Mai multe
sa nu cazi monica...mai avem voie de tine
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:44 |
||
|---|---|---|
| Mai fetelor,daca mai comentam mult o s-o epuizam pe biata fata,nu o sa mai aiba timp sa-si ia portia de "adrenelina"!jalnic,nu o sa mai avem pe seama cui ne distra.si e pacat ,ca era gratuit!unde mai gasim noi cal de bataie?! | ||
|
gabriela_35ct Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:44 |
||
ooofff,nu ne mai spune si noua teo nimik....???k pe bune sm un chef de dat sfaturi poate ii mai dam si ei idei de pozitii noi de pipilika..stai sa ma gandesc la una...pozitia 69 da sa i treaca pe aman2 in acelasi timp k altfel unde mai e farmecul
|
||
|
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:45 |
||
| pozitia cascat ..si culcat | ||
|
portitza_Maria Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:46 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-20 09:16:29Eh, mare lucru ... ma mir ca nu vrea si un gang bang, la femeile sclave se practica le greu. Adica ii aduce "stapanul" vreo 7-8 si se pun pe lucru! |
||
|
Kathara Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:47 |
||
De la: portitza_, la data 2009-01-20 18:44:25sa nu cazi monica...mai avem voie de tine pai mama la cat este de culta .................culta noastra cultivata teodutza te miri cum de nu ne cultivam si noi din cultura ei.......... na ca facui si eu o turma de repetitii sacaitoare.....................
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:55 |
||
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-20 18:47:33De la: Dor_a, la data 2009-01-20 09:16:29Eh, mare lucru ... ma mir ca nu vrea si un gang bang, la femeile sclave se practica le greu. Adica fata are 7-8 stapani? A f*tut-o'n fericire! Vorba ceea, "mucho jefe, poco indio" Iti dai seama nopti de roboteala?
|
||
|
Dor_a Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:55 |
||
| monica dar pamantul...unde e? | ||
|
portitza_Maria Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:57 |
||
| Deci sincer nu am nik cu tine sau ceva dar pur si simplu mi se pare o tampenie sa`i accepti asa ceva eu una nu l`as fi lasat sa faca asta...este prea scarbos sincer ...acuma depinde de fiecare....dar nu`i un lucru normal | ||
|
andra_lov3 Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:07 |
||
welcome andra..... asta ii ziceam si noi si i am tot zis in cele 50 de pagini...multumim k ni te ai alaturat...vezi sa nu ti iei si tu vreo injuratura de la teo....
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:13 |
||
Cate unu, cate una..asa se face armata mare andra, cum s-a postat si mai sus, degeaba te chinui...fata asta are 2 ideei fixe, si alea proaste...imi aminteste de un personaj feminin dintr-un roman, care era exact ca si tudoritza..avea 2 ideei fixe si alea proaste...a sfarsit tragic..tudoritzo, sa nu patesti asa si tu, ca dupa, cine le mai distreaza pe fete cat timp stau la servici....uite, am modificat melodie special pentru tine ...."daca nu tu cine oare, dupa pipilica moare, cred ca ai muri de n-ar mai fi...noi stim k tie iti place, pish pish, deci vino incoace, c-o sa-ti dam de-o sa te saturam!!"
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:40 |
||
De la: portitza_, la data 2009-01-20 18:57:16monica dar pamantul...unde e? pai ala cred ca trebuie cautat................ la cata urina a absorbit......................... |
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:58 |
||
| va rog sa incetati cu jignirile...fete fara ocupatie | ||
|
Teodutza84 Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:00 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 20:00:39va rog sa incetati cu jignirile...fete fara ocupatie pai cum fara ocupatie??/ tu ne-ai data deja una.................
