Setari Cookie-uri

Perversiune???

(partea a 2-a)

===========================================================
NO SA FII TU CA MINE IN VECII VECILOR..EU AM BANI,AM VAZUT LUMEA,SUNT IUBITA SI IUBESC...PFUAI CE DISTRUSA POTI FII FATOOO.....TU AI FOST LA MARE VREODATA? NU CRED...POATE DOAR LA GARLA COMUNALA....IDIUATO (...) SARACELE ASTEA CARE SE INBRACA DE LA SECOND HAND SI NEMI,NCATELE ASTEA
Teoduța, cãcãreazã micã... ai bani? Ai vãzut lumea? Iubești și... hai sã zicem cã ești iubitã (deși majoritatea nu și-ar dori sã fie iubite așa cum ești tu)? Ai fost la maareee?! (jdiuaa!) Eh, ce știu "idiuatele" astea cu haine de second-hand, care fac foamea în loc sã roadã la un cãcãțel crocant ținut la congelator...

ai grija ca ejty in colimator (...) fata...gasesti un fraier in plt si pune0l sa ti o traga,,,,ca tare nefootoota ejty in mm de casata ordinara
Sy yo poot fy koklar d pytzypoank s skriu ku k ji sa fyu cea mai d valoare. U poop p mn, eu poop p tn. Bn?

(to be continued)
canarul
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:25

Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:27
Mama, mi-aduc aminte de alta isterica ... si aia tot cu plangerea penala era ... mai tii minte, wolfy ... dar singura penala ea era!
Kathara
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:30
eheee.f tare frate!!!!!!! am timp de orice,si inka va mai gasesc aici....love u girls
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:30
Teo dear,
Daca esti la psihologie asa cum spui, hmm ..desi ma c-am indoiesc ce sunt cu crizele astea de isterie de pe aici?
Ai chiulit de la ore?
hmmm.. ma indoiesc ca un student la psihologie se poate manifesta ca tine.
emilia84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:32
De la: emilia84, la data 2009-01-20 21:32:01Teo dear,
Daca esti la psihologie asa cum spui, hmm ..desi ma c-am indoiesc ce sunt cu crizele astea de isterie de pe aici?
Ai chiulit de la ore?
hmmm.. ma indoiesc ca un student la psihologie se poate manifesta ca tine.

Un student la psihologie nu se manifesta asa...cel putin nu unul veritabil...

Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:33
De la: ciquy, la data 2009-01-20 21:30:48eheee.f tare frate!!!!!!! am timp de orice,si inka va mai gasesc aici....love u girls
emilia84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:33
De la: ciquy, la data 2009-01-20 21:30:48eheee.f tare frate!!!!!!! am timp de orice,si inka va mai gasesc aici....love u girls

Ããã... mã simt un intrus... eu am șurubel, nu gãuricã (asta ca sã mã pãstrez în zona diminutivelor și alintãturilor inițiale ale gingașei Teoduța, 'r-ați ale drecu de invidioasele drecu)
canarul
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:34
fac psihologia la panduri...ne intalnim cand vrei tu papusa
Teodutza84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:35
hai k nu esti un intrus,te love si pe tn daca vrei
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:35
fetele,teo imi aminteste de un personaj care i se aseamana sa zicem asa...NIKITA:))))
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:36
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 21:35:32Pierdut pipilik proaspat. Ofer rekompensa.

SUPER-OFERTÃ:
PIPINOL: catifeleazã pielea sânișorilor
URINEX: un șampon galben, mirositor; întãrește rãdãcina pãrului
KAKAFIX: fixativ maroniu, pe bazã de îngrãșãminte naturale. Fixeazã definitiv și hrãnește scalpul (dacã folosești transportul în comun, partea ta de autobuz va fi mereu liberã)
DYAREX: mascã facialã, pentru un ten perfect
CACHI PE BÃȚ: în loc de înghețatã; are mult mai puține calorii și nu se depune nimic pe coapse
K-K-RONTZ: în loc de covrigei, aceste mici figurine maro îți vor umple gura de plãcere!
UROKAKADENT: pastã de dinți cu granule abrazive naturale
PISS LIGHT (no sugar): se poate bea cu gheațã pe timp de varã sau fiert pe timp de iarnã

Prețuri promoționale!
canarul
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:41
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 21:35:32fac psihologia la panduri...ne intalnim cand vrei tu papusa

aaa, asa isi spun internatii acum ?
iar ti-ai pus poza aia in care arati ca un travestit ?

Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:41
EU CRED K AM PROBL CU RINICHII K FAC PIPI KM DES,POATE IL OPRESC INTR O GALEATA SI L LIVREZ LA BUC IN 2 ZILE E ACOLO
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:44
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 21:35:32fac psihologia la panduri...ne intalnim cand vrei tu papusa

Bv tie ca faci "psihologia la panduri"...acum intrebarea mea este...daca faci o astfel de facultate ce anume din viata ta te determina sa te comporti astfel?!? Singura ai turnat gaz pe foc azi!!! Atitudinea ta nu este una de studenta la psihologie....Am inteles ca te-ai simtit atacata, dar avand in vedere ca te formezi pentru o meserie care presupune contactul cu tot felul de oameni, nu ai facut fata....

....lasand la o parte statutul tau de studenta la psihologie...ai de lucrat la interrelationare si comunicare..

Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:48
De la: canarul, la data 2009-01-20 21:41:16
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 21:35:32Pierdut pipilik proaspat. Ofer rekompensa.

SUPER-OFERTÃ:
KAKAFIX: fixativ maroniu, pe bazã de îngrãșãminte naturale. Fixeazã definitiv și hrãnește scalpul (dacã folosești transportul în comun, partea ta de autobuz va fi mereu liberã)
CACHI PE BÃȚ: în loc de înghețatã; are mult mai puține calorii și nu se depune nimic pe coapse
K-K-RONTZ: în loc de covrigei, aceste mici figurine maro îți vor umple gura de plãcere!
PISS LIGHT (no sugar): se poate bea cu gheațã pe timp de varã sau fiert pe timp de iarnã

Prețuri promoționale!

Canarul este priceput ce sa mai
G_Bogdan
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:52
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-20 21:30:43Mama, mi-aduc aminte de alta isterica ... si aia tot cu plangerea penala era ... mai tii minte, wolfy ... dar singura penala ea era!
gind la gind ............dar parca trebuia sa fii la zdup? cind pleci sa nu uiti de testament ca poate te tin aia toata viata inchisa din cauza calomniilor! cred ca revine si jucareaua noastra ........o simt dupa miros!
FRANNNCE
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:53
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-20 21:52:26

SUPER-OFERTÃ:

Prețuri promoționale!

eee bogdane ..cum fu vremea?????
ca desi m-am uitat de tine....la munte....n-am dat...

dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:54
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-20 21:53:38
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-20 21:30:43Mama, mi-aduc aminte de alta isterica ... si aia tot cu plangerea penala era ... mai tii minte, wolfy ... dar singura penala ea era!
gind la gind ............dar parca trebuia sa fii la zdup? cind pleci sa nu uiti de testament ca poate te tin aia toata viata inchisa din cauza calomniilor! cred ca revine si jucareaua noastra ........o simt dupa miros!

Zii Domane fereste si scuipa in san ... da, in mod sigur o sa se intoarca in curand si sub numele ei adevarat, saraca nu poate fara sa-si puna poze si sa fie laudata!
Kathara
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:55
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-20 21:55:33

Zii Domane fereste si scuipa in san ... da, in mod sigur o sa se intoarca in curand si sub numele ei adevarat, saraca nu poate fara sa-si puna poze si sa fie laudata!
deocamdata avem destule jucarele pe aci.........dar ce sa fac ca ma apuca melancolia.......pentru vremurile trecute!!!
FRANNNCE
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:58
Eu ies! Teodutza iti multumesc ca mi-ai oferit o portie buna de ras azi. Maine daca o sa te comporti la fel...o sa rad din nou....:)

ppl...noapte buna si somn usor....pupirici

Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:04
De la: Arina_I, la data 2009-01-20 22:04:40 Eu ies! Teodutza iti multumesc ca mi-ai oferit o portie buna de ras azi. Maine daca o sa te comporti la fel...o sa rad din nou....:)

