Mai multe
Faci cum faci, si tot postezi...Off, eu cred ca s-a creat o legatura puternica intre tine si restul utilizatorilor, nu-i asa ? Noi ti-am facut viata mai frumoasa
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:28 |
||
|---|---|---|
Faci cum faci, si tot postezi...Off, eu cred ca s-a creat o legatura puternica intre tine si restul utilizatorilor, nu-i asa ? Noi ti-am facut viata mai frumoasa
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:28 |
||
|
Deep-Bite, te rog sa citesti bine, dar bine de tot, replicile Teoduztei, care dupa ce initial cere sfatul, incepe sa sara cu gura pe membri care in mod politicos si-au exprimat dezacordul. Eu imi sustin in continuare punctul de vedere, pentru ca asta cred, asta simt, si nu as accepta niciodata lucrul acesta. Este evident, cum au mai spus si alti membri, ca a vrut initial sa atraga atentia postand chipurile o intrebare "Perversiune????" si cerand sfatul, iar apoi atacand membri ca ultima mahalagioaica. Nu cred ca am urmat niciodata spiritul de turma, dar uneori sa stii ca turma urmeaza un drum din anumite motive, sa faci exact opusul, doar pentru a soca, nu iti foloseste la nimic, la fel cum sa urmezi turma fara a judeca, poate fi la fel de rau. Explicatiile tale ca dupa sex iti vine sa urinezi, sau ca toti barbatii au tendinte de dominare nu inseamna ca trebuie sa si accepti orice. Raspunsul la intrebarea Teodutzei :Da, fetitzo, este perversiune! Vrei sa continui sa o practici, este strict treaba ta, si placerea ta, dar nu mai continua sa jicnesti si sa incerci sa convingi lumea de aici ca e normal. Mai lipseste un barbat care sa posteze aici cum iubeste sa faca sex cu fetitze de 12 ani, pentru ca sa nu uitam, asta e tendintza barbatilor, de a avea o partenera cat mai tanara, pe care sa o domine, si atunci cand lumea va sari cu gura revoltata, va fi tot din spirit de turma, ca nu lasam omul sa se exprime liber, cam la asta duce algoritmul logicii tale, Deep-Bite. Tolerantza nu inseamna sa copiezi modul de viatza al celeilalte persoane, sa iti pierzi individualitatea. Teodutza e majora, iubitul ei e major, nu e nici o lege care sa le interzica urinatul unul pe altul, dar asta nu inseamna ca toti de pe forum trebuie din spirit de tolerantza, sa faca la fel, iar ea a cerut o parere, a primit-o. |
||
|
|
||
|
Aladiah Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:38 |
||
De la: lecabel, la data 2009-01-22 17:38:56 Deep-Bite, te rog sa citesti bine, dar bine de tot, replicile Teoduztei, care dupa ce initial cere sfatul, incepe sa sara cu gura pe membri care in mod politicos si-au exprimat dezacordul. Eu imi sustin in continuare punctul de vedere, pentru ca asta cred, asta simt, si nu as accepta niciodata lucrul acesta. Este evident, cum au mai spus si alti membri, ca a vrut initial sa atraga atentia postand chipurile o intrebare "Perversiune????" si cerand sfatul, iar apoi atacand membri ca ultima mahalagioaica. Nu cred ca am urmat niciodata spiritul de turma, dar uneori sa stii ca turma urmeaza un drum din anumite motive, sa faci exact opusul, doar pentru a soca, nu iti foloseste la nimic, la fel cum sa urmezi turma fara a judeca, poate fi la fel de rau. Explicatiile tale ca dupa sex iti vine sa urinezi, sau ca toti barbatii au tendinte de dominare nu inseamna ca trebuie sa si accepti orice. Raspunsul la intrebarea Teodutzei :Da, fetitzo, este perversiune! Vrei sa continui sa o practici, este strict treaba ta, si placerea ta, dar nu mai continua sa jicnesti si sa incerci sa convingi lumea de aici ca e normal. uffff nici daca vroiam nu puteam sa ma exprim mai bine. de acord cu toleranta... suta la suta, de acord in mie la suta cu ironia...si portia zilnica de ras.... hai nu te supara degeaba.... uite tudorita muichii a mai postat cate ceva... exact asa cum ne-a obisnuit zilele astea nu ca ieri cand am ramans socata de "rugamintea" d-rei...