Mai multe
|
off....sunt trista sau nu stiu ce e cu mine.tot la aia ma gandesc ca mi-a zis ca se omoara.nu cred ca as putea trai sa am pe constiinta viata cuiva. urasc situatia in care sunt,si incep sa ma urasc pe mine. i-am povestit dl x...nu stiu daca am facut bine sau nu dar trebuia sa ma descarc un pic. m-a rugat frumos sa nu divortez si sa lasam lucrurile sa decurga de la sine ca daca vrea Bunul Dumnezeu sa fim impreuna atunci vom fi ....si sa ne intalnim in continuare pe ascuns. nu doresc la nimeni sa fie in situatia mea...fereasca Dumnezeu pe toata lumea.am asa o presiune pe mine,nu ma mai pot concentra la nimik,nu mai am zambetul pe buze si mi si frica ca il pierd pe dl x desii il iubesc foarte mult. |
||
|
gabi_kapa Postat pe 6 Aprilie 2009 20:34 |
||
|---|---|---|
|
gata s-a razgandit si nu se mai sinucide...acum cauta orice cu ce sa ma manipuleze si imi spala creierii zi de zi... mereu asta aud...tu nu te gandesti ce a fost frumos doar la ce a fost rau si la greselile mele pe care el nu le considera greseli. mi-a zis ca nu v-a semna divortul niciodata eu nu vreau sa renunt la dl x...pt ca asa cum m-am simtit cu el nu m-am simtit cu sotul niciodata plus ca ne facem deja planuri de viitor...dar nu pot sa vin la el pana nu divortez pt ca nu vreau sa fac probleme nimanui si nici la tribunal nu as vrea sa umblu cu lunile....sunt trista si imi plange sufletul |
||
|
gabi_kapa Postat pe 8 Aprilie 2009 18:06 |
||
|
ieri la ora 17.00 pe trezesc cu el la lucru,cica a venit in locul meu sa merg acasa sa ma odihnesc(asta ca niciodata)....ok.m-am luat si am plecat acasa ca oricum aveam treburi de facut. sotul are un frate in italia de 10 ani...ei mereu ne-au chemat la ei noi niciodata nu am mers ca doar nu avem timp de pierdut prin italia...........aseara imi spune asa.....m-a sunat fratele si vrea sa m,ergem la ei ce zici?dar oricum nu luna asta ci luna viitoare pe la sfarsit..ce facem mergem ca eu as vrea?........adica in atatia ani nu s-a putut merge niciodata ca nu aveam timp acum brusc avem si timp plecam si in italia deja ma inlocuieste la lucru.........oameni buni de ce numai atunci dati atentie persoanei de langa voi cand deja sunteti pe cale sa o pierdeti....de ce? si inca unii spun ca femeile sunt versate..........
|
||
|
|
||
|
gabi_kapa Postat pe 9 Aprilie 2009 09:03 |
||
| Eu te sfatuiesc ca acuma sa incerci repari realtia cu sotul tau. Profita de faptul ca e receptiv si ca si-a adus aminte ca existi, ca ai nevoi si dorinte. Incearca sa regasesti acele lucruri care te-au facut in urma cu 9 ani sa il iubesti si sa vrei sa te casatoresti cu el. Imposibil sa nu fi avut momente minunate alaturi de el. Oricum e foarte greu sa compari cele 2 realtii pentru ca sunt in momente diferite. Nu ai nici o certitudine asupra faptului ca peste 10 ani dnul x nu te va trata la fel. | ||
|
teolaladora Postat pe 9 Aprilie 2009 12:18 |
||
De la: gabi_kapa, la data 2009-04-09 09:03:28ieri la ora 17.00 pe trezesc cu el la lucru,cica a venit in locul meu sa merg acasa sa ma odihnesc(asta ca niciodata)....ok.m-am luat si am plecat acasa ca oricum aveam treburi de facut. pt ca suntem prinsi la lucru, copii, atatea probleme si cand ajungem acasa suntem frantzi de oboseala. din obisnuintza, din motivul gata am pus mana pe el/ea uitam sa ne amintim sa facem gesturi frumoase, etc. numai continui ca e prea mult de spus, cred ca astea sunt principalele motive. |
