Setari Cookie-uri

Cum se transforma dragostea in ura??

da....din pacate se transforma.....iar ura aceea este la fel de puternica precum iubirea pe care ai simtit-o pentru persoana respectiva....insa cu timpul ranile se videca iar apoi nu mai simti nimic......doar indiferenta...
viata este frumoasa,incearca sa uiti ce sa intamplat si sa treci mai departe....
sweetcandy
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:51
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-10 16:50:41cum se transforma dragostea in ura???? pai dureaza foarte putin.e nevoie de o greseala penibila dar urata...dureaza cateva ore... si gata trece dragostea
SweetHappyButterfly
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:52
interesanta povestea ta, insa tine minte ! cine calca stramb o data o va mai face si in viitor
priest
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:52
De la: priest, la data 2009-04-10 16:52:19interesanta povestea ta, insa tine minte ! cine calca stramb o data o va mai face si in viitor

toata lumea calca stramb
SweetHappyButterfly
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:59
iubirea se transforma in ura iar ura se poate transforma inapoi in iubire...
lacrasar
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:02
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-10 16:59:09
De la: priest, la data 2009-04-10 16:52:19interesanta povestea ta, insa tine minte ! cine calca stramb o data o va mai face si in viitor

toata lumea calca stramb

pantofii sunt de vina
__LL__
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:07
De la: __LL__, la data 2009-04-10 17:07:48

toata lumea calca stramb

pantofii sunt de vina
in special aia cu toc (cel putin in cazul de fata)
priest
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:10
De la: priest, la data 2009-04-10 17:10:43

toata lumea calca stramb

pantofii sunt de vina

prefer sa calc stramb pe bune,decat sa mi rup tocul la pantofi calcand stramb intr o groapa
SweetHappyButterfly
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:12
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-10 17:12:10

toata lumea calca stramb

pantofii sunt de vina

prefer sa calc stramb pe bune,decat sa mi rup tocul la pantofi calcand stramb intr o groapa

Econoama lu' mami !!!
Pup un botic dulce !!!! adevarul e ca e pacat de bunatate de pantofi ...
Si ce ziceai tu Priest ??? Ca barbatzii ''n-are toace ''???? Le punem si lor sa vada cum e ....
__LL__
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:42
De la: __LL__, la data 2009-04-10 17:42:43

toata lumea calca stramb

pantofii sunt de vina

Econoama lu' mami !!!
Si ce ziceai tu Priest ??? Ca barbatzii ''n-are toace ''???? Le punem si lor sa vada cum e ....

"are" shi ei toace.. dar calca pe varfuri
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:44
pai sisi,de ce sa rup tocu la frumusete de pantofi??? mai ales aia de la revelion
uhuu... decat sa se duca asa banii pe apa sambetei,mai bine calc stramb tata s asa e criza
SweetHappyButterfly
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:44
De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2009-04-10 17:44:07
De la: __LL__, la data 2009-04-10 17:42:43

toata lumea calca stramb

pantofii sunt de vina

Econoama lu' mami !!!

"are" shi ei toace.. dar calca pe varfuri

calca ...calca-i-ar trenu' cu fericire in gara sa-i calce ,,,,
__LL__
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:50
De la: LunaPlina, la data 2009-02-06 15:50:15Salut si tie!
Si eu sunt noua pe aici. Ca sa-ti raspund la intrebare, trebuie sa-ti reamintesc ca limita dintre iubire si ura e aproape invizibila. Eu cred ca iubirea se transforma in ura doar atunci cand am fost inselati, tradati, batjocoriti intr-un fel sau altul, ceea ce a fost si cazul tau. Dar sa stii ca si invers este posibil, adica din ura sa se nasca dragostea, lucru insa ceva mai rar si putin mai complicat/complex, dar nu imposibil. Pt tine prima iubire - cum spuneai tu ca a fost - s-a dovedit a fi un esec sentimental, o dezamagire, si nu o amintire placuta/nostalgica. Dar, cred ca ai depasit deja problema, iar daca nu, o vei depasi si o vei putea "contabiliza" in timp ca pe o experienta, daca nu frumoasa, cel putin necesara, din care ai invatat ceva.

NU ARE NICI O LEGATURA.
Ura este URA, in timp ce DRAGOSTEA adevarata si nu un sh**t de fatzada, cu manele si ''figuri'' etc, deci o DRAGOSTE ADEVARATA NU se schimba cu nimica! Ea este PERMANENT IN SUFLETUL celui care este CAPABIL de un sentiment atat de inaltator, de iertator, de intelegator, care NU cere nimic pentru SINE ... ASTA nu va insemna insa ca trebuie sa accepti sa fi bataia de joc a altuia, si nici nu inseamna ca trebuie sa transformi DRAGOSTEA de care esti capabil a o simti pentru cineva in ura - NU! Pur si simplu te RETRAGI, analizezi si mai ales TE autoanalizezi, si iti traiesti viata mai departe.

