu se merita sa dau banii pe impachetari la salon cand pot sa le fac si-acasa si mi-a dat numele firmei unde se gasesc cremele alea profesionale din saloane si paturi electrice si tot! Am invatat tot ce se putea invata despre 'a slabi'!
De maine incep regimul disociat, urc scarile deja in fiecare seara, sar coarda in fiecare seara aprox. de 100 de ori, fac bicicleta 30 de minute in fiecare seara,pe 30 imi vine Ab Rocketul, mi-am tras Winsor Pilates de pe net, pe 30 imi fac abonament la masaj si mi-am cumparat o crema termica reducatoare de la un furnizor de creme profesionale deoarece nu-mi permit sa ma duc la impachetari la salon! Tinand regim + bicicleta + scari + sarit coarda + Ab Rocket cu pilates + masaj cu vitamina a uleioasa in fiecare seara + masaj la prietena mea + impachetari acasa.... credeti ca o sa reusesc?

Am nevoie de sustinerea voastra! Am nevoie de cineva care sa ma incurajeze si sa-mi spuna ca POT!
Va tin la curent si postez in fiecare zi demersurile! Ma puteti intreba orice in legatura cu slabit ... parerile medicilor...creme etc!

Va multumesc si va pup!

Ioana
OanaG
Postat pe 28 Iulie 2009 14:35
bunaaa!!

Sa stii Oana ca mi`ai dat mai multa vointa sa continui ceea ce am inceput in urma cu o saptamana ... povestea ta imi da incredere, si stiu ca trebuie sa dea si la mine un rezultat bun, si eu tin regimul disociat ... a trecut o saptamana si o zi ... ma simt excelent ... am cam facut prostii zilele astea, a facut mama niste prajituri si am mancat, dar nu am oprit dieta, ci continui ca nu e capat de lume daca am mancat ceva necorespunzator, de cantarit nu m`am cantarit dar ma masor si chiar se observa niste schimbari...sport fac (aerobic, sar coarda din cand in cand, winsor pilates) si incerc sa respect regimul cu strictete...imi doresc foarte mult sa slabesc, tot am incercat de 2 ani...acum trebuie sa iasa ceva. Parintii, prietenii imi spun ca arat bine, dar eu nu ma simt bine asa, nu imi e bine in pielea mea, si in plus vreau o schimbare, mai ales ca din anul acesta avem uniforma la liceu si trebuie sa port fusta... si in primul rand vreau eu sa fiu fericita....

Va pup!!

Astept mesajele voastre in continuare!
EllaEllen
Postat pe 29 Iulie 2009 22:39
Buna,

Cand ti-am vazut nick-ul asa am zambit! Una din cele mai bune prietene ale mele asa ma alinta : 'zuza' :)!

In ceea ce priveste slabitul, bravo tie ca tii regimul disociat si ca faci miscare dar un singur lucru te rog...desi face mama prajiturele, desi iesi in oras cu prietenii etc ....mananca ceea ce trebuie si nu mai fa prostioare! Asa cum spui acum ca ai mancat si ceva in plus dar ca nu renunti la regim, asa vei spune mereu! Erau si cuvintele mele! Si unde am ajuns?
Deocamdata esti pustoiaca ( din ce am inteles esti la liceu ), dar nu vrei sa devii o femeie frumoasa? Ei bine o femeie frumoasa este femeia care se simte bine in pielea ei si incercand sa fentezi regimul, nu vei reusi!
Nu te supara pe mine ca sunt aspra, insa daca atunci cand trebuia cineva ar fi fost asa aspru cu mine, acum i-as fi multumit!
Sfat: 1) gaseste-ti un tel....o actrita, cantareata pe care o admiri si gandeste-te daca ai vrea sa arati ca ea! Printeaza cateva poze cu ea si pune-le prin casa...eu asa am facut si atunci cand as manca ceva dulce ma uit la pozele alea! Sau mai poti sa faci si altfel, cauta poze cu femei cu muuuult peste greutatea normala si gandeste-te daca vrei sa ajungi asa, lipeste-te prin casa si pe frigider si te asigur ca nu vei mai manca atunci cand le vezi;
2) Respecta regimul si neaparat sa ai 3 mese pe zi, sa nu ciugulesti intre iar seara sa mananci la cel tarziu 18:00;
3) Cumpara-ti ceai antiadipos si seara inainte cu 15 min de masa bea-l! Efectul: dimineata elimini tot! Infuzia se face asa - 200 ml de apa in ibric, pui 1 plic, il lasi 10 minute ( nu mai mult ) cu o farfuriuta peste, dupa care il bei;
4) Fa miscare cat mai multa !

Bafta si ne auzim cu vesti bune si kg mai putine! :)

O zi frumoasa!

