Setari Cookie-uri

relatiile la distanta

e posibil dar e greu d exemplu eu am o relatie la distanta ....si mai recunoscut ca se mai duce la fufe ..:( ce sa fac cum sa fac....sa-i accept...desi am inchis ochii ...ma doare si mie frica ca asta sa nu afecteze pe viitor...relatia daca o sai reprosez in momentele ...mai putin bune...desi a zis ca se duce doar asa ..pt ca e barbat si na ...are nevoie sufleteste nu ma va insela niciodata...is eu dusa ca accept asa ceva??
kudika005063
Postat pe 5 Aprilie 2009 19:05
De la: kudika005063, la data 2009-04-05 19:05:20e posibil dar e greu d exemplu eu am o relatie la distanta ....si mai recunoscut ca se mai duce la fufe ..:( ce sa fac cum sa fac....sa-i accept...desi am inchis ochii ...ma doare si mie frica ca asta sa nu afecteze pe viitor...relatia daca o sai reprosez in momentele ...mai putin bune...desi a zis ca se duce doar asa ..pt ca e barbat si na ...are nevoie sufleteste nu ma va insela niciodata...is eu dusa ca accept asa ceva??

bestiutza_relouded
Postat pe 5 Aprilie 2009 19:28
De la: bestiutza_relouded, la data 2009-04-05 19:28:34
De la: kudika005063, la data 2009-04-05 19:05:20e posibil dar e greu d exemplu eu am o relatie la distanta ....si mai recunoscut ca se mai duce la fufe ..:( ce sa fac cum sa fac....sa-i accept...desi am inchis ochii ...ma doare si mie frica ca asta sa nu afecteze pe viitor...relatia daca o sai reprosez in momentele ...mai putin bune...desi a zis ca se duce doar asa ..pt ca e barbat si na ...are nevoie sufleteste nu ma va insela niciodata...is eu dusa ca accept asa ceva??


MI-A JURAT CA NU SE MAI DUCE ......:( SAL CRED:?
kudika005063
Postat pe 6 Aprilie 2009 13:40
cam greu de dat cu parerea,iubita mea.tu stii mai bine cum stau lucrurile intre voi.dar daca se duce o data ,de 2 ori crezi ca gata renunta?depinde de el.si de cat de mult te iubeste.stii ce mi-a zis un prieten de-al meu cand a venit vorba de inselat partenera?mi-a zis ca daca se duce la fufe asta nu inseamna ca nu o iubeste pe gagica lui.am ramas masca.asa ca depinde ce fel de relatie aveti,depinde de multe.eu sper ca vei putea trece peste asta.tu stii cel mai bine ce ai de facut.
roscatika23
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:52
nu cred ca ar trebui sa accepti asa ceva un barbat odata ce se duce la alta inseamna ca nu geseste la tine tot ce si ar dori ,eu una nu as accepta asa ceva si daca situatia ar fi invers nu cred ca lui i-ar placea ca tu sa te vezi si cu alti barbati....dar tu stii ce e cel mai bine pentru tine
annyyy
Postat pe 7 Aprilie 2009 10:50
DA AM O RELATIE LA DISTANTA, AM SI O VARSTA SI NIMIK NU MA SPERIE ! VIATA E FRUMOASA ATAT CAT STII SA O TRAIESTI FRUMOS SI SINCER, DISTANTELE DE MULTE ORI APROPIE NU INDEPARTEZA PERSOANELE IMPLICATE INTRO INTREPRINDERE SENTIMENTALA! BUCURATI-VA DE VIATA DRAGII MEI!
alicemih26
Postat pe 17 Iunie 2009 19:58
hey!
