Mai multe
|
tocmai am primit un msg pe privat de la al nostru virginik..".De la: virgin25 la 28 Ianuarie 2009, 10:44 Pentru : bruneagra25 Subiect: mmm Mesaj: Nu prea am priceput ce tot indrugi acolo, dar din cite am inteles, te oferi sa-mi faci felatzie gratis, prima data, daaaaaaaaaa?" fetele ce ziceti facem o cheta sa-i luam o pompa la virginik de supt?? sa vada si el cu e sa fie supt... mai virginik eu te-as ajuta dar nu vreau sa am un om pe constiinta si sa moara de atata durere deci sorry dar nu te pot ajuta....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 29 Ianuarie 2009 08:14 |
||
|---|---|---|
|
Si tie, Bunetzico? Si mie mi-a trimis... Amaratul asta e penibil rau... Si zi asa, Bruneto, vrei sa-mi iei bunatate de virgin de la... gura (ca si de la mine "intelesese" el acelasi lucru, vezi postul meu precedent ) Tztztz! Lume rea!
|
||
|
Dor_a Postat pe 29 Ianuarie 2009 08:31 |
||
nuuuuu,nu virgini,nuuuuu
|
||
|
|
||
|
matracucu Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:09 |
||
|
ce o fi patit teodutza mai ca lipseste la apel de 2 zile?....ce ne facem?! hai macar pana vine saracutza sa ii tinem topicul sus sa stie ca i-am simtit lipsa
|
||
|
coffeeta Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:21 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-01-29 08:14:17tocmai am primit un msg pe privat de la al nostru virginik..".De la: virgin25 la 28 Ianuarie 2009, 10:44 Pentru : bruneagra25virginik...........;ce dreaq faci mai? pai tu vrei sa vina toamna si sa se usuce vrejul....................lasa felatia ca nu este pentru tine:mai bine tai-o si da-o la rate!!!!!!!!!!!! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:22 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-01-29 10:21:32ce o fi patit teodutza mai ca lipseste la apel de 2 zile?....ce ne facem?!so fi inecat cu urina saraca.............numai sinucigasi pe aci! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:23 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-29 10:23:47De la: coffeeta, la data 2009-01-29 10:21:32ce o fi patit teodutza mai ca lipseste la apel de 2 zile?....ce ne facem?!so fi inecat cu urina saraca.............numai sinucigasi pe aci! poate o fi trecut la cacoterapie?
|
||
|
coffeeta Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:25 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-29 08:31:28Si tie, Bunetzico? Si mie mi-a trimis... nu nu promit k ti-l las tie pe tot dak insisti dar eu totusi zic sa-i facem cadou o gonflabila k si alea au gura poate cu aia nu o sa-l doara asa rau....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:29 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-01-29 10:21:32ce o fi patit teodutza mai ca lipseste la apel de 2 zile?....ce ne facem?! cine stie mititik so fi innecat in timpul unei "partide reusite de pipilik" si acum o resusciteaza cineva cu altfel de terapii...eu zic sa o strigam poate vine sa-i promitem k facem pisu numa la olita sa-l adunam special pt ea ce zici teodutzo vi dak-ti promitem??? sa sti k nu e bere e licoarea magik special pregatita pt tine teodutza
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:34 |
||
| Iote,dom'le...se puse praful pe topicul Teoputzei....pacat,mare pacat...yo mai asteptam lamuriri...da vad ca nu mai apare! | ||
|
mary_ct Postat pe 31 Ianuarie 2009 08:55 |
||
De la: Mircea_O, la data 2009-01-28 22:13:38Perversiune... Crede-ma, chiar nu ravnesc sa se pise prietenul meu in gura mea, si nici viceversa.... |
||
|
Aladiah Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:11 |
||
| sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite | ||
|
Teodutza84 Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:56 |
||
|
Madame si Monșerici ! Intro soțietate fara prințipuri, care va sa zica ca nu le are, intreaga adunare, de la vladica pana la opinca, cu mic cu mare, reclama iscusința in ale amorului ! Incurcate vremuri traim, dom'le!
