Setari Cookie-uri

Eu Berbec, el Fecioara

Buna ! nu stiu daca s-a mai postat un topic asemanator, asa ca imi cer in avans scuze pt eventualele neplaceri
el e fecioara,iar eu berbec....
desi peste tot unde am citit si doumentat, aceste doua zodii nu sunt deloc compatibile pt a forma un cuplu, noi 2 ne intelegem bine
probabil ca e prea mult spus ne completam reciproc , :) dar asta simt eu
sa dau un exemplu: eu sunt FOARTE Zapacita, si impulsiva si nerabdatoare etc etc , iar el e calm si cand ma vede ca o iau aiurea pe campii ma domoleste intr-un mod extrem de diplomat , si calculat.
sau chestiile pe care el nu are curaj sa le fac le fac eu, sau cel putin il determin si pe el sa fac rost de putin curaj :) si sa treaca la actiune ....... si tot asa
desi nu sunt probleme majore, discutii au aparut de ceva timp si am observat ca pe unele din ele nu le putem depasi... si incep sa imi fac probleme pt viitorul relatiei
vreau sa mentionez ca am decis in toamna anului 2009 sa ne casatorim , suntem impreuna de 4 ani , si diferenta dintre noi este de 8 ani.
v-as ruga niste pareri, idei ,orice...
merci!





QueenBeeRouge
Postat pe 23 Ianuarie 2009 02:15
Eu sunt Scorpion, iar sotia este Sagetator!Teoretic nu ne potrivim!Practic, nu ne-am potrivit taman cu cei cu care ar fi trebuit, iar noi ne completam!
Si unul si celalalt suntem incapatanati si apar discutii contradictorii, ne mai bosumlam, dar ne trece.
Sfatul meu:nu mai da doi bani pe ASTROLOGIE!!!!!Nu iti va aduce nimic bun, asa cum nu mi-a adus nici mie.
Tot ceea ce conteaza este sa va concentrati pe aspiratiile voastre, la atingerea scopurilor si la ascultarea partenerului de viata!
Succes va doresc!Domnul sa va binecuvanteze!

Postat pe 3 Februarie 2009 10:37
Eu sunt fecioara si sotul meu e berbec > Intra-adevar este o relatie dificila , berbecii sunt foarte impulsivi si fac doar ce vor ei ,in general .Si de aceea mai tot timpul o sa fie anumite neconcordante intre ceea ce faci tu ca berbec si ce face el ca si fecioara . Trebuie sa aveti destul de multa rabdare ,sa va lege o dragoste foarte puternica ,sa va ganditi bine daca persoana de langa voi merita acest lucru si daca e asa o sa ramaneti impreuna.De-a lungul timpului o sa intampinati destul de multe probleme pentru ca nu sunt foarte multe lucruri pe care un berbec si o fecioara le au impreuna.
si noi ne-am casatorit dupa patru ani de prietenie ,crezand ca acele lucruri sau neconcordante pe care le aveam vor trece de la sine ,dar prapastia s-a adancit.
Daca esti sigura poti sa suporti toata viata aceste probleme ,mici care le aveti acum si mult mai mari ,cele care vor veni ca asa e viata ,casatoreste-te cu el .Oricum va doresc tot binele din lume si multa rabdare .
21oana
Postat pe 26 Februarie 2009 13:51
eu sunt berbec sotul e fecioara . suntem imoreuna de cand aveam 15 ani adica de 13 ani fara nici o pauza si suntem casatoriti de aproape 3 ani. formam o echipa foarte buna si spiritual si pt bussines iar pasiunea si iubirea nu s-a evaporat ci e mai profunda. ne completam reciproc. barbatii fecioara sunt sotii ideali foarte familisti atenti cu sotia si copii si foarte devotati. pe deasupra mai sunt si foarte romantici si pragmatici. scot banii si din piatra seaca. si tata tot fecioara e. asa ca feytelor daca intalniti o fecioara nu o lasati sa scape. restul depinde de educatie si mediu social
shoareku
Postat pe 12 Martie 2009 09:16
Personal, nu dau sanse de reusita unei relatii pe termen lung intre cei doi nativi...vorbesc din experienta....la noi a fost dezastru......
insa, depinde f mult de voi doi...multa bafta si sa va fie bine!
ioana_2009
Postat pe 12 Martie 2009 22:09
Berbec - Fecioara