Pai..posibile sigur sunt, dar poate nu te satisfac. Adica, mai pe inteles nu te poti bucura de partenerul tau, el te poate insela, poate sa insinueze doar ca te iubeste, dar el sa aiba alta prietena. Sentimentele nu se pot transmite prea bine prin intermediul internetului, sau al telefonului. Sentimentele le potzi descopri doar tu si cu iubitul tau..fata in fata..sunt cele mai sigure si mai frumos descoperite
dary_07
Postat pe 17 Iunie 2009 20:00
nu cred ca rezista o relatie la distanta.....si eu am trecut prin asa ceva si am fost lasata cu ochii ijn soare.... plus ca nu poti sa-ti cunosti partenerul prea bine, alta treaba e cand il vezi zilnic.....vezi cum se comporta in diferite situatii, din ceea ce face iti poti da seama cat de cat daca simte ceva pentru tine sau nu.....in schimb daca va vedeti o data la 2 saptamani sau la o luna... eu una nu m-as mai implica intr-o astfel de relatie... nu vad rostul...el poate foarte frumos sa aiba pe cineva acolo in orasul lui...iar eu pot fi o alternativa...
mady_puppy
Postat pe 18 Iunie 2009 13:11
Si eu am o relatie la distanta ( Bucuresti - Tokyo) si pana acum lucrurile stau bine intre noi. E prima data cand ma implic intr o astfel de relatie pentru ca pana acum eram contra si nici acum nu sunt convinsa ca o sa dureze. Cert e ca sentimentul de gelozie e imposibil de evitat, la fel ca si nevoia de a ti simti aproape, fizic vorbind, partenerul/partenera. In cazul meu lucrurile sunt destul de simple. Ne vedem la web, vorbim cu orele pe mess/skype/telefon si nu ma refer la 2-3 ore ci la mult mai multe. Lasam camera deschisa si cand ne gatim si cand ne calcam hainele..sau eu mai stiu ce avem de facut, uneori chiar si adormim in fata pc ului. Trebuie sa recunosc ca e putin obositor datorita diferentei de fus orar (+6) dar inca mai rezistam si ne hranim cu gandul ca o sa ne vedem peste cateva luni. Nu o sa spun ca sunt 100% increzatoare dar vreau sa acord o sansa relatiei.
aandraadaa
Postat pe 26 Octombrie 2010 03:51
Si eu sunt intro relatie la distanta de aproape 1 an...el bucuresti eu new york...nici eu nu imi imagina vreodata k o sa ma aflu in astfel de situatia,dar sa intamplat pur si simplu, culmea este k am trecut prin multe relatii serioase, si aceasta merge cel mai bine, de el sunt cea mai indragostita....intradevar sunt momente de gelozie, sunt momente cand te intrebi oare ce si cum,insa dasta trebuie cat mai multa incredere...eu sunt fericita ca am o pers asa ca el in viata mea, si iubirea invinge totul...ca de exemplu..urmeaza sa ne casatorim in curand!! dak iubesti,invingi,este simplu!!!!
alinany33
Postat pe 26 Octombrie 2010 06:03
Da,exista...doar trebuie sa fie iubiri adevarate ,nu doar amagiri cu sperante desarte....eu am avut o relatie la distanta 2 ani......in acest timp ne-am vizitat doar de vreo 3-4 ori...era foarte greu sa vezi persoana iubita numai la web,dar intr-o zi am luat decizia a ne muta impreuna,si iata acum ne-am casatorit si traim o frumoasa poveste de dragoste in doi,iti spun ca e foarte greu,de multe ori suferi cumplit,de multe ori incepi sa ai indoieli ca ai pierdut timpul pentru o naluca,dar daca in acea relatie sentimentele sint adevarate se poate invinge departarea,numai sa te gandesti foarte bine daca intradevar iti doresti sa lasi in urma toata viata,tabieturile tale,familia,prieteni....acolo o sa-ti lipseasca toate....va trebui tu sa te acomodezi cu obiceiurile si tabieturile lor.....
kudika102280
Postat pe 26 Octombrie 2010 08:53
Da sigur ca functioneaza(asta numai in cazul in care exista iubire).Eu am avut o relatie la distanta timp de 2 ani iar in momentul de fata sunt casatorita cu el de inca 3,asa ca din puntul meu de vedere este posibil.
