Mai multe
|
"Nu-mi vine sa ma arunc in bratele unui barbat doar din razbunare...sau pentru ca o face si el. Mi se pare ca nu ma mai respect eu...pe mine. (...) Daca crezi ca relatia voastra mai poate fi salvata...dar mai ales daca vezi ca sotia ta mai da semne ca ar vrea sa continue cu tine si e dispusa sa inceteze activitatea de moment...fa tot posibilul sa n-o pierzi. Daca nu... nu-ti pierde timpul...Parerea mea." Ar fi o prostie imensa (cu scuzele de rigoare) sa "te arunci" in bratele altui barbat. Ai cobora pe aceeasi treapta, poate chiar un pic mai jos, pentru ca ar mai interveni si razbunarea. In ceea ce priveste al doilea pasaj citat... chiar nu cred ca meritapierderea de vreme. Ea, ca persoana. E vorba insa de un copil care nu trebuie nici macar sa simta situatia. Poate cand va mai creste, daca va realiza singur... |
||
|
andrei69 Postat pe 11 Februarie 2009 17:59 |
||
|---|---|---|
|
In privinta mea...tocmai ti-am spus. Nu asta mi se pare solutia: sa platesc cu aceeasi moneda. Prefer sa ma despart de el iar apoi sa-mi vad de viata mea. In primul rand sa am grija si sa-mi cresc copilul in liniste. In ceea ce te priveste... nu stiu ce sa zic. e alegerea ta. Dar cu tine cum ramane? Esti de apreciat ca te gandesti la baietelul vostru, dar mama lui unde se gandeste cand e cu altul? Scuze, nu vreau sa fiu dura, dar sa stii ca si eu am un baietel mic. Dar asta nu inseamna ca voi accepta sa traiesc in minciuna. Nici copilul nu trebuie sa traiasca intr-o familie bazata pe minciuni. Ce va invata din asta? ca trebuie sa faca si el la fel? |
||
|
airam82 Postat pe 11 Februarie 2009 22:19 |
||
De la: airam82, la data 2009-02-11 22:19:27In privinta mea...tocmai ti-am spus. Nu asta mi se pare solutia: sa platesc cu aceeasi moneda. Prefer sa ma despart de el iar apoi sa-mi vad de viata mea. In primul rand sa am grija si sa-mi cresc copilul in liniste. Pai e clar ca se gandeste la... altul . Sau la altii, ca ti-am spus ca nu s-a intamplat doar o data sau de doua ori... si sunt convins ca nici de aceasta data nu va fi ultima. Problema este ca, din punctul meu de vedere, se complace in aceasta situatie. Nu stiu (si nici nu cred ca as vrea sa stiu) pana unde a mers (sau pana unde ar merge) in "relatiile" astea, dar mi-e clar ca a intervenit o ruptura despre ale carei cai de reparare nu doreste sa vorbeasca. Deci... ce sa inteleg de aici? Ca e un subiect prea greu de abordat de catre ea? N-as crede.In alta ordine de idei, de acasa nu lipseste, deci inca nu s-a intamplat nimic fizic (cel putin in aceasta ultima "relatie"). As vrea doar sa inteleg si eu ce doreste si, de fapt, ce are in cap cand initiaza sau accepta initierea unei relatii "de internet". |
||
|
|
||
|
andrei69 Postat pe 16 Februarie 2009 11:21 |
||
|
Andrei, e foarte nasol. Nu stiu ce sa zic. Daca doar vorbesc pe messenger...poate nu e vorba despre o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Dar daca tu stii ca s-a mai intamplat sa te insele...Atunci e nasol. Si stii cum e, s-a intamplat o data, exista posibilitatea sa vrea sa se schimbe dandu-si seama ca a gresit si risca sa-si piarda familia. Dar daca in continuare e indiferenta... Nici sotul meu nu lipseste de acasa, dar si-a schimbat comportamentul fata de mine si exista acele mesaje care se trimit intr-una. Eu nu stiu cum poti tu sa mai stai in casa cu ea (mai ales stiind ca ti-a mai facut-o...si acum e pe punctul de a o face din nou fara nicio remuscare) ca eu nu-l mai suport pe sotul meu. Nu i-am zis nici acum nimic ca mi-e teama sa nu se scoata. Trebuie sa am dovada clara si apoi :DIVORT! Dar pana atunci nu-ti dai seama ce lupta dau cu mine sa-i suport atingerile...sa-l suport efectiv langa mine. Si culmea, observand ca mi-am schimbat oarecum atitudinea fata de el, acum are tupeul sa-mi reproseze ca am eu pe altcineva. |
