Setari Cookie-uri

O vrem pe oanna81 inapoi !!!

De la: iris_4_ever, la data 2009-02-04 12:52:09
De la: Roco, la data 2009-02-04 08:48:38Cine blana cucului e Oana81 ? (vorba cantecului)
Douajdepagini...

Hai te lamureasca iris

Hai mersi, te pup pe galci, ca pe ochi nu pot ca se interpreteaza.

Postat pe 4 Februarie 2009 13:06
De la: Hefe, la data 2009-02-04 12:55:57
De la: Roco, la data 2009-02-04 08:48:38Cine blana cucului e Oana81 ? (vorba cantecului)
Douajdepagini...

Hai te lamureasca iris ca vad ca dora nu se pricepe la asta

Despre oana personal nu s-a discutat decat maximum 3-4 pagini , subiectul a degenerat intr-o discutie cu si despre prieteni dupa care s-a ajuns la planuri de rapire pe aici
Asta ar fi rezumatul simplificat

cine ma ajuta la rapire ? dora si france sunt pe lista si nu cred ca ma descurc cu amandoua

Hefe, iubito, eu pun pariu ca nu! Tocmai ce m-am ingrasat fo doua kile, f**ui Doar daca prinzi pozitia corecta, si ma impingi... ca dupa... ma rostogolesc singurica
Dor_a
Postat pe 4 Februarie 2009 13:07
De la: Roco, la data 2009-02-04 13:06:54
Douajdepagini...

Hai te lamureasca iris

Hai mersi, te pup pe galci, ca pe ochi nu pot ca se interpreteaza.

Ouch , vezi sa nu racesti ca-s virusata
iris_4_ever
Postat pe 4 Februarie 2009 13:10
De la: Dor_a, la data 2009-02-04 13:07:20
Hefe, iubito, eu pun pariu ca nu! Tocmai ce m-am ingrasat fo doua kile, f**ui Doar daca prinzi pozitia corecta, si ma impingi... ca dupa... ma rostogolesc singurica

Stai calma dora ca trimit 4 baieti dupa tine , tu tre doar sa fii pregatita de rapire , sa spui unde si cum ai vrea sa fii legata si ce preferi la micul dejun
iris_4_ever
Postat pe 4 Februarie 2009 13:13
Mai bine deschidea cineva un topic : unde-i coman, sau il vrem pe coman :)))
o mai fi virgin ?

Postat pe 4 Februarie 2009 13:16
De la: Dor_a, la data 2009-02-04 13:07:20
De la: Hefe, la data 2009-02-04 12:55:57
Douajdepagini...

Hai te lamureasca iris ca vad ca dora nu se pricepe la asta

Despre oana personal nu s-a discutat decat maximum 3-4 pagini , subiectul a degenerat intr-o discutie cu si despre prieteni dupa care s-a ajuns la planuri de rapire pe aici
Asta ar fi rezumatul simplificat

cine ma ajuta la rapire ? dora si france sunt pe lista si nu cred ca ma descurc cu amandoua

draga, pai, nu ma ocup eu de asta, eu sunt sefa, dirijez rapirea, ii aduc pe baietii de la flamingo boys cu pachetele lor si va vor lua intr-o mana

Postat pe 4 Februarie 2009 13:17
Daca e p'asa, abia astept... Mmm....
Dor_a
Postat pe 4 Februarie 2009 13:35
De la: Dor_a, la data 2009-02-04 13:35:49Daca e p'asa, abia astept... Mmm....

Eu imi respect sechestratele :))

