Setari Cookie-uri

Exista Dumnezeu? Dar Satan? Sau amandoua?

De la: yumalai, la data 2009-04-09 17:03:12am2

rozmario, te bucuri sau esti doar excitata!?

Postat pe 9 Aprilie 2009 17:06
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:55:48
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 15:53:27
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:34:55
De la: Dor_a, la data 2009-04-09 15:19:57
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:15:17Da exista Dumnezeu!Eu asa imi explic minunile din viata mea!

Iete, hop si ingeru'!
Io zic asa, Laura! O lasam pe dracushhoara cu ingeru' ca e clar ca au cate ceva de "discutat" .. nu s-or fi vazut de f'un mileniu, asa... Si venim mai incolo sa vedem ce s-a ales...

Ce zici?

Ghiceste
ma cracanez de ras!!Nu esti deloc haioasa si nici eu nu sunt ghicitoare!

vezi sa nu racesti daca stai prea mult cracanata!!
pune`ti un pic neuronii la treaba daca nu intelegi ce vroiam sa spun mai sus!!
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 17:11
Cercet�rile unor oameni de �tiin�� au confirmat, �n ultimii ani, o ipotez� (de altfel mai veche, dar nedemonstrat�) care sus�inea c� �n Biblie exist� inclus, al�turi de informa�iile spirituale evidente �i un anumit cod secret care poate dezv�lui evenimente care au avut loc cu mii de ani dup� ce a fost scris� Biblia. Codul biblic a fost descoperit �n versiunea original� a Bibliei, �n limba ebraic�, �n Vechiul Testament. Cel care a descoperit codul biblic este Dr. Eliyahu Rips, care este la ora actual� unul din cei mai mari exper�i din lume �n teoria grupurilor, un domeniu al matematicii care st� la baza fizicii cuantice
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:19
�Un matematician israelian a descoperit �n Biblie un cod secret care pare s� dezv�luie am�nunte ale unor evenimente care au avut �i au loc la sute �i mii de ani dup� ce a fost scris� Biblia
Primul indiciu modern al codific�rii Bibliei a fost g�sit, cu peste cincizeci de ani �n urm�, de c�tre H. M. D. Weissmandel, un rabin din Praga. Acesta observase c�, dac� s�rea cincizeci de litere, �i apoi alte cincizeci �i apoi alte cincizeci, g�sea cuv�ntul �Tora�, �nscris la �nceputul �Genezei�. De asemenea , observase c� aceea�i secven�� de intervale ortografia din nou cuv�ntul �Tora� �n �Ie�irea�, �Numerii� �i �Deuteronom�. Weissmandel nu a dat niciodat� aceast� descoperire publicit��ii. Discipolii s�i au publicat �ns�, ulterior, o carte cu tiraj limitat �Torat Hemed�, �n 1958, �n care se f�cea pe scurt referire la cercet�rile rabinului Weissmandel �n leg�tur� cu codul, pe care acesta le efectuase �n perioada premerg�toare celui de-al doilea r�zboi mondial. Unul dintre ace�ti discipoli, rabinul Azriel Tauber, a relatat c� �n acei ani, dinaintea apari�iei calculatoarelor, Weissmandel transcrisese �ntregul text al Torei pe fi�e cuprinz�nd c�te 100 de litere, dispuse pe 10 r�nduri de c�te 10 litere, �i apoi c�utase cuvinte ortografiate cu litere aflate la intervale echidistante
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:22
Primul savant modern, omul care a �n�eles mecanica sistemului nostru solar �i a descoperit for�a gravita�iei, Sir Isaac Newton, era �i el �ncredin�at de faptul c� �n Biblie exist� un cod secret care dezv�luie viitorul. Newton a �nv��at ebraica �i a urm�rit aproape jum�tate din via�� s� descopere acest cod. Isaac Newton considera acest cod mult mai important dec�t legea atrac�iei universale.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:23