||
|
airam82 Postat pe 17 Februarie 2009 12:17 |
||
De la: airam82, la data 2009-02-17 12:17:24...Si culmea, observand ca mi-am schimbat oarecum atitudinea fata de el, acum are tupeul sa-mi reproseze ca am eu pe altcineva. "Hotului de hot ii este frica!" E o modalitate de a-ti indeparta atentia de la iesirile sale. Draga M., exista posibilitati de a-l prinde asupra faptului, atata timp cat el nu se limiteaza doar la sms (si eu nu cred ca se limiteaza doar la sms si convorbiri telefonice, pentru ca "relatiile platonice" sunt o minciuna sfruntata). Trebuie doar sa ai rabdare pana cand vei depista daca "madonna" e din aceeasi localitate cu voi (sau macar din apropiere). Odata ce ai stabilit acest fapt, e clar ca exista si intalniri - in timpul serviciului e cel mai usor, daca are un serviciu care presupune deplasari - ori poate e vorba chiar de o colega de serviciu. Acces la internet nu are de acasa? Vreau sa spun acces la internet fara a fi supravegheat de tine nonstop. |
||
|
andrei69 Postat pe 17 Februarie 2009 14:59 |
||
|
Buna seara. Iata ca inevitabilul s-a produs...si fara prea multe batai de cap. A uitat azi sa stearga doua din mesajele trimise de ea lui si unul din mesajele lui catre ea. Am avut dovada clara. Mi-am trimis mie acele mesaje sa le pastrez si i-am ascuns telefonul, fiind convinsa ca isi va aduce aminte si-l va cauta. Asa a si fost. La intrebarea mea: al cui e nr X de telefon? mi-a raspuns: al unui coleg de serviciu. I-am aratat mesajele din telefonul lui, i-am spus ca stiam de mult timp dar am asteptat dovada clara. Initial n-a ripostat, n-a negat...doar a plecat din camera. (Probabil sa se gandeasca la o minciuna...) S-a intors la un moment dat si mi-a zis, copilareasca minciuna, zic eu, pentru un om de 30 de ani, ca ea se tine dupa el...si ca el nu are nimic cu ea. Cine il mai crede? Eu i-am spus ca nu cred o iota, poate veni cu toate argumentele din lume. Dar nu se sinchiseste sa se disculpe. Dupa ce a intrat ultima data la mine in camera...n-am mai vorbit nimic. Sta in sufragerie...probabil are impresia ca maine totul revine la normal, sau ca se gandeste pana atunci ce sa ma mai minta... Uite ca fara prea multe eforturi s-a intamplat sa am si dovada: sotul meu ma insela, cu o colega de serviciu...de cel putin 6 luni( am detalierile incepand cu luna iulie) Acum...nu stiu cum sa procedez...o sa trebuiasca sa-mi anunt parintii...sa caut un avocat...habar n-am . Sunt putin inspaimantata de ceea ce va urma...dar trebuie sa fiu tare. |
||
|
airam82 Postat pe 17 Februarie 2009 21:04 |
||
|
dacanu-l iubesti, e solutia optima. dar daca il iubesti, ai de gand sa renunti la tot fiindca ti-e ranit orgoliul? de ce sa castige poate nimeni, posibil fiind ca si el sa te iubeasca, si aventura sa fie o stupiditate pe care multi o comit. o discutie calma si serioasa se impune, dupa ce va calmati. situatia nu e ireparabila, puteti trece peste, daca vreti ! |
||
|
googoodoll Postat pe 17 Februarie 2009 21:38 |
||
De la: orosanmaria, la data 2009-02-01 18:54:21ce ati face daca l-ati gasi pe sotul vostru in dormitor cu o femeie cu ceva ani buni mai tanara decat el si mai ales ca tu nci nu teai gandit vreodata la asa ceva iti dai seama ca nu e prima data? Iti trebuie multa experienta, tupeu si incredere sa iti aduci amanta in casa ta. Cei incepatori se tem, se ascund, sunt precauti. Eu as divorta. |
||
|
Kathara Postat pe 17 Februarie 2009 21:43 |
||
|
let's agree to disagree :) e nevoie doar de prostie, si nu cred ca duce animalul ala lipsa . |
||
|
googoodoll Postat pe 17 Februarie 2009 21:48 |
||
