Setari Cookie-uri

ajutoooorrrrrrr!!!!!!!

De la: mgaspar, la data 2009-02-25 10:40:39Da da...ceva s-a intamplat...suntem curioase...ce s-a intamplat? v-ati intalnit|? cum a fost?

A fost tzeapa, sunt convinsa... Individul mintea de ingheta Siretul (sau Muresul sau Oltul sau ce rau trece prin apropiere).
Sa va spun de ce. E un adevar simplu ca apa de izvor: barbatii nu asteapta. Prin natura lor nu sunt rabdatori. Cand nu au nimic de ascuns, nu numai ca nu se impotrivesc unei intalniri, dar ABIA O ASTEAPTA. Atunci cand sunt sinceri, fac pe dracu'n patru sa intalneasca persoana iubita. 170 de km sunt o gluma. Se pot strabate 17 000 de km in 24 de ore si altii i-au strabatut. Sau au avut grija sa plateasca drumul iubitei ca sa vina ea sa vada unde si cum sta el, sa-i cunoasca familia si prietenii, sa o convinga ca e REALITATE.
Cand nu se intampla asa, e MINCIUNA cu majuscule. Nu exista scuze, credeti-ma.
Dor_a
Postat pe 25 Februarie 2009 11:04
buna tuturor.da intr-adevar ne-am intalnit.ppff..ce sa va povestesc..a fost foarte frumos.am plecat si l-am asteptat la gara.a venit trenul si l-am si ochit din prima.era in usa trenului astepta sa se deschida usile ca sa poate face pasii catre mine.ne-am salutat ,ne-am privit in ochi,ne-am pupat pe fata si am luat-o catre masina.ce sa spun e un domn si jumatate.am patrecut cateva ore foarte frumoase impreuna.am iesit la un restaurant unde am luat masa ,am stat si am povestit. a fost ceva de vis.nu era insistent,un comportament extraordinar. si ce a urmat dupa...da normal suntam oameni maturi si stim ce facem.acum suntem de nedespartit.este ceva special intre noi parca ne potrivim de minune.probabil ca o sa imi spuneti ca m-a orbit dragostea...nu..nu e asa...bine poate putin.si da e constient ca sunt casatorita nu ma grabeste deloc mi-a zis sa lasam ca timpul sa rezolve tot.sa asteptam sa ne cunoastem mai bine sa ne mai intalnim de cateva ori ...deci nu e nici o graba.insa nu stiu cat timp pot sa suport situatia asta.sa mintesti ,sa ascunzi telefonul,sa te ascunzi cand vb la telefon,nu e usor.dar imi place.eu nu prea ma iau dupa zodii dar parca acum incep sa cred si in asa ceva,el e sagetator eu leu.si in plus in horoscopul meu anual am citit ca posibil divort.asta l-am citit in decembrie si uite ca e pe cale sa se implineasca nu ca as vrea dar...si in asta este un pic de adevar.A fost foarte frumos si acum planuim ceea de a doua intalnire.vorbele lui sunt sincere(cel putin din cate am observat eu ca am fost chiar atenta)
gabi_kapa
Postat pe 25 Februarie 2009 16:25
pe sotul meu nu prea il poti fenta.e un om cu capul pe umeri cateodata e si prea de tot.iar cu pastilele...eu nu iau nimik ,absolut nimik.eu nu ma feresc de asta. sotul meu e cel care tine situatia sub control.era vb totusi ca s-ar putea ca anul acesta sa vina barza si la noi dar ...iar s-a amanat pe anul viitor.si despre maternitate nu e asa cum credeti voi.cica am soacra este cine sa grijeasca de copil si vrea sa ma lase sa stau acasa mai mult de 5 luni.probabil si din cauza asta am renuntat sa insist sa devin mamica.sotul meu controleaza tot.
gabi_kapa
Postat pe 25 Februarie 2009 16:33
nu stiu sincer...presupun ca nu ai 20 de ani...avand in vedere acest lucru ma asteptam la mai mult din partea ta. DACA VREI..POTI ! ..nu exista sa vrei sa ai un copil si sa nu poti-pt ca sotul tau nu vrea...asta e o aberatie.pai DACA VREAU UN LUCRU...MUT MUNTII DIN LOC SI IL OBTIN !!.mai ales cand e vorba de un copil si de fericirea mea. O fi sotul tau un Hitler in miniatura, dar sa nu exageram.vrei sa stai acasa cu copilu, stai, ..nu vrei, nu sta....si stii ce?pana la urma ziceai ca iti permiti o multime de lucruri si ca ai bani si ca ai o stituatie financiara ok..daca vrei un copil ...fa-l ..mai ales daca iti permiti sa-l cresti-fie si singura-in cazul in care sotul tau nu accepta.
nu te supara pe mine, poate sunt un pic cam directa DAR EU CRED CA TU HABAR NU AI CE VREI.
sincer, parerea mea este ca problema e la tine..
