Mai multe
De la: cami_goanga10, la data 2010-04-06 16:46:59nu merita iertat barbatul care a inselat pentru ca te va tot insela ori de cate ori vrea el....asa ca la gunoi cu el...mai sunt barbati care stiu sa respecte femeia pe care o iubesc...De la: BogdanPaul, la data 2009-02-06 15:36:57Salut, |
||
|
kudika029282 Postat pe 7 Aprilie 2010 19:28 |
||
|---|---|---|
|
Da normal,nu merita iertati,eu l-am iertat,am gresit,dar stiu ca nu as mai face'o. Voiam sa subliniez doar ca nu il urasc,daca mi-ar cere ajutorul cu ceva l-as ajuta pentru ca si mi-a fost de mare ajutor in multe situatii ,chiar daca m-a inselat ne-am inteles f f bine,prezenta lui imi este indiferenta, |
||
|
cami_goanga10 Postat pe 8 Aprilie 2010 16:45 |
||
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-06 15:36:57Salut, Cel mai usor mod de a uita pe cineva e sa incepi sa-l urasti. Zici ca te-a inselat de 3ori?SI INCA TE MAI CAUTA?daca eram in locul tau ii pregateam o razbunare de toate frumusetea,O MASCAREALA DE SA MA TINA MINTE TOATA VIATA. Si normal dupa asta as da si cu masina peste ea,si inca odata inapoi!!! Nu merita nici macar sa-ti aduci aminte de ea |
||
|
|
||
|
Karbon Postat pe 8 Aprilie 2010 18:41 |
||
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-06 15:36:57Salut, Una e sa iubesti...pentru ca atunci iubesti fericirea partenerei, indiferent in ce mod se manifesta ea, una e sa posezi.....atunci simti nevoia sa platesti celui sau celei care ti-a luat ce ti se cuvine ca rasplata pentru efortul de a manifesta semne de iubire. Deci stai linistit, daca o urasti asa de mult.....e pentru ca simti ceva....frustrare. E o emotie care indica faptul ca organismul tau e gata de actiune.....! Insa frustrarea e legata de obiecte......cand se manifesta fata de o relatie presupusa de iubire....arata pe undeva ca , da, ai suferit enorm fiind inselat, dar ai iertat numai pentru trofeu......EA. N-ai iertat din iubire....din interes! Scuza-mi franchetea....e cu respect, ca stiu prin ce treci. Faptul ca nu e trofeul inseamna ca ai pierdut? Stim toti ca barbatii sunt la pamant in a-si controla emotiile cand pierd. Si atunci simti nevoia acuta sa faci ceva. Cum nu vezi alta solutie , folosesti toata acesta energie ca sa urasti. Insa la fel de bine o poti folosi ca sa intelegi ca nu numai ca n-ai pierdut-o......n-ai avut-o niciodata. La fel ca si tine e libera si daca nu se simte atrasa sa fie cu tine....n-ai ce face cu ea.....chiar daca a promis marea cu sarea, s-ar preface doar ca sa iti faca pe plac, sau sa iti plateasca intelegerea. Parerea mea e ca meriti mult mai mult decat ca cineva sa stea cu tine.....din datorie. N-ai de ce o ura....ea era asa si cand ai cunoscut-o......doar ca erai prea indragostit sa fii atent la ce te avertizeaza ca va fi vai si amar de sufletul tau. Poate nici ea nu se stia asa! Acum , abia cum poti spune daca o relatie cu ea e posibila, o cunosti asa cum e si cu bune si cu rele. Cu ajutorul ei ai descoperit capacitatea ta de a iubi.....e o capacitate care ti-a ramas....nu a plecat cu ea. In loc sa iti descoperi capacitatea de a ura ......mai bine foloseste cealalta capacitate, e mai utila pe parcursul vietii. De urat e cel mai usor......de iubit pe cel care te raneste.....e adevarat barbatesc, mai greu dar real barbatesc! Ca o urasti...ca o iubesti.....doar in sufletul tau apar efecte! Daca ea te ignora.....sincer....ura e pierdere de vreme. Mai ai ceva drum pana la 100 de ani.....asa ca ai vreme sa gasesti exact ce cauti. N-are rost sa te poticnesti in a ura ceva din trecut, iubeste ceva din prezent si viitor. Life goes on! |
||
|
catyboy69 Postat pe 8 Aprilie 2010 19:16 |
||
De la: cami_goanga10, la data 2010-04-08 16:45:55Da normal,nu merita iertati,eu l-am iertat,am gresit,dar stiu ca nu as mai face'o.daca il iertidupa ce te-a inselat va crede ca ii merge si a doua oara sa te insele pentru ca tu il ierti prea usor..dar nici asa nu e bine... |
||
|
kudika029282 Postat pe 9 Aprilie 2010 17:08 |
||
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-06 15:36:57Salut, Nu te-a respectat si nu ti-a respectat sentimentele...A vazut ca suferi dupa ce v-ati despartit,a pus paie pe foc si a intetit rautatea...Cine stie ce avea in cap...dar si-a atins scopul...Tu ti-ai schimbat parerea dupa ce ai vazut de ce poate fi in stare,si ti-ai dat seama ca nu te merita si ca nu ti-a fost aproape cand ai avut mare nevoie de ea... Trece asta. O sa ai noroc data viitoare! Multa bafta!