Newton nu a reu�it �ns� s� descopere acest cod. Munca sa nu a dat nici un rezultat, oricare au fost formulele matematice aplicate. Descoperirea care i-a sc�pat lui Newton a fost f�cut� de Eliyahu Rips, pentru c� matematicianul israelian dispunea de un instrument esen�ial pe care Newton nu-l avea: un calculator. Se pare c� textul ascuns al Bibliei a fost codificat cu un fel de �z�vor� temporizat, care nu a putut fi deschis p�n� la descoperirea calculatorului.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:24
Nimeni nu poate �n�elege �nc�, modul �n care a fost creat codul. To�i oamenii de �tiin�� care au constatat realitatea codului biblic, sunt de acord cu faptul c� nici cele mai rapide calculatoare de care dispunem �n ziua de ast�zi �i nici toate computerele de pe p�m�nt lucr�nd �mpreun� n-ar fi putut s� codifice Biblia, a�a cum a fost ea codificat� acum trei mii de ani �n urm�. Rips declara c� :�Este vorba de o minte care dep�e�te cu mult orice imagina�ie a noastr�. Informa�ia inclus� �n cod este probabil infinit�.�
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:25
Nimeni nu �tie dac�, nu cumva, fiecare dintre noi, cu tot trecutul �i viitorul s�u, figureaz� �n vreun cod de nivel superior �i �nc� necunoscut al Bibliei �i dac� aceasta nu este �ntr-adev�r o �Carte a Vie�ii�. To�i marii conduc�tori ai lumii din timpul celui de-al doilea r�zboi mondial - Roosvelt, Churchill, Stalin, Hitler - sunt men�iona�i �n cod. America, �revolu�ie� �i anul 1776 apar la un loc. Napoleon este codificat al�turi de Fran�a dar �i de Waterloo �i Elba.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:25
Experimente de c�utare a unui cod, asem�n�tor celui biblic, au fost realizate �i pentru alte lucr�ri literare a c�ror text a fost introdus pe computer, cum ar fi, de exemplu �Crim� �i pedeaps�, un alt roman al lui Dostoievski, av�nd un text ce cuprinde 304.805 litere, fiind deci comparabil cu �irul de litere din Biblie. �n acest caz, numele lui Yitzac Rabin nu ap�rea deloc, �n nici o secven�� de intervale. Alte nume codificate �n Biblie, cum ar fi Shakespeare sau Kennedy ap�reau �i aici. Cu toate acestea, �n timp ce �n Biblie cuvintele ce ap�reau dup� numele lui Kennedy erau �va muri�, iar ora�ul Dallas era codificat �n acela�i pasaj, �n �Crim� �i pedeaps� nu ap�rea nici un fel de asocia�ie logic�. La fel, �Shakespeare� ap�rea o singur� dat� �n romanul lui Dostoievski, dar nicidecum �n asociere cu numele unor opere literare care i-au apr�inut.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:27
Dar numai �n Biblie apar informa�ii asociate �n mod constant �i coerent. Nimeni nu a descoperit nimic asem�n�tor �n nici o alt� carte, �n nici o traducere �i �n nici un alt text ebraic original, cu excep�ia Bibliei.�
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:28
Teoria codului Bibliei a trecut cu succes �i toate aceste teste, fiind astfel acceptat� de �Statistical Science�.
Fiecare progres al tehnologiei moderne a fost �nregistrat �n codul biblic. Fra�ii Wright apar codifica�i al�turi de cuv�ntul �avion�, Edison este codificat cu �electricitate� �i �bec electric�, iar Marconi este codificat cu �radio�. Newton apare codificat cu �gravita�ie�. Dup� cum am men�ionat anterior, Newton intuia existen�a unui cod ascuns �n Biblie, pe care �ns� nu l-a aflat; codul �ns�, ��tia� de Newton, deoarece, �n codul biblic, al�turi de expresia �codul Bibliei� apare �i numele lui Newton.