||
|
cristi_nne Postat pe 9 Aprilie 2009 13:51 |
||
Buna...............daca faci ce ti dicteaza inima,s au este doar un impuls de moment...............nuj ce sa sp,tu sti m ai bn ce simti,eu am facut asa cv,am dac vrabia din mana,dar nu m ai sunt cu nm acm,sunt singura.DAR...........pt exista si un dar aici.Chiar daca sunt singura.....si intr o tara straiana,mi am descoperit alte calitati si adev mea valoare.AM O MESERIE BUNA,AM SUFICIENTI BANI SA TRAESC BN........SUNT APRECIATA CA OM SI CA PERESOANA....................DAR SINGURA.Nu sunt pregatita sa m ai incep o alta relatie.De ce????.........Pt ca nu m ai am incredere in nm.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 9 Aprilie 2009 14:28 |
||
|
da cunosc zicala asta.....nu stiu...nu stiu ce sa ma fac. daca raman cu sotul nu stiu cat timp va tine schimbarea lui,poate doar pana ma linistesc,iar daca vreau sa fiu cu dl x trebuie sa ma mut in alt oras,alti oameni,alta locuinta,alt loc de munca....m-am gandit si la asta. insa sunt convinsa ca dl x ma iubeste,atata ma suna si sun si eu,ne vedem cand putem,imi face declaratii de dragoste mai mereu si vrea sa ne casatorim sa avem o familie ,sa avem copii,si el isi doreste o familie frumoasa si fericita si eu la fel. poate inca nu sunt destul de hotarata ca ce vreau,dar mereu la el ma gandesc dimineata seara ziua ,nu mi-l pot scoate din cap,cand sunt cu sotul abia astept sa plece undeva sa pot sa dau un telefon sau sa scriu un sms,si mi dor de el ,de chipul lui,de vocea lui...imi lipseste enorm |
||
|
gabi_kapa Postat pe 9 Aprilie 2009 16:49 |
||
|
Poate vrei sa schimbi si tu ceva in viata ta,dar nu ti-ai raspuns si epuizat toate intrebarile fata de sotul tau,incearca sa iti raspunzi mai intai de ce s-a ajuns la caeasta situatie???,nu lua decizii gresite,poate mai tarziu vei regreta----BAFTA
|
||
|
kudika003047 Postat pe 11 Aprilie 2009 13:24 |
||
|
decizii buna sau gresite?......la intrebarea asta nu cred ca voi gasi raspunsul decat peste mult timp. daca raman cu sotul mereu imi voi pune intrebarea...oare cum era daca....? daca ma hotarasc sa raman cu dl x tot aceeasi intrebare...oare cum era daca raman cu sotul? decizia e grea. dl x ma intelege si chiar am discutat despre asta si mi-a zis ca el nu ma grabeste ca nu vrea ca eu sa regret pe urma si sa ii reprosez lui lucruri....el ma asteapta cat este nevoie si orice ar fi el imi respecta hotararea desii nu ar vrea sa ma piarda ca ma iubeste enorm de mult si ar vrea sa fim o familie. sunt sincera si in momentul de fata chiar nu stiu ce sa fac.stiu ca nu e frumos ceea ce fac si ca mint oamenii dar...dar si mie mi frica un pic de viitor.iubesc,unii ma condamna,altii nu,dar ce sa fac ...asa e dragostea ,si inima mea acum bate pt altcineva. |
||
|
gabi_kapa Postat pe 13 Aprilie 2009 11:08 |
||
|