De la: googoodoll, la data 2009-02-17 21:38:09dacanu-l iubesti, e solutia optima. Mda, poate as trece peste daca ar fi prima data. Mi-a mai facut asta si inainte de casatorie si atunci , iubindu-l ft tare am zis ca pot trece peste, avand si nunta pusa...si m-am gandit ca odata ce vom fi casatoriti ii trec si lui "mofturile" astea. Plus de-asta...de cateva luni el s-a schimbat considerabil... nu e violent, dar nu suporta sa-l contrazic, sa comentez ceva cand face el ceva...Oricum intre noi e o ditamai gaura...care nu cred ca se mai poate inchide. El nu vrea sa renunte, desi e constient ca oricum nu ne mai intelegem, pentru ca are ft mult de pierdut din asta. Mai ales fiind vina lui. Ar ajunge de la a avea totul...la a nu mai avea nimic.(pentru ca multe sunt ale mele dinaintea casatoriei) Il enerveaza la culme ca eu renunt "asa usor" si ma considera pe mine vinovata ca pun punct fara sa ma mai gandesc la nimic. Dar lui unde i-a fost gandul timp de cel putin 6 luni? (spun "cel putin" pentru ca atat stiu eu) Stia ca aici se va ajunge daca va trada. Pe de alta parte...nu cred ca a fost doar o aventura...ca-mi spunea la un moment dat ca tipa il iubeste. Iar daca era destept, si vroia neaparat diversitate, se ducea la una pe care n-o cunostea, nu-l cunostea...o facea o data...si eu nu aflam...si nici nu ma interesa. Dar cu o colega de lucru, pe care o vedea zilnic...scuzati-ma. |
||
|
airam82 Postat pe 22 Februarie 2009 08:53 |
||
whaaat? si mai este alive??? l-as bate cu mana mea. si pe aia as tavali-o de nu s-ar vedea. haoleuuu
|
||
|
cristi_nne Postat pe 31 Martie 2009 12:09 |
||
De la: oonahabibi_yahoo_com, la data 2009-03-31 12:09:11whaaat? si mai este alive??? l-as bate cu mana mea. si pe aia as tavali-o de nu s-ar vedea. haoleuuu violenta nu-i un raspuns! |
||
|
Postat pe 31 Martie 2009 12:36 |
||
| Violenta nu e un raspuns dar stii ce bine te simti dupa ce o tavalesti putin?Iar dobitocului o sa-i fie teama ca asa se v-a intampla cu toate si ori se potoleste ori isi ia lumea in cap. | ||
|
anghelescuadriana Postat pe 31 Martie 2009 12:44 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-31 12:36:25De la: oonahabibi_yahoo_com, la data 2009-03-31 12:09:11whaaat? si mai este alive??? l-as bate cu mana mea. si pe aia as tavali-o de nu s-ar vedea. haoleuuu daca-i administrata cum trebuie bataia s-ar putea sa nu mai aiba cine raspunde
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Martie 2009 12:46 |
||
|
ma' daca aceiasi bataie este administrata de sot , sotiei care inseala , e violenta domestica pedepsita prin lege. daca o femeie bate un barbat , e legitima aparare
|
||
|
Postat pe 31 Martie 2009 12:49 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-31 12:49:14ma' daca aceiasi bataie este administrata de sot , sotiei care inseala , e violenta domestica pedepsita prin lege. asta din cauza ca rar vezi un barbat batut de o femeie sau poate sunt mai putzin mediatizate
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Martie 2009 12:53 |
||
| Adevarat dar sotia sa-i dea bataie amantei nu sotului ca mai exista riscul sa fii si inselata si batuta. | ||
|
anghelescuadriana Postat pe 31 Martie 2009 12:53 |
||
|
si daca amanta-i o karatista sau judochista?? iti face un tzucahara grupat si un cotoitzuguru de te vezi planand cu ingerii
|
||
|
Postat pe 31 Martie 2009 13:00 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-31 13:00:06si daca amanta-i o karatista sau judochista?? iote domne ce s-au emancipat amantele, saracii barbatzi cred ca d-aia se si cupleaza cu ele ,cum sa rezisti la asa amenintzare:ori ma faci amanta ta ori iti aplic ceva scheme de karate
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Martie 2009 13:03 |
||
|