MissMe2
Postat pe 25 Februarie 2009 16:58
nu m-am suparat stai linistita ca doar de aia am postat ca sa va dati cu parerea.nu stiu s-ar putea si asta ca nu stiu ce vreau.chiar m-ai pus pe ganduri.insa ma gandesc si la el..e bine sa faci un bebe cand amandoi sunt deacord.
gabi_kapa
Postat pe 25 Februarie 2009 18:33
De la: gabi_kapa, la data 2009-02-25 16:33:29pe sotul meu nu prea il poti fenta.e un om cu capul pe umeri cateodata e si prea de tot.iar cu pastilele...eu nu iau nimik ,absolut nimik.eu nu ma feresc de asta. sotul meu e cel care tine situatia sub control.era vb totusi ca s-ar putea ca anul acesta sa vina barza si la noi dar ...iar s-a amanat pe anul viitor.si despre maternitate nu e asa cum credeti voi.cica am soacra este cine sa grijeasca de copil si vrea sa ma lase sa stau acasa mai mult de 5 luni.probabil si din cauza asta am renuntat sa insist sa devin mamica.sotul meu controleaza tot.

Crede-ma ca si sotul meu e cu capul pe umeri si picioarele nu pe pamant, ci infipte in pamant....dar daca imi pun in cap ceva.....imposibil sa nu fie o data neatent...sau al tau o fi yogin...aia se pot controla la matele fix, dar restul...nici o sansa...
ocs
Postat pe 25 Februarie 2009 19:26
De la: gabi_kapa, la data 2009-02-25 18:33:13nu m-am suparat stai linistita ca doar de aia am postat ca sa va dati cu parerea.nu stiu s-ar putea si asta ca nu stiu ce vreau.chiar m-ai pus pe ganduri.insa ma gandesc si la el..e bine sa faci un bebe cand amandoi sunt deacord.

Nu pot decat sa fiu de acord cu tine. Nu m-am uitat cati ani ai, dar parerea mea e ca no fi foc daca mai amani un pic conceperea unui copil. Pe de alta parte, nu te grabi cu celalalt. Lasa lucrurile sa se mai sedimenteze si sa poti gandi limpede.
Lucia1971
Postat pe 25 Februarie 2009 19:32
de ce nu te-ai despartit intai de sotul tau si dupa sa vezi ce faci dak printul asta din alt oras e casatorit , locuieste cu sotia si tu habar nu ai ? de ce sa te complici mai tarziu imi dau seama cum o sa reactioneze sotul tau cand va afla de amant !!! ar cam fi timpul de un copil si totusi nu poti sa il faci cu oricine
turquise
Postat pe 26 Februarie 2009 16:00
da.totul e posibil.stai linistita ca si la asta m-am gandit.am sa ii fac o vizita si eu in viitorul apropiat ca sa incerc sa ma conving daca totul e asa cum imi povesteste el.iar ca sa te desparti de sot ..parca nu am puterea sa ii spun sunt prea slaba.
gabi_kapa
Postat pe 26 Februarie 2009 16:46
ok.din nou!!! te inteleg ca-ti este greu dupa atatia ani sa incerci o alta "abordare" cu privire la relatia cu sotul tau.inteleg ca nu e ok sa fii egoist, DAR atata timp cat el nu se gandeste la ceea ce iti doresti tu, la binele tau...tu de ce ai face-o? sincer....eu daca as vrea un copil, daca lucrul respectiv m-ar face fericita, m-as simti implinita, daca as stii ca pot sa-i ofer macar un minim necesar-material vorbind-si foarte multa dragoste ...eu l-as face.nu m-ar mai interesa parerile altora.e dreptul meu la fericire..pur si simplu ! si crede-ma ca un copil poate sa creasca si fara tata.nu spun ca este o solutie, dar se poate.stiu extrem de multe cazuri in care mamele au fost parasite cand copilul avea 2-3, iar azi, respectivii copii sunt niste persoane foarte bine educate si isi fac mamele mandre.
cred ca e cazul ca probabil pentru prima oara in viata ta sa faci si ceea ce e bine pentru tine, ai dreptul sa fii fericita. fa cum simti ...
succes si sa fii iubita !