Oana
OanaG
Postat pe 30 Iulie 2009 16:04
Buna, Buna!!!

Multumesc frumos pentru incurajare, totul merge bine pana acum, sper sa dea rezultate in continuare. Sa stii ca ma pun sa caut niste postere si am sa`mi fac si eu un model. Adevarul e ca zilele astea am cam ciugulit si altceva ca a fost ziua mamei si au venit si niste rude din strainatate...dar mi`am propus sa manac 3 zile numai pepene, asa ma facut si atunci cand am maincat prajiturile alea, tu ce zici oare fac bine? Eu am considerat ca asa poate ma pedepsesc intr`un fel si in acelasi timp a fost si niste zile de rasfat, mai ales ca acum e "perioada pepenilor" ... Cred ca zilele astea ma duc sa ma cantaresc, sunt foarte curioasa cate kilograme am dat jos ...


Pupicii multi, ne mai auzim !
EllaEllen
Postat pe 3 August 2009 22:51
heeey!! am vesti noi ... totul merge destul de bine...am 3 kg in minus ... e bun pentru inceput dar mi se pare totusi cam putin....deja au trecut 2 saptamani si cateva zile...si am tinut cum trebuie cu mici exceptii...dar e bun si atat....sper ca pana ce incep scoala sa ajung la 60 kg, ca apoi mai vad eu...

bye! va mai astept sa imi mai scrieti :*
EllaEllen
Postat pe 7 August 2009 14:38
Buna scumpa!

Eu...au trecut 8 zile si 2, 5 kg mai putin! :) Sunt tare incantata dar sa zicem ca ceva mi-a umbrit fericirea!

Spor si tie si lasa ciugulelile!!!! Pepene este ok sa mananci, este un diuretic extraordinar!

Te-astept cu vesti!

Pupici!

P.S: Scuze ca nu am scriu mai mult dar sunt la birou si am avut niste zile infernale!
OanaG
Postat pe 7 August 2009 16:10
Imi pare rau ca zilele astea nu au fost mai bune pentru tine...sper ca in continuare sa iti mearga mai bine.

Cat despre dieta...ma bucur, vad ca ai dat ceva jos...M`am decis si am inceput de azi...sa tin 3/3/3 ca poate asa da rezultate mai rapide si mai bune, si m`am oprit din ciugulit..Sper sa am mai mult noroc de data asta. O sa te mai anunt ce se mai intampla pe parcurs.

Numai bine..:*
EllaEllen
Postat pe 10 August 2009 20:01
buna!

Am vesti noi.. Au trecut cele 3 zile cu fructe si legume.. m`am tinut de cuvant si nu am ciugulit nimic, acum sunt la lactate, si eu mi`am facut lapte+melcisori.. e bine? .. ca iaurtul nu`mi mai place, branza nu o pot manca asa goala, iar altceva nu stiu .. de exemplu azi am mancat 3 portii de lapte+melcisori... si au fost potrivite. Mai am 2 zile si scap si de lactate, apoi urmeaza zilele cu carne aici nu`i problema ca am ce manca...mai diversificat...Sper ca de data asta sa dea ceva rezultate desi nu prea mai vad In prima saptamana si putin din a doua s`au vazut rezultate, dar de doua saptamani nu se mai schimba nimic...Pfff, tare as vrea sa ajung macar la 60 pana in septembrie....

Revin cu vesti noi...Bye!!!
EllaEllen
Postat pe 13 August 2009 21:04
De la: zuzkaramel, la data 2009-08-13 21:04:54buna!

Am vesti noi.. Au trecut cele 3 zile cu fructe si legume.. m`am tinut de cuvant si nu am ciugulit nimic, acum sunt la lactate, si eu mi`am facut lapte+melcisori.. e bine? .. ca iaurtul nu`mi mai place, branza nu o pot manca asa goala, iar altceva nu stiu .. de exemplu azi am mancat 3 portii de lapte+melcisori... si au fost potrivite. Mai am 2 zile si scap si de lactate, apoi urmeaza zilele cu carne aici nu`i problema ca am ce manca...mai diversificat...Sper ca de data asta sa dea ceva rezultate desi nu prea mai vad In prima saptamana si putin din a doua s`au vazut rezultate, dar de doua saptamani nu se mai schimba nimic...Pfff, tare as vrea sa ajung macar la 60 pana in septembrie....

Revin cu vesti noi...Bye!!!


