Setari Cookie-uri

avort

... sper totushi ca gasca de PITIPOANCE sa incerce sa nu mai paraziteze un astfel de subiect ... sint o multime de aspecte groaznice care mai sint de CONSTIENTIZAT ... ignoranta, cinismul si egoismul nu vor aduce nimanui vreun folos ... si nu au adus niciodata ... e grav mai sint femei care isi inchipuie ca etica, morala si bunul simt sint datorii doar ale celor din jur iar ele au dreptul de a sari cu nonsalantza obligatiile lor ... e vorba de COPII ... COPII CARE VOR DRAGOSTE nicidecum sloganuri cinice si egoiste ...
... e un egoism crunt ca sa selectionezi la intimplare PROPRII COPII cu sloganuri ca le vrei binele ... va veni vremea cind se vor intreba - de ce au parinti atit de batrini, de ce sint singuri si neajutorati exact cind au nevoie de ajutor, de ce trebuie sa rezolve probleme pe care parintii lor puteau sa le rezolve, de trebuie sa faca ''revolutie'' dupa revolutie pentru niste drepturi refuzate de proprii parinti ...
marco918
Postat pe 20 Octombrie 2009 21:52
... pitzi ... esti capabila sa sustii un dialog ? ... fara sa folosesti invective, balacareli, mahalagisme ? ... iti poti spune parerea si o poti asculta pe celuilalt fara sa faci istericale si sa te fixezi pe niste ideii preconcepute si simpliste ? ... esti capabila de dialog ? ...
marco918
Postat pe 20 Octombrie 2009 21:57
... pitzi ... e foarte important ca sa te delimitezi de cliseele promovate de starletele degenerate din media romaneasca, de cei care se erijeaza in creatori de bun simt, de politica defazata care se face pe proce subiect ... e important sa fii tu, tu si constiinta ta ... sa iti aduci aminte de proverbul - ce tie nu-ti place altuia nu-i face ... nu te mai indopa cu PESIMISM, COMPROMISURI ... nu te mai considera o victima inainte de a fi in mod real ... nu te mai indopa cu clisee si sloganuri ... nu te mai blaza ... fii POZITIVA ... respecta etica, morala ... respecta-ti stramosii (tu scuipi acum pe ceea ce ei considerau sfint - copii, adica tu) ...
marco918
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:09
... te rog sa urmaresti filmul ... SILENT SCREAM ...

... e un film real ... e o realitate care in romania (nu ma intereseaza altii) care a distrus femei, familii(sau viitoare familii) , COPII ... este ceea ce se intimpla fiecarei femei care a facut un avort ... e o BARBARIE ... inchipuieti cit a durat si cite piedici a intimpinat din partea celor care fac averi din schilodirea fizica si morala a femeilor ... din manipularea lor si transformarea in obiecte sexuale ... inchipuiti ca se fac mii de avorturi zilnic in romania si foarte putini stiu ce se intimpla in timpul acestora ...

... multora (medici, femei, ...) li s-au inoculat diverse clisee ... a costat bani ca sa se creeze o astfel de impresie idilica a ''avortului'' ... a ''dreptului'' si ''responsabilitatii'' femeii vis a vis de sanatatea ei (asta nu s-a spus) si fata de proprii ei copii ... medicii au fost bombardati cu ''responsabilitatea'' lor de a ''crea'' oameni maturi si responsabili care nasc la virste biologice inainte pentru a asigura ''confortul'' odraslelor

... de a ''salva'' tinerii de la o viata anosta de familia (???) in loc sa descopere placerile sexului (de parca romanii se reproduceau prin polenizare) si sa se realizeze material ... rezultatul ... DEZASTRUL LA CARE PARTICIPAM CU TOTII ...

... uita-te cum se zbate copilashul in timp ce ii sint scoase picioarele, miinile ... ecografia permite astazi sa VEZI ceea ce ieri credeai ca sint doar ''calomnii'' ... spune-mi ca asta nu e REALITATE ... si uita-te la tine si balacareste-ma in continuare ...
marco918
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:22
... iti mai recomand si articolul, ca sa te intrebi si tu - cine iti va plati pensia, cine te va ajuta ? ... ca de furat se vor gasi ...

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/Finante/141285/Semnal-de-alarma-Romania-va-cheltui-in-2060-jumatate-din-buget-numai-pe-pensiile-de-stat.html

marco918
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:33
De la: marco918, la data 2009-10-20 21:40:37

... ... nu ti se pare ca esti cam stresata, puishor ? ... hai sa iti daui un filmuletz ca sa trezesti la realitate ... USCATURA ...

... SILENT SCREAM - http://www.youtube.com/watch?v=EkD0PcIsM3U&videos=SILNtIglECg&playnext_from=TL&playnext=1

... apropo ... nu practic sectarismul (e incredibil ce jigniri poti arunca la adresa crestinilor ortodoxi sau catolici, ceea ce ai sugerat este ca acestia accepta avorturile ca si cind s-ar scoate masele, JENANT) ... enjoy ... pussie ...

se pare ca nici la tine nici la madamme lourdes nu ajunge informatia la creier pt a puea fi procesata corect. scumpete rezolva-ti problema cu scurtcircuitul la mansarda si mai discutam, cum am mai spus nu esti decat un sectant cu capul plin de rahat iar creierul tau e neted ca un fund de bebelus fara nici o circumvolutiune ..... daca pana acum ti-am spus ca nu ai idee ce anume inseamna sa cresti un copil acum imi dau seama ca nu ai nici macar idee ce anume inseamna sa concepi un copil..... esti absolut total pe langa subiect, nu ai macar o parere pertinenta la subiectul avort te multumesti sa critici femeile si atat.... cateodata ,zau daca nu sunteti atat de patetici incat imi provocati mila ....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2009 08:17
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-24 08:17:31
De la: marco918, la data 2009-10-20 21:40:37

... ... nu ti se pare ca esti cam stresata, puishor ? ... hai sa iti daui un filmuletz ca sa trezesti la realitate ... USCATURA ...

