Mai multe
De la: maria_zada, la data 2009-02-07 11:28:58Poti afla si continutul sms-urilor ? atunci e mai simplu , stii ce fel de relatie are cu acea "ea" Pai nu stiu continutul mesajelor, ca daca as sti asta...ar fi foarte simplu. Tocmai asta e problema. Am cautat in tel lui si are totul sters. Si mai e ceva...in ultimul timp si-au trimis mesaje doar cand sunt la serviciu. (de mentionat ar fi ca lucreaza in acelasi loc). Inainte am observat ca-i trimitea mesaje si cand era acasa( asta observam tot cautand in detalierea apelurilor, pe acel cont de care el nu stie). De-asta tot ii gaseam eu telefonul pe silent. |
||
|
airam82 Postat pe 7 Februarie 2009 13:47 |
||
|---|---|---|
De la: airam82, la data 2009-02-07 13:47:04De la: maria_zada, la data 2009-02-07 11:28:58Poti afla si continutul sms-urilor ? atunci e mai simplu , stii ce fel de relatie are cu acea "ea" |
||
|
roxannaa Postat pe 7 Februarie 2009 18:03 |
||
| Mihaela,iti multumesc mult pentru cele ce mi-ai scris si sa stii ca asa am facut daca 30 de ani am fost menajera sotie si mama m-am hotarat si am pus in aplicare deja sa fac si pentru mine ceva.Ca atare ma aranjez(haine,saloane de frumusete)si inclusiv am facut ceva mai mult mi-am facut acordajele pentru tratamente Reiki care m-au ajutat foarte mult si din punct de vedere psihic deoarece eram daramata si din alte puncte de vedere.Cred ca gandim la fel si tare mult as vrea sa fim prietene.Daca vrei si tu scrie-mi pe adresa mea de email orosanmaria@yahoo.com. | ||
|
|
||
|
orosanmaria Postat pe 7 Februarie 2009 18:10 |
||
|
Roxanna, Nu e vorba de cine stie ce. Pur si simplu mi-am facut un cont la vodafone pentru a avea acces la informatii privind acel numar de telefon. Am putut face asta fiind abonamentul pe numele meu si avand telefonul acasa( nr de telefon este al sotului). Pentru ca o data ce-ti faci cont, pentru a-l autentifica primesti un mesaj pe tel. Si, repet, am facut asta initial pentru a-i schimba cate ceva in abonamentul respectiv...extraoptiuni... Si aveam de gand sa-i spun si lui ca am facut contul respectiv, dar odata ce am gasit atatea chestii interesante, nu i-am mai spus. Am salvat toate detalierile sa le am la o adica, dar asta nu ma ajuta prea mult, atata timp cat nu stiu ce se scria in mesaje. De-asta am si scris aici...poate, poate mi se mai da vreo idee. Ca, noi femeile, suntem inventive, mai ales cand e vorba de barbati. Iar eu, in momentul asta chiar n-as vrea sa-l scap cu chestia asta. Ca, privind in urma si punand totul cap la cap...sunt mai multe lucruri care ma imping sa cred ca n-ar fi prima data cand m-ar insela. |
||
|
airam82 Postat pe 7 Februarie 2009 18:26 |
||
De la: popa4mihaela, la data 2009-02-07 12:42:07Ar fi bine ca tu sa ai dreptate si sa fi fost doar o ratacire de moment iar acum sa isi dea seama ce are acasa si ce ar putea pierde.Raman insa la parerea mea ,ca ii va fi foarte greu ii va fi foarte greu sa il ierete si mai ales sa uite.Este adevarat ca depinde de fiecare persoana,eu nu sunt in nici un caz in masura sa dau sfaturi,eu pot doar sa imi spun parerea din ceea ce am trait si din ceea ce am auzit.Si,da,sunt de aceeasi parere ca intr-o astfel de situatie nu este doar unul vinovat dar consider ca a fost mult prea mult MODUL in care el a facut-o.Mia,iti doresc sa fi puternica si mai ales SA NU ITI PIERZI RESPECTUL DE SINE.Daca el nu te-a respectat suficient RESPECTA-TE TU.Cred ca asta e cel mai important.De la: ELADA36, la data 2009-02-06 19:13:54Draga Mihaela,consideri ca mai poate fi vorba de respect cand te insala.....in casa ta,in patul tau??Eu pot spune sigur ca nu.Putea sa o faca oriunde altundeva,sa nu stie nimeni si totul era o.k(sa zicem) Dar asa....Ma tem ca nu o sa poata uita si ierta niciodata.Eu nu as face-o....Cat priveste o relatie civilizata ,cred ca ea poate exista si in aceste conditii,dar nu cred ca ar mai putea fi vorba de iubire.E greu sa faci pasul spre divort la o anumita varsta si dupa atatia ani de convietuit. |