Berbec si Fecioara, Foc si Pamânt. Nu-i asa ca toata lumea ti-a zis sa-ti iei gândul? Ca n-aveti ce cauta împreuna? Ca si cum tu n-ai sti! Daca relatia ta cu o Fecioara merge, înseamna ca ai depus ceva eforturi de schimbare si ai facut mai multe compromisuri decât îti place tie în mod normal.

Sa le luam pe rând.

Fecioara este meticuloasa, muncitoare (ca si tine), dar fiecare are moduri atât de diferite de a se exprima si de a privi lumea! Fecioara se scoala frumusel de dimineata si stie exact ce o sa faca la 9 :15 sau la 15 :30, iar daca nu reuseste sa-si termine munca, este ca jucariile alea cu cheita, se tot învârte si se învârte si se învârte pâna reuseste sa ajunga unde vrea. N-are nevoie de un sef care sa o împinga de la spate : ambitia ei este de ajuns pentru asta.

Fecioara sa-si dezamageasca prietenii sau sa nu faca ce-a promis? N-ai sa vezi! Aproape ca traieste pentru a-si tine promisiunile. Tu ai privirea de ansamblu, ai mai mult curaj si esti mai bun în relatii si conexiuni. Fecioara are o pasiune pentru detaliu si organizare. Alaturi de o Fecioara, daca vei reusi sa te schimbi într-atât încât relatia sa mearga, vei deveni mai puternic, vei avea sanse mult mai mari sa-ti vezi visele împlinite (Focul initiaza proiectele, dar Pamântul le sustine).
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:18
Berbec - Fecioara

Fecioara poate fi un partener bun pentru Berbec : nu numai ca vorbeste mult (normal, e guvernata de Mercur, argintul viu în alchimie si zeul de la directia de comunicare de pe muntele Olimp) si merge pe ideea "ce-i în gusa-i si-n capusa", însa are un dar aparte de a explica blând si rabdator ce vrea si unde sau ce trebuie sa schimbi. Daca ne gândim ca o relatie este 90% comunicare, stelele sunt de partea voastra. Totusi, Fecioara are nevoie de oarece tandrete (asta implica rabdare, concept important pe care orice Berbec ar trebui macar sa-l exploreze, daca nu sa-l si aplice), fiindca are tendinta de a se implica prea mult în munca sa si se de-conecteaza mai greu. Cu impulsivitatea ta caracteristica, s-ar putea sa-ti sperii Fecioara, asa ca ia-o mai încet.

Înca ceva. Berbecul nu se afla pe lista celor mai fidele si mai devotate personaje din istorie, asa ca, daca ai de gând sa mai calci si pe alaturi din când în când, sa nu spui ca nu te-a avertizat nimeni : Fecioara e foarte moralista si nu suporta tradarea. Pe scurt, nu încerca sa înseli o Fecioara, ca n-o sa-ti mearga : o sa se prinda din prima, descoperind vreun detaliu minuscul, demn de Dosarele X.

Daca vrei sa mearga, eforturile tale trebuie sa fie macar atât de mari pe cât îti este impulsivitatea.
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubire sau dependenta ?! 97 De la: kudika_6458 24 Februarie 2013 15:32
Ce-i domnule cu romancele astea care vor sa fie asimilate si inca in propria tara ? 493 De la: lilutza09 17 Februarie 2011 16:25
Nu stiu cum sa procedez 27 De la: Diavolyta_ 8 Iunie 2009 16:58
Preotul si puterea de a lega 214 De la: kudika_35337 17 Iunie 2013 14:54
Ce ziceti de masaj erotic pentru cupluri? 1 De la: kudika_1043887 23 Octombrie 2022 22:57