Mai multe
Sincer si eu am fost intr-o astfel de relatie in care iubitul meu imi cerea sa-i fac o astfel de chestie "astfel nu o pot numi", dar nu-i vedeam rostul ne iubeam pe atunci ne respectam iar in pat totul era o.k deci nu-i vad rostul sunt de-acord cu cei care nu accepta astfel de lucru sincer daca faci astfel de lucru nu inseamna ca nu-l iubesti dinpotriva astfel ii demonstrezi cat cu totul altceva din partea mea faceti cum doriti daca va respectati e totul bine daca nu iarasi . . . in prezent am un iubit viitorul meu sot care nu mi-ar cere asa ceva sti-ti asta tine de cele USURATICE ce stau pe STRADAasteptand sa le pice ceva in mana
|
||
|
pity_82 Postat pe 2 Februarie 2009 09:56 |
||
|---|---|---|
sunt doua categori: prima care o fac a doua care nu mi-e una altele o afc cu placere eu am incercat recunosc dar nu pot iubitul meu ma intelege ne-am consolat cu ideea ne este f bine chiar daca nu facem asa ceva CE CONTEAZA E SA IL IUBESTI SA-L RESPECTI ETC NU IN AIA CONSTA IUBIREA DE LA PUIUTUL MEU STIU
|
||
|
pity_82 Postat pe 2 Februarie 2009 10:03 |
||
De la: pity_82, la data 2009-02-02 10:03:37sunt doua categori: prima care o fac a doua care nu mi-e unaE MINUNAT |
||
|
|
||
|
pity_82 Postat pe 2 Februarie 2009 10:05 |
||
| TR EU TERMINA CU VOCABULARUL ASTA DE MAHALA AICI FIECARE AVEM DREPTUL LA OPINIE DECI PLZ TERMINA CU ACEST VOCABULAR FII TU MAI INTELIGENT VB FRUMOS ASA DA-I DOVADA DE CLASA STIL ETC . . . MS PT INTELEGERE | ||
|
pity_82 Postat pe 2 Februarie 2009 10:07 |
||
Sa mor daca am inteles prima parte a raspunsului tau, Pity... "prima care o fac a doua care nu mi-e una" ( ) Nici nu m-am prins daca la subiectul topicului te referi sau asa... intr-un laaarg general... Dar ce conteaza? Pesemne asta-i raspuns pentru Tudoritza, deci ea sa-si bata capu' cu el
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Februarie 2009 10:08 |
||
De la: angel23mirela, la data 2009-02-01 18:42:22tie iti place?iti face placere tot ce faci cu el in pat?daca intradevar iti place,nu ai nici un motiv sa te rusinezi de ce faceti impreuna...daca nu iti place ca el urineaza pe tine sau in gura ta,spunei!nu este ceva ce nu se poate discuta intre 2 oameni care se iubesc...daca te iubeste o sa te inteleaga si o sa inteleaga ca trebuie sa iti faca si tie placere,doar faceti dragoste sa va simtiti amandoi bine,nu?! Mirela draga mea, tu chiar crezi ca asta fac in pat? Adica pipi in pat? Eu am tot pus intrebarea asta pur tehnica si Tudoritza nu mi-a raspuns... Asa ca tot nedumerita am ramas... Eu sugeram mai acum catva timp sa se vare intr-un sac de plastic cand si-o "pun" Uite cum vad eu faza: se baga-n sac, el face pipi, ea inghite si daca mai da si p'afara, macar nu pute toata casa a laditza pisicii (nu stiu, zic si io... )
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Februarie 2009 10:16 |
||
sincer nu stiu ce ati patit cu totii vreau sa cred ca se trage de la criza asta financiara de ce va tot certati nu inteleg... si mai ales nu stiu daca asta e cel mai bun subiect pe care il puteti aborda aici.... ok o sa sariti sa spuneti ca daca nu imi convine sa nu citesc dar vedeti voi oameni buni, traim in aceeasi tara, in acelasi oras poate si din pacate pentru mine si ceilalti oameni normali, nu avem de ales decat sa va acceptam... sincer un sfat... cautati ajutor sau incercati sa va cunoasteti pe voi mai bine. nu acuz si nu judec, doar sunt curioasa daca pe vremea bunicii mele se facea asa ceva.. pun pariu ca nu... si uite unde s-a ajuns in doar cativa ani... oare cand o sa fie copiii nostri de varsta asta ce o sa faca??? sex in grup pe strada?????