|
||
|
fataverde Postat pe 1 Februarie 2009 03:04 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-31 14:56:54sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite lipsitu-mi-ai cu desavarsire tudorita muichiii...te astept cu un nou gel de dus care de preferinta sa contina cat mai multa urina sa-l folosesti si sa-l stapanesti "sanantoaca" eu prefer sa folosesc alte tipri de produse pentru curatire.....,de preferinta unele frumos mirositoare.....si utile.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Februarie 2009 03:21 |
||
|
Sper sa nu va suparati pe mine, dar am observat ca femeile cand discuta despre sex intre ele, ajung foarte usor sa isi puna etichete care de care mai putin magulitoare. In legatura cu subiectul nu pot spune ca am o parere clar delimitata, din moment ce termenul "perversiune" este destul de ambiguu, schimbandu-si sensul de la o generatie la alta. Cata vreme nu mi se impune sa fac ceva ce nu mi se pare potrivit, cata vreme fiecare isi exercita libertatea sexuala, fara a o afecta pe a mea, chiar nu imi pasa ce fac altii in dormitor..daca ei sunt fericiti, cine sunt eu sa ii judec? |
||
|
Iradiatu_ Postat pe 1 Februarie 2009 09:54 |
||
| Draga mea,stiu ca tzii f tare la el,dar vreau sa te intreb ,iti place ca el sa urineze pe tine sau in gura ta?Este una dintre fanteziile tale? Eu zic ca nu,deci cred ca trebuie sa vb cu el pe tema asta iar daca nu intelege eu zic sa te indepartezi de omul asta! Nu este sanatos din punct de vedere fizic si psihic sa faca asa ceva! Repet,daca tie iti place .....,ramai pe pozitie! | ||
|
leia71 Postat pe 1 Februarie 2009 10:00 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-31 14:56:54sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite Ia zi draga care este preferatul tau Cateva jocuri cu urina: - Cascadele Nilului - femeia sta intinsa pe spate cu picioarele departate. Partenerul ei, cu penisul in stare flasca (sau semi-flasca) ingenunchiaza intre picioarele ei si urineaza pe clitorisul femeii. Jocul ar fi aproape imposibil in cazul in care barbatul are erectie maxima Efectul este mult atenuat daca femeia a fost excitata inainte pana aproape de orgasm. In timpul urinarii, femeia se poate masturba sau poate folosi un vibrator. - Copacul din Amazon � barbatul sta intins pe spate si se masturbeaza in timp ce femeia sta in picioare desupra penisului lui. Can barbatul da semne ca va ejacula, femeia incepe sa urineze pe penisul sau, miscand jetul de urina de-a lungul penisului barbatului. - Fantana lui Venus � cand vezica unei femei incepe sa se simta inconfortabil de plina, acesta se aseaza pe spate cu picioarele desfacute. Partenerul sau incepe sa ii linga vulva si clitorisul (cel mai bine partenerul va ingenunchia intre picioarele femeii evitand sa ii preseze vezica urinara). Barbatul trebuie sa continua stimularea pana cand femeia, aproape de orgasm va icepe sa urineze. - Udand Stejarul � barbatul sta intins pe spate in timp ce femeia, cu vezica plina se intinde peste el. Femeia isi introduce penisul partenerului in vagin dar in loc sa inceapa miscarile normale unei astfel de activitati incepe sa urineze. Unii barbti ejaculeaza imediat. O variatie posibila a acestui joc consta in stimultatea barbatului inainte de �udarea stejarului�, timp in care femeia se masturbeaza pana aproape de orgasm. |
||
|
G_Bogdan Postat pe 1 Februarie 2009 11:52 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-01 11:52:21De la: Teodutza84, la data 2009-01-31 14:56:54sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite Tudoritzo, mama, uite cum si-a "spalat" Bogdan pacatele fata de tine... Acum zi tu ca nu are el grija de cunostintele tale generale (ca noi toti, dealtfel, nu stiu de ce esti suparata pe noi ) Sa vezi distractie pe tine si pe Fanel acum... Aveti grija sa va cumparati si un sac de plastic in care sa va varati amandoi in timp ce o faceti... sa vezi balaceala naibii... FataVerde Bogdan, sunt impresionata de grija pe care o ai de mascota noastra...
|
||
|
Dor_a Postat pe 1 Februarie 2009 12:46 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-01 11:52:21De la: Teodutza84, la data 2009-01-31 14:56:54sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite Eu as incerca Fintina lui Venus.....iar Udind Stejarul mi se pare super faina.....numai am citit=o si mi s-a sculat.....mmmmm.... |
||
|
virgin25 Postat pe 1 Februarie 2009 12:52 |
||
De la: Mircea_O, la data 2009-01-28 22:13:38Perversiune... E hai sa nu o dam in diverse acum.... Cea mai mare parte dintre noi suntem pe forumul asta nu pentru ca vrem sa dezbatem probleme existentiale ci pentru amuzament... Eu nu vad nimic rau in asta. In plus, majoritatea a celor care scriu aici, scriu de la birou. Ce sa ma fac acum, in loc sa-mi descretesc fruntea, ma apuc sa fac filozofeala despre ortodoxism. Ca si multe noutati pot avea eu in materie... Nu s-a vorbit despre asta decat de peste 2000 de ani incoace... Adica in viata asta, daca nu vorbim de sex, tre' sa vorbim despre religie si pacatele capitale? Hai sa nu fim caraghiosi...