Postat pe 4 Februarie 2009 13:38
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-04 12:37:29
De la: _me_, la data 2009-02-04 05:33:09
Iaca ma trezii si eu de buna dimineata. Asa ca oamenii seriosi care au de calatorit uneori. Nu ammai citit de vreo 3 zile aici si de data asta rad in hohote!!! Si m-ati facut sa-mi fac inca un cont , ca il mai am pe cel real si sunt sau am fost in lista multora de aici deh, acuma sa va inverziti de ciuda si de curiozitate Sunteti penibileeeeeee!!! Incetati femei geloase si ofticate va faceti de rusine!!! Ati scris deja 19 pagini despre o persoana care nici nu s-a obosit sa va raspunda un cuvant!! Si bravo ei ca bine face.
Eu una cred ca muriti de ciuda!!! Mai ales luli, iris!!! Fata era foarte frumoasa, mai frumoasa ca toate cele care postati aici, cu diferenta!!! Si uite ca sunt femeie ca daca eram barbat era de inteles sa o laud fizic. Cat despre caracter fata era foarte directa si sincera!! Si suficient de inteligenta si realizata incat sa va enerveze pe voi toate tzatzele!!! Acum nah ofticati-va si mai tare si spuneti si de contul asta ca e al ei ca alui chocolat, love, hefe, asynia sau care va mai toaca voua capul . E scuza perfecta pentru gelozia si ciuda voastra. Dar cine stie stie. Pe situl asta sunt persoane care o placeau mult si daca nu intervin in discutiile voastre prostesti au mai mult creier ca voi . Eu daca e sa aleg intre 10 ca voi si una ca oana nici macar nu ezit!! GO OANA!!!
Macar aici am putut sa va cunosc mai bine si sa vad ce persoane sunteti majoritatea. False, rele si invidioase. Multe ati pierdut in fata mea si ati observat singure. Acum o citez pe mafia ,,sariti zdrente cat puteti!!,, V-am dat apa la moara sa mai aveti ce scrie 19 pagini.

Nu va chinuiti prea mult cu raspunsuri sclipitoare ca nici macar nu am de gand sa va mai citesc. Incetati cu topicul asta si mergeti la cafea ca v-ati facut de ras si va faceti in continuare!!! Si incercati sa va dati seama cine e ME

De pe contul tau nu esti in stare sa-ti sustii punctele de vedere sau ti-e jena sa recunosti ca esti fan oana pentru ca defapt nu esti ?
Daca chiar ai aprecia fatuca nu te-ai stresa sa iti ascunzi identitatea asa ca lasa-ne cu vorbele tale de duh ca nu au niciun efect atata timp cat vin din partea unei fantome.

Daca nu citeam nu credeam ca cineva e in stare sa citeasca 19 pagini si sa nu inteleaga ce s-a discutat defapt aici.....s-a pomenit numele oanei dar discutia principala a fost cu totul alta iar in ultimele pagini chiar nu s-a mai pastrat tema topicului deloc asa ca aparitia ta nu face decat sa ne reaminteasca ca s-a pierut in spatiu subiectul principal

Am observat ca am pierdut in fata ta desi ,,multe'' mi se pare ca mult spus pentru doar doua persoane.

mai iris........tu nu vezi cine este? se chinuie la stil dar nu lucreaza la grandomanie........ ne spune ca fuse in plimbari!!!!!!!!! pai cine se lauda tot timpul cu banii si calatoriile?????? cu viata fericita etc..............."MAI FETICO.............;ASCULTA CE ZICE IRIS SI MERGI LA PSIHIATRU deoarece esti foarte bolnava.......si e pacat de tineretea ta! te acompaniez cu marca inregistrata Kathara:SICTIR
FRANNNCE
Postat pe 4 Februarie 2009 14:27
fetele va salut ..........si va rog sa ne rapim in alta parte.......aci ma ia cu SICTIR! o sa scriu la kudika sa stearga topicul sa vedem unde dreaq se mai lauda...........oricum sint numai nimicuri scrise pe aici! va pupic si o zi buna!
FRANNNCE
Postat pe 4 Februarie 2009 14:30
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-04 14:30:57fetele va salut ..........si va rog sa ne rapim in alta parte.......aci ma ia cu SICTIR! o sa scriu la kudika sa stearga topicul sa vedem unde dreaq se mai lauda...........oricum sint numai nimicuri scrise pe aici! va pupic si o zi buna!

hai k facui topic pt rapite, treci acolo, abandonam aberatia asta

Postat pe 4 Februarie 2009 14:34
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-04 14:27:41 mai iris........tu nu vezi cine este? se chinuie la stil dar nu lucreaza la grandomanie........ ne spune ca fuse in plimbari!!!!!!!!! pai cine se lauda tot timpul cu banii si calatoriile?????? cu viata fericita etc..............."MAI FETICO.............;ASCULTA CE ZICE IRIS SI MERGI LA PSIHIATRU deoarece esti foarte bolnava.......si e pacat de tineretea ta! te acompaniez cu marca inregistrata Kathara:SICTIR

Nu ma intereseaza cine este , la partea cu ,,Multe ati pierdut in fata mea si ati observat singure'' lasa de inteles ca ar fi o persoana cunoscuta tuturor desi se axeaza pe cat de frumoasa , sincera si directa este oana