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:44 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-22 14:25:08 topicul cu ejacularea in locuri ciudate e topicul "danei" ... acolo am ras sa pic pe jos.... de fapt a fost deschis de o alta utilizatoare si a aparut danuta noastra cu ejaculatul in WC... in sfarsit si acolo s-a ras vreo 30 si ceva de pagini.... pe urma a trecut danuta noastra la alte topicuri ... cu si despre sex... despre restul mesajului... intr-o mare proportie sunt de acord cu tine , doar ca, asa cum am incercat sa spun, fata (theoooo) nu cauta o parere de fapt cauta acoliti sau adepti ai practicilor respective,de acolo tot circul cu pricina... in sfarsit ne aducem aminte majoritatea ca s-a apucat sa plagieze niste posturi de pe un blog sau ciudatenii de pe alt link...sa fim seriosi.. si eu sunt sarita de pe fix dar...prin curaj cand ma uit in jurul meu (adaptare dupa un proverb cu si despre prosti si ma refeream la tudoritza muichii)
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:50 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-22 17:28:52Faci cum faci, si tot postezi...Off, eu cred ca s-a creat o legatura puternica intre tine si restul utilizatorilor, nu-i asa ? Noi ti-am facut viata mai frumoasase spune ca sa creat o dependenta! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:55 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-22 17:16:21BOGDAN G...GASESTE TI IN MM UN JOB SI NU O MAI ARDE PE MESS SI PE SITURI PT ADULTI..PT CA TU NU ESTI UNUL oooo si tu esti vreun adult.... cred ca de acolo ti se trage.... statul pe site-uri pt adulti... si mai cred ca nu practici urofilia... uie asa am eu o impresie.... ce zici ....am dat cu mucii in fasole au ba???
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:58 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-22 17:16:21BOGDAN G...GASESTE TI IN MM UN JOB SI NU O MAI ARDE PE MESS SI PE SITURI PT ADULTI..PT CA TU NU ESTI UNUL Draga dar dc te superi asa din orice, este chiar funny video-ul. Daca iti faci cont pe youtube te vei amuza pana chiar si tu , iti recomand chiar sa il vezi cu iubi . Poate chiar incercati ceva de genul , este mai recomandat zic eu .. voi stiti.
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:01 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-22 18:01:42De la: Teodutza84, la data 2009-01-22 17:16:21BOGDAN G...GASESTE TI IN MM UN JOB SI NU O MAI ARDE PE MESS SI PE SITURI PT ADULTI..PT CA TU NU ESTI UNUL sa sti ca ma oftici ca nu pot sa vad de la munca respectivul clip...rusinica...povesteste si mie ca mor de curiozitate.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:08 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-22 18:08:02De la: G_Bogdan, la data 2009-01-22 18:01:42De la: Teodutza84, la data 2009-01-22 17:16:21BOGDAN G...GASESTE TI IN MM UN JOB SI NU O MAI ARDE PE MESS SI PE SITURI PT ADULTI..PT CA TU NU ESTI UNUL Ce farmec mai are dupa, il vezi cand ajungi home numai ca, trebuie sa ai cont, sa ai peste 18 ani si sa ceri voie lui mami si tati
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:14 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-22 18:14:53De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-22 18:08:02De la: G_Bogdan, la data 2009-01-22 18:01:42De la: Teodutza84, la data 2009-01-22 17:16:21BOGDAN G...GASESTE TI IN MM UN JOB SI NU O MAI ARDE PE MESS SI PE SITURI PT ADULTI..PT CA TU NU ESTI UNUL |
||
|
G_Bogdan Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:15 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-22 17:16:21BOGDAN G...GASESTE TI IN MM UN JOB SI NU O MAI ARDE PE MESS SI PE SITURI PT ADULTI..PT CA TU NU ESTI UNUL Cred ca a aparot dr. Jekil................ cred ca asa ii spune................. ma rog nu conteaza dar uite ca s-a ivit partea intunecoasa a TEodutzei................. mda.................... |
||
|
sun_shine Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:34 |
||
nu putea sa se abtina mai multe zile de la comantarii...cred k a avut mustrari de constiinta dupa ce m a maltratat pe mine politia
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:08 |
||
De la: ciquy, la data 2009-01-22 21:08:54nu putea sa se abtina mai multe zile de la comantarii...cred k a avut mustrari de constiinta dupa ce m a maltratat pe mine politia oooo dar numai atat??? ai scapat ieftin atunci.... avand in vedere ca era vb de teodutza.........