|
||
|
Dumitru_crys Postat pe 2 Februarie 2009 10:20 |
||
De la: Dumitru_crys, la data 2009-02-02 10:20:01sincer nu stiu ce ati patit cu totii vreau sa cred ca se trage de la criza asta financiara poate ca noi o sa fim bunici tineri Hell not
|
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 10:28 |
||
De la: Dumitru_crys, la data 2009-02-02 10:20:01sincer nu stiu ce ati patit cu totii vreau sa cred ca se trage de la criza asta financiara oooo daaaa solutia la criza asta este "pishologia" sai mai bine spus .... auzi fatoooo ,tudoritooo , sa nu-ti dau mielu'.... http://www.youtube.com/watch?v=DGMy2qzSPOw&feature=related sa-ti fie de invatatura.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Februarie 2009 23:02 |
||
De la: pity_82, la data 2009-02-02 10:07:51TR EU TERMINA CU VOCABULARUL ASTA DE MAHALA AICI FIECARE AVEM DREPTUL LA OPINIE DECI PLZ TERMINA CU ACEST VOCABULAR FII TU MAI INTELIGENT VB FRUMOS ASA DA-I DOVADA DE CLASA STIL ETC . . . MS PT INTELEGERE trebuie tu terminat, ca nu inteles nimic! |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 23:07 |
||
De la: pity_82, la data 2009-02-02 10:03:37sunt doua categori: prima care o fac a doua care nu mi-e una aaaa Misa ceva????? influente????? aaaa m-ai pierdut ca nu am inteles de ce te-ai citat si ti-ai raspuns tot tu.... dar... fiecare are dreptul sa posteze ce-i trece prin scafarlie.... (poate vreun glont din nimereala ,cateodata)....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Februarie 2009 23:12 |
||
|
tudoritooo uite fato versurile alea... Cine te-a facut pe tine, Tudorito nene Asa-nalta si subtire, Tudorito nene. Parca m-am intrebat pe mine, Tudorito nene (bis) Si Tudorito sa-ti spun drept, Tudorito nene Mi-ai facut o rana in piept, Tudorito nene, Nu e rana de cutit, Tudorito nene, Si e rana de iubit, Tudorito nene. La poarta gradinii mele, Tudorito nene, Mi-au rasarit 3 lalele, Tudorito nene, Una-i verde, si-alta albastra, Tudorito nene Si-alta-i Tudorita noastra, draga Tudorito nene! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Februarie 2009 00:11 |
||
|
PERVERS ....!! CINE NUI CIND E VB DE OALA LUI . |
||
|
soimualb Postat pe 3 Februarie 2009 02:23 |
||
Urmarind intreagul circ de aici va pot da un singur sfat Mutati`va la OTV in direct ;)) si vedeti voi ce ancheta de 300 de episoade iese:> de afla si mamaia de la tara ce penibila ii fetitza asta de isi scuipa in san ce a ajuns sa auda:))
|
||
|
miriam29 Postat pe 3 Februarie 2009 16:19 |
||
lumeeeeeeeee au disparut si virginik si teodutza....oare sau intalnit si se hranesc acum cum stiu ei mai bine???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 4 Februarie 2009 10:29 |
||
Brunetzico, sa le fie intr-un ceas bun... Iti dai seama, asta-i perechea perfecta!
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Februarie 2009 11:03 |
||
da da iti dai seama cata apa beau sa fie in stare sa-si satisfaca placerile pe deplin....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 4 Februarie 2009 13:23 |
||
face concurenta cu Magda Ciumac ....am revenit si eu pe forum dupa 2 sap....mai este extraterestra de teo aici?...
|
||
|
mikela_my Postat pe 4 Februarie 2009 16:07 |
||
vai teo ce dor imi era de tine....si de vorbele frumoase ale tale....ia zi draga mea...ramine valabila oferta cu cursurile de limba si literatura romana......
|
||
|
mikela_my Postat pe 4 Februarie 2009 16:08 |
||
cred ca mi-am pierdut pofta de bere ,,,,ce "sfantul lichid galben"?mai un pic si o sa te puna sa treceti la alte treburi...mai consistente, daca intelegi . sau poate sunt eu cu imaginatia mai dusa....oricum, nu vad ce altceva ar putea sa vrea next baiatul asta al tau.