Succes, si sa va IUBITI FRUMOS!

agoldfish
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:53
buna
tot ce pot sa iti spun, este ca atunci cand o sa iti fie indiferenta, doar atunci nu o mai iubesti.
acum o urasti fiindca o iubesti
dar o sa treaca, aiincredere in tine si nu o mai primi in viata ta.
ionel_varsator
Postat pe 10 Aprilie 2009 18:40
De la: ionel_varsator, la data 2009-04-10 18:40:58buna
tot ce pot sa iti spun, este ca atunci cand o sa iti fie indiferenta, doar atunci nu o mai iubesti.

iubesti sau esti ranit, dezamagit, prostit ..etc ...
___LL___
Postat pe 10 Aprilie 2009 18:43
vezi asta simtim si noi cand suntem parasite,inselate,batute...de ceva ce voua vi si pare OK! sa faceti asta.Poate ca ea nu te-a iubit,si in cazul asta nu trebuie s-a urasti,ai doar impresia ca o urasti pt ca nu vrei s-o mai vezi,dar in realitate poate nu este asa,eu zic sa mai stai de vorba cu ea,lasa la o parte orgolilul ranit si vorbeste-i ,numai prin vorba buna vei scapa de acest sentiment.
aligator_roz
Postat pe 10 Aprilie 2009 19:45
De la: ionel_varsator, la data 2009-04-10 18:40:58buna

ai perfecta dreptate, drumul iubirii spre indiferenta trece prin stadiul urii, cand situatia mai e inca reversibila.
daca s-a ajuns la indiferenta, atunci e definitiv si irevocabil.
googoodoll
Postat pe 10 Aprilie 2009 19:52
Cu o chestie sunt de acord: cu cat ai iubit mai mult, cu atata ura va fi mai puternica daca esti facut sa suferi! Suferinta nu are ce cauta in iubire, iubirea trebuie sa te faca sa simti ca infloresti, nu ca te usuci si mori pe dinauntru!
darksukkubus69
Postat pe 11 Aprilie 2009 01:12
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-11 01:12:51Cu o chestie sunt de acord: cu cat ai iubit mai mult, cu atata ura va fi mai puternica daca esti facut sa suferi! Suferinta nu are ce cauta in iubire, iubirea trebuie sa te faca sa simti ca infloresti, nu ca te usuci si mori pe dinauntru!

Iubirea, aia poetica reprezinta agonie si extaz ...cel ce nu a suferit si nu a stat in covalescentza sa-si linga ranile inseamna ca nu a iubit cu adevarat ...toti ne-o luam la un moment dat (lectia de viata, tradarea, suferintza, dezamagirea )...asta numai daca nu suntem haini si avem suflete de gheatza ...fara scrupule, din interes sau eu mai stiu, insa iubirea sincera ...pura..curata ...nu tine cont de ratziune..iar ura este scutul cel mai la indemana ...si va fi dat la o parte cand va interveni uitarea ......doar ea te poate mantui sufletul mahnit...doar uitand raul ce ti-a fost cauzat poti trece mai departe ...... poti iubi din nou ...mai cu patima, mai intens, mai irational ...iubire prurificata prin durere ....
__LL__
Postat pe 11 Aprilie 2009 01:21
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-06 15:36:57Salut,

Sunt nou pe aici si asta e primul meu post.
Am o singura intrebare,dc se transforma drgostea in ura?
Adika am avut o relatie cu o fata care a durat 2 ani si ceva...ne-am despartit akum 9 luni,dupa ce am fost inselat de 3 ori,...Nu am mai cautat-o...desi ea a incercat sa se bage in seama cu mn,dar am refuzat sa ii raspund...am tinut la ea mai mult k la orice pe lumea asta (sa zikem k a fost my first love)...si poate dasta i-am acceptat toate prostiile,m-am schimbat si am iertat-o de atatea ori...dar dupa ce totul sa rup intre noi,am inceput sa o urasc imens de mult...dc oare?pt k ma inselat?sau k si-a batut jok de mn?
Astept parerile voastre,sau puteti sa cititi toata povestea pe blog.,sa va faceti o parere mai buna :P

De fapt tu inca o mai iubesti dar nu vrei sa recunosti acest lucru.Si-a batut joc de tine si de asta ai resentimente fata de ea...Opusul dragostei este indiferenta nu ura...Cu timpul o sa-ti treaca...
camelusha83
Postat pe 11 Aprilie 2009 17:47
sincer....atunci cand esti inselat...prostit in fatza....cand ti se calca sufletul in picioare...cand omul langa care ai trait se transforma subit intr-un strain...in cineva pe care ai senzatia ca nu il cunosti....iubirea...cat ar fi de mare si de puternica se transforma in ura....
si atunci URASTI cu aceeasi putere cu care ai IUBIT candva....simti ca sufletul iti este pustiit...umbli fara rost ,intrebandu-te unde ai gresit....
apoi Ura se transforma in indiferenta ....si numai atunci poti spune ca persoana aceea nu mai conteaza pentru tine.....
sweetcandy
Postat pe 11 Aprilie 2009 19:08
la ce bun sa urasti?celeilalte persoane nu ii face rau ura ta,dar tie iti macina sufletul si te chinuie.de ce sa urasti cand poti fi indiferent?
dana_mv
Postat pe 11 Aprilie 2009 19:12
De la: dana_mv, la data 2009-04-11 19:12:35la ce bun sa urasti?celeilalte persoane nu ii face rau ura ta,dar tie iti macina sufletul si te chinuie.de ce sa urasti cand poti fi indiferent?