skillo
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:12
daca se tot duce la fufe draga mea te inseala la greu.. .nu vreau sa te fac sa gandesti negativ dar daca intradevar ar tine la tine nu s-ar duce.eu l-am cunoscut pe iubitul meu pe net.vreo trei luni relatia noastra a fost la distanta,ne vedem doar in weekwnd si se putea abtine sa nu se duca la altele ca doar de..e barbat nu?distanta asta a fost constructiva,am invatat sa tinem mai mult unul la altul si sa valorificam mai mult timpul in care ne vedeam.acum avem cateva luni de cand stam impreuna si vb cateodata de timpul acela cand ne vedeam doar in weekwnd,a fost totusi o perioada grea,ne era greu sa ne vedem doar pt doua zile pe sapt,dar nu ne pare rau.acum suntem bine si ne iubim foarte mult.
Rodica_Stafania
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:16
Mesajul meu era pt kudika005063.deschide bine ochii draga mea,nu e de gluma un astfel de comportament al prietenului tau.eu iti doresc numai bine si sa scapi cat mai repede de orice urma de indoiala.poop
Rodica_Stafania
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:20
BUNA!Daca rezista relatiile la distanta,este intrebarea ta?Ei bine,da.Eu am o relatie la distanta,o distanta de cateva mii de km,in 3 ani de zile doar 2 am fost unul langa celalalt.Este drept ca discutii au existat ca si in orice relatie insa timpul iti decide soarta,in cazul meu relatia rezista.Tot ce este nevoie,ca sa reziste este sa existe incredere ,perseverenta si un caracter tare si nu in ultimul rand un sentiment puternic si de cate ori simti ca nu mai poti rezista de dor sau de singuratate sa te gandesti ca si el e in aceeasi situatie si ca ati pornit impreuna pe acelasi drum,sa nu-ti pierzi speranta.Daca iubirea voastra este puternica va va aduce impreuna si in capatul lumii,crede-ma.BAFTA!
biadeia
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:07
De la: annyyy, la data 2009-01-25 12:33:33oare e posibil sa reziste o relatie intre 2 persoane care stau la zeci de km unul de celalalt?


Exista, o spun cu toata increderea. Traiesc intr-o asemenea relatie de 5 ani, si pot spune ca uneori e al naibii de greu. In prezent suntem casatoriti, dar cand a plecat in urma cu 4 ani, ne lega doar dragostea si increderea. Acum insa mai e si speranta ca in curand vom fim impreuna, si a meritat tot sacrificiul,,,nu am mentionat ca nu putem fi impreuna deoarece tara unde este plecat solicita viza.
Dar cu toate incercarile la care inca mai suntem supusi, ne iubim enorm, si greutatile prin care am trecut pana acum ne-au calit relatia. Deci, daca persoana in cauza merita orice din partea ta, nu ezita.
aurina71
Postat pe 26 Octombrie 2010 13:30
Ai foarte mare dreptate..da` e greu..si eu traiesc intr`o rel la distanta..pe`o parte ne`a unit f mult chestia asta..eu sunt o persoana care ma plictisesc f repede..si de asta spun ca a fost bine venita distanta.. sunt cam 320 km intre noi.. si...ne vedem cam la 2 sapt.. :).. nu e cine stie..da` nici usor nu e.. oricum..daca exista iubire.. comunicare..si cel mai important lucru e INCREDEREA..atata timp cat ai incredere ..si cat nu exista teama aia..ca o sa te insele..etc.. totul e OK..