MissMe2
Postat pe 27 Februarie 2009 16:29
hai sa ii dau un nume tipului de pe mess..domnul x..imi place foarte mult de el si simt ca imi lipseste desii vb la telefon ore in sir ba ma suna el ba il sun eu ,iar despre mesaje sa nici nu vb 30 40 pe zi. ne tinem la curent care ce face,ce mananca,unde merge,cu ce se imbraca.....Totusi nu cred ca daca nu ar avea intentii curate ar face toate astea.sau voi ce parere aveti?Eu nu am auzit atatea vb frumoase si dulci in viata mea cate am auzit in 2 luni de zile.imi lipseste sarutul lui,atingerile lui,mangaierile lui,sa ma stranga la piept si sa ma sarute pe frunte.Era atat de tandru parca nici nu eram straini ,parca ne stiam de foarte mult timp.eu nu pot sa lipsesc de acasa ca sa ne intalnim ca sunt luata la intrebari..iar el nu isi permite sa vina in fiecare weekend la mine.dar incercam sa ne vedem macar din 2 in 2 saptamani.e asa de romantic...si asta imi place ff mult pt ca si eu sunt enorm de romantica .Sotului meu nu ii placea romantismul din mine zicea ca e prostie,asa ca nici nu mi-am mai folosit aceasta calitate.insa domnul x a trezit tot ce e mai bun in mine si acum ma simt ca o adevarat femeie. da ar fi timpul sa ma gandesc si la fericirea mea ca doar sunt tanara .nu pot sa stau si sa visez la frumos si fapte nimik.eu nu imi doream de la viata decat sa am o persoane ff iubitoare langa mine ...iubitoare !!! sa si arate ca iubeste ,ca degeaba iubesti daca nu iti arati sentimentele,sa am o familie normala cu copilasi ,unul sau doi,sa lucrez cat lucreaza un om normal si sa ma trezesc in weekend langa iubirea mea sa ne bem cafeaua impreuna,sa mai lenevim in pat o jum de ora.eu habar nu am ce inseamna weekend..sau sa ies in fiecare sambata cu prietenii de familie la un suc sau vara la un gratar ..nimik.eu m-am lamurit ..banii nu te fac fericita.degeaba ai bani daca in casa nu e intelegere si iubire,tandrete ,pasiune.domnul x mi le-a aratat toate sentimentele astea si le si spune...tot ce simte ,ce ii place la mine si ca el nu isi doreste decat sa fim impreuna ca simte ca in sfarsit va fi si el fericit alaturi de mine.nu ma grabeste sa aleg intre el si sotul meu dar eu nu mai rezist ,e prea mare presiunea .Dorm in pat cu un barbat si ma gandesc la altul...cred ca nu trebuie mai rau de asta.acum simt cu adevarat ce este dragostea,simt fluturasi in stomac de care eu habar nu am avut ce inseamna,dorul lui,numai el imi ocupa mintea seara cand ma culc si dimineata cand ma trezesc la fel gandul meu fuge la el.Parca nici nu am chef sa fac nimik decat sa fiu cu el,nu ma pot concentra asupra treburilor pe care trebuie sa le fac,daca nu imi suna telefonul 30 de min deja imi lipseste sau repede ii scriu un mesaj.ziceti-mi voi...nu asa simte un om cand iubeste cu adevarat? poate ca nu e chiar iubire ''inca'' dar simt ca va fi.trebuie doar sa ma decid sa stiu odata ca ce vreau cu adevarat.
gabi_kapa
Postat pe 27 Februarie 2009 18:43
citi ani ai ?de crezi in relatii nascute din discutii pe net si mai ales fara sa fi cunoscut persoana respectiva fata in fata!!!!
kudika000327
Postat pe 27 Februarie 2009 19:54
nu conteaza cati ani am.da cred in asa ceva.si ne-am intalnit ne-am vazut fata in fata si nu am observat nimik dubios la el.si urmeaza sa ne revedem de cate ori este nevoie.eu doar am povestit ce simt in momentul de fata.
gabi_kapa
Postat pe 27 Februarie 2009 21:24
De la: gabi_kapa, la data 2009-02-27 21:24:16nu conteaza cati ani am.da cred in asa ceva.si ne-am intalnit ne-am vazut fata in fata si nu am observat nimik dubios la el.si urmeaza sa ne revedem de cate ori este nevoie.eu doar am povestit ce simt in momentul de fata.

