Mai multe
De la: ciquy, la data 2009-01-24 23:53:27il stiu pe de rost topicul... stai sa vad daca o sa gasesc ceva amuzant pt tine.... nu de alta dar vreau sa te fac datoare cu o bere... uite aici: http://www.reactii.ro/mage/dictionar-explicativ-de-terminologie-feminina/ http://www.reactii.ro/mage/dictionar-explicativ-de-terminologie-feminina-ii/ http://www.reactii.ro/mage/dictionar-explicativ-de-terminologie-feminina-iii/ sper sa te distrezi. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:59 |
||
|---|---|---|
uite berika mercic mult arunc acum o privire...poate apare si teo intre timp
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:03 |
||
|
“ posetuta “ – ditamai tolba de 5 kilograme pe care ea o poarta cu o lejeritate herculeana, de care nu ai crede-o in stare cand iti spune pisicoasa “ tati, nu ma ajuti cu painea asta, ca imi rupe mainile…â€; in respectivul sac fara fund se gasesc o sumedenie de dispozitive de neinteles pentru noi dar deosebit de utile pentru ele ( medicamente pentru toate bolile pamantului, oglinda de belit ochii in ea cand deschizi din intamplare sacul, gloss de buze, agenda goala, zece perechi de chei, inclusiv de la casa lu bunica care s-a daramat in 79’, fiecare cu doua brelocuri, multe pixe in caz ca odata si odata are chef de scris in agenda goala, portofeluri, telefonuri, crema de maini de zi si noapte, crema de picioare de zi si noapte, crema de corp de zi si noapte, o pereche de chiloti de schimb, doua sutiene pentru urgente, mini-trusa completa de machiaj, parfum, apa de toaleta si deodorant, servetele umede si uscate, colectia de pispirici primiti de la colegele de servici, o pisica mica si un clopotel argintiu ca sa aiba pisica mica cu ce se juca. HAI K ASTA E TAREEEEEEEE SI POZA AIA PAROASA....
|
||
|
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:08 |
||
|
mersi de bere... sper ca e de hameni nu ca aiai pe care imi place mie sa i-o dedic tudoritii... sincer sper sa iti placa posturile alea,pe mine ma fac sa rad mereu.... seara faina.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:09 |
||
LE AM TERMINAT..F TARE..DAR UNUL DESPRE BAIETI NU E???DC ISI BAT EI JOC DE LUCRURILE NOASTRE?? EI STIU CAT COSTA UN RUJ.O POSETA,UN RIMEL... CAM 2-3 SALARII DE ALE LOR
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:21 |
||
Tudorita este suparata...de ce? datorita crizei mondiale prietenul ei nu ii mai da pipilica pe gratis, asa ca si-a vandut masina ca sa poata sa savureze urina in continuare, iar acum este obligata sa ma pandeasca din boscheti :))))
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 01:29 |
||
| Ai ales bine titlul topicului!daca acuma cativa ani sexul oral si cel anal erau considerate perversiuni bucurandu-se de acelasi gen de comentarii ca si aici astazi devenint ceva normal si firesc,chiar stau si ma gandesc daca ceea ce faceti voi este o perversiune?si sexul oral si anal a fost catalogat drept perversiune asta ar insemna ca aproximativ 90% dintre cei care practica sex in ziua de azi sunt perversi!:)))personal cred ca puteti face orice atata timp cat va face placere la AMANDOI!PERVERSIUNE as vedea in faptul ca te-ar forta pe tine sa faci ceva ce tie nu-ti face placere.mu trebuie sa intrebi pe nimeni,tu ar trebui sa stii mai bine ce vrei si ce este normal pt tine si refuza ceea ce nu-ti face placere oricat ai iubi pe cineva.CAT DESPRE COMENTARII ASTA E:tu ai cerut parerea lumii, nu intzeleg de ce trebuie sa ataci?ai intrebat,ti s-a raspuns,trage o concluzie si actioneaza.e f simplu...o zi buna si sa va iubiti cum vreti voi si sa nu stie nimeni:))) | ||
|
jessyka2476 Postat pe 25 Ianuarie 2009 06:05 |
||
| nu cred k poate fi ceva mai scarbos decat atat!sfatul meu e sa l parasesti!daca tii la el nu inseamna k tb sa faci tot ce ti zice sau spune i sa se duca cu alta sa faca chestia asta! | ||