I-am spus deja cuiva ca oana pentru mine a fost o victima colaterala ,cine stie sa citeasca va intelege la ce ma refer , cine nu ....sa mai citeasca odata si poate pricepe

Cu riscul de a o cita pe katy o sa inchei si eu cu celebrul ,,Sictir ''
iris_4_ever
Postat pe 4 Februarie 2009 14:45
STRESATILOR
my_chocolat
Postat pe 4 Februarie 2009 18:18
De la: my_chocolat, la data 2009-02-04 18:18:23STRESATILOR
happy0009: [/quote]happy0009: [/quote]happy0009: [/quote]happy0009: [/quote]
my_chocolat
Postat pe 4 Februarie 2009 18:18
Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my_chocolat
Postat pe 4 Februarie 2009 18:20
De la: my_chocolat, la data 2009-02-04 18:20:53Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi ca te pot acuza de plagiat pasarica
iris_4_ever
Postat pe 4 Februarie 2009 18:42
De la: my_chocolat, la data 2009-02-04 18:20:53Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuuuuuuutui mama lui de "da-ti" !!!!.......... .............da-ti...da-ti.....da-ti.....daaaaa-tiiiii...............PALMEEEEEEEEEEEEEE !!!!........
etta
Postat pe 4 Februarie 2009 20:15
iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste!
Lulli
Postat pe 4 Februarie 2009 21:37
De la: Luli2, la data 2009-02-04 21:37:29iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste!

Vazut truli , vazut asa ca recunosc , chiar sunt invidioasa ,geloasa , ciudoasa si tot tacamul ......asa m-a proiectat mama asa ca nu ma pot schimba oricat de mult mi-as dori sa fac acest lucru.
iris_4_ever
Postat pe 4 Februarie 2009 22:07
Si ca sa nu dam apa la moara unora , propun sa lasam subiectul sa moara .....france , hefe, truli , eta , dora ...oricare dintre voi ati avea ceva de spus propun sa va abtineti ........sa vedem cine il dezgroapa si ce aberatii mai zice

iris_4_ever
Postat pe 4 Februarie 2009 22:13
la popa la poartaaaaaaaa......o pisica moartaaaaaaaaa.........cine-o mai graaaaaaaiiiiiiii...........stie ce pateste !!!!........... ............

de-acu'.........MUTU' scrie pe mine !!!!!!!!!...............

etta
Postat pe 4 Februarie 2009 22:22
De la: etta, la data 2009-02-04 22:22:06 la popa la poartaaaaaaaa......o pisica moartaaaaaaaaa.........cine-o mai graaaaaaaiiiiiiii...........stie ce pateste !!!!........... ............

de-acu'.........MUTU' scrie pe mine !!!!!!!!!...............

Lulli
Postat pe 4 Februarie 2009 22:25
te rog, da sfoara in tzara dupa grupa AB pozitiv...daca cineva e dispus sa doneze...ptr o fetitza cu leucemnie...e la fundeni, are 9 ani...si pana la operatie face transf zilnice ...altfel moare ID: nico_popac makr da mai departe k nu te doaRE mana{....nu ai inima dak nul trimiti....scz de mass nu prea dau

acest mesaj a ajuns la mine de la un prieten foarte bun.

va rog frumos daca nu cer prea mult sa postati acest mesaj pe tot forumul ,la cat mmai multe topicuri.

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 4 Februarie 2009 22:28
te rog, da sfoara in tzara dupa grupa AB pozitiv...daca cineva e dispus sa doneze...ptr o fetitza cu leucemnie...e la fundeni, are 9 ani...si pana la operatie face transf zilnice ...altfel moare ID: nico_popac makr da mai departe k nu te doaRE mana{....nu ai inima dak nul trimiti....scz de mass nu prea dau

va rog frumos daca nu cer prea mult sa postati acest mesaj pe tot forumul ,la cat mmai multe topicuri.

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat
De la: Luli2, la data 2009-02-04 21:37:29iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste!

De ce atata rautate in lume, de ce?
Kathara
Postat pe 4 Februarie 2009 22:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hai sa dam si noi mesaje! 9 De la: Cassey 3 Ianuarie 2009 18:14
TOPICUL NIMANUI 43 De la: devyl_is_crying 25 Aprilie 2009 13:02
Afacerea anului 2009 9 De la: dandanaua_reloaded 6 Februarie 2009 15:07
Relax&Tone 2 De la: luchianramona 18 Ianuarie 2011 17:01
miros 1 De la: huppliam_yahoo_com 12 Aprilie 2010 11:01