Setari Cookie-uri

Exista Dumnezeu? Dar Satan? Sau amandoua?

De la: yumalai, la data 2009-04-09 17:03:12am2



rozmario, te bucuri sau esti doar excitata!?

Postat pe 9 Aprilie 2009 17:06
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:55:48
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 15:53:27
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:34:55
De la: Dor_a, la data 2009-04-09 15:19:57
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:15:17Da exista Dumnezeu!Eu asa imi explic minunile din viata mea!


Iete, hop si ingeru'!
Io zic asa, Laura! O lasam pe dracushhoara cu ingeru' ca e clar ca au cate ceva de "discutat" .. nu s-or fi vazut de f'un mileniu, asa... Si venim mai incolo sa vedem ce s-a ales...

Ce zici?


Ghiceste
ma cracanez de ras!!Nu esti deloc haioasa si nici eu nu sunt ghicitoare!


vezi sa nu racesti daca stai prea mult cracanata!!
pune`ti un pic neuronii la treaba daca nu intelegi ce vroiam sa spun mai sus!!
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 17:11
Cercetãrile unor oameni de ºtiinþã au confirmat, în ultimii ani, o ipotezã (de altfel mai veche, dar nedemonstratã) care susþinea cã în Biblie existã inclus, alãturi de informaþiile spirituale evidente ºi un anumit cod secret care poate dezvãlui evenimente care au avut loc cu mii de ani dupã ce a fost scrisã Biblia. Codul biblic a fost descoperit în versiunea originalã a Bibliei, în limba ebraicã, în Vechiul Testament. Cel care a descoperit codul biblic este Dr. Eliyahu Rips, care este la ora actualã unul din cei mai mari experþi din lume în teoria grupurilor, un domeniu al matematicii care stã la baza fizicii cuantice
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:19
„Un matematician israelian a descoperit în Biblie un cod secret care pare sã dezvãluie amãnunte ale unor evenimente care au avut ºi au loc la sute ºi mii de ani dupã ce a fost scrisã Biblia
Primul indiciu modern al codificãrii Bibliei a fost gãsit, cu peste cincizeci de ani în urmã, de cãtre H. M. D. Weissmandel, un rabin din Praga. Acesta observase cã, dacã sãrea cincizeci de litere, ºi apoi alte cincizeci ºi apoi alte cincizeci, gãsea cuvântul “Tora”, înscris la începutul “Genezei”. De asemenea , observase cã aceeaºi secvenþã de intervale ortografia din nou cuvântul “Tora” în “Ieºirea”, “Numerii” ºi “Deuteronom”. Weissmandel nu a dat niciodatã aceastã descoperire publicitãþii. Discipolii sãi au publicat însã, ulterior, o carte cu tiraj limitat ”Torat Hemed”, în 1958, în care se fãcea pe scurt referire la cercetãrile rabinului Weissmandel în legãturã cu codul, pe care acesta le efectuase în perioada premergãtoare celui de-al doilea rãzboi mondial. Unul dintre aceºti discipoli, rabinul Azriel Tauber, a relatat cã în acei ani, dinaintea apariþiei calculatoarelor, Weissmandel transcrisese întregul text al Torei pe fiºe cuprinzând câte 100 de litere, dispuse pe 10 rânduri de câte 10 litere, ºi apoi cãutase cuvinte ortografiate cu litere aflate la intervale echidistante
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:22
Primul savant modern, omul care a înþeles mecanica sistemului nostru solar ºi a descoperit forþa gravitaþiei, Sir Isaac Newton, era ºi el încredinþat de faptul cã în Biblie existã un cod secret care dezvãluie viitorul. Newton a învãþat ebraica ºi a urmãrit aproape jumãtate din viaþã sã descopere acest cod. Isaac Newton considera acest cod mult mai important decât legea atracþiei universale.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:23
Newton nu a reuºit însã sã descopere acest cod. Munca sa nu a dat nici un rezultat, oricare au fost formulele matematice aplicate. Descoperirea care i-a scãpat lui Newton a fost fãcutã de Eliyahu Rips, pentru cã matematicianul israelian dispunea de un instrument esenþial pe care Newton nu-l avea: un calculator. Se pare cã textul ascuns al Bibliei a fost codificat cu un fel de “zãvor” temporizat, care nu a putut fi deschis pânã la descoperirea calculatorului.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:24