||
|
ELADA36 Postat pe 7 Februarie 2009 18:55 |
||
draga Mia, faptul ca ai inceput sa pui pret pe tine este un lucru foarte bun, dar inainte de toate , probabil, ca ar trebui sa ai o discutie serioasa , intr-un mod cit se poate de calm si de civilizat cu sotul tau. in felul acesta s-ar putea sa descoperi care sunt adevaratele motive care l-au determinat sa faca un asemenea gest, care probabil ca nu este singular. atita timp cit nu cunosti adevaratele motive care l-au determinat sa faca acest lucru , poti sa-ti faci sute de freze, sa-ti cumperi sute de haine , nu vei avea liniste sufleteasca . ( poate ar fi bine sa-i spui ca acum e 1-0 pt. el, ...accepta 1-1)
|
||
|
Claudya10 Postat pe 8 Februarie 2009 09:42 |
||
|
Buna dimineata tuturor, citeam ceea ce a scris airam82, si... imi este atit de cunoscuta scena...tel pe silent, mesaje... doar ca eu nu-s in postura nevestei...ci .. o ea ..intr-o relatie ( dar am constatat ca mai sunt si altele); indiferent de cum s-o numi relatia asta, implicarea sufleteasca nu tine de hirtia care leaga un cuplu; crezi ca daca reusesti sa-l prinzi iti va fi mai usor ? NU.Certitudinea este mai dureroasa, inceritudinea te macina oricum, asa ca trebuie sa fii sigura de sentimentele tale fata de el, de puterea pe care o ai ca sa te desprinzi de el, iubindu-l inca, chiar daca stii ca acum te inseala si ai dsiguranta ca a mai facut-o. de ce inseala barbatii ?? si noi de ce-i iubim atit ? |
||
|
danaf_dana Postat pe 8 Februarie 2009 10:05 |
||
|
Draga Mia, 30 de ani de casnicie inseamna o viata de om, viata voastra impreuna, cu bune si cu rele de care ai stiut sau nu. Linistea sufleteasca n-o vei recapata curind, dar faptul ca acum TU esti cea mai importanta iti da un alt tonus, categoric. Cu multi ani in urma am trait o experienta asemenetoare, doarca eu nu i-am gasit in casa, am ajun sexact dupa ce ei plecasera...unde crezi ? in vizita la socrii mei; era o relatie acceptata de parintii lui, nici pina azi ju stiu de ce, a durat ceva vreme...pina eu am aflat. Dupa ce am aflat, timp de citeva luni am avut citeva intimplari fff "interesante", el era primit in casa parintilor ei, invitat la masa, amindoi mergea in casa socrilor mei.... iar noi ABIA NE CUMPARASEM APARTAMENT, NE MUTASE, CREDEAM EU CA NE IUBEAM, PREGATEAM O PETRECERE DE CASA NOUA....NU OBSERVASEM ABSOLUT NIMIC pina intr-o seara cind m-a sunat o doamna sa ma intrebe "de ce nu sunt de acord cu divortul sa-l eliberez pe .. EL ? " Doamna de la tel era mama "cuscrei" mele, caci eu asa o botezasem....UFF, a fost f dureros, au urmat alte telefoane date de "cuscra" mea... in toata aceasta perioada, cind noi eram "fericiti" ca ne implinisem un vis, urm aacea petrecere planuita de noi doi, ... el a jucat asa de bien teatru..ca nici acum nu-mi vine a crede... sa n-o mai lungesc, dupa un an si ceva am hotarit sa ple....cu peripetii, am plecat, am divortat ...si am avut sufletul ranit multi ani. Am plecat iubindu-l inca, dar pt ca nu mai suportam umilinta. Asa ca, draga Mia, pune in balanta tot ce ati facut si avut impreuna in toti acesti ani si, indiferent ce vei hotari, incearca sa alegi raul cel mai mic.......... cu timpul uiti, dar nu ierti niciodata (poate doar disimulezi ca ai iertat, mai ales daca-l iubesti), iar linisea sufleteasca vine... la un moment dat, rana insa ramine. |