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:45 |
||
merci, merci, dandanaua_reloaded
|
||
|
Aladiah Postat pe 23 Ianuarie 2009 02:13 |
||
datii pace mei k oricum prostia o capeti gratuit numai k platesti prin consecinte...voi credeti k ea e bucuroasa de ceea ce a ajuns???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:23 |
||
De la: lecabel, la data 2009-01-23 02:13:18 pt putin... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:40 |
||
|
teoooo !!!! unde esti mama ??? hai cu noi sa ne distram.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:41 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-24 18:41:12teoooo !!!!nu inteleg de ce nu se poate distra lumea si fara teo???
|
||
|
Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:44 |
||
|
maaaa mie imi place de ea..de fapt imi plac personalitatile ei multiple |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 19:34 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-24 19:34:31maaaa mie imi place de ea..de fapt imi plac personalitatile ei multiple zi sa moara mama ta |
||
|
Teodutza84 Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:09 |
||
| apropos..intrati e un tiopic cu masturbarea si atat dandanaua cat si arsenaq recunosc ca au ehjaculat oameni p ele p strada...si d aia sunt ele traumatizate | ||
|
Teodutza84 Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:10 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-24 23:09:55De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-24 19:34:31maaaa mie imi place de ea..de fapt imi plac personalitatile ei multiple SA MOARA MAMA TA!!! am zis.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:16 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-24 23:10:44apropos..intrati e un tiopic cu masturbarea si atat dandanaua cat si arsenaq recunosc ca au ehjaculat oameni p ele p strada...si d aia sunt ele traumatizate zi 'zau cu limba scoasa..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:21 |
||
oooooooo teo mama ai revenit de la WC:))) welcome dear
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:27 |
||
|
se pare ca nu numai mie mi-a fost dor de ea..... ma duc sa mai scot o mascota de la naftalina... coman virginelu'..... pe langa tudorita muichii ala e copil de gradinita dar vreau sa aflu daca mai are ata la locul ei ...au ba! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:32 |
||
Iar ai aparut adorabila mica ce esti . Parca iti era rusine sa nu te vada colegele sau le-ai demonstrat ca ,ai iQ6 si esti mai speciala , prin urmare te-au inteles si te sustin sau .. .. cum e draga, pana la urma , vai ce emotii am cand iti scriu , brb ma duc la baie ..emotiile ..scuze
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:44 |
||
hai teo amuza ne si pe noi...fa ma sa rad k sunt deprimata hai...ne ai lipsit
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:48 |
||
De la: ciquy, la data 2009-01-24 23:48:11 eeee pai daio bere ca la apelul meu s-a prezentat domnita... ia spune repede ,de ce esti deprimata... reciteste topicul si sa vezi cum iti trece toata deprimarea ....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:49 |
||
il stiu pe de rost topicul... hai teooooo te rog da ne o bomba mika sa rad si eu,,,,, promit k dau la schimb toata pipilika mea de acum incolo
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help.me! | 17 | De la: _Cryssa_ 5 Mai 2011 21:12 |
| buna | 5 | De la: kudika_980569 25 Februarie 2016 13:34 |
| Probabil sunt de vina cu ceva? | 16 | De la: anderson 3 Iunie 2009 14:18 |
|
|
||
| Sex | 6 | De la: kudika_31272 9 Martie 2013 20:54 |
| Metoda Calendarului - eficienta / ineficienta | 16 | De la: iana_gonta 2 Septembrie 2016 11:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.