Nimeni nu poate înþelege încã, modul în care a fost creat codul. Toþi oamenii de ºtiinþã care au constatat realitatea codului biblic, sunt de acord cu faptul cã nici cele mai rapide calculatoare de care dispunem în ziua de astãzi ºi nici toate computerele de pe pãmânt lucrând împreunã n-ar fi putut sã codifice Biblia, aºa cum a fost ea codificatã acum trei mii de ani în urmã. Rips declara cã :”Este vorba de o minte care depãºeºte cu mult orice imaginaþie a noastrã. Informaþia inclusã în cod este probabil infinitã.”
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:25
Nimeni nu ºtie dacã, nu cumva, fiecare dintre noi, cu tot trecutul ºi viitorul sãu, figureazã în vreun cod de nivel superior ºi încã necunoscut al Bibliei ºi dacã aceasta nu este într-adevãr o “Carte a Vieþii”. Toþi marii conducãtori ai lumii din timpul celui de-al doilea rãzboi mondial - Roosvelt, Churchill, Stalin, Hitler - sunt menþionaþi în cod. America, “revoluþie” ºi anul 1776 apar la un loc. Napoleon este codificat alãturi de Franþa dar ºi de Waterloo ºi Elba.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:25
Experimente de cãutare a unui cod, asemãnãtor celui biblic, au fost realizate ºi pentru alte lucrãri literare a cãror text a fost introdus pe computer, cum ar fi, de exemplu “Crimã ºi pedeapsã”, un alt roman al lui Dostoievski, având un text ce cuprinde 304.805 litere, fiind deci comparabil cu ºirul de litere din Biblie. În acest caz, numele lui Yitzac Rabin nu apãrea deloc, în nici o secvenþã de intervale. Alte nume codificate în Biblie, cum ar fi Shakespeare sau Kennedy apãreau ºi aici. Cu toate acestea, în timp ce în Biblie cuvintele ce apãreau dupã numele lui Kennedy erau “va muri”, iar oraºul Dallas era codificat în acelaºi pasaj, în “Crimã ºi pedeapsã” nu apãrea nici un fel de asociaþie logicã. La fel, “Shakespeare” apãrea o singurã datã în romanul lui Dostoievski, dar nicidecum în asociere cu numele unor opere literare care i-au aprþinut.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:27
Dar numai în Biblie apar informaþii asociate în mod constant ºi coerent. Nimeni nu a descoperit nimic asemãnãtor în nici o altã carte, în nici o traducere ºi în nici un alt text ebraic original, cu excepþia Bibliei.”
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:28
Teoria codului Bibliei a trecut cu succes ºi toate aceste teste, fiind astfel acceptatã de “Statistical Science”.
Fiecare progres al tehnologiei moderne a fost înregistrat în codul biblic. Fraþii Wright apar codificaþi alãturi de cuvântul “avion”, Edison este codificat cu “electricitate” ºi “bec electric”, iar Marconi este codificat cu “radio”. Newton apare codificat cu “gravitaþie”. Dupã cum am menþionat anterior, Newton intuia existenþa unui cod ascuns în Biblie, pe care însã nu l-a aflat; codul însã, “ºtia” de Newton, deoarece, în codul biblic, alãturi de expresia “codul Bibliei” apare ºi numele lui Newton.

Einstein apare codificat în Biblie doar o singurã datã. Enunþul “s-a prezis o persoanã cu mintea agerã” apare în acelaºi loc. Cuvântul “ºtiinþã”, peste care se suprapune expresia “o nouã ºi excelentã înþelegere” intersecteazã numele savantului. ªi chiar deasupra lui “Einstein”, textul ascuns menþioneazã “el a rãsturnat realitatea prezentã”. Teoria relativitãþii, principala descoperire a lui Einstein, este de asemenea codificatã. Este posibil ca ºi teoria “câmpului unificat” sã fie codificatã în Biblie. Împreunã cu numele lui Einstein, în matricea în care figureazã unica lui menþiune, împreunã cu teoria relativitãþii, codul oferã ºi indiciul “adãugaþi o a cincea parte”, lucru pe care l-a urmãrit ºi Einstein în studiile sale despre “a cincea forþã”.