buna!!! te inteleg perfect...........cu toate ca sunt mai mica decit tine!!! nu am sot.............etc
am si eu o relatie pe net cu un baiat de vreo 5-6 luni!!! la fel simt si traiesc multe din sentimnetele pe care le scrii tu aici despre tine!!! in fine.............am dat si eu o intrebare asemanatoare pe forum si primesc si eu multe sfaturi!!! insa tie ce pot sa-ti zic............iubeste daca simti asta!!! insa dupa cum mi-a scris si mie cineva de aici.........pe mess si in genere pe net.....pot sa auzi doar ceea ce vrei tu!!

P.S. poti gasi si intrebarea mea..........pe adresa: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22385/am-nevoie-de-un-sfat-plz-/1.html
mult succes si sper sa gasesti calea cea mai buna pentru viitorul tau!!!!!!!
stellutza
Postat pe 27 Februarie 2009 21:55
oare chiar m-am indragostit de el?
am avut o mica neintelegere si am fost gata sa renunt la el dar ceva nu m-a lasat.
l-am rugat sa nu ma mai sune ca nu mai vreau sa vb cu el insa dupa aia mi-a parut rau...am simtit ca am pierdut o parte din mine,ca se darama lumea in jurul meu,au inceput sa imi curga lacrimile.Nu am putut nicicum mai ales ca mi-a trimis sms-uri la greu in care si-a cerut iertare si l-am iertat.nu imi puteam imagina cum e sa nu mai imi sune telefonul,sa nu imi trimita sms-uri si sa nu mai spuna in fiecare zi cat de mult tine la mine. asa durere sufleteasca eu nu am simtit niciodata in viata mea.
oare il iubesc?
gabi_kapa
Postat pe 5 Martie 2009 16:10
ne-am intalnit pt a doua oara.tot el a venit la mine.am petrecut cateva ore frumoase impreuna dupa care a plecat.nici nu mai stiu ce vreau,nu pot sa pun capat relatiei dar mi mila si de sotul meu cand ma gandesc ca v-a afla ca eu il insel....nu cred ca as putea sa ii marturisesc asa ceva.
m-am hotarat sa ii fac o vizita domnului...de ce sa tot vina el la mine?....ia sa merg si eu la el.I-am spus ca vreau sa vin si a fost foarte fericit si abia asteapta ziua cea mare.pana atunci va pup pe toti...am sa revin
gabi_kapa
Postat pe 21 Martie 2009 20:34
doamna cele mai multe relatii se distrug din lipsa de comunicare,vorbeste deschis cu sotul tau,explica-i cat de mult iti doresti un copil iar daca te iubeste cu adevarat v-a intelege.si eu mi-am cunoscut iubitul pe net si sunt foarte fericita dar la tine este o situatie mai complicata.nici tu nu stii daca il iubesti pe amant,toate au inceput de la copil deci solutia cea mai buna ar fi sa vorbesti intai cu sotul despre tot ce te macina,inclusiv vorbele dulci pe care ti-ai dori sa le auzi de la el.Amantului zii ca ai nevoie de o pauza de gandire astfel incat poti sa fii atenta daca este vro schimbare in sot.Nu am nici 20 de ani dar ma consider destul de matura,sper ca sfatul meu iti va fi de ajutor.
andra89
Postat pe 21 Martie 2009 21:33
De la: gabi_kapa, la data 2009-03-05 16:10:40oare chiar m-am indragostit de el?
am avut o mica neintelegere si am fost gata sa renunt la el dar ceva nu m-a lasat.
l-am rugat sa nu ma mai sune ca nu mai vreau sa vb cu el insa dupa aia mi-a parut rau...am simtit ca am pierdut o parte din mine,ca se darama lumea in jurul meu,au inceput sa imi curga lacrimile.Nu am putut nicicum mai ales ca mi-a trimis sms-uri la greu in care si-a cerut iertare si l-am iertat.nu imi puteam imagina cum e sa nu mai imi sune telefonul,sa nu imi trimita sms-uri si sa nu mai spuna in fiecare zi cat de mult tine la mine. asa durere sufleteasca eu nu am simtit niciodata in viata mea.
oare il iubesc?