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:06 |
||
deci a folosit VA ROG,si ne a facut si FETE(deci nu ne a mai facut cine stie cum)... fara ocupatie nu prea cred... oamenii destepti k noi nu prea au timp liber...scriem si noi asa printre picaturi
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:09 |
||
De la: alexandra_andreea_20, la data 2009-01-20 18:08:21doamna/domnisoara gabriela 35 ct din cate stiu eu adjectivul ''ratat'' nu are termen de comparatie citez: ''cred ca cea mai mare ratata e teodutza'' asa ca draga,intai mai rasfoieste ''gramatica limbii romane'' si apoi poti scrie pe un forum .... sau poate incerci sa ne dovedesti tuturor ca nu este teodutza, citez : '' cea mai mare rata din lume'' ???+ scumpete... draga... gradul de comparatie nu s-a aplicat cuvantului ratat ci , cuvantului mare.... si daca nu sunt eu idioata la ora asta cred ca "mai mare" este spus corect... nu a spus "cea mai ratata"... a spus cea mai MARE ratata... sper sa faci diferenta inainte sa te apuci sa dai altora lectii de conduita sau buna purtare ...printre altele si lectii de gramatica... oooo fetelor sunt asa de suparata pe voi ca v-ati jucat fara mine....rusinica sa va fie cinci minutele la colt...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:23 |
||
| fetelor,am pus-o!teodora s-a lasat pe mana ei.se pare ca s-a dus efectul ultimei doze de pipilica.daca am suprasolicitat-o!asta e,ca doar n-o sta omul toata ziua sa ii satisfaca ei setea!oricum e de apre ciat ca de data asta s-a compociat ok.im sfarsit da dovada de ceva creier. | ||
|
gabriela_35ct Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:30 |
||
| dandanaua....asa o sa ramai tuata viata... | ||
|
Teodutza84 Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:35 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 20:35:26dandanaua....asa o sa ramai tuata viata... ai dreptate nici ca mi-ar place sa fiu altceva.decat o dandana pe capul dau... draga mea pt o aprofundare a cuvantului...permite-mi sa citez din "dex online" DANDANÁ s. v. balamuc, boroboaþã, gãlãgie, hãrmãlaie, huiet, ispravã, încurcãturã, larmã, nãzbâtie, nãzdrãvãnie, pãþanie, pocinog, poznã, scandal, ºotie, tãmbãlãu, tãrãboi, tevaturã, trãsnaie, tumult, vacarm, vuiet, zarvã, zgomot. DANDANÁ, dandanale, s.f. (Fam.) 1. Întâmplare neplãcutã; belea, bucluc, încurcãturã. 2. Zgomot mare, tãrãboi; petrecere gãlãgioasã. ♢ (Înv.) Clopot de dandana = clopot de alarmã. – Din tc. tantana. dandaná (dandanále), s.f. – 1. Larmã, zarvã, tãmbãlãu. – 2. Inconvenient, necaz. – Mr. dãndãnã. Tc. tantana „strãlucit, fastuos” (Roesler 591; ªeineanu, II, 154; Iordan, BF, VII, 229), cf. bg. dandana. REW 2469 dã acest cuvînt la rãdãcina expresivã dand. cred ca trei definitii iti ajung.... sper sa te descurci cu traducerea...in caz contrar.... apeleaza la un prieten...sa te ajute cu inundarea creierului ... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:47 |
||
|
Nu a fost inca epuizat subiectul? Sursa inepuizabila fata asta......de prostie.....mai rar asa specimen..... Tot citesc si nu imi vine sa cred. Macar de-ar invata sa scrie si ea corect!!!!!! |
||
|
liana976 Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:59 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 20:35:26dandanaua....asa o sa ramai tuata viata... Pai mai vine sa fie asa TUATA(toata) viata ca se vede ca a facut o SCUALA(scoala).............. decat o analfabeta cu facultate de psihologie...................... parca asa era fetelor.......... si nu te mai lua de ea zuza pamantului........... tu nu ii ajungi nici macar la unghia de la degetul mic de la picior................ asa ca ma enervat.......................