Corina92
Postat pe 26 Octombrie 2010 14:48
dragele mele, da, se poate o relatie la distanta! eu am avut prima iubire la 260 de km de casa, a durat aproape 10 ani, a fost intre noi o chimie extraordinara, insa nu era genul de barbat pentru casatorie, din pacate, insa nu m-am putut rupe de el, totul era prea frumos... a doua iubire a fost tot o relatie la distanta, la 600 de km de casa si dupa 9 luni ne-am casatorit si avem deja 8 ani de casnicie si 2 copii minunati!
am o prietena care s-a casatorit tot asa la distanta, ea in tara, el in USA, dar tot roman si va pot spune ca au o casnicie implinita, sunt impreuna deja de 4 ani.
nu stiu daca s-au terminat barbatii de pe aici, nu as putea spune, insa un lucru e cert: eu personal nu am gasit omul care sa ma faca sa vibreze in orasul in care am crescut si probabil ca asa se intampla cu multe persoane care se implica in relatii la distanta. trebuie sa intalnesti persoana care sa te implineasca, langa care ajungi sa iti doresti sa imbatranesti, pe ai carui copii iti doresti sa ii porti (ca femeie) si pentru asta nu sunt importanti kilometrii.
mai este o problema, observ ca barbatii mai tineri si femeile mai tinere sunt din ce in ce mai neseriosi/neserioase si mai superficiali/superficiale, observ asta din problemele cu care se confrunta fetele si baietii mai tineri. plus ca se tot bate moneda pe sex. dar hai sa fim seriosi, daca iubesti, eu cred ca poti sa nu iti inseli partenera/partenerul chiar si 8 luni, 1 an, pentru ca iti doresti o persoana, nu o scula, sa ma iertati de expresie. poate ca sunt eu mai visatoare, nu neg asta, dar eu cred in mari iubiri, in dedicare, in devotament, notiuni care par perimate in zilele noastre.
va pup si mult curaj in viata!
kudika042291
Postat pe 26 Octombrie 2010 15:25
si eu am orelatie la distanta de aproape 2 luni si sincer nu stiu daca va dura...dar depinde si de sentimente,de cat de mult isi doresc ambele persoane sa fie impreuna.Prietenul meu are si un serv ff stresant,lucreaza in armata si nu e usor nici pt el nici pt mine.Am avut si noi discutii si imi cere sa il las sa imi dovedeasca k e sincer si k ma vrea lg el,sincer nu imi vine sa cred kt de intelegatoare sunt dar nu se stie kre va fi finalul...eu sper k unul fericit
kudika068101
Postat pe 26 Octombrie 2010 15:32
hy. dupa parerea mea da. nu distanta conteaza ci increderea si respectul fata de aceea persoana.
kudika317755
Postat pe 26 Octombrie 2010 17:45
De la: kudika317755, la data 2010-10-26 17:45:21hy. dupa parerea mea da. nu distanta conteaza ci increderea si respectul fata de aceea persoana.


si eu cred ca se poate daca exista iubire si intelegere e mai greu dar sunt convins ca se poate
pickard
Postat pe 27 Octombrie 2010 06:25
buna,eu zic ca rezista o zic din proprie experienta...am o relatie de 3 ani de zile..suntem am2 din acelasi oras si ne-a despartit faptul ca el a trebuit sa plece cu munca in alt judet,e intradevar putin greu dar trece repede saptamana,mai ales ca la sfarsit de sapt facea sa vina de joia acasa,iar sincer acu este si mai greu mai ales ca e plecat la mii de km de casa(afganistan)..dar dorul ne ambitioneaza si relatie e mai puternica...merita sincer si eu iti zic ca nu o sa iti para rau:*:*:*succes!!!!
ramona_0607
Postat pe 27 Octombrie 2010 11:46
Acum depinde si de distanta.... Daca e vorba de cativa km, poate rezista... Dar daca vorbim despre persoane de pe alte continente...sunt slabe sansele din nefericire. Eu am trecut printr-o astfel de experienta si am ramas cu un gust foarte amar. Intr-adevar, te incanta, pt ca e ca un vis... Poti sa-l transformi pe barbatul respectiv (care probabil e un tip normal, ca oricare altul) in printul pe cal alb. Dar realitatea poate fi cu totul alta... Si risti sa te trezesti dupa cateva luni sau ani, ca te-ai imbatat cu apa rece, si ca tipul respectiv mai are vreo zece pe langa tine. Nu stiu ce sa zic, e mai bine sa-ti gasesti pe cineva din orasul tau, cu care sa te poti vedea cand poftesti... Relatiile la distanta, de cele mai multe ori sunt un miraj.