||
|
danaf_dana Postat pe 8 Februarie 2009 10:18 |
||
De la: danaf_dana, la data 2009-02-08 10:05:09Buna dimineata tuturor, Nu stiu daca imi va fi mai usor daca voi reusi sa-l prind, insa cu siguranta asa el nu va mai avea nicio sansa sa ma minta. Va fi pus in fata faptului implinit si nu va mai avea ce face. Stii care e problema? Nu vreau sa ma las calcata in picioare. E posibil ca in timp ce eu stateam cu copilul acasa(pana la 2 ani) el sa-si fi facut de cap...eu nu observam schimbarile pt ca eram prea ocupata cu ingrijirea celui mic. Acum, punand cap la cap unele chestii din trecut...am muuulte motive sa cred ca a facut asta cu mult timp inainte ca eu sa-mi dau seama. Clar voi divorta, daca voi avea certitudinea ca ma inseala. Nu vreau sa-mi cresc copilul in minciuni si-apoi...nu cred ca merit nici eu sa stau langa un om care, desi nu i-a lipsit niciodata nimic, a avut tupeul sa ma minta in fata atata timp. Nu spun ca eu as fi perfecta, dar l-am respectat intotdeauna, l-am sprijinit si ajutat in orice...ca sa ce? Sa descopar asta? Nu, multumesc. |
||
|
airam82 Postat pe 8 Februarie 2009 17:13 |
||
fiecare are povestea sa.ea pe a ei,el pe a lui.adevarul se afla undeva la mijloc.cu totii iubim,cu totii suferim,doar ca fiecare in felul sau.cineva spunea:viata mea isi are misterul ei,sufletul meu are taina sa.cu totii avem cate o poveste.
|
||
|
dana_mv Postat pe 8 Februarie 2009 17:22 |
||
daca nu ne inselam uni pe alti ,,eu cred ca nu am trecut prin viata si asa e ea cam scurta ,,eu unu vreau sa ma distrez si sa traiesc viata la maxim
|
||
|
sarutama Postat pe 8 Februarie 2009 17:24 |
||
|
Asa este, probabil ca si atunci cind tu erai cu copilul acasa...el se indeletnicea cu acelasi lucru, pt ca naravul asta al lor nu apare asa, din senin, el exista... se consolideaza in timp si nu dispare ...pina la adinci batrineti, probabil... Nu vorbeam de perfectiune, nici noi femeile nu suntem totdeauna niste ingeri, le avem si noi pe ale noastre, insa cred ca implicatiile sufletesti sunt mult mai mari in cazul nostru, femeile iubesc trup si suflet. Am spus ca va fi dureros, mai ales daca INCA-L IUBESTI - la asta ma refeream. Altfel, pina la urma trebuie sa ne iubim intii pe noi si sa vrem sa fim iubite si respectate in egala masura. Daca nu se poate, macar sa ne pastram demnitatea, chiar daca sufletul ne doare ...de ne incovoiem. O spun din propria mea experienta, stiu ca are alte relatii, am tot vazut diverse.. in ultimele luni, dar..nu reusesc sa ridic fruntea si sa merg mai departe, tocmai pt ca-l iubesc. In acelasi timp simt ca ma umilesc de fiecare data cind inchid ochii si ma fac ca nu vad ceea ce se petrece, iar el minteeeee cu o nonsalanta ... de necrezut. Mai devreme sau mai tirziu ... voi alege calea...... deocamdata nu am puterea necesara... |
||
|
danaf_dana Postat pe 8 Februarie 2009 17:25 |
||
De la: sarutama, la data 2009-02-08 17:24:49daca nu ne inselam uni pe alti ,,eu cred ca nu am trecut prin viata si asa e ea cam scurta ,,eu unu vreau sa ma distrez si sa traiesc viata la maximma dezamagesti,zau asa.ce-ti veni?tu te distrezi,dar poate ea pune suflet si nu se distreaza.