În iulie 1994, lumea a asistat la cea mai mare explozie observatã în sistemul nostru solar. O cometã a supus planeta Jupiter unui bombardament echivalent cu forþa a peste un miliard de megatone, generând globuri incandescente de mãrimea Pãmântului. Coliziunea cometei cu Jupiter este codificatã de douã ori în Biblie, o datã în Geneza ºi o datã în Isaia. Cometa “Shoemaker - Levy”, apare de ambele dãþi cu numele complet - numele astronomilor care au descoperit-o în 1993, iar impactul cu Jupiter este codificat aproape ca o reprezentare graficã. În codul Bibliei, numele cometei ºi numele planetei Jupiter se intersecteazã de douã ori, iar data impactului era menþionatã anticipat: 16 iulie. Astfel, evenimentul pe care astronomii fuseserã în mãsurã sã-l prevadã doar cu câteva luni înainte de a se produce, a fost prezis în codul Bibliei cu 3000 de ani înainte de a avea loc.

valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:29
În textul ebraic original al Genezei, numele României apare codificat de 17 ori. Cele mai relevante informaþii le-am considerat a fi prezente în urmãtoarele trei exemple:

- în secvenþa de mai jos, alãturi de “România” (ortografierea ebraicã a numelui þãrii noastre este încadratã în text) apar urmãtoarele citate:

“Iatã Eu (Dumnezeu) sunt cu tine ºi te voi pãzi pe orice cale vei merge...” ºi “nu te voi lãsa pânã nu voi împlini toate câte þi-am spus”. (Genezã, cap. 28, versetul 15).

- într-o altã secvenþã din originalul Genezei în care apare codificat numele “România”, textul care intersectezã numele þãrii este urmãtorul:

“ªi cutremurându-se Iacov a zis: “Cât de misterios este locul acesta! Aceasta nu e alta fãrã numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!” (Geneza, cap. 28, versetul 17).

- în cea de-a treia situaþie, numele codificat al “România” este intersectat de citatul urmãtor: “ªi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l fãcuse, ºi l-a pus în grãdina cea din Eden, ca s-o lucreze ºi s-o pãzeascã.” (Geneza, cap 2, versetul 15).

În textul Noului Testament tradus în greceºte, numele “România” apare de 2 ori. Informaþii mai importante au fost gãsite în secvenþa pe care o prezentãm mai jos: numele “României” este codificat mai sus cu urmãtorul pasaj: “Zis-a lui Stãpânul: “Bine slugã bunã ºi credincioasã, peste puþine ai fost credincioasã, peste multe te voi pune; intrã întru bucuria Domnului tãu.” (Matei, cap 25, versetul 21).

valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:31
În cazul Noului Testament tradus în englezã, numele “România” apare de douã ori. Vã prezentãm o secvenþã concludentã ºi pentru aceastã cãutare în codul Bibliei: în secvenþa de text care va urma se observã cu uºurinþã cum expresia “His own house Jesus”, care se traduce prin “însãºi casa lui Iisus”, intersecteazã numele României. Toate aceste informaþii din codul biblic vin sã confirme profeþiile despre þara noastrã, ºi anume cã România a fost aleasã de Dumnezeu, sã fie centrul spiritual al planetei în epoca ce va urma.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:32
Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:37
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 17:11:30
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:55:48
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 15:53:27
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:34:55
De la: Dor_a, la data 2009-04-09 15:19:57
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:15:17Da exista Dumnezeu!Eu asa imi explic minunile din viata mea!


Iete, hop si ingeru'!
Io zic asa, Laura! O lasam pe dracushhoara cu ingeru' ca e clar ca au cate ceva de "discutat" .. nu s-or fi vazut de f'un mileniu, asa... Si venim mai incolo sa vedem ce s-a ales...

Ce zici?


Ghiceste
ma cracanez de ras!!Nu esti deloc haioasa si nici eu nu sunt ghicitoare!


vezi sa nu racesti daca stai prea mult cracanata!!
pune`ti un pic neuronii la treaba daca nu intelegi ce vroiam sa spun mai sus!!
Special pentru tine..........................nu ma pun cu prostul fiindca are mintea odihnita si ma intrece!
yo_angel
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:39
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 18:39:13
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 17:11:30
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:55:48
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 15:53:27
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:34:55
De la: Dor_a, la data 2009-04-09 15:19:57
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:15:17Da exista Dumnezeu!Eu asa imi explic minunile din viata mea!