Numai tu stii daca il iubesti sau nu pe dl X, insa eu zic sa-i dai o sansa si sotului tau, asta desigur daca inca mai simti ceva pentru el. Incearca sa il convingi sa mai lase deoparte munca - dupa 9 ani imposibil sa nu aveti un sistem bine pus la punct, ca sa nu mai necesite implicarea voastra 100%- si sa incerci sa descoperi latura lui romantica. Relatia de pe net functioneaza atat de bine pentru ca nu va cunoasteti - intuiti- decat calitatile, nu aveti timp - nici interes- sa va descoperiti defectele. Ce te faci daca renunti la relatia cu actualul sot si constati ca cel pe care crezi ca il iubesti e cu totul altfel decat ti-l imaginezi? Vei ramane descoperita atat financiar cat si emotional. Eu zic ca merita sa lupti pentru relatia cu sotul tau.
elfuletz5
Postat pe 22 Martie 2009 09:45
da ai dreptate nu am de unde sa stiu daca relatia cu dl x va merge bine.si am sa incerc sa ii mai dau o sansa sotului meu ca totusi au trecut cativa ani,am fost impreuna la bine si la rau.probabil inca nu realizez cum ar fi sa nu il am langa mine in fiecare zi chiar daca abia ne vedem in timpul zilei dar macar seara impreuna ne intoarcem in caminul nostru.Cateodata regret ca am ajuns aici,ca m-am lasat dusa de val.m-am gandit si la varianta ca poate dl x doar se preface,vorbele lui frumoase si dulci poate vor disparea cu timpul,poate va tine doar atat pana ma cucereste.Dar nu cred ca cineva ar insista si si-ar face planuri de viitor cu o femeie casatorita si distanta mare ,abia ne vedem,daca nu ar iubi sau macar sa simta ceva.............pentru sotul meu am sa incerc sa ii mai acord o sansa ca doar toti avem dreptul la o a doua sansa...si pana la urma eu am calcat stramb nu el(ma simt naspa...daca ar afla cred ca ar suferi enorm de mult)
gabi_kapa
Postat pe 22 Martie 2009 19:36
cineva de pe forum mi-a zis ca de ce nu merg sa ii fac o vizita dl-lui x ca doar 170 km nu-i asa mare distanta.Ei bine...i-am ascultat sfatul.intr-o zi ne-am certat cu sotul....si mi-a zis asa....nu stiu ce e cu tine dar ar trebui sa iti limpezesti capul si m-a trimis intr-o minivacanta.M-am si dus chiar mi-a venit bine.miercuri dupamasa m-am suit pe tren si am plecat spre iubitul meu care a fost enorm de fericit ca vin la el.am petrecut cu el 3 zile si 3 nopti.....parca a fost raiul pe pamant.probabil o sa credeti ca sunt orbita de dragoste....dar nu.M-am trezit deja la realitate,nu mai vad viata in roz...doar vad ca cineva de departe ma iubeste enorm de mult.Asa m-am simtit ca o regina.impreuna am gatit,el mi-a facut cafeaua de dimineata,el pregatea patul....nu a vrut sa ma lase sa il ajut nimik.Asta insa nu e nimik....declaratii de dragoste in fiecare minut,saruturi incontinu,imbratisari ,am stat lipiti unul de altul in fiecare minut.Pot sa spun ca au fost cele mai frumoase 3 zile din viata mea.Desii el stie ca sunt casatorita m-a cerut de sotie,ar vrea sa fim impreuna cat mai repede (si eu la fel)si oricand la orice ora ,orice s-ar intampla pot sa vin la el ca ma asteapta cu bratele deschise.Am facut cunostinta cu parintii lui,mi s-au parut niste oameni de treaba.Bineinteles el financiar nu sta asa ca mine...dar asta nu m-a deranjat deloc.Ce mi-a placut la el...in casa este o armonie de neimaginat.La un moment dat povesteam de viitorul nostru si mi-a zis asa....''.mie nu imi trebuie averi,sa avem ce ne trebuie in casa,sa ducem o viata decenta si sa avem langa noi 2 ingerasi care vor fi rodul iubirii noastre ca eu atunci o sa fiu implinit ''si'' tu o sa fii cea mai frumoasa mamica si te voi iubi toata viata..eu doar atata imi doresc''.....credetima mi-au dat lacrimile.acum cand va scriu e prima zi dupa ce m-am despartit de el.De buna dimineata tot vb si ne trimitem mesaje si ne vb despre clipele frumoase petrecute impreuna si ca nu mai rezistam unul fara altul...sufletul ma doare ca sunt asa departe de el.