|
||
|
dana_mv Postat pe 8 Februarie 2009 17:26 |
||
De la: MiaOrosan, la data 2009-02-03 09:37:51Crezi ca merita dupa 30 de ani de casnicie sa dau cu piciorul la tot sa vina alta in tot ce am realizat sau sa incerc eu sa ma schimb sa-mi traiesc viata si sa mi-o schimb? Mia, eu am abia 5 ani de casnicie...si tot doare, dar dupa 30? Sunt convinsa ca ti-ar fi greu sa renunti, dar ce te faci daca tu incerci sa te schimbi, sa-l faci pe dl. fericit, iar el ti-o va face din nou? Sau...esti sigura ca acum a fost prima data? Ca daca ar fi fost acum prima data, poate n-ar fi asa dramatic. Poate a avut si el o ratacire. Si mai ales, daca a fost un sot model in toti acesti ani...cred ca ai putea trece cu vederea. Nu zic sa-l ierti pur si simplu... dar , dupa ce-l tii putin pe jar , poate ii vine si lui mintea la cap. Acum tu stii cum a fost viata voastra pana la momentul respectiv, eu sunt prea mica sa-ti dau sfaturi...Dar sunt totusi dezamagita de ceea ce observ ca fac majoritatea barbatilor, indiferent de varsta... Chiar nu mai exista respect pentru femeia de langa ei?... |
||
|
airam82 Postat pe 8 Februarie 2009 17:27 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-02-08 17:26:41De la: sarutama, la data 2009-02-08 17:24:49daca nu ne inselam uni pe alti ,,eu cred ca nu am trecut prin viata si asa e ea cam scurta ,,eu unu vreau sa ma distrez si sa traiesc viata la maximma dezamagesti,zau asa.ce-ti veni?tu te distrezi,dar poate ea pune suflet si nu se distreaza. da !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hai sa vedem ,,,si daca ea se distreaza si eu stau acasa si pun suflet ,,,ce facem?????????dana eu sunt de parere ca tre sa traim viata ca sa nu pierdem mai tarziu |
||
|
sarutama Postat pe 8 Februarie 2009 17:28 |
||
De la: sarutama, la data 2009-02-08 17:28:59daca tu pui suflet si ea nu,atunci ea nu merita si cauti o "ea"care sa merite,nu ajungi sa faci pe altcineva sa sufere.daca tie nu ti-a placut sa suferi ,de ce sa faci si tu altcuiva la fel?ce vina are cea noua ,pt ce a facut cea veche?De la: dana_mv, la data 2009-02-08 17:26:41De la: sarutama, la data 2009-02-08 17:24:49daca nu ne inselam uni pe alti ,,eu cred ca nu am trecut prin viata si asa e ea cam scurta ,,eu unu vreau sa ma distrez si sa traiesc viata la maximma dezamagesti,zau asa.ce-ti veni?tu te distrezi,dar poate ea pune suflet si nu se distreaza.