|
||
|
Dor_a Postat pe 1 Februarie 2009 12:53 |
||
De la: virgin25, la data 2009-02-01 12:52:04De la: G_Bogdan, la data 2009-02-01 11:52:21De la: Teodutza84, la data 2009-01-31 14:56:54sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite Tu esti un patetic. Nimeni nu se mira de asta Dar e greu sa gasesti pana si o femeie care sa se pishou pe tine... Ia scrie-i Tudoritzei, poate isi face ea pomana si iti trage un pipilica pa moaca
|
||
|
Dor_a Postat pe 1 Februarie 2009 12:56 |
||
| Nu stiu cum accepti asa ceva, omul e nebun!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
alexa_sandu Postat pe 1 Februarie 2009 13:37 |
||
| Problema nu e numai la el, amamdoi aveti probleme si inca foarte grave!!!!!!!!!!!! Asa ceva nu am mai auzit...........sunteti deplasati rau.... | ||
|
alexa_sandu Postat pe 1 Februarie 2009 13:42 |
||
ehee ati revenit...asa mai merge virginel daca vrei punem mana de la mana si ti luam o gonflabila....si nu mai jigni lumea pe aici k daca esti virgin inseamna k esi mik si urat si nu se uita nici dreacu la tine
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 1 Februarie 2009 15:29 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-31 14:56:54sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite Asha este. Suntem jegoase si imputite ca nu ne-am purificat cu sfantul lichid galben....
|
||
|
Aladiah Postat pe 1 Februarie 2009 15:36 |
||
|
tie iti place?iti face placere tot ce faci cu el in pat?daca intradevar iti place,nu ai nici un motiv sa te rusinezi de ce faceti impreuna...daca nu iti place ca el urineaza pe tine sau in gura ta,spunei!nu este ceva ce nu se poate discuta intre 2 oameni care se iubesc...daca te iubeste o sa te inteleaga si o sa inteleaga ca trebuie sa iti faca si tie placere,doar faceti dragoste sa va simtiti amandoi bine,nu?! |
||
|
eu_Twist Postat pe 1 Februarie 2009 18:42 |
||
|
VAI DE TINE FATOOO!!!!ESTI BOLNAVA CU CAPU,SINCER ITI SPUN PT CA EU CUNOSC CAZURI,MATUSA MEA E PSIHIATRU SI AU VENIT LA EA CATEVA FEMEI CARE SE PLANGEAU CA PARTENERII LOR VOR ASTA E VORBA DE O PROBLEMA PSIHICA,CARE SE DEZVOLTA DIN COPILARIE SI LA MUTIRATA DACA GASESTE PERSOANE CARE SA II ACCEPTE DEVINE CONTAGIOS CHESTIA E CA ATUNCI CAND CHIAR CERI AJUTORUL DAR RECUNOSTI CA ITI PLACE CAND URINEAZA PE TINE ESTI DUSAAAAAAAAA,ESTI TERMINATA PE VIATA VAI DE TINE,MI-E MILA IMI PROVOCI SILA,SCARBA |
||
|
dalilascumpy Postat pe 1 Februarie 2009 21:06 |
||
super tareee
|
||
|
dalilascumpy Postat pe 1 Februarie 2009 21:19 |
||
| nu stii ce sa faci sa plangi sau sa razi cand citesti asa ceva!!!!fratilor ce se intampla cu oamenii astia? | ||
|
dalilascumpy Postat pe 1 Februarie 2009 21:20 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 21:39:07De la: G_Bogdan, la data 2009-01-12 20:57:24De la: iry24, la data 2009-01-12 20:46:12 |
||
|
MarceLa_Bleahu18 Postat pe 2 Februarie 2009 01:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Virginitate | 9 | De la: just_laura 1 August 2009 13:31 |
| ajutati-ma va rog! | 20 | De la: dusmanu_lu_Celina 20 Noiembrie 2010 16:55 |
| exista si iubire, sau doar sex??? | 5 | De la: felixcat 23 Mai 2010 18:35 |
|
|
||
| hi | 19 | De la: sirghea 26 August 2010 18:19 |
| Ajutati-ma... | 5 | De la: 90701 28 Septembrie 2009 12:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.