gabi_kapa
Postat pe 29 Martie 2009 09:54
De la: gabi_kapa, la data 2009-03-29 09:54:46cineva de pe forum mi-a zis ca de ce nu merg sa ii fac o vizita dl-lui x ca doar 170 km nu-i asa mare distanta.Ei bine...i-am ascultat sfatul.intr-o zi ne-am certat cu sotul....si mi-a zis asa....nu stiu ce e cu tine dar ar trebui sa iti limpezesti capul si m-a trimis intr-o minivacanta.M-am si dus chiar mi-a venit bine.miercuri dupamasa m-am suit pe tren si am plecat spre iubitul meu care a fost enorm de fericit ca vin la el.am petrecut cu el 3 zile si 3 nopti.....parca a fost raiul pe pamant.probabil o sa credeti ca sunt orbita de dragoste....dar nu.M-am trezit deja la realitate,nu mai vad viata in roz...doar vad ca cineva de departe ma iubeste enorm de mult.Asa m-am simtit ca o regina.impreuna am gatit,el mi-a facut cafeaua de dimineata,el pregatea patul....nu a vrut sa ma lase sa il ajut nimik.Asta insa nu e nimik....declaratii de dragoste in fiecare minut,saruturi incontinu,imbratisari ,am stat lipiti unul de altul in fiecare minut.Pot sa spun ca au fost cele mai frumoase 3 zile din viata mea.Desii el stie ca sunt casatorita m-a cerut de sotie,ar vrea sa fim impreuna cat mai repede (si eu la fel)si oricand la orice ora ,orice s-ar intampla pot sa vin la el ca ma asteapta cu bratele deschise.Am facut cunostinta cu parintii lui,mi s-au parut niste oameni de treaba.Bineinteles el financiar nu sta asa ca mine...dar asta nu m-a deranjat deloc.Ce mi-a placut la el...in casa este o armonie de neimaginat.La un moment dat povesteam de viitorul nostru si mi-a zis asa....''.mie nu imi trebuie averi,sa avem ce ne trebuie in casa,sa ducem o viata decenta si sa avem langa noi 2 ingerasi care vor fi rodul iubirii noastre ca eu atunci o sa fiu implinit ''si'' tu o sa fii cea mai frumoasa mamica si te voi iubi toata viata..eu doar atata imi doresc''.....credetima mi-au dat lacrimile.acum cand va scriu e prima zi dupa ce m-am despartit de el.De buna dimineata tot vb si ne trimitem mesaje si ne vb despre clipele frumoase petrecute impreuna si ca nu mai rezistam unul fara altul...sufletul ma doare ca sunt asa departe de el.

bine deci ai fost norocoasa si el chiar era asa si nu se prefacea,ai intalnit din nou dragostea dar acum cu sotul ce faci?nu crezi ca trebuie sa ii spui cat mai repede ca nu mai poti sta cu el?
andra89
Postat pe 29 Martie 2009 16:45
ba da cred...si am sa ii spun.insa nu vreau sa fiu rea si astept sa treaca sarbatorile.pana atunci imi strang toate puterile si am sa ii spun.
gabi_kapa
Postat pe 29 Martie 2009 19:24
eu zic te vezi cu el..alea alea..da inka nu renunta la sotul tau ...incearka satzi salvezi intai casnicia nu da cu piciorul la 9 ani ...daca el nu vrea copii...hmm..aja sunt barbatii uni isi doresc alti nu..aja de repede...gandeshtete bine..apropo..dai inkolo de bani k dupa cum vad eu k ai observat aceea se fac..usor..si aja se si duc..da nu sunt de ajuns pt unele lucruri
kudika005321
Postat pe 1 Aprilie 2009 19:04
incerc sa imi salvez casnicia din noiembrie dar ceva nu merge...credeti-ma ca cateodata simt ca nu mai pot.....ma simt folosita...numai atunci sunt buna daca lucrez, in casa noastra ma simt ca o sluga.Cei drept nu l-am parasit pana acum pt ca nu am avut unde sa merg...e greu sa nu ai pe nimeni,sa nu ai frati,sa nu ai parinti sa te simti singura pe lume .si m-am saturat sa fiu comandata si umilita mereu(nu e usor sa inghiti unele lucruri,sa fii luata la raspundere de ce ai stat cu 15 minute mai mult la dentist sau ca unde ai strengarit 2 ore cand mergi la supermarket...si de soacra si de sotul)si in pat...nu mai e dragoste e doar sex.Sunt pregatita sa renunt la tot pt ce am muncit pana acum numai sa imi recapat linistea sufleteasca.eu imi doresc ca partenerul de viata sa ma iubeasca pt ceea ce sunt nu pt ca muncesc,o zi nu am chef sa lucrez si atunci ce primesc injurii si sunt facuta proasta ca habar nu am ce inseamna viata.nu mai rezist...cred ca am indurat destule.
gabi_kapa
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:57
scuze ca ma bag, dar la inceputul relatiei cu sotul cum era? la ce te referi ca dc nu lucrezi o zi? lucrurile casei- de mancare, curat, ori despre serviciu vorbeasti?