Einstein apare codificat �n Biblie doar o singur� dat�. Enun�ul �s-a prezis o persoan� cu mintea ager� apare �n acela�i loc. Cuv�ntul ��tiin��, peste care se suprapune expresia �o nou� �i excelent� �n�elegere� intersecteaz� numele savantului. �i chiar deasupra lui �Einstein�, textul ascuns men�ioneaz� �el a r�sturnat realitatea prezent�. Teoria relativit��ii, principala descoperire a lui Einstein, este de asemenea codificat�. Este posibil ca �i teoria �c�mpului unificat� s� fie codificat� �n Biblie. �mpreun� cu numele lui Einstein, �n matricea �n care figureaz� unica lui men�iune, �mpreun� cu teoria relativit��ii, codul ofer� �i indiciul �ad�uga�i o a cincea parte�, lucru pe care l-a urm�rit �i Einstein �n studiile sale despre �a cincea for��.

�n iulie 1994, lumea a asistat la cea mai mare explozie observat� �n sistemul nostru solar. O comet� a supus planeta Jupiter unui bombardament echivalent cu for�a a peste un miliard de megatone, gener�nd globuri incandescente de m�rimea P�m�ntului. Coliziunea cometei cu Jupiter este codificat� de dou� ori �n Biblie, o dat� �n Geneza �i o dat� �n Isaia. Cometa �Shoemaker - Levy�, apare de ambele d��i cu numele complet - numele astronomilor care au descoperit-o �n 1993, iar impactul cu Jupiter este codificat aproape ca o reprezentare grafic�. �n codul Bibliei, numele cometei �i numele planetei Jupiter se intersecteaz� de dou� ori, iar data impactului era men�ionat� anticipat: 16 iulie. Astfel, evenimentul pe care astronomii fuseser� �n m�sur� s�-l prevad� doar cu c�teva luni �nainte de a se produce, a fost prezis �n codul Bibliei cu 3000 de ani �nainte de a avea loc.

valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:29
�n textul ebraic original al Genezei, numele Rom�niei apare codificat de 17 ori. Cele mai relevante informa�ii le-am considerat a fi prezente �n urm�toarele trei exemple:

- �n secven�a de mai jos, al�turi de �Rom�nia� (ortografierea ebraic� a numelui ��rii noastre este �ncadrat� �n text) apar urm�toarele citate:

�Iat� Eu (Dumnezeu) sunt cu tine �i te voi p�zi pe orice cale vei merge...� �i �nu te voi l�sa p�n� nu voi �mplini toate c�te �i-am spus�. (Genez�, cap. 28, versetul 15).

- �ntr-o alt� secven�� din originalul Genezei �n care apare codificat numele �Rom�nia�, textul care intersectez� numele ��rii este urm�torul:

��i cutremur�ndu-se Iacov a zis: �C�t de misterios este locul acesta! Aceasta nu e alta f�r� numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!� (Geneza, cap. 28, versetul 17).

- �n cea de-a treia situa�ie, numele codificat al �Rom�nia� este intersectat de citatul urm�tor: ��i a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l f�cuse, �i l-a pus �n gr�dina cea din Eden, ca s-o lucreze �i s-o p�zeasc�.� (Geneza, cap 2, versetul 15).

�n textul Noului Testament tradus �n grece�te, numele �Rom�nia� apare de 2 ori. Informa�ii mai importante au fost g�site �n secven�a pe care o prezent�m mai jos: numele �Rom�niei� este codificat mai sus cu urm�torul pasaj: �Zis-a lui St�p�nul: �Bine slug� bun� �i credincioas�, peste pu�ine ai fost credincioas�, peste multe te voi pune; intr� �ntru bucuria Domnului t�u.� (Matei, cap 25, versetul 21).

valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:31
�n cazul Noului Testament tradus �n englez�, numele �Rom�nia� apare de dou� ori. V� prezent�m o secven�� concludent� �i pentru aceast� c�utare �n codul Bibliei: �n secven�a de text care va urma se observ� cu u�urin�� cum expresia �His own house Jesus�, care se traduce prin ��ns�i casa lui Iisus�, intersecteaz� numele Rom�niei. Toate aceste informa�ii din codul biblic vin s� confirme profe�iile despre �ara noastr�, �i anume c� Rom�nia a fost aleas� de Dumnezeu, s� fie centrul spiritual al planetei �n epoca ce va urma.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:32
Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:37
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 17:11:30
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 15:15:17Da exista Dumnezeu!Eu asa imi explic minunile din viata mea!

Iete, hop si ingeru'!
Io zic asa, Laura! O lasam pe dracushhoara cu ingeru' ca e clar ca au cate ceva de "discutat" .. nu s-or fi vazut de f'un mileniu, asa... Si venim mai incolo sa vedem ce s-a ales...

Ce zici?

Ghiceste

Special pentru tine..........................nu ma pun cu prostul fiindca are mintea odihnita si ma intrece!
yo_angel
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:39
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 18:39:13

Iete, hop si ingeru'!

Ce zici?

Ghiceste

Special pentru tine..........................nu ma pun cu prostul fiindca are mintea odihnita si ma intrece!

asta inseamna ca tu esti foartee odihnita mintal
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:55
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 18:55:35

Iete, hop si ingeru'!

Ce zici?

Ghiceste

Ah,iar m-am inselat!Am crezut ca daca esti atat de 'odihnita' o sa ma inteleg cu tine insa nici asa nu gandesti.Nu-i bai!
yo_angel
Postat pe 9 Aprilie 2009 19:03
De la: yo_angel, la data 2009-04-09 19:03:27
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-09 18:55:35

Iete, hop si ingeru'!