|
madyna89 Postat pe 25 Ianuarie 2009 08:59 |
||
| Ce sa spun? Mi se pare umilitor pt celalalt. "Ma pish pe tine !!!" cum suna? Eu cu nevasta nu facem altceva in plus decat sex ural, unul altuia si e f f f OK Noi am hotarat ca anal nu facem, medical nu e bine. | ||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:27 |
||
De la: constantin_padure, la data 2009-01-25 09:27:11Ce sa spun? Mi se pare umilitor pt celalalt. "Ma pish pe tine !!!" cum suna? Eu cu nevasta nu facem altceva in plus decat sex ural, unul altuia si e f f f OK Noi am hotarat ca anal nu facem, medical nu e bine. ehhh nu stii tu ce inseamna dragoste absoluta.... hai teodutzo tine topicul in top sus fata sus
|
||
|
coffeeta Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:32 |
||
moama trebuia sa invat pentru examen dim asta..si eu stau si citesc pe aici...despre.... ..mi s-a facut somn de la pov asta
|
||
|
tovarasha Postat pe 25 Ianuarie 2009 10:34 |
||
De la: tovarasha, la data 2009-01-25 10:34:21moama trebuia sa invat pentru examen dim asta..si eu stau si citesc pe aici...despre.... Trebuia sa te treaca pishou, nu sa te-apuce somnul...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Ianuarie 2009 12:13 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-24 23:10:44apropos..intrati e un tiopic cu masturbarea si atat dandanaua cat si arsenaq recunosc ca au ehjaculat oameni p ele p strada...si d aia sunt ele traumatizate Asaaa... pe mine m-ai uitat. Si zi asa, d-aia suntem traumatizate, ca i-am vazut p'aia ejaculand... Si asta dovedeste... FITI ATENTI AICI! LUME, LUME! Sa vedeti logica: Deci: CA URMARE a faptului ca ne-am intalnit cu bolnavi (din aceeasi specie ca si ea, dealtfel) exhibitionisti, ni se pare scarbos ca cineva sa se pishe pe noi. Pentru ca daca NU i-am fi intalnit si N-AM fi fost traumatizate... Eeii! Atunci s-ar fi schimbat situatia! ATUNCI ne-ar fi placut... Ce ziceti voi de asa logica? Asta e din putzu' cu pipi... I s-a urcat la cap, bai baiete!! Sa-mi spuie si mie cineva pe un' mai e topicu' cu ejacularea aia in locuri ciudate, ca-mi zicea Dandanica ca a ras acolo la greu... aici deja Tudoritza devine repetitiva si din ce in ce mai tampa, de unde rezulta ca acidul uric ii scurtcircuiteaza rrrau neuronu' ala orfan care se zguduie p'an mansarda aia plina de pishou
|
||
|
Dor_a Postat pe 25 Ianuarie 2009 12:37 |
||
| Normal ca topicul cu ejacularea e mai interesant pentru ca ai mai multe variante... Ori cu urinatul ce poti sa faci. Ca pipi faci pe aceeasi gaura, in acelasi fel... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:16 |
||
| asta e una din cele mai bizare chestii.:))). Exista cazuri cand fetisismul poate sa atinga un nivel la care poate fi considerat o boala psihica. Sincer cred ca are nevoie de un tratament adecvat + o vizita la doctor. | ||
|
Cretzulica Postat pe 25 Ianuarie 2009 16:58 |
||
| poate ca nu l-a invata mamica unde se face pipi....ar fi bine sa ii explici pt ce se foloseste vasul de toaleta.....si....sincer nu vad romantismul in toata treaba asta???!!!!!???....consider ca sunt destul de deschisa in materie de sex...dar asta ma depaseste!!! | ||
|
dragulescuelena Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:45 |
||
De la: constantin_padure, la data 2009-01-25 09:27:11Ce sa spun? Mi se pare umilitor pt celalalt. "Ma pish pe tine !!!" cum suna? Eu cu nevasta nu facem altceva in plus decat sex ural, unul altuia si e f f f OK Noi am hotarat ca anal nu facem, medical nu e bine. spui asta pt ea nu accepta asa ceva..frustatule |
||
|