Nb si tzie.
emilia84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:06
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-20 21:58:02
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-20 21:55:33

deocamdata avem destule jucarele pe aci.........dar ce sa fac ca ma apuca melancolia.......pentru vremurile trecute!!!

Daaa, mai tii minte cum se facea singura proasta .. eeee ..... dar si cu amenintarile cu IP-ul ..... zana noastra duca-se pe pustii!
Kathara
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:07
De la: Arina_I, la data 2009-01-20 22:04:40 Eu ies! Teodutza iti multumesc ca mi-ai oferit o portie buna de ras azi. Maine daca o sa te comporti la fel...o sa rad din nou....:)

Noapte buna!
G_Bogdan
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:09
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-20 21:54:44
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-20 21:52:26

SUPER-OFERTÃ:

Prețuri promoționale!

eee bogdane ..cum fu vremea?????
ca desi m-am uitat de tine....la munte....n-am dat...

Pai am schiat pe bradu , din pacate pe drumul rosu erau pietre si nu se putea schia asta daca nu vroiai sa ti le faci praf ,mai bine da-mi accept sa iti scriu in mesaj , sunt off topic si se supara Teodutza pe mine
G_Bogdan
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:16
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-20 22:16:03

Pai am schiat pe bradu , din pacate pe drumul rosu erau pietre si nu se putea schia asta daca nu vroiai sa ti le faci praf ,mai bine da-mi accept sa iti scriu in mesaj , sunt off topic si se supara Teodutza pe mine

ai dreptate...bunatate de jucarie..s eu s-o stric...
ma duc fuguta sa-mi fie rusine vreo cateva minutele...

dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:26
va rog eu de azi sa comentati pe alt forum,sau topic,cum io zice,ca ramenare mere sus asta al meu si mai intra colege..va rog mult
Teodutza84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:47
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 23:47:02 va rog eu de azi sa comentati pe alt forum,sau topic,cum io zice,ca ramenare mere sus asta al meu si mai intra colege..va rog mult

pai cum te-am invatat eu mai teodutza muichii???
ooooo hai sa-ti mai spuna baba inca o data....

intri pe profilul tau te duci la "date cont" in dreapta undeva ,pe pagina apare un buton...asa de nicaieri apare el...si se numeste stergere cont....
dar ar fi pacat ...serios, eu cu cine ma mai distrez?????
fie-ti mila si mai suporta si tu consecintele vorbelor sau ale faptelor tale....

...sti de care este nu???
buuuu bravos....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:51
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 23:47:02 va rog eu de azi sa comentati pe alt forum,sau topic,cum io zice,ca ramenare mere sus asta al meu si mai intra colege..va rog mult
pai muica fusesi cind se imparti rusinea? ............pai cum sa nu intram, ne lasi fara ocupatie?????? vezi ca asa cuminte nu mai esti buna de jucarea!
FRANNNCE
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:52
Nu-ti mai pune poza, schimba-ti user name-ul si n-au de unde sti ca este vorba de tine.
Kathara
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as vrea sa stiu care este perioada:-)?? 20 De la: rashela 25 Februarie 2011 09:17
Cum îþi dai seama dacã MADAM KURVIKA kare sta prin toate conturile si in toate pozitiile este lesbianã sau bisexualã? 4 De la: kudika_8212 9 Iulie 2012 00:30
Esec. Prietena virgina. 171 De la: kiss_my_ass 10 Ianuarie 2012 13:31
sex coitus intrerupt 25 De la: kudika072421 4 Octombrie 2009 04:00
Sex in locuri publice 51 De la: kudika228340 25 August 2010 10:43