|
||
|
anissya Postat pe 4 Februarie 2009 17:43 |
||
| hei ce atatea jigniri, fata a cerut o solutie pt aceasta situatie...dak asta ii face placere si tie nu prea spunei sa urineze in alta parte a corpului urina face pielea fina..dar in gura si apoi inghitit nu e tocmai ok pentru ca urina contine substante minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, si asa mai departe, dar si antidoturi specifice, esentiale pentru starea dumneavoastra de bine. Daca ar trebui sa cumpere cele peste 2.500 de ingrediente care pot fi extrase din urina, majoritatea a oamenilor nu si le-ar putea permite din punct de vedere financiar(toate astea sunt bune)dar cu microbii ce facem?..oricum cand mergi la ginecolog de ce sa nu intrebi daca este cu adevart ok?dak doresti in continuare sa-i sadisfaci mofturile care il fac fericit..fi sigura dak e sanatos iar apoi continua:)..sincer nu am auzit chestai cu urina dar stiu ca e f excitant dak reusesti sa urinezi in timp ce te penetreaza | ||
|
alina2028 Postat pe 4 Februarie 2009 18:52 |
||
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 4 Februarie 2009 18:56 |
||
of mereu vedeta teo.... fata e bolnava psihic si nu are rost sa mai comentam...daca iubitului maine ai vine o alta idee aftam ca si rahatul face bine pt tenul ei
|
||
|
mikela_my Postat pe 5 Februarie 2009 16:10 |
||
|
"daca asta numesti tu iubire fata de partener ,sa accepti asa ceva /.../ mai ai si 19 ani ..pacat. " Chiar daca ai 19 ani, fa ce iti spune sufletul ca e mai bine. Cel putin daca gresesti, sa stii ca ai afcut-o ascultindu-te pe Tine. |
||
|
Mircea_O Postat pe 6 Februarie 2009 16:14 |
||
De la: lecabel, la data 2009-02-01 15:36:58De la: Teodutza84, la data 2009-01-31 14:56:54sunteti jenante'jegoase,nespalate...niste jeguri imputite ai fost cea mai tare lacabel, ar trebui sa n clatim si noi oare cu acel lichid doar ca sa nu mai fim JEGOASE? daca imi spunea cineva asa ceva nu credeam, noroc ca am vazut scris cu ochii mei. SUNT NEBUNI |
||
|
Postat pe 6 Februarie 2009 17:48 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-02-07 20:04:43esti o infecta..un gunoi te referi la tine ??? sau asa in general??? azi n-a ajuns la creierasul tau destula urina ????? hai fi fetita cuminte si uimeste-ne cu vreo pozitie mai noua..... sau mai bine spus cu vreo pipi-practica..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Februarie 2009 20:08 |
||
ma intreb oare cand veti termina cu porcariile astea?
|
||
|
Postat pe 7 Februarie 2009 20:11 |
||
De la: inger_calator, la data 2009-02-07 20:11:00ma intreb oare cand veti termina cu porcariile astea? cine eu??? apai cum sa imi stric eu jucaria????? rad de ma prapadesc de cate ori recitesc topicul asta.... si tu vrei sa nu mai postez aici??? pai astept cu sufletul la gura sa dea tudorita un semn ceva..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Februarie 2009 20:39 |
||
|
Teoduțo, c�c�reaz� mic�... �n urma �ntregului topic �ți propun un nou motto: Redau doar ceea ce se reflecteaz� �n "sf�ntul lichid galben", iubesc doar scurgerile pe care le apreciez, urinez doar pe cei ce-i stimez, protejez doar jeturile cele mai scumpe și ajung mereu la cea mai apropiat� toalet�... orice micțiune e un nou �nceput! (�mi cer scuze dac� am scris prea corect gramatical > dak e c-va c nu\'ti place, poti korekta, mersy) |
||
|
canarul Postat pe 8 Februarie 2009 17:32 |
||
De la: canarul, la data 2009-02-08 17:32:45Teoduțo, c�c�reaz� mic�... �n urma �ntregului topic �ți propun un nou motto:
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 8 Februarie 2009 17:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help!! | 4 | De la: mirelacm 20 Noiembrie 2008 12:10 |
| Experienta sexuala cu un sugar daddy. Cum a fost pentru voi? | 8 | De la: kudika_1022385 19 Februarie 2021 03:12 |
| Dragoste | 101 | De la: catalina69 13 Noiembrie 2009 13:42 |
|
|
||
| Problema... neobisnuita | 50 | De la: kudika296019 27 Iulie 2010 14:49 |
| durere de penis - ajutor! :( | 5 | De la: k_lng 7 Ianuarie 2010 23:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.