Teodutza84 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:40 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-25 12:37:46De la: Teodutza84, la data 2009-01-24 23:10:44apropos..intrati e un tiopic cu masturbarea si atat dandanaua cat si arsenaq recunosc ca au ehjaculat oameni p ele p strada...si d aia sunt ele traumatizate your wish is my command dora.... asta e un topic de real interes...poti vedea cum unii cauta pct G cu limba... http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19998/PUNCTUL-G.html uite aici topicul cu ejacularea in locuri ciudate... http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19444/Ejaculare-in-locuri-ciudate-.html te las sa te distrezi... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:46 |
||
| Dandanico, ora copiilor s-a terminat! Ce te bagi tu pe asemenea topic? Nu ti-am dat destula bataitza sa te faci copil cuminte? Mai vrei? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:48 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-25 20:40:21De la: constantin_padure, la data 2009-01-25 09:27:11Ce sa spun? Mi se pare umilitor pt celalalt. "Ma pish pe tine !!!" cum suna? Eu cu nevasta nu facem altceva in plus decat sex ural, unul altuia si e f f f OK Noi am hotarat ca anal nu facem, medical nu e bine. probabil ca spune asta pt ca el nu ar accepta sa ii faca asa ceva sotiei lui.... sau poate pt ca argumentul medical chiar este valid si valabil... hai mai tudorito ,chiar asa de rea te-ai facut cine nu e cu tine ... e frustrat???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:49 |
||
| da, pentru ca n-a gustat din adevaratele placeri ale vietii cum ar fi urinatul in timpul actului sexual, sexul anal, ejacularea in locuri ciudate... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:51 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-25 20:48:19Dandanico, ora copiilor s-a terminat! Ce te bagi tu pe asemenea topic? Nu ti-am dat destula bataitza sa te faci copil cuminte? Mai vrei? pai simteam nevoia sa redevin adult dupa ce m-am uitat la desene animate...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:08 |
||
| Eu vreau sa cred k tipa doar se amuza,mi-e greu sa cred k exista asemenea....placeri???!!!! | ||
|
sweet_and_sour Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:47 |
||
La cat de otravita e ca nimeni nu-i da dreptate, indoim-as
|
||
|
Dor_a Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:57 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 22:31:57catre liana976...draga mea..ti-am vizualizat profilil si pot spune ca mi-ai lasat un gust amar...stii ca fetele ca tine ajung sa fie exploatate? ai idee cate filme umilitoare am vazut cu fete urate ca tine? fetele mai putin frumoase ca tine ajung sa fie urinate pe ele de catre 10 20 de barbati o data,filmate si postate pe internet...asta e viitorul tau :( din pacate...eu fac asta cu iubitul meu,si nu ma simt umilita in vreun fel Pisi, o femeie poate fi frumoasa nu numai fizic, ci si moral, datorita inteligentei, carismei etc. Tu esti proasta sau te faci? Crezi ca totul se reduce la frumusete fizica? Aia se duce in timp si daca dincolo de ea, nu e nimic altceva, atunci, intr-adevar ar sfarsi singura, ceea ce nu cred ca se va intampla. Si sunt atatea cupluri fericite care se iubesc foarte mult si in care el arata foarte bine si ea nu prea, dar el a gasit in ea ceea ce cauta, un alter ego al sau poate, a gasit intelegere, afectiune, grija,lucrurile alea mici care ne fac sa ne trezim cu zambetul pe buze in fiecare dimineata. Dar stii tu, cainele moare de lant si prostul de grija altuia, asa ca tine. Si eu fac prefer sa am un iubit nu frumos, dragut, dar caruia sa-i pese de fericirea mea, care sa faca orice ca sa ma vada mereu cu zambetul pe buze... si pot sa zic pas fara niciun regret unui "bombonel" care ar avea "fantezii" ca iubitul tau. Tie ce sa-ti urez... insanatosire grabnica...