Incearca si cashcavalul afumat, sana, lapte batut, Crema de branza...
wews
Postat pe 13 August 2009 21:12
Merci pentru idei, o sa incerc si altceva... dar oricum eu nu prea ma dau in vant dupa lactate, dar nu`i problema mai am ziua de maine si apoi trec la carne .
EllaEllen
Postat pe 14 August 2009 22:18
mai e cineva pe aici?....si yo am nevoie de sustinere...trebuie sa slabesc urgent..... ...de maine as vrea sa tin dieta disociata..mi se pare buna,,,,sa vedem ce rezultate da...adevaru e ca fac si sport,,,am acasa niste aparate(o bicileta,un stepper si ceva pt abdomene)...pe desupra mai si alerg zilnic,,,,stiu ca sportul ma ajuta mult,,,pt k am mai dat jos cu el,,,doar ca acum va trebui sa dau mai mult de 20 kg ....urati-mi succes....aaaa....si ceaiul antiadipos e ff bun....
kudika065102
Postat pe 2 Septembrie 2009 02:48
Buna fetelor, ,urmez de mult discutile voastre,si eu ca voi cu asta ma chinui sa dau kilele jos,in timpul sarcini am luat pe mine 37 de kg/muuuult,cum am alaptat pana acum 2 saptamani nu am putut tine diete,dar am slabit 20 de kg,am tinut dieta daneza si am mai slabit 5,5 kg,de luni incep iara o dieta ,daca este cine vrea sa incepe sa nu fiu singura si sa povestim,mi-ar insemna mult-bafta va doresc !Apropo fetita mea are 4 luni
kriszta
Postat pe 19 Septembrie 2009 01:19
Buna tuturor! Citind mesajele voastre as dori sa raspund la general, de profesie sunt asistent medical insa am avut si eu o experienta cu greutatea in exces . De la 80 de kg am reusit sa slabesc in 5 luni 21 de kg. Cred ca este important sa folosesti vointa si cunostinte solide in domeniul atat de sensibil : scaderea in greutate. Am dorit sa slabesc dupa terminarea alaptarii celui mai mic dintre cei doi fii ai mei. Metoda mea de slabit a constat in masurarea IMC -ului, adica a greutatii in raport cu inaltimea si a grasimilor din organism. Asa am stiut de unde sa incep. Apoi, am calculat necesarul meu de calorii si proteine , in fuctie de greutate si inaltime pentru o zi . Este important sa consumi calorii bune si proteine de calitate - acestea ajuta deopotriva la scaderea in greutate in mod sanatos.
Toate acestea le-am impartit echilibrat in 3 mese, distribuite pe o zi , la intervale de 4,5 - 5 ore maxim.
Ultima masa era la ora 19. Cantitatea de apa / zi este de 2 - 2,5 L, apa plata. Daca aveam senzatie de foame intre mese - de obicei apare in primele 3 - 4 zile pana se obisnuieste organismul, alegeam sa consum castraveti proaspeti sau rosii. Foarte importanta este miscarea, in fiecare zi sau cel putin de 3 ori pe saptamana, cate 30-40 minute, de preferat dimineata inainte de masa, atunci are loc efectul maxim., organismul consuma grasimea in exces. Este benefic sa tii o evidenta in fiecare zi a alimentelor consumate, ca un jurnal, cu specificarea caloriilor / proteinelor si totalul lor pt a te verifica si pt a capata deprinderi sanatoase.
Lipsirea organismului de nutrientii specifici il ,, ajuta'' sa scada in greutate dar din masa slaba, din muschi. Infometarea face la fel si astfel se constata stagnarea sau chiar ingrasarea.
Este la fel de important ca dupa obtinerea greutatii dorite sa se faca o perioada de mentinere, egala cu cea de slabit . Toate acestea dupa ce greutatea ajunge in intervalul cel mai bun pt sanatate - din nou se masoara IMC si Grasimi.
Va doresc numai bine!
StrawberyL
Postat pe 7 Octombrie 2009 15:49
hello...hai sa imi dau si eu cu parerea...ca am avut ceva experienta cu curele de slabire...in primul rand...tre sa intelegem ca orice nu ne este permis vrem sa il mancam...asta e clar...stiti voi..fructul oprit :D pentru mine e foarte important sa nu ma abtin de la nimic asa ca acest tip de regim alimentar e ok...in fine...daca mananci o singura data pe zi, cum am vazut pe forum ca multe fete fac, nu ai sa slabesti...pentru ca organismul va incerca sa pastreze cat de mult poate din masa aia,caci stie ca urmatoarea va fi abia peste o zi...deci:NU MANCA NUMAI O DATA PE ZI. mananca de cate ori iti e foame...dar putin!!!...atunci cand corpul tau stie ca primeste mancare(NU MULTA) peste o ora doua, nu va asimila atat... deci mananca de 5, 6, 7 ori, cat ai nevoie pe zi (nu e nevoie sa precizez ca nu e ok sa mananci gras, sau prea mult dulce). incearca sa iti educi gusturile... mananca o banana in loc de un baton de ciocolata(suna greu,dar te poti obisnui cu asta) , in loc de un hamburger luat de la taraba din colt, fa-ti de acasa un sandvis cu ceva de acasa , cu un piept de gratar o rosie, ceva branzica... e mult mai ok asa... nu iti refuza un baton de ciocolata daca ai pofta, numa mananca-l dimineata, e mult mai ok... daca vrei sa mananci seara, mananca...fa-ti o salata de morcov ras, o rosie, niste otet balsamic peste si e foarte gustos. in rest e nevoie de sport,da e de ajuns daca renunti de 2 ori pe sapt la tramvai si nu mai iei liftul.
kudika038125
Postat pe 6 Decembrie 2009 21:24
Vin sarbatorile.au venit deja..deci este timpul sa ne inarmam cu mici cadouri..unul pe care vi-l puteti face cadou si sa va si ajute sa slabiti este DESERT PLANT.Este o alternativa la ciugulelile ce vor venii pentru preparatele delicioase de pe masa Craciunului si Revelion.
Se poate lua si pentru mai putine zile ,sa zicem oo saptamana,2 saptamani..
desert_plant
Postat pe 8 Decembrie 2009 08:37
Costume de baie bleu, cu slip inalt care sa acopere burtica, marimi 52, 54, 56 , noi ,import Anglia, ( vzitati-mi profilul ) pret 40 RON , oferta limitatat!
Cizme UGG , import Anglia marimi 39, 41 pret 130 RON.
Haine care sa va faca sexy - doar in profilul meu.
Alina31
Postat pe 18 Ianuarie 2010 17:59
sal imi poti spune si mia cum ai facut sa slabesti 3 kg intro saptamana eu aveam masura 48 dar dupa ceam nascut am ajuns la masura 54
kudika115325
Postat pe 7 Februarie 2010 19:22
Hristos a inviat! E foarte problematic cu ingrasatul dupa nastere. Eu am luat 30 de kg, in conditiile in care inainte de a ramane insarcinata trebuia sa dau jos tot pe atata sa ajung la o greutate normala.