Micael
Postat pe 27 Octombrie 2010 12:20
buna....vreau sa spun k si eu sunt intr.o relatie la distanta....sunt cu el de un an si 3 luni...si din tot timpul asta am stat impreuna 3 luni si 2 saptamani...el e in it...acum eu am venit iar aksa...in romania....si trebuie sa mai stau singura pana de craciun....atunci ma voi muta cu el....si e din celalt colt al romaniei....dar am rezistat si rezistam....am trecut si peste mama si peste tata pt el.....abia astept sa treaca perioada asta simt k nu mai rezist...prietenele mele sunt la facultate...si sunt singura toata ziua..trece asa greu timpul...dar sper k va fi bine de sarbatori..si sa nu ne mai despartim k nu mai pot..si nici sa ma despart de el nu vreau k il iubesc mult prea mult....imi trimite bani...suntem practic k o familie kre vrea sa construiasca ceva....dar e f greu.... :( :-
Odelina
Postat pe 28 Octombrie 2010 13:20
buna....vreau sa spun k si eu sunt intr.o relatie la distanta....sunt cu el de un an si 3 luni...si din tot timpul asta am stat impreuna 3 luni si 2 saptamani...el e in it...acum eu am venit iar aksa...in romania....si trebuie sa mai stau singura pana de craciun....atunci ma voi muta cu el....si e din celalt colt al romaniei....dar am rezistat si rezistam....am trecut si peste mama si peste tata pt el.....abia astept sa treaca perioada asta simt k nu mai rezist...prietenele mele sunt la facultate...si sunt singura toata ziua..trece asa greu timpul...dar sper k va fi bine de sarbatori..si sa nu ne mai despartim k nu mai pot..si nici sa ma despart de el nu vreau k il iubesc mult prea mult....imi trimite bani...suntem practic k o familie kre vrea sa construiasca ceva....dar e f greu.... :( :-
Odelina
Postat pe 28 Octombrie 2010 13:20
De la: Odelina, la data 2010-10-28 13:20:10buna....vreau sa spun k si eu sunt intr.o relatie la distanta....sunt cu el de un an si 3 luni...si din tot timpul asta am stat impreuna 3 luni si 2 saptamani...el e in it...acum eu am venit iar aksa...in romania....si trebuie sa mai stau singura pana de craciun....atunci ma voi muta cu el....si e din celalt colt al romaniei....dar am rezistat si rezistam....am trecut si peste mama si peste tata pt el.....abia astept sa treaca perioada asta simt k nu mai rezist...prietenele mele sunt la facultate...si sunt singura toata ziua..trece asa greu timpul...dar sper k va fi bine de sarbatori..si sa nu ne mai despartim k nu mai pot..si nici sa ma despart de el nu vreau k il iubesc mult prea mult....imi trimite bani...suntem practic k o familie kre vrea sa construiasca ceva....dar e f greu.... :( :-


draga de tine, te inteleg, nici nu stii cat de bine!! si eu ma bucur ca a trecut faza aia cu distanta, noi fiind deja casatoriti de 8 ani... dar, sincer, acum as dori o perioada de distanta, pt ca iti aduci aminte de tot ce este frumos si dorul te face sa traiesti totul mult mai intens...
va doresc sa treceti cat mai repede peste perioada asta si sa va bucurati de o viata frumoasa, sa aveti rabdare ca sa vi-o claditi asa cum doriti voi, straduindu-va sa va faceti fericiti unul pe celalalt toata viata!