|
||
|
an_dee31 Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:03 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 19:33:28 Din moment ce tu: - inca esti cu el - poti relata cit de cit calma problema ... treaba nu e simpla. Adica, totusi, nu vezi mare drama in dorinta lui. Problema ar fi ca acum sinteti in perioada de mare amor si de obicei ulterior multi parteneri inceteaza sa mai fie asa saritori in satisfacerea ciudatenilor (adica nepotrivirilor) celuilalt. Dupa parerea mea e bine sa incerci sa te separi de el. Iar asta pentru ca nu par sa existe sanse sa simpatizati ambii o latura se pare esentiala a unuia dintre parteneri. Nu fac o drama din obiceiul prietenului (aspropo de ce ne grabim asa de tare sa condamnam, nu si explicam?), in alte cupluri unul poate fi tare bisericos, iar celalalt nu - le-as da acelasi sfat... |
||
|
Mircea_O Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:52 |
||
De la: Mircea_O, la data 2009-01-26 22:52:57De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 19:33:28 oooof mircea cat de dragut esti, incearca sa citesti despre "lichidul sfant" si o sa iti dai seama ca fata nu e chiar atat de departe de placerea suprema... nu vreau sa fiu rea dar ... sufera de personalitati multiple si pe noi asta ne-a distrat... inclusiv invectivele "scuipate" veninos catre toate cele care au postat pe acest topic.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:59 |
||
| da mare dreptate mai ai!!!! chiar nesimtit...dumnezeul cum o putea face asta. e de-a dreptul dezgustator... vb aia, oricat de pervers ai fi, dar ca sa urinezi in gura iubite...asta e bataie de joc...sincer!!! | ||
|
menthol_22 Postat pe 27 Ianuarie 2009 02:54 |
||
Cand nu mai ai nimic de spus te apuci sa ameninti "sa vezi ce-ti fac daca te prind prin Bucuresti"...Retardato ,de ce dracu nu-ti vezi de treaba ta?Hai acum poate ma prinzi si pe mine si ma "bati".Esti o infecta si o mizerabila sa nu mai vorbim ca nu stii sa scrii corect romaneste"studenta curului".Tu nu vezi ca nu esti normala?De ce dracu ai deschis topicul asta?Vrei sfaturi sau nu?Accepta sau abtine-te de la comentarii de genul asta.In felul asta nu arati cat de "mica" si "ieftina" esti.Hai si acum te rog sa incepi cu jignirile ....Iti pot spune si unde ma gasesti sa vii sa ma bati aurolaco!
|
||
|
anairda76 Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:22 |
||
|
fetelor, dragelor nu va suparati...distrati-va e mai sanatos asa..... anairda76...in curand tudorita muichii o sa te pandeasca si pe tin din vestitul Q6 a carei mandra posesoare este...dupa spusele dansei menthol.... in cazul in care nu ai citi tot topicul iti sugerez cu caldura sa te distrezi putin citind,asa pt diversitate si voie buna.... eu am recitit doar cateva replici si deja ma tin cu mana de burta de ras... poate ne onoreaza si azi cu prezenta d-ra "pishou".... asta este pt tudorita ..stie ea de care e... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 38 | De la: inna_1688 3 Decembrie 2010 18:24 |
| totul se prabuseste... | 13 | De la: cckitty 17 Aprilie 2009 21:41 |
| imi raspunde si mie cineva ? [-o | 647 | De la: dolcik1 9 Iulie 2009 14:58 |
|
|
||
| Virgina sau nu? | 91 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:39 |
| masturbarea intr-o relatie!? | 548 | De la: 23 Mai 2016 09:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.