Anul trecut am scris aici pe forum, tineam o dieta care m.a ajutat sa scap de 30 de kg..
Intre timp am renunat, norocul meu a fost ca mai mult de 3 kg nu am luat intr.un an. As vrea sa reincep dieta, e perioada in care avem posibilitatea sa slabim cel mai usor, zic eu.Deci..cine mai doreste..cine mai pofteste...
cichimbela
Postat pe 5 Aprilie 2010 08:53
deci, e superba ideea de a ne sustine...eu am 1,62 si 60 de kg.....ar cam trebui sa dau jos vreo 15 kg...totul e sa ai rabdare...sa nu te astepti sa slabesti intr`o saptamana kt ai pus pe tine in 3--4 ani...deci bafta tuturor...
kudika069811
Postat pe 30 Aprilie 2010 15:42
si interesant cum ai slabit tu in 1 saptamina 3 kg?
adriana100787
Postat pe 20 Iulie 2010 10:18
Povesti de popa beat...
kudika226898
Postat pe 21 Iulie 2010 07:23
De la: ramo_88, la data 2009-01-12 16:57:21fetelor, sunt fericita!
dupa o saptamana de regim am slabit 3 kg!
sunt multumita de acest regim pentru ca nu ma infometeaza (prea tare) si pentru ca nu slabesc uimitor de mult, pentru ca altfel pun la loc uimitor de repede!

vreti sa vi-l spun si voua?
romo ma numesc cristiana am 14 si am tinut si eu acest regim si am slabitr cand mam oprit din el am pu mult mai mult pe mine nush ce sa mai fac deci la virsta mea ar trebui sa am 50 de kg iar eu am 80 ajutor ce sa fac
cristianacriss
Postat pe 11 Septembrie 2010 20:50
De la: kudika069811, la data 2010-04-30 15:42:09deci, e superba ideea de a ne sustine...eu am 1,62 si 60 de kg.....ar cam trebui sa dau jos vreo 15 kg...totul e sa ai rabdare...sa nu te astepti sa slabesti intr`o saptamana kt ai pus pe tine in 3--4 ani...deci bafta tuturor...


"idea de a ne sustine"...... e ca masturbarea mintala nu?
corina981
Postat pe 11 Septembrie 2010 20:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
JURNAL DE BORD- BMW SERIA 7 - 12 De la: MSK 15 Mai 2010 10:05
este cineva care locuieste in iordania-irbid??????????? 8 De la: Cassey 13 Mai 2009 17:08
Pana la vara!!! 7 De la: Dontyyy 5 Martie 2010 13:10
Se poate educa si vointa! 1 De la: vasilicamaria 22 Iulie 2010 01:14
REDUCTIL!!! 5 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:32