Mai multe
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-04 12:52:09De la: Roco, la data 2009-02-04 08:48:38Cine blana cucului e Oana81 ? (vorba cantecului) Hai mersi, te pup pe galci, ca pe ochi nu pot ca se interpreteaza. |
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 13:06 |
||
|---|---|---|
De la: Hefe, la data 2009-02-04 12:55:57De la: iris_4_ever, la data 2009-02-04 12:52:09De la: Roco, la data 2009-02-04 08:48:38Cine blana cucului e Oana81 ? (vorba cantecului) Hefe, iubito, eu pun pariu ca nu! Tocmai ce m-am ingrasat fo doua kile, f**ui Doar daca prinzi pozitia corecta, si ma impingi... ca dupa... ma rostogolesc singurica
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Februarie 2009 13:07 |
||
De la: Roco, la data 2009-02-04 13:06:54De la: iris_4_ever, la data 2009-02-04 12:52:09De la: Roco, la data 2009-02-04 08:48:38Cine blana cucului e Oana81 ? (vorba cantecului) Ouch , vezi sa nu racesti ca-s virusata
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Februarie 2009 13:10 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-04 13:07:20 Stai calma dora ca trimit 4 baieti dupa tine , tu tre doar sa fii pregatita de rapire , sa spui unde si cum ai vrea sa fii legata si ce preferi la micul dejun
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Februarie 2009 13:13 |
||
|
Mai bine deschidea cineva un topic : unde-i coman, sau il vrem pe coman :))) o mai fi virgin ?
|
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 13:16 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-04 13:07:20De la: Hefe, la data 2009-02-04 12:55:57De la: iris_4_ever, la data 2009-02-04 12:52:09De la: Roco, la data 2009-02-04 08:48:38Cine blana cucului e Oana81 ? (vorba cantecului) draga, pai, nu ma ocup eu de asta, eu sunt sefa, dirijez rapirea, ii aduc pe baietii de la flamingo boys cu pachetele lor si va vor lua intr-o mana
|
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 13:17 |
||
Daca e p'asa, abia astept... Mmm....
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Februarie 2009 13:35 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-04 13:35:49Daca e p'asa, abia astept... Mmm.... Eu imi respect sechestratele :)) |
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 13:38 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-04 12:37:29mai iris........tu nu vezi cine este? se chinuie la stil dar nu lucreaza la grandomanie........ ne spune ca fuse in plimbari!!!!!!!!! pai cine se lauda tot timpul cu banii si calatoriile?????? cu viata fericita etc..............."MAI FETICO.............;ASCULTA CE ZICE IRIS SI MERGI LA PSIHIATRU deoarece esti foarte bolnava.......si e pacat de tineretea ta! te acompaniez cu marca inregistrata Kathara:SICTIRDe la: _me_, la data 2009-02-04 05:33:09 |
||
|
FRANNNCE Postat pe 4 Februarie 2009 14:27 |
||
fetele va salut ..........si va rog sa ne rapim in alta parte.......aci ma ia cu SICTIR! o sa scriu la kudika sa stearga topicul sa vedem unde dreaq se mai lauda...........oricum sint numai nimicuri scrise pe aici! va pupic si o zi buna!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 4 Februarie 2009 14:30 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-04 14:30:57fetele va salut ..........si va rog sa ne rapim in alta parte.......aci ma ia cu SICTIR! o sa scriu la kudika sa stearga topicul sa vedem unde dreaq se mai lauda...........oricum sint numai nimicuri scrise pe aici! va pupic si o zi buna! hai k facui topic pt rapite, treci acolo, abandonam aberatia asta |
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 14:34 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-04 14:27:41 mai iris........tu nu vezi cine este? se chinuie la stil dar nu lucreaza la grandomanie........ ne spune ca fuse in plimbari!!!!!!!!! pai cine se lauda tot timpul cu banii si calatoriile?????? cu viata fericita etc..............."MAI FETICO.............;ASCULTA CE ZICE IRIS SI MERGI LA PSIHIATRU deoarece esti foarte bolnava.......si e pacat de tineretea ta! te acompaniez cu marca inregistrata Kathara:SICTIR Nu ma intereseaza cine este , la partea cu ,,Multe ati pierdut in fata mea si ati observat singure'' lasa de inteles ca ar fi o persoana cunoscuta tuturor desi se axeaza pe cat de frumoasa , sincera si directa este oana I-am spus deja cuiva ca oana pentru mine a fost o victima colaterala ,cine stie sa citeasca va intelege la ce ma refer , cine nu ....sa mai citeasca odata si poate pricepeCu riscul de a o cita pe katy o sa inchei si eu cu celebrul ,,Sictir '' |
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Februarie 2009 14:45 |
||
STRESATILOR
|
||
|
my_chocolat Postat pe 4 Februarie 2009 18:18 |
||
De la: my_chocolat, la data 2009-02-04 18:18:23STRESATILORhappy0009: [/quote]happy0009: [/quote]happy0009: [/quote]happy0009: [/quote]
|
||
|
my_chocolat Postat pe 4 Februarie 2009 18:18 |
||
|
Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cu riscul de a o cita pe katy o sa inchei si eu cu celebrul ,,Sictir '' |
||
|
my_chocolat Postat pe 4 Februarie 2009 18:20 |
||
De la: my_chocolat, la data 2009-02-04 18:20:53Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vezi ca te pot acuza de plagiat pasarica
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Februarie 2009 18:42 |
||
De la: my_chocolat, la data 2009-02-04 18:20:53Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuuuuuuutui mama lui de "da-ti" !!!!.......... .............da-ti...da-ti.....da-ti.....daaaaa-tiiiii...............PALMEEEEEEEEEEEEEE !!!!........