un alt tip de amenintare descoperit recent, la un colt de strada, noapte: daca nu-mi dai bani, iti fac un cunilinngus de ai multiple juisari! |
||
|
Postat pe 31 Martie 2009 13:08 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-31 13:08:15un alt tip de amenintare descoperit recent, la un colt de strada, noapte: si ce-i raspunde?...............sa nu te misti de aici ma intorc imediat dau o fuga pana acasa sa-mi iau toate economiile
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Martie 2009 13:10 |
||
| Si ma rog frumos unde-i locul unde se practica asemenea amenintari? Nu de alta dar poate mai sunt doritori de... bine de asta.. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Martie 2009 13:11 |
||
valeu maica , cred ca ma fac hot la colt de strada
|
||
|
Postat pe 31 Martie 2009 13:20 |
||
Din pacate, Clujul e cam departe de Constanta, asa ca n-am de ales decat sa colind colturile strazilor din Cluj, da' de... da' de...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Martie 2009 13:26 |
||
| Daca este prima relatie extra merita iertat.Dar daca tu ai fi cea care inseal crezi ca el te ar iertat ? Eu am iertat o data si de atunci iert in continu. Imi este tare greu si de fiecare data spun ca nu voi mai ierta . | ||
|
sgabi Postat pe 4 Aprilie 2009 18:14 |
||
| Eu am avut " fericirea" sa gasesc mesajul de la ea cand el se pregatea sa plece din casa si eu ii duceam telefonul . Nu ti doresc sa stii cum este. | ||
|
sgabi Postat pe 4 Aprilie 2009 18:21 |
||
|
Eu as divorta imediat...nu e prima data cand o face si nici ultima.....si se pare ca din moment ce si-a permis s-o aduca in patul vostru, nu mai exista nici o bruma de respect pt tine, pt tot ce-ati trait impreuna, pt casnicia voastra....lui pare ca nu-i pasa decat de el.... Vrea alte femei? Nu-i mai place ce are acasa? Ok, i-as da liber....dar pt tot restul vietii.... Iti doresc putere si sa iei cea mai buna solutie pentru tine si copii.
|
||
|
arianne_35 Postat pe 5 Aprilie 2009 17:21 |
||
De la: orosanmaria, la data 2009-02-01 18:54:21ce ati face daca l-ati gasi pe sotul vostru in dormitor cu o femeie cu ceva ani buni mai tanara decat el si mai ales ca tu nci nu teai gandit vreodata la asa ceva mi-as gasi si eu unul mai bun ca el...daca e nevoie platesc un gigolo As face orice imi sta in putere ca sa ma razbun...il astept la cotitura si-i dau lovitura de gratie....
|
||
|
camelusha83 Postat pe 5 Aprilie 2009 18:07 |
||
De la: googoodoll, la data 2009-02-17 21:38:09dacanu-l iubesti, e solutia optima.mai important e "daca te iubeste el".iubirea ta in cazul de fata nu are prea mare relevanta.caci el trebuie sa se hotarasca.si daca esti inca casatorita cu el,banuiesc ca nu degeaba ai rezistat.el este singurul care trebuie sa se hotarasca ce vrea de la viata.si inca ceva:verifica de ce a avut nevoie de aventura asta,caci s-ar putea ca sa nu mai existe cale de intoarcere. |
||
|
gabriela_35ct Postat pe 7 Aprilie 2009 22:41 |
||
Depinde....................daca aveti copii............poate m ai merita o sansa.Daca nu......si nu aveti fff multe achizitii impreuna....................ADIOS... Iar tu....punct si de la capat.Viata merita traita. NU CONTEAZA CUM................SI CA O FACI.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 30 Aprilie 2009 10:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Salut | 4 | De la: Shhh 23 Iunie 2010 13:41 |
| DESPARTIRE???Ce sa fac??? | 53 | De la: _dulcik_ 5 Martie 2009 21:13 |
| a iubi o persoana casatorita | 1118 | De la: 6262 27 Iunie 2012 08:08 |
|
|
||
| Cateva idei va roog | 47 | De la: puiut_77 7 Martie 2011 08:46 |
| ce sa fac? | 14 | De la: denis_roxana 18 Februarie 2011 20:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.