Sotul meu a aflat totul...de unde,de la cine?....habar nu am ca eu nu i-am povestit la nimeni. In fine...mi-a cerut sa aleg...''eu sau el?''......ca el ar fi in stare sa uite tot ce s-a intamplat si sa mergem mai departe. inca nu am ales ca nu e usor pt ca m-am implicat emotional foarte mult. stau si ma gandesc daca as putea sa continui cu sotul,ma simt aiurea in fata lui,nici nu il mai pot privi in ochi ca si inainte,simt vinovatia mea si ma dispretuiesc eu pe mine. niciodata nu as fi crezut ca sunt in stare de asa ceva,dar uite ca se intampla oricui. Acum nici nu ma mai pot intalni cu dl x,nu ma simt in largul meu,desii dupa ce mi-a zis sotul ca stie tot am simtit o mare liniste . Dl x pleaca in delegatie a doua zi dupa Paste si nici macar nu il mai pot vedea,abia o sa pot vb cu el,nici ramas bun nu pot sa imi iau de la el.....2 luni de zile abia o sa ii aud vocea. in timpul asta o sa ma decid ce vreau sa fac cu viata mea pt ca nu pot sa mai continui asa,dar parca nu stiu ce sa fac?.....am ajuns la o intersectie pe drumul vietii si nu stiu incotro sa o iau stanga sau dreapta? |
||
|
gabi_kapa Postat pe 20 Aprilie 2009 09:35 |
||
mai bine ai ramane tu gravida fara sa stie sotul tau presupun ca acum te protejezi nu te mai proteja si cand o sa vada el copilul sa vezi ca alta o sa fie situatia
|
||
|
ingerasi28 Postat pe 21 Aprilie 2009 16:33 |
||
| chiar asta e...eu nu ma protejez,el ma protejeaza pe mine....asa ca totul depinde de el si nu de mine.Daca e sa facem copil o sa facem cand o sa vrea el. | ||
|
gabi_kapa Postat pe 22 Aprilie 2009 17:16 |
||
| grea alegere | ||
|
priest Postat pe 22 Aprilie 2009 17:25 |
||
|
A trecut ceva vreme decand nu am scris. Am intrat sa va povestesc ca pana la urma nu am renuntat la casatoria mea ci am hotarat sa rup toate legaturile cu dl x nu a fost deloc usordar imi ocup timpul cu tot felul si nu ma mai gandesc ce a fost.Merg inainte si nu mai privesc inapoi.Am purtat n si n de discutii cu sotul si mi-a promis ca se va schimba ceea ce am si observat insa sper sa si ramana asa,e mult mai atent,mai pasional,conteaza ideile si parerile mele,ma asculta. Am gresit in viata ,am luat pe un drum gresit,insa pe undeva nu imi pare rau pentru ca am avut si de castigat,un sot cum mi-am dorit dintotdeauna. Acum speram ca in viitorul apropiat sa avem si un ingeras pentru ca ne dorim amandoi. |
||
|
gabi_kapa Postat pe 12 Octombrie 2009 16:19 |
||
| tu esti pe primul plan,esti cea mai importanta.Daca tu nu te gindesti la tine,atunci cine?Sotul face numai ce vrea el,la tine nu se gindeste,in dragoste ar trebui sa existe comunicare si intelegere.Daca tu iti doresti un copil ,de ce nu tine cont si de dorinta ta.Gindeste-te bine si incepi a te pune pe tine,pe primul planf ,sa faci ce-ti place ,cind iti place.Degeaba ai bani daca nu esti fericita. | ||
|
kudika033765 Postat pe 16 Octombrie 2009 19:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu mai inteleg... | 4 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:40 |
| Buna! Diferenta de 10 ani intr-o relatie poate reprezenta o problema? Am nevoie de sfaturi! | 14 | De la: kudika_12925 21 Octombrie 2012 12:28 |
| ce as putea face? | 14 | De la: crysa_tm 28 Iulie 2010 11:15 |
|
|
||
| iubire imposibila sau nu?! | 32 | De la: kudika226898 12 Septembrie 2011 05:57 |
| va rog, am nevoie de ajutoru`l vostru | 25 | De la: anissya 21 Ianuarie 2010 18:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.