Iete, hop si ingeru'!
Io zic asa, Laura! O lasam pe dracushhoara cu ingeru' ca e clar ca au cate ceva de "discutat" .. nu s-or fi vazut de f'un mileniu, asa... Si venim mai incolo sa vedem ce s-a ales...

Ce zici?


Ghiceste
ma cracanez de ras!!Nu esti deloc haioasa si nici eu nu sunt ghicitoare!


vezi sa nu racesti daca stai prea mult cracanata!!
pune`ti un pic neuronii la treaba daca nu intelegi ce vroiam sa spun mai sus!!
Special pentru tine..........................nu ma pun cu prostul fiindca are mintea odihnita si ma intrece!


asta inseamna ca tu esti foartee odihnita mintal
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:55
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 18:55:35
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 18:39:13
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 17:11:30
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:55:48
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 15:53:27
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:34:55
De la: Dor_a, la data 2009-04-09 15:19:57
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:15:17Da exista Dumnezeu!Eu asa imi explic minunile din viata mea!


Iete, hop si ingeru'!
Io zic asa, Laura! O lasam pe dracushhoara cu ingeru' ca e clar ca au cate ceva de "discutat" .. nu s-or fi vazut de f'un mileniu, asa... Si venim mai incolo sa vedem ce s-a ales...

Ce zici?


Ghiceste
ma cracanez de ras!!Nu esti deloc haioasa si nici eu nu sunt ghicitoare!


vezi sa nu racesti daca stai prea mult cracanata!!
pune`ti un pic neuronii la treaba daca nu intelegi ce vroiam sa spun mai sus!!
Special pentru tine..........................nu ma pun cu prostul fiindca are mintea odihnita si ma intrece!


asta inseamna ca tu esti foartee odihnita mintal

Ah,iar m-am inselat!Am crezut ca daca esti atat de 'odihnita' o sa ma inteleg cu tine insa nici asa nu gandesti.Nu-i bai!
yo_angel
Postat pe 9 Aprilie 2009 19:03
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 19:03:27
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 18:55:35
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 18:39:13
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 17:11:30
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:55:48
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 15:53:27
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:34:55
De la: Dor_a, la data 2009-04-09 15:19:57
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:15:17Da exista Dumnezeu!Eu asa imi explic minunile din viata mea!


Iete, hop si ingeru'!
Io zic asa, Laura! O lasam pe dracushhoara cu ingeru' ca e clar ca au cate ceva de "discutat" .. nu s-or fi vazut de f'un mileniu, asa... Si venim mai incolo sa vedem ce s-a ales...

Ce zici?


Ghiceste
ma cracanez de ras!!Nu esti deloc haioasa si nici eu nu sunt ghicitoare!


vezi sa nu racesti daca stai prea mult cracanata!!
pune`ti un pic neuronii la treaba daca nu intelegi ce vroiam sa spun mai sus!!
Special pentru tine..........................nu ma pun cu prostul fiindca are mintea odihnita si ma intrece!


asta inseamna ca tu esti foartee odihnita mintal

Ah,iar m-am inselat!Am crezut ca daca esti atat de 'odihnita' o sa ma inteleg cu tine insa nici asa nu gandesti.Nu-i bai!


scumpo .. tu gandesti cand gandesti ?
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 19:08
De la: valita76, la data 2009-04-09 18:37:03 Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???


draga mea, n-au reusit minunile lu' dumnezeu sa-i convinga si tu crezi ca prin trei texte convertesti oamenii atei!!?

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:17
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:17:24
De la: valita76, la data 2009-04-09 18:37:03 Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???


draga mea, n-au reusit minunile lu' dumnezeu sa-i convinga si tu crezi ca prin trei texte convertesti oamenii atei!!?


Nu cred ca-i convertesc dar poate incep sa-si puna semne de intrebare.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:26
intrebari o sa-si puna, da' cred ca vor fi indreptate asupra capacitatlior tale de intelegere!
zi pas la faza asta si fa-ti misionariatu' in realitate!