|
||
|
dana_mv Postat pe 8 Februarie 2009 17:34 |
||
bun si daca si cealalta face la fel si urmatoarea la fel ??????ce fac????dau din lac in put ,,mereu ???mai bine ma distrez ,,,sincer
|
||
|
sarutama Postat pe 8 Februarie 2009 17:37 |
||
De la: sarutama, la data 2009-02-08 17:37:33bun si daca si cealalta face la fel si urmatoarea la fel ??????ce fac????dau din lac in put ,,mereu ???mai bine ma distrez ,,,sincer |
||
|
danaf_dana Postat pe 8 Februarie 2009 17:38 |
||
De la: sarutama, la data 2009-02-08 17:37:33bun si daca si cealalta face la fel si urmatoarea la fel ??????ce fac????dau din lac in put ,,mereu ???mai bine ma distrez ,,,sincerei cum sa fie toate la fel?nu se poate asa ceva.faci cum vrei,dar ai grija sa nu ranesti pe cineva care nu merita. |
||
|
dana_mv Postat pe 8 Februarie 2009 17:40 |
||
|
Poate sa faca si a doua... la fel ca si prima.... se poate intimpla, atunci ceea ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Distreaza-te... dar nu te juca cu vreun suflet naiv,,. totul se plateste in viata, mai devreme sau mai tirizi, daca-ti vine rindul si tie ?? nu vrei sa suferi, nu ??? Hai, sa fii iubit ! |
||
|
danaf_dana Postat pe 8 Februarie 2009 17:41 |
||
De la: danaf_dana, la data 2009-02-08 17:41:10Poate sa faca si a doua... la fel ca si prima.... se poate intimpla, atunci ceea ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. poate am suferit si de asta acum imi face placere sa ma distrez poop fetele
|
||
|
sarutama Postat pe 8 Februarie 2009 17:43 |
||
|
Dana, sincera sa fiu au fost mai multe chestii care m-au facut sa nu-l mai iubesc atat de mult. In plus...parca nu reuseste sa se maturizeze si sa tina piept greutatilor vietii.. Cred ca daca s-ar dovedi ca ma inseala ar cam fi cireasa de pe tort. Problema e ca el nu m-ar lasa sa plec asa, cu una cu doua, n-ar recunoaste in ruptul capului ca a gresit...Daca ar fi pus in fata faptului implinit...n-ar mai avea cale de-ntors. Si mai e ceva. Este ft gelos. Cate faze mi-a facut...cate crize de gelozie absurda, fara sa aiba vreun motiv... Iti dai seama ca asta pune capac. Adica el face pe lupul moralist cu mine si tot mi-o face pe la spate? In legatura cu ceea ce traiesti tu, iarta-ma, dar de ce mai stai? Crede-ma, exista si barbati capabili sa iubeasca si sa respecte o femeie pentru ceea ce este...Poate sunt mai greu de gasit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam, sa suportam, sa ne lasam calcate in picioare doar pentru ca-i iubim. Scuze daca te-am ranit, dar eu de principiul asta sunt. |
||
|
airam82 Postat pe 8 Februarie 2009 17:43 |
||
De la: airam82, la data 2009-02-08 17:43:28Dana, sincera sa fiu au fost mai multe chestii care m-au facut sa nu-l mai iubesc atat de mult. In plus...parca nu reuseste sa se maturizeze si sa tina piept greutatilor vietii.. Cred ca daca s-ar dovedi ca ma inseala ar cam fi cireasa de pe tort. Problema e ca el nu m-ar lasa sa plec asa, cu una cu doua, n-ar recunoaste in ruptul capului ca a gresit...Daca ar fi pus in fata faptului implinit...n-ar mai avea cale de-ntors. Crede-ma ca incerc... nu reusesc. De ce ??? Poate pentru ca in urma cu ceva ani, casatorita fiind am trait o experienta urita (am postat ceva mai devreme...) Dupa divortul ala urit, cu rani adinci, a aparut din sensin EL, cel de azi, fusese marea mea dragoste ...ascunsa, nemarturisita, cu ceva ani in urma. Nu mi-am propus nimic, pur si simplu totul a venit dela sine, ma rog...gindindu-ma acum, el a fost cel care a alimentat din plin aceasta relatie. NU suntem casatorit, ba mai mult... este un compromis asumat tot de mine, nu suntem de f mult timp impreuna, dar astea sunt sentimentele mele... Acum, revenind la ceea ce spuneai, si EL e gelos, ascuns, suspicios.... insa