kudika042291
Postat pe 28 Octombrie 2010 19:21
sigur ca se poate daca iti doresti cu adevarat sa reziste o relatie( fiind ea si la distanta).. eu trec printr`o situatie asemanatoare de 2ani de zile si nu e vorba de cativa kilometri( ci de mii de km intre romania si italia)... dar... totul merita pentru o iubire....mai ales cand primesti in schimb tot iubire ... e foarte greu recunosc... tre sa ai o intelegere de fier ca sa poti sa ai incredere in celalalt...in numele sentimentului de iubire merita sa sacrifici totul...
kudika327733
Postat pe 29 Octombrie 2010 22:58
exista dragoste la distanta dar e fff obositoare.3 ani iubitul meu a fost plekat.el in italia eu in romania.dupa 1 an a venit,a plekat apoi iar dupa 1 an a plekat a venit dupa juma d an,adik iarna, a plekat apoi a venit vara si a ramas aici.vb des pe net la telefon.cand venea statea cate 3 saptamani.statea numai cu mine.am zis ca nu o sa mai fim niciodata departe unul de celalat.mi se pare ff aiurea.akuma dupa ce a trecut 1 an si ceva d cand e acasa si de 1 an stam impreuna mi se pare ff important ca 2 pers sa se vada des.acele detalii ale undei relatii sunt pentru mine ff importante.ma gandesc daca s-a dus la fufe.si pun pariu ca da.kiar daca el nu recunoste.hai sa fim seriosi ca totusi e baiat.nu cred ca exista baiat in lumea asta kare sa nu se duca la fufe.
peste 3 sapt el va pleka in legiunea straina,in franta...kam are de gand sa stea vreo 5 ani.nush daca voi mai indura atat.sa ne vedem asa o data la cateva luni,sau ani.mai ales ca de cand suntem impreuna am realizat ca e o persoana ff rece,e inkis asa in el nu comunika mult.n-am putut sa-i interzik omului sa nu se duka.asta este daca el vrea asta.la vara si eu voi pleka pt 3 luni in amerika,sau voi ramane mai mult akolo,depinde daca ma voi akomoda.ce credeti sa mai continui cu el?
kudika328133
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:48
relatiile la distanta, intotdeauna speram ca va fi ceea ce ne dorim, ca va fi omul mult visat, dar oare asa va fi???
kudika328466
Postat pe 3 Noiembrie 2010 18:19
De la: ramona_0607, la data 2010-10-27 11:46:12buna,eu zic ca rezista o zic din proprie experienta...am o relatie de 3 ani de zile..suntem am2 din acelasi oras si ne-a despartit faptul ca el a trebuit sa plece cu munca in alt judet,e intradevar putin greu dar trece repede saptamana,mai ales ca la sfarsit de sapt facea sa vina de joia acasa,iar sincer acu este si mai greu mai ales ca e plecat la mii de km de casa(afganistan)..dar dorul ne ambitioneaza si relatie e mai puternica...merita sincer si eu iti zic ca nu o sa iti para rau:*:*:*succes!!!!



Buna, ce coincidenta si iubitul meu este plecat in afg. este f greu, reusiti sa vb in fiecare zi, cum comunicati, eu sunt din Brasov, tu? de cat timp e plecat? cum reusiti sa depasiti distanta si mai ales situatia, acolo nu-i tocmai roz si .....pace, este militar sau ofiter? este f greu cu tot ce se intampla
kudika328466
Postat pe 3 Noiembrie 2010 18:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imi poate da cineva vreun sfat? 19 De la: didabruneta 16 Iulie 2009 00:42
toate avem cate un fost..si toti avem cate o fosta 137 De la: kudika029282 30 Septembrie 2010 21:43
un sfat sincer.. 38 De la: kudika023530 11 Mai 2009 21:49
Departare.. 3 De la: Volcano 28 Aprilie 2010 01:17
EU leu, EL berbec 27 De la: sirghea 1 Octombrie 2010 22:34