sunt de acord cu tine...ce rost are sa urasti...cu ce esti mai bun decat acela care ti-a facut rau daca tu ai sentimente asa de urate fata de el...
camelusha83
Postat pe 12 Aprilie 2009 14:25
dragostea se poate foarte usor transforma in ura atunci cand esti inselat prostit,cand omul in care ai avut incredere se transforma dintr-o data intr-un strain,si atunci urasti cu aceasi putere cu care l-ai iubit candva si treptat ura se transforma in indiferenta
kudika008446
Postat pe 27 Aprilie 2009 20:49
o singura greseala in acea relatie si deja se trece la ura... e doar un pas... iubirea si ura se cam completeaza... acum iubesti si dupa ce se termina cu iubirea intervine ura
_dulcik_
Postat pe 28 Aprilie 2009 23:12
o urasti pt ca nu te-a iubit la fel de mult, dar si pt ca te-a inselat si nu a apreciat (poate suficient de mult) cand ai iertat-o si acum o urasti pt ca nu ai stiut cum sa o faci sa ramana langa tine....doar cu tine. Aaa si pt ca iti impui sa nu te mai impaci cu ea...si inlocuiesti sentimentul de iubire

am trecut si eu prin asta... cel putin de aia urasc eu
adina_black
Postat pe 30 Septembrie 2009 16:55
De la: adina_black, la data 2009-09-30 16:55:37o urasti pt ca nu te-a iubit la fel de mult, dar si pt ca te-a inselat si nu a apreciat (poate suficient de mult) cand ai iertat-o si acum o urasti pt ca nu ai stiut cum sa o faci sa ramana langa tine....doar cu tine. Aaa si pt ca iti impui sa nu te mai impaci cu ea...si inlocuiesti sentimentul de iubire

am trecut si eu prin asta... cel putin de aia urasc eu

dragostea poate dispare foarte usor mai ales cand nu mai exista intimitate si tandrete intre parteneri. lipsa sexului poate transforma usor dragostea in ura pentru ca apar sentimente de neincredere si infidelitate apoi gelozia determina ura intre parteneri
kudika029282
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:07
LOVE TURNED TO STONE
Aphrodite
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:45
cunosc sentimentul yo inca n'am trecut peste ink ma mai gandesc la el oriqm viata merge mai departe o sa gasesti o fata care sa nu iti faca asta sunt destule kre au o " inima d aur"
JustMe05
Postat pe 30 Septembrie 2009 20:38
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-06 15:36:57Salut,

Sunt nou pe aici si asta e primul meu post.
Am o singura intrebare,dc se transforma drgostea in ura?
Adika am avut o relatie cu o fata care a durat 2 ani si ceva...ne-am despartit akum 9 luni,dupa ce am fost inselat de 3 ori,...Nu am mai cautat-o...desi ea a incercat sa se bage in seama cu mn,dar am refuzat sa ii raspund...am tinut la ea mai mult k la orice pe lumea asta (sa zikem k a fost my first love)...si poate dasta i-am acceptat toate prostiile,m-am schimbat si am iertat-o de atatea ori...dar dupa ce totul sa rup intre noi,am inceput sa o urasc imens de mult...dc oare?pt k ma inselat?sau k si-a batut jok de mn?
Astept parerile voastre,sau puteti sa cititi toata povestea pe blog.,sa va faceti o parere mai buna :P

Ciudat! Si eu am fost inselata de primul meu iubit de 2 ori,am trecut peste l-am iertat o data,a 2 oara am pus punct,mi-a facut multe tipul si cu toate astea nu-l urasc,pur si simplu am un alt iubit,iar pentru mine el este inexistent,o persoana,de care-mi amintesc din cand in cand,iar daca il vad pe strada este ca un stalp.
cami_goanga10
Postat pe 6 Aprilie 2010 16:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
este oare adevarat? 26 De la: catalina69 21 Octombrie 2009 12:13
Ce e mai important... dragostea sau stabilitatea? 73 De la: Stanciu_Maria 1 Septembrie 2009 01:00
Dilema....frumos sau mai putin simpatic??? 5 De la: Albinuta33 21 Septembrie 2008 02:24
M-am saturat ! :(( 22 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:47
Femeia nu stiu sa gateasca; Barbatul nu stie sa stranga un surub 367 De la: contesina 5 Mai 2011 16:08