pina acum am trecut cu vederea, mi se parea totul un soi de tachinare, uneori plina de dovezi de iubire... Vorbind de imaturitatea lor, cred ca nu se maturizeaza niciodata, mai ales atunci cind alaturi de ei au cite o EA care face fata multor vicisitudini ale vietii...si asta din obisnuinta ( asa a vazut ea in familia din care provine) sau DIN PREA MULTA DRAGOSTE... Nu e cazul sa te scuzi, ranile mele...sunt facute de altcineva, nu de tine.... constat ca lacrimile nu-mi mai ajung sa-mi spele suferinta. Stii, nu-s indeajuns principiile, uneori... ceva/cineva te face sa uiti de ele. Ceva o sa fac...voi vedea. deocamdata ... |
||
|
danaf_dana Postat pe 8 Februarie 2009 17:55 |
||
|
Buna, ceea ce povestesti in legatura cu sms-urile, telefon,inselat nu e ceva necunoscut noua femeilor.... Cum de altfel moduri de a descoperi ce se asteapta barbatul mai putin. Prin ceea ce treci tu acum am trecut eu timp de doi ani si stiu ca nu este usor...la mine era o alta problema ... Locuiam la mine ptr ca la el nu am vrut eu sa ma mut....si ca sa vezi unde duce culmea nesimtirii unui barbat.... mergeam seara dupa ce ma lua de la sercivi , mancam impreuna dupa care imi spunea ca tre sa mearga in oras sa rezolve niste probleme...prinsa in problemele mele si indragostita pana peste cap i-am dat credit total in ceea ce priveste persoana lui. La un moment dat au inceput sa imi spuna prieteni ca l-au vazut cu o tipa odata, de doua ori , de n ori.... Am inceput sa ii caut in telefon , binintele, si nu am gasit nimik nici sms-uri , nici apeluri primite nici apeluri efectuate, NIMIKA.. la inceputul anuli trecut am fost foarte mulot plecata in delegatii aproape 2 luni si veneam in wkend acasa numai sa fiu cu el in conditiile in care puteam sa raman unde eram sa nu fac cu masina sute de kiometri in wkenduri..... La inceputul lunii februarie i-am spus ca sa ne despartim ca este cel mai bine pentru amandiu, el are o alta relatie , eu nu suport minciuna si fiecatre sa isi vada de viata lui..... inainte sa plec iarasi in delegatie mi-a JURAT ca nu are nici o relatie cu individa respectiva , ca el ma iubeste, ca sunt minciuni ale prietenilor si ca vor sa ne desparta....povesti, amagiri de genul asta ..... Am plecat pentru o saptamana in delegatie si mai exact in saptamana in care era Sf Valentincica ziua indrafostitilor.... pe 14 am stat de dimineata pana seara in sedinte si cand am terminat am zis sa il sun ...nu mi-a raspuns dar nici sa sune inapoi...am considerat ca doarme si ca vb a doua zi...A doua zi am vb si imi spune ca a fost ffff obo si ca dormea si nu a auzit telefonul. Vineri seara cand sa ma intorc acasa ningea ingrozitor era un viscol infernal si il sun si ii spun ca raman in Brasov ca nu pot sa conduc pe viscolul ala ...eram la receptia hotelului si imi suna telefonul ...era o persoana necunoscuta care imi spune ca daca vreau sa ma conving si daca am cum sa ajung acasa in noaptea asta sa vin ca este cu pitipoanca respectiva... iti imaginezi ca nu am mai rezistat si am plecat am facut 12 ore in conditiile in care pe o vreme normala facean 66 ore si cand am ajuns acasa SURPRIZA...MARE SURPRIZA....Iubitul meu era cu individa in pat .... Am uitat sa mentionez ca la un moment dat m-a intrebat daca mai ajung , eu eram pe drum si i-am spus ca sunt la hotel ca nu am cum sa mai ajung.... in momentul in care l-am prins cu mata in sac mi-a spus ca ceea ce vad nu reflecta realitatea si ca ar fi bine sa ma dezbrac si sa ma culc ca arat foarte obosita.... in acel moment i-0am aruncat cheia de la casa lui , i-am luat cheai de la cas amea si ne-am despartit... Ulterior sa aflu ca tipei ii spunea ca el este cu mine ptr ca ii e frica sa nu ma sinucid dar el sentimente nu are ... Dupa acest episod ...mai exact pana acum in ianuarie nu m-alasat in pace deloc....pana nu i-am spus ca nu o sa mai accept hartuirile lui si ca o sa merg la politie.... Pot sa va spun ca acum este singur ...atunci si indivda l-a parasit.... e vai de el ...iar eu am cunoscut un barbat care ma respecta , ma iubeste cu adevarat, ce-i drept il verific pana peste cap insa pana acum nu mi-a dat nici un semnal si stie ca mai bine se termina decat s ama insele.... Si spre final vreau sa iti spun ca in 2 ani nu mi-a luat nici un cadou , nic marac de zoiua mea.... la un momnet dat trebuia sa plecam in vacanta si cand i-am spus ca fiecare isi plateste a uitat ca tre s amai mrgem, iar actualul prieten zilnic imi face cate o surpriza ..placuta , mica dar care imi aduce zambetul pe buze,iar pe 17 plecam in SuA si pe 3 martie in Egipt... te rog nu mai sta sa cauti iti facci rau singura, cel mai bine pune punct aici chiar daca e casatorie si traieste-ti viata..a trecut vremea cand femeile erau supuse barbatului... Ai dreptul sa traiesti si sa iubesti, poti s afii iubita si respectata , dar daca stai sa plangi dupa el nu ai sa reusesti... iti spun din tot sufletul, viata e tata de scurta incat nu merita sa o sacrifici pentru el ...pierzi din timpul tau pretios si viata ta care nu se mai intorc ... |
||
|
LoveParade Postat pe 8 Februarie 2009 18:13 |
||
|
Dana, eu greseala asta am facut-o pana sa ma casatoresc cu sotul meu. Desi mi-a facut mai multe faze aiurea, din prea multa iubire am trecut peste si i-am iertat multe. Insa desi i-am trecut cu vederea atatea, el nici acum nu este constient ce are langa el...si uite ce face. M-a facut, incet, incet sa nu-l mai iubesc cu aceeasi intensitate...Nu l-am inselat niciodata si nici nu ma tenteaza sa o fac atata timp cat suntem casatoriti, dar nici sa stau asa si sa-i trec c vederea micile rataciri nu pot... M-am maturizat, acum vad ce greseli am facut in trecut iertandu-l de atatea ori(din prea multa iubire!!!) si deja mi-a cam ajuns la os... |
||
|
airam82 Postat pe 8 Februarie 2009 18:16 |
||
|
pe bune ...se vede ca esti "barbat adevarat"... Daca asa iti traiesti tu viata ai cel mai mare"respect "din partea mea |
||
|
LoveParade Postat pe 8 Februarie 2009 18:19 |
||
|
Multumesc Anca pentru sfaturi. Am mai spus, si repet. N-am sa stau intr-o relatie in care nu exista incredere si respect din partea lui. Insa...desi sustin eu sus si tare ca divortez, sunt convinsa ca voi intampina multe piedici: parintii mei, parintii lui...el... Toata lumea ma va condamna ca nu ma gandesc la cel mic...Sunt chestii de care sunt constienta. De-asta trebuie sa am dovada. sa le arat la toti ca nu eu sunt nebuna. Am facut tot ce era omeneste posibil ca aceasta casnicie sa mearga...dar infidelitatea nu o trec cu vederea. Nu acum, dupa 5 ani de casnicie...si inca 7 de relatie... Si nu in conditiile in care el ma persecuta efectiv cu gelozia lui bolnavicioasa...Probabil stie el de ce... |
||
|
airam82 Postat pe 8 Februarie 2009 18:26 |
||
De la: airam82, la data 2009-02-08 18:16:38Dana, eu greseala asta am facut-o pana sa ma casatoresc cu sotul meu. Desi mi-a facut mai multe faze aiurea, din prea multa iubire am trecut peste si i-am iertat multe. Insa desi i-am trecut cu vederea atatea, el nici acum nu este constient ce are langa el...si uite ce face. M-a facut, incet, incet sa nu-l mai iubesc cu aceeasi intensitate...Nu l-am inselat niciodata si nici nu ma tenteaza sa o fac atata timp cat suntem casatoriti, dar nici sa stau asa si sa-i trec c vederea micile rataciri nu pot... Draga mea, iti doresc mult curaj si putere, o sa ai nevoie sa te lupti cu ,,,fiarele. Numai bine iti doresc ! O seara buna tuturor ! |
||
|
danaf_dana Postat pe 8 Februarie 2009 19:15 |
||
|