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:00 |
||
| Am plecat acum doua ore de pe forum...m-am intors si discutia continua....incredibil.... | ||
|
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:03 |
||
De la: Arina_I, la data 2009-01-20 21:03:29Am plecat acum doua ore de pe forum...m-am intors si discutia continua....incredibil.... pai cu un asa izvor nesecat de prostie cum sa nu mearga lucrurile ca unse............? |
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:04 |
||
| Teodutza...pe bune acum...ce facultate de psihologie faci tu?!?!?....sunt tare curioasa... | ||
|
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:04 |
||
De la: Arina_I, la data 2009-01-20 21:03:29Am plecat acum doua ore de pe forum...m-am intors si discutia continua....incredibil.... Da' ce credeai ca i-a venit mintea la cap Tudoritei? Ai vrea tu.... |
||
|
liana976 Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:05 |
||
De la: Arina_I, la data 2009-01-20 21:04:54Teodutza...pe bune acum...ce facultate de psihologie faci tu?!?!?....sunt tare curioasa... pai si eu sunt................ ea a afirmat sus si tare cum ca ar fi la aceasta facultate.................................. |
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:06 |
||
| Sunt mai multe facultati de psihologie...intreb pentru ca urmeaza sa termin si eu una peste vreo 4 luni. | ||
|
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:08 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-20 18:55:54De la: Deep_Bite, la data 2009-01-20 18:47:33De la: Dor_a, la data 2009-01-20 09:16:29Eh, mare lucru ... ma mir ca nu vrea si un gang bang, la femeile sclave se practica le greu. Nu, are unul singur, dar cum e supusa si proprietatea stapanului ala poate sa faca ce vrea cu ea .. inclusiv sa o imprumute unei echipe de forbal. Si ea e capiata de fericire ca e obedienta si el e mandru de ea ca ma intelegi ... si cu rezervele. |
||
|
Kathara Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:14 |
||
|
Teoduțo, cãcãreazã micã... hai s-o luãm pe rând (partea 1) =========================================================== cat despre ala de mai sus cu mizeriile lui..e un BOLNAV PSIHIC =========================================================== Pe cuvânt de onoare cã mi-s sãnãtos, mi-s toate pãsãrile acasã și nu-mi lipsește nici o doagã. Am fost un pic bolnãvior, dar a trecut cu Smecta și Saprosan (dacã te știam de atunci, nu mai luam nici un medicament, adunam... materia primã și ți-o trimiteam prin curier rapid). =========================================================== incepand de astazi,dupa cum poate nu stiu toate "femeile realizate" de pe acest forum..se stocheaza la politie tot ce aveti in calc si tot ce faceti...de unde va conectati,parola de la kudika si cum va cheama...eu am sa depun o plingere la adresa fiecarei persoane care ma mai BATJOCORESTE incepand DIN ACEST MOMENT....HAI SA VEDEM DACA O SA VA PLACA LA PUSCARIA DE FEMEI...CASATELOR =========================================================== Teoduțo, cãcãreazã micã... nu vorbi de lucruri care-ți sunt la fel de familiare ca fizica cuanticã sau fisiunea nuclearã. În primul rând, legea la care te referi cu o totalã ignoranțã prevede cã baza informaþionalã constã în IP-ul folosit, când, cât ºi cu cine - NICIODATÃ CE! (asta referindu-ne strict la internet). Nu are rost sã intru în amãnunte. În al doilea rând, nu existã infracțiunea sau contravenția de "batjocorire"; dacã poți da pe cineva în judecatã pentru insultã (care are o cu totul altã definiție), mișto-ul nu e prevãzut în Codul Penal, mai ales când TU ești cea care oferã celorlalți materialul folosit pentru ironizare. Cu alte cuvinte, dacã tu ieși în fața porții în poponeața goalã, oricine te poate fotografia fãrã a-ți încãlca intimitatea și fãrã a putea fi acuzat: TU TE EXPUI BENEVOL. Așa și aici: nu te-a silit nimeni sã recunoști practici culinare care implicã o ușoarã greațã de la sexul oral și deliciosul și sfântul lichid galben amestecat cu iubire și scurs pe "sânișori". În al treilea rând aș fi foarte curios ce înțelegi tu prin "femei realizate". Dar despre asta, mai jos... =========================================================== de precizat ca maine la prima ora am sa depun o plingere pe numele Adela Grigore..aka ciqui...care incerca sa ma submineze =========================================================== Tu nu poți fi "subminatã" cã nu ești economia naționalã. Poți fi doar calomniatã. Înainte sã folosești termeni care-ți sunt complet strãini, mãcar folosește Google, cel mai bun prieten al omului. Sau inventeazã ceva original, gen "metempsihozã metafizicã transcedentalã și exhaustivã" sau întreabã-le pe fete despre viteza logritmului în vid... are tot atâta logicã. (to be continued) |
||
|
canarul Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:23 |
||
| Foarte frumos spus!:) | ||
|
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mare , mare ..dilema | 60 | De la: Boris_the_Blade 1 Martie 2013 23:31 |
| a"ti patzito vreodata? | 21 | De la: byannca 7 Septembrie 2009 00:34 |
| cititi si problema mea... | 49 | De la: bodorinlaura 24 Mai 2013 20:24 |
|
|
||
| Virgin | 13 | De la: Nimeni_De_Nicaieri_2 3 August 2016 19:22 |
| anticonceptionale | 7 | De la: khristina1987 25 Iulie 2009 18:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.