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:29
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:29:55intrebari o sa-si puna, da' cred ca vor fi indreptate asupra capacitatlior tale de intelegere!
zi pas la faza asta si fa-ti misionariatu' in realitate!

Si ca sa-mi fac misionariatu' in realitate ce ar trebui sa fac dupa parerea ta??
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:35
stii cum vad io o minune?
omul, omul este o minune! prin ceea ce face, prin ajutorul dat semenilor, prin frumoasele ganduri imprastiate oamenilor, prin bucuria unui zambet oferit..........prin acel "multumesc doamne ca mi-ai scos omu' asta in cale" spus de cei carora le-ai oferit un zambet.

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:40
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:40:12stii cum vad io o minune?
omul, omul este o minune! prin ceea ce face, prin ajutorul dat semenilor, prin frumoasele ganduri imprastiate oamenilor, prin bucuria unui zambet oferit..........prin acel "multumesc doamne ca mi-ai scos omu' asta in cale" spus de cei carora le-ai oferit un zambet.


io vad o minune cand iti vad boticu'!!



ella_c
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:46
De la: ella_c, la data 2009-04-09 20:46:44
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:40:12stii cum vad io o minune?
omul, omul este o minune! prin ceea ce face, prin ajutorul dat semenilor, prin frumoasele ganduri imprastiate oamenilor, prin bucuria unui zambet oferit..........prin acel "multumesc doamne ca mi-ai scos omu' asta in cale" spus de cei carora le-ai oferit un zambet.


io vad o minune cand iti vad boticu'!!






termina , ca ma induiosezi si ma faci sa tzugui buzele

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:48
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:48:39
termina , ca ma induiosezi si ma faci sa tzugui buzele


acum minunea e si mai...minunata!
ella_c
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:50
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:40:12stii cum vad io o minune?
omul, omul este o minune! prin ceea ce face, prin ajutorul dat semenilor, prin frumoasele ganduri imprastiate oamenilor, prin bucuria unui zambet oferit..........prin acel "multumesc doamne ca mi-ai scos omu' asta in cale" spus de cei carora le-ai oferit un zambet.


Frumos.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 21:07
Intreba cineva intr-un mesaj ce e cu asa un subiect postat pe acest site pt ca Dumnezeu si satan nu au de a face nimic cu sexul..... Si ma gindesc cu mila si groaza la unele persoane pentru care dumnezeul lor e sexul..... nu altceva in minte decit sex, sex si iar sex.... parca omul ar fi creat pt sex si nimic altceva.... parca omul nu ar avea suflet ci doar un trup pe care sa il satisfaca si iar sa il satisfaca prin orice mijloace..... Oameni buni ginditi-va ca viata aceasta este foarte scurta, trece foarte repede si intr-o zi va ve-ti infatisa in fata scaunului de domnie a lui Dumnezeu.....
tabyta
Postat pe 9 Aprilie 2009 21:30
De la: valita76, la data 2009-04-09 20:26:07
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:17:24
De la: valita76, la data 2009-04-09 18:37:03 Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???


draga mea, n-au reusit minunile lu' dumnezeu sa-i convinga si tu crezi ca prin trei texte convertesti oamenii atei!!?


Nu cred ca-i convertesc dar poate incep sa-si puna semne de intrebare.

Felicitari!!!!!!
dodutnegrut
Postat pe 9 Aprilie 2009 23:32
De la: dodutnegrut, la data 2009-04-09 23:32:35
De la: valita76, la data 2009-04-09 20:26:07
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:17:24
De la: valita76, la data 2009-04-09 18:37:03 Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???


draga mea, n-au reusit minunile lu' dumnezeu sa-i convinga si tu crezi ca prin trei texte convertesti oamenii atei!!?


Nu cred ca-i convertesc dar poate incep sa-si puna semne de intrebare.

Felicitari!!!!!!


Pentru???
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 23:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E posibila o sarcina? 9 De la: Anonima_007 8 Ianuarie 2010 05:14
Sexul in 3 2 De la: Exploratorul 2 Iulie 2010 11:58
Buna : o intrebare -niste pareri 22 De la: oanutz 22 Martie 2013 14:59
Baieti singuri 23 De la: kudika148171 23 Martie 2010 17:51
Despre... hasis.... 56 De la: tudormihaela11 9 Aprilie 2010 16:12