Observ ca toata lumea a pus umarul la demonizarea inculpatului. Nu zic ca e rau, nici ca e bine ce face "bagabontu' " (sau "bagabontii"), da' ce ne facem in cazul in care infractoru' e ... infractoare? Aici vorbesc din experienta mea... Inca nu am prins-o (deocamdata), dar de la o vreme are o activitate foarte intensa pe net - mail-uri, messenger-uri etc (si sunt convins ca si telefoane si sms-uri) cu un el. Dupa vreo 10 anisori si ceva de casnicie (chiar mai multi) plus un copil... mi-e cam greu sa inghit asa ceva. Situatia se repeta pentru a treia oara (a mai facut-o de doua ori acum vreo 3 ani, cu o pauza de vreo 3 luni dupa ce am sesizat), de fiecare data cu alta persoana (sau cel putin asa cred). Motivatia a fost ca....... a vrut sa iasa in evidenta, pentru ca eu sa ii dau mai multa atentie. Am ramas siderat, de-a dreptul, cand am auzit-o. Cica eu as fi vinovatul, dar ulterior a continuat sa ma ignore (retineti ca in creierasul ei EU eram cel care nu-i dadea atentie) si a cautat alte portite. Spunea cineva pe aici (parca ELADA) ca daca poti sa-i iei tot, sa o faci si sa pleci. E drept ca in cazul tau s-a mers cam prea departe. Nu neg nici faptul ca in esenta barbatii sunt facuti sa mai calce pe alaturi. Ce ne facem insa cand "EA" este cea care calca alaturi, fara ca sotul ei sa o fi facut-o? Sau considerati ca a coresponda cu cineva - prin mail-uri, sms-uri etc, care contin mesaje de dragoste si alte dulcegarii pe care in mod normal le transmiti persoanei iubite - nu constituie o forma -incipienta, e drept- de inselaciune? |
||
|
andrei69 Postat pe 11 Februarie 2009 13:27 |
||
|
Andrei, e adevarat ce spui tu. Clar e mai grav cand inseala femeia, fara ca sotul ei sa fi tradat-o in acest fel. Insa eu cred ca suntem egali si inainte de a face pasul _a insela_ , atat femeia, cat si barbatul, ar trebui sa fie siguri daca persoana de langa merita sau nu asta. Eu , de exemplu, nu mi-am inselat sotul nici macar pe vremea cand eram doar prieteni, si nici atunci cand in relatia noastra au inceput sa apara probleme...dar uite ca el o face. Sunt mai mult ca sigura , pentru ca se continua cu mesaje, iar la el in telefon nu apre nimic (nici la apeluri, nici la mesaje - sterge totul pana sa ajunga acasa). Si sincera sa fiu, desi ar merita-o din plin, nici acum nu pot face asta. Nu-mi vine sa ma arunc in bratele unui barbat doar din razbunare...sau pentru ca o face si el. Mi se pare ca nu ma mai respect eu...pe mine. In ceea ce te priveste....sincera sa fiu, ai fost tare daca ai trecut cu vederea "micile scapari" ale sotiei tale. Eu nu sunt dispusa sa fac asta. Singurul lucru care ma dezavantajeaza in acest moment este ca nu am ceva concret sa pot pune punct relatiei/casniciei/minciunii "cu acte in regula". In legatura cu net-ul/ mess-ul...ai grija ca se poate ajunge departe... Stiu ce-ti spun! Cunosc cazuri. Daca crezi ca relatia voastra mai poate fi salvata...dar mai ales daca vezi ca sotia ta mai da semne ca ar vrea sa continue cu tine si e dispusa sa inceteze activitatea de moment...fa tot posibilul sa n-o pierzi. Daca nu... nu-ti pierde timpul...Parerea mea. |
||
|
airam82 Postat pe 11 Februarie 2009 16:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dilema unei iubiri | 24 | De la: kudika031402 1 Iulie 2010 21:08 |
| Ce parere aveti despre bestia aceea de asistent maternal care a chinuit un copil de 4 ani si l-a omorat? | 25 | De la: denis_3d25 3 Octombrie 2009 16:13 |
| am fost inselat de sotia mea cu care am o fetita de 3 ani | 65 | De la: camelusha83 1 August 2009 17:18 |
|
|
||
| tradarea | 12 | De la: alejandraa20 13 Decembrie 2009 18:23 |
| strigat de ajutor!! | 18 | De la: kudika_13773 13 August 2012 10:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.