|
||
|
etta Postat pe 4 Februarie 2009 20:15 |
||
| iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste! | ||
|
Lulli Postat pe 4 Februarie 2009 21:37 |
||
De la: Luli2, la data 2009-02-04 21:37:29iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste! Vazut truli , vazut asa ca recunosc , chiar sunt invidioasa ,geloasa , ciudoasa si tot tacamul ......asa m-a proiectat mama asa ca nu ma pot schimba oricat de mult mi-as dori sa fac acest lucru.
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Februarie 2009 22:07 |
||
Si ca sa nu dam apa la moara unora , propun sa lasam subiectul sa moara .....france , hefe, truli , eta , dora ...oricare dintre voi ati avea ceva de spus propun sa va abtineti ........sa vedem cine il dezgroapa si ce aberatii mai zice |
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Februarie 2009 22:13 |
||
la popa la poartaaaaaaaa......o pisica moartaaaaaaaaa.........cine-o mai graaaaaaaiiiiiiii...........stie ce pateste !!!!........... ............de-acu'.........MUTU' scrie pe mine !!!!!!!!!............... |
||
|
etta Postat pe 4 Februarie 2009 22:22 |
||
De la: etta, la data 2009-02-04 22:22:06 la popa la poartaaaaaaaa......o pisica moartaaaaaaaaa.........cine-o mai graaaaaaaiiiiiiii...........stie ce pateste !!!!...........
|
||
|
Lulli Postat pe 4 Februarie 2009 22:25 |
||
|
te rog, da sfoara in tzara dupa grupa AB pozitiv...daca cineva e dispus sa doneze...ptr o fetitza cu leucemnie...e la fundeni, are 9 ani...si pana la operatie face transf zilnice ...altfel moare ID: nico_popac makr da mai departe k nu te doaRE mana{....nu ai inima dak nul trimiti....scz de mass nu prea dau acest mesaj a ajuns la mine de la un prieten foarte bun. va rog frumos daca nu cer prea mult sa postati acest mesaj pe tot forumul ,la cat mmai multe topicuri. multumesc anticipat. |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 4 Februarie 2009 22:28 |
||
|
te rog, da sfoara in tzara dupa grupa AB pozitiv...daca cineva e dispus sa doneze...ptr o fetitza cu leucemnie...e la fundeni, are 9 ani...si pana la operatie face transf zilnice ...altfel moare ID: nico_popac makr da mai departe k nu te doaRE mana{....nu ai inima dak nul trimiti....scz de mass nu prea dau acest mesaj a ajuns la mine de la un prieten foarte bun. va rog frumos daca nu cer prea mult sa postati acest mesaj pe tot forumul ,la cat mmai multe topicuri. multumesc anticipat. |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
De la: Luli2, la data 2009-02-04 21:37:29iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste! De ce atata rautate in lume, de ce? |
||
|
Kathara Postat pe 4 Februarie 2009 22:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Hai sa dam si noi mesaje! | 9 | De la: Cassey 3 Ianuarie 2009 18:14 |
| TOPICUL NIMANUI | 43 | De la: devyl_is_crying 25 Aprilie 2009 13:02 |
| Afacerea anului 2009 | 9 | De la: dandanaua_reloaded 6 Februarie 2009 15:07 |
|
|
||
| Relax&Tone | 2 | De la: luchianramona 18 Ianuarie 2011 17:01 |
| miros | 1 | De la: huppliam_yahoo_com 12 Aprilie 2010 11:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.