Ce zici?

Ghiceste

Ah,iar m-am inselat!Am crezut ca daca esti atat de 'odihnita' o sa ma inteleg cu tine insa nici asa nu gandesti.Nu-i bai!

scumpo .. tu gandesti cand gandesti ?
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 19:08
De la: valita76, la data 2009-04-09 18:37:03 Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???

draga mea, n-au reusit minunile lu' dumnezeu sa-i convinga si tu crezi ca prin trei texte convertesti oamenii atei!!?

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:17
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:17:24
De la: valita76, la data 2009-04-09 18:37:03 Acum, v-as intreba pe voi cei care nu credeti in Dumnezeu, ce parere aveti despre toate acestea???

draga mea, n-au reusit minunile lu' dumnezeu sa-i convinga si tu crezi ca prin trei texte convertesti oamenii atei!!?

Nu cred ca-i convertesc dar poate incep sa-si puna semne de intrebare.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:26
intrebari o sa-si puna, da' cred ca vor fi indreptate asupra capacitatlior tale de intelegere!
zi pas la faza asta si fa-ti misionariatu' in realitate!

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:29
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:29:55intrebari o sa-si puna, da' cred ca vor fi indreptate asupra capacitatlior tale de intelegere!
zi pas la faza asta si fa-ti misionariatu' in realitate!

Si ca sa-mi fac misionariatu' in realitate ce ar trebui sa fac dupa parerea ta??
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:35
stii cum vad io o minune?
omul, omul este o minune! prin ceea ce face, prin ajutorul dat semenilor, prin frumoasele ganduri imprastiate oamenilor, prin bucuria unui zambet oferit..........prin acel "multumesc doamne ca mi-ai scos omu' asta in cale" spus de cei carora le-ai oferit un zambet.

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:40
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:40:12stii cum vad io o minune?
omul, omul este o minune! prin ceea ce face, prin ajutorul dat semenilor, prin frumoasele ganduri imprastiate oamenilor, prin bucuria unui zambet oferit..........prin acel "multumesc doamne ca mi-ai scos omu' asta in cale" spus de cei carora le-ai oferit un zambet.

io vad o minune cand iti vad boticu'!!

ella_c
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:46
De la: ella_c, la data 2009-04-09 20:46:44

io vad o minune cand iti vad boticu'!!

termina , ca ma induiosezi si ma faci sa tzugui buzele

Postat pe 9 Aprilie 2009 20:48
De la: geo_sh, la data 2009-04-09 20:48:39
termina , ca ma induiosezi si ma faci sa tzugui buzele

acum minunea e si mai...minunata!
ella_c
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:50

Frumos.
valita76
Postat pe 9 Aprilie 2009 21:07
Intreba cineva intr-un mesaj ce e cu asa un subiect postat pe acest site pt ca Dumnezeu si satan nu au de a face nimic cu sexul..... Si ma gindesc cu mila si groaza la unele persoane pentru care dumnezeul lor e sexul..... nu altceva in minte decit sex, sex si iar sex.... parca omul ar fi creat pt sex si nimic altceva.... parca omul nu ar avea suflet ci doar un trup pe care sa il satisfaca si iar sa il satisfaca prin orice mijloace..... Oameni buni ginditi-va ca viata aceasta este foarte scurta, trece foarte repede si intr-o zi va ve-ti infatisa in fata scaunului de domnie a lui Dumnezeu.....
tabyta
Postat pe 9 Aprilie 2009 21:30
De la: valita76, la data 2009-04-09 20:26:07

Felicitari!!!!!!
dodutnegrut
Postat pe 9 Aprilie 2009 23:32
De la: dodutnegrut, la data 2009-04-09 23:32:35
De la: valita76, la data 2009-04-09 20:26:07

Felicitari!!!!!!

Pentru???
Diavolyta_
Postat pe 9 Aprilie 2009 23:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre orgasm 1 De la: kudika_12958 11 August 2012 09:37
durere de penis - ajutor! :( 5 De la: k_lng 7 Ianuarie 2010 23:31
Cel mai ciudat loc/imprejurari unde ati facut sex/dragoste?! 282 De la: ad__83 25 Martie 2011 16:49
epilarea 17 De la: Cioplinsky 7 August 2009 21:40
cum se face sex oral?? 1413 De la: glumeatza 4 Martie 2014 13:58