... SILENT SCREAM - http://www.youtube.com/watch?v=EkD0PcIsM3U&videos=SILNtIglECg&playnext_from=TL&playnext=1

... apropo ... nu practic sectarismul (e incredibil ce jigniri poti arunca la adresa crestinilor ortodoxi sau catolici, ceea ce ai sugerat este ca acestia accepta avorturile ca si cind s-ar scoate masele, JENANT) ... enjoy ... pussie ...

se pare ca nici la tine nici la madamme lourdes nu ajunge informatia la creier pt a puea fi procesata corect. scumpete rezolva-ti problema cu scurtcircuitul la mansarda si mai discutam, cum am mai spus nu esti decat un sectant cu capul plin de rahat iar creierul tau e neted ca un fund de bebelus fara nici o circumvolutiune ..... daca pana acum ti-am spus ca nu ai idee ce anume inseamna sa cresti un copil acum imi dau seama ca nu ai nici macar idee ce anume inseamna sa concepi un copil..... esti absolut total pe langa subiect, nu ai macar o parere pertinenta la subiectul avort te multumesti sa critici femeile si atat.... cateodata ,zau daca nu sunteti atat de patetici incat imi provocati mila ....

... duduitza, crede-ma, am mai multi copii decit iti imaginezi tu !!! ... intelege ca stiu ce spun ... ...
... CE INSEAMNA DUPA TINE A CRESTE UN COPIL/II ??? ... crezi ca a creste un copil e o dovada de maiestrie, de bogatie, de ... ce ? ... sa-ti spun eu ... e dovada de ... DRAGOSTE ... si apoi de MATURITATE, RESPONSABILITATE, REALISM ... copiilor nu le trebuie SLOGANURI ... nu cred ca vreunul dintre copii pe care iai avortat si-ar fi dorit explicatiile tale ... ar fi dorit doar ... DRAGOSTEA TA ... dragoste de care nu esti, probabil, capabila ...
... sint sigur ca ai timp de telenovele, de comentarii si birfe cu colegele de munca, cu vecinii si ''prietenii'' ... sint sigur ca nu mori de foame dar nici nu accepti sa cumperi nimic mai putin decit ceea ce este prezentat drept maximul unei vieti ''europene'' ... sint sigura ca preferi sa ''socializezi'' cu diversi pe diverse teme, mai mult sau mai putin penbile, decit sa il aloci propriilor copii ... sint sigur ca cheltui multi bani pe care nu esti in stare sa ii directionezi pragmatic ... si la fel sint sigur ca pui moda si ''look-ul'' tau mai presus sau la acelasi nivel cu necesitatile propriiului copil ... hai fii sincera ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:24

... iti mai spun un ''secret'' ... E MULT MAI SIMPLU SA CRESTI 3-4 COPII DECIT UNUL SINGUR ... e un proverb verificat si foarte adevarat ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:26
... si daca te intereseaza viitorul copiilor tai urmareste acest video ... nu lua in seama partea religioasa ci trebuie sa realizezi numai faptul ca, pentru confortul si lenea ta, LE VINZI VIITORUL ... ii obligi sa fie singuri, egoisti, cinici si slabi ... asa cum pe tine te-au obligat generatile anterioare care ti-au lasat o tara in care furtul, minciuna, lenea, birfa, non-valoarea si lipsa de etica sint primordiale ... pe linga o tara pe care tot ei au vindut-o la pret redus ... iar tu mai speri ca copilul tau si restul de selectionati va face fata avalansei care vine ... esti slaba rau ... ca multe altele de fapt ...

http://www.youtube.com/watch?v=9atIjykihkc

... oricum sint sigur ca nu ai avut curaj sa te uiti nici la filmuletzul de mai inainte ... si totusi explica-mi cum te simti la SCOBEALA ? ... asta nu pot intelege ... cum poti promova o asemenea BARBARIE cu mult peste orice imaginatie ... iti dai seama cum veti fi privite peste citiva ani ? ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:36
... uita-te si la filmul asta si spune-mi cine este BOLNAV ? ...

http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-mass-media/40-cum-se-face-un-avort--socant-cel-mai-dur-film-despre-avort

... vrei sa imi spui ca ''realismul'' acestor femei le ''obliga'' sa ia masuri ? ... vrei sa imi spui ca toate/toti umflatele/umflatii care se plimba lalaind pe strazi si aruncind cu banii ca la concurs sint RESPONSABILI ? ... ca babetele de 30-35 de ani care se chinuie sa faca un copil ca sa astupe aparentele unei vieti normale STIU CE INSEAMNA SA CRESTI UN COPIL ? ... ma indoiesc, ar fi trebuit sa aiba deja unul ca sa poate cotcodacii ... cu toate ca un singur copil e ca si biciul lui d-zeu ... te chinuie si pentru restul ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:47
Cel mai bine ar fi ca fata sa le spuna parintilor ...
kudika_nikole
Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Imi place sa avortez 201 De la: kudika12787 17 Aprilie 2012 19:27
topic impotriva utilizatoarei LOURDESS 28 De la: FRANNNCE 4 Iunie 2009 10:02
sex dupa avort!!!!!!! 25 De la: kudika_28392 24 Octombrie 2013 14:24
botezarea unui copil ..... 11 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58
Urgenta avort! 16 De la: kutzy 5 Iulie 2012 23:54