Mai multe
| Nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi( si eu sunt in aciasi situatie ca si tine dar relatia sotului meu dureaza de 6 ani )....dar incearca sa stai de vb cu el... si afla de ce o face.....atunci cand refuza sa vorbeasca inseamna ca nu mai ai ce sa faci....si divortezi.....intreaba-te daca mai semtimente ptr el, vezi ce mai apreciezi la el, ce calitati are ce comportament are fata de tine.......daca nu ai copii .......Ti-am spus si eu sunt inselata si? barbatul meu e un sot model nu lipseste de acasa, numa bate, nu ma injura, vb frumos cu mine si cel mic( eu am un baiat de 14 ani), chiar nu am ce sa-i reprosez....daca l-ai vedea cum se comporta cu noi cand vine acasa ai zice ca eu vb prosti si nu este nimic adevarat( ca nu are amanta care lucreaza tot cu el la servici). Culmea este ca tipa a inceput sa-i faca necazuri si din cand in cand vine si mai spune acasa ce si cum si eu il ascult si la urma ii spun ca el este cel mai in masura sa stie ce are de facut.....Stiu este greu mai ales acum cand ai aflat treci prin toate starile ...... de la vina, la reprosuri,la certuri si respingere......daca ai posibilitatea sa pleci ptr cateva zile singura sa-ti pui ordine in ganduri este bine si dupa sa te hotaresti ce sa faci.... |
|
domdom Postat pe 30 Aprilie 2009 11:07 |
|---|
|
Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc....daca tot te-a inselat lasa-l in pace,bagi divort si gata iti vezi de treaba ta....daca a fost fraier si l-ai prins asta este...ce mai acum vrei sa-i bei si sangele??????!!!! se vede ca ai stat la TV vineri noaptea,daca vrei sa fii Sharon Stone du-te la Hollywood.Cat priveste relatiile extra eu iti spun ca 99% dintre noi avem nemultumiri de ordin sexual si probabilitatea de a avea o relatie extra este iminenta pentru ca intervine monotonia,unul este mai pofticios decat altul,si daca scapa pe tarla cu una care aprinde lumina cu piciorul si alte fantezii pe care bietul sot fidel le-a vazut numai in filme ce pretentii ai?????suntem oameni nu obiecte.Adevarat ca ultimul loc de intalnire este patul conjugal dar daca n-au avut unde crede-l ca hotelul costa....dar putea sa se duca in sufragerie....aici a gresit. Ca sugestie,nu va neglijati sotii ca o mare parte din ei sunt fideli si n-ar calca pe bec daca v-ati da un pic interesul in pat....ca sa fim seriosi de scuze de 2 lei sunteti campioane....sa nu dau exemple!!! Cit despre spionajul SMS,regula este clara fara SMS sunt super oferte la cartele reincarcabile unde vb de faci spume....si bei apa. Va rog fetelor/sotiilor nu mai fiti rele ganditiva ca si voi aveti nevoie de ceva extra in acceasi masura ca si noi,faceti sa fie bine pentru toata lumea,si numai fiti suspicioase,traiti-va viata ca-i tare scurta....pe cuvant!!!!!!! Cu multa simpatie, Marius |
|
rmarius Postat pe 12 August 2009 08:38 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| gelozie??? invidie??? | 20 | De la: gugulina74 9 August 2009 20:20 |
| monik | 78 | De la: Arutzu28 29 Octombrie 2011 17:57 |
| Fosta iubita .. subiect inca | 8 | De la: kudika_595 16 Februarie 2016 11:55 |
|
|
||
| dieta personala :sml-confused0006: | 3 | De la: bl_de 15 Iulie 2009 12:34 |
| Intalnirile in trei sau in grup, sunt o metoda de ''descatusare'' a sexualitatii ?? Sunt amatori pe-aici ? | 1 | De la: Exploratorul 2 Iulie 2010 11:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.