Oricum regret ca esti prizoniera in casa ta, dar inainte sa iei o hotarare, eu zic sa il cunosti mai bine pe cel cu care te-ai cunoscut pe net, familie, posibilitati mariaj, etc. Ar fi o tragedie sa te trezesti in strada dc afla sotul tau ca-l inseli, mai ales ca zici ca-i gelos si te ia la rost pt 10 min intarziere la market. Succes!
azalis
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:17
De la: andra89, la data 2009-03-29 16:45:23
De la: gabi_kapa, la data 2009-03-29 09:54:46cineva de pe forum mi-a zis ca de ce nu merg sa ii fac o vizita dl-lui x ca doar 170 km nu-i asa mare distanta.Ei bine...i-am ascultat sfatul.intr-o zi ne-am certat cu sotul....si mi-a zis asa....nu stiu ce e cu tine dar ar trebui sa iti limpezesti capul si m-a trimis intr-o minivacanta.M-am si dus chiar mi-a venit bine.miercuri dupamasa m-am suit pe tren si am plecat spre iubitul meu care a fost enorm de fericit ca vin la el.am petrecut cu el 3 zile si 3 nopti.....parca a fost raiul pe pamant.probabil o sa credeti ca sunt orbita de dragoste....dar nu.M-am trezit deja la realitate,nu mai vad viata in roz...doar vad ca cineva de departe ma iubeste enorm de mult.Asa m-am simtit ca o regina.impreuna am gatit,el mi-a facut cafeaua de dimineata,el pregatea patul....nu a vrut sa ma lase sa il ajut nimik.Asta insa nu e nimik....declaratii de dragoste in fiecare minut,saruturi incontinu,imbratisari ,am stat lipiti unul de altul in fiecare minut.Pot sa spun ca au fost cele mai frumoase 3 zile din viata mea.Desii el stie ca sunt casatorita m-a cerut de sotie,ar vrea sa fim impreuna cat mai repede (si eu la fel)si oricand la orice ora ,orice s-ar intampla pot sa vin la el ca ma asteapta cu bratele deschise.Am facut cunostinta cu parintii lui,mi s-au parut niste oameni de treaba.Bineinteles el financiar nu sta asa ca mine...dar asta nu m-a deranjat deloc.Ce mi-a placut la el...in casa este o armonie de neimaginat.La un moment dat povesteam de viitorul nostru si mi-a zis asa....''.mie nu imi trebuie averi,sa avem ce ne trebuie in casa,sa ducem o viata decenta si sa avem langa noi 2 ingerasi care vor fi rodul iubirii noastre ca eu atunci o sa fiu implinit ''si'' tu o sa fii cea mai frumoasa mamica si te voi iubi toata viata..eu doar atata imi doresc''.....credetima mi-au dat lacrimile.acum cand va scriu e prima zi dupa ce m-am despartit de el.De buna dimineata tot vb si ne trimitem mesaje si ne vb despre clipele frumoase petrecute impreuna si ca nu mai rezistam unul fara altul...sufletul ma doare ca sunt asa departe de el.

bine deci ai fost norocoasa si el chiar era asa si nu se prefacea,ai intalnit din nou dragostea dar acum cu sotul ce faci?nu crezi ca trebuie sa ii spui cat mai repede ca nu mai poti sta cu el?

acum am citit si msg asta, ma bucur ca macar ai avut norocul sa intalnesti un om bun si sincer. Dar pentru a fi impacata cu tine si cu viitorul pe care-l doresti alaturi de X, discuta cu sotul tau toata povestea, afla el ce crede daca va despartiti? poate el nici nu se asteapata la asta d ela tine, te ia ca si cum ai contract pe viata. S-ar putea ca dc vb cu sotul sa il aduci la adevaratele sentimente, macar sa ti le arate .Asta poate fi RAU , dar si Bine, dc te vei elibera iti vei putea incepe viata a 2-a oara. Bafta multa , sa ne tii la curent ,sper sa te fi ajutat cu ceva ..
azalis
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:25
nu trebuie sa iti ceri scuze.incerc sa il cunosc,pt asta am si fost la el...i-am cunoscut parintii ,prietenii,am petrecut putin timp impreuna,plus ca vb la tel cat de mult putem(bine prin tel nu cunosti omul cum trebuie dar e ceva)
am ajuns sa nu imi mai sune telefonul deloc,nu mai am prieteni,de sarbatori nimeni nu ne mai bate la usa pt ca stiu ca niciodata nu avem timp de ei.
sa va zic o faza...ieri dupa 15 ore de lucru am venit acasa si ma intreaba...ce cinam?...zic eu...ai facut ceva? ca ai fost acasa toata ziua aproape....raspunsul?...pai pt ce mi-am luat nevasta?..nu sa imi gateasca si sa faca curat?
o alta faza....mi s-a impus ca dupa ce nasc un copil nu o sa stau acasa 2 ani cum fac alte mamici...maxim 3 luni dupa care sa merg inapoi la lucru...ca doar am soacra si ea v-a griji de copil.cum sa imi las eu copilul la mama lui..am ramas trasnita.sa nu imi vad copilul 15 ore?...nici nu vreau sa imi imaginez asta.normal ca nu am fost deacord cu asta si a zis catre mine....ce vrei sa tin acasa?atunci de ce nu ti-ai cautat unu miliardar sa te tina in puf?
gabi_kapa
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:27
am incercat sa discut cu sotul nu odata nici de doua ori...dar e prea capos...i-am explicat ce simt si cam cum as vrea sa fie relatia noastra.....mi-a raspuns asa...asta e viata si daca nu mai poti trai alaturi de mine sa imi spui sa stiu ca sa imi vad de viata mea.....asa usor?adica renunta la mine asa fara sa faca vreun efort?....si mi-a mai zis asa....mi-ai furat 10 ani din viata mea .
oricum de schimbat nu il mai pot schimba......si e foarte avar de bani.Mai bine renunta la mine decat sa lase mai moale munca.
gabi_kapa
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:37
Intr-o zi mi-am facut curaj si i-am spus sotului ca vreau sa divortez insa nu i-am zis ca am pe cineva.I-am explicat ca nu ma simt fericita langa el si ca nu imi gasesc linistea, ca eu as vrea sa am o viata de familie linistita .
nici nu vrea sa auda de divort,a zis ca el nu v-a semna niciodata nici in rupptul capul,mai rau ma ameninta ca se omoara.......am crezut ca innebunesc si acum brusc e deacord sa facem copil.
dar cum sa fac eu acum copil daca nu ma simt implinita langa el?...nu pot....i-am explicat si asta.......daca facem acum copil si peste un an sau doi ajungem la divort atunci ce facem cu copilul?....raspunsul...nu e primul copil care o sa aiba parinti divortati.
eu chiar nu imi doresc ca copilul meu sa creasca intr-o asemenea familie pt ca stiu ce inseamna ca asa am crescut si ei,mai exact fara parinti.
nu stiu ce sa ma fac?
gabi_kapa
Postat pe 6 Aprilie 2009 17:26
Mai, in cazul asta, trebuie sa divortzatzi oricum...
NU stiu (nu stie nimeni) cum va fi cu cel nou (slava Domnului ca nu a fost tzeapa, restul... depinde de voi doi, acum), dar ideea e ca nu mai poti sta cu sotul... Nu mai are rost... daca chiar simti ca te sufoci
Si ce daca nu o sa semneze hartiile? Ce, te poate tine cu fortza? Vorbeste cu un avocat, ai grija sa nu se afle de "aventura" ta (pana la urma, si daca se afla, ce?), pentru ca o sa fie mai neplacut divortul si... asta e!
Asta daca esti absolut sigura ca nu mai e nimic de salvat... Stii... sa demolezi e cel mai usor... Constructia ia mult mai mult...
Bafta!
Dor_a
Postat pe 6 Aprilie 2009 17:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragoste sau interes? 55 De la: alimunt 10 Octombrie 2011 22:38
va rog sa ma ajutati!:((:((:(:((este posibila??? 33 De la: andra_05 17 Iulie 2009 19:09
suflete pereche 64 De la: kudika459180 11 Iulie 2013 08:20
20 de ani diferenta!!!! 85 De la: brunette_barbie 2 Ianuarie 2011 21:15
oare chiar ma iubeste???? 6 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 12:50