|
||
|
vss Postat pe 12 Aprilie 2010 20:28 |
||
De la: vss, la data 2010-04-12 20:28:23nu se termina lumea cu femeia aia....De la: BogdanPaul, la data 2009-02-06 15:36:57Salut, |
||
|
kudika029282 Postat pe 13 Aprilie 2010 19:17 |
||
|
Buna..eu am avut o relatie de 1 an , a fost prima mea dragoste.. si nu ne-am inselat dar s-a stins iubirea aia.. ne tot certam si ne impacam mereu...acum 2 sapt iar am fost cu el si iar ne-am despartit..nu imi e bine langa el dar si fara el e nasol...si nu il caut..el o face.Nu stiu ce sa mai zic. E si distanta intre noi dar daca ne iubim dc nu putem sa facem sa fie bine?de ce ne ignoram?ne vorbim urat?apoi iar vrem sa fim amandoi si visam la viitor?si culmea nu ne facem alte relatii de ce nu pot fi cu altcineva?asa imi spune inima..cu toate ca e departe a tinut la mine si nu pot sa il uit E foarte complicat si nu pot sa povestesc in cateva randuri dar nu stiu ce sa fac...de data asta ne-am certat urat..si de data asta poate o sa isi faca si alta relatie...si totusi presimt ca o sa ma mai caute E foarte complicat.nici nu incheiem de tot nici nu suntem impreuna. Nu stiu ce sa fac........... |
||
|
kudika407619 Postat pe 11 Iunie 2011 00:26 |
||
De la: kudika407619, la data 2011-06-11 00:26:05Buna..eu am avut o relatie de 1 an , a fost prima mea dragoste.. si nu ne-am inselat dar s-a stins iubirea aia.. asa-i cu "dragostea" ... merge mana'n mana cu ura cand te vei face mare poate o sa inveti sa iubesti
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Iunie 2011 09:18 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-06-11 09:18:52De la: kudika407619, la data 2011-06-11 00:26:05Buna..eu am avut o relatie de 1 an , a fost prima mea dragoste.. si nu ne-am inselat dar s-a stins iubirea aia.. iubirea nu se invata! se vrea cand lipseste vointa intervine ura
|
||
|
pickard Postat pe 11 Iunie 2011 09:25 |
||
|
Nu le am cu dragostea dar la el chiar tin...am gresit amn2...si tot asa Vreau sa stiu o data ce e de facut dar nici el nu stie ce vrea si eu st pretentioasa Se intoarce de dorul meu si ne despartim ca nu ne intelegem..dar despartiri dalea urate in care zic gata dar de unde ca iar vreau sa fiu cu el...inainte m-am mai combinat asa...sarutuari..ceva putin dar acum nici macar asa numai pot pt ca a fost prea bun cu mine dar cand ne impacam devine rau si eu vreau totul sau nimic Mi se pare o prostie ce traiesc eu cu el Vreau o relatie pe bune dar il iubesc pe el...dc nu se schimba?dc nu am tupeul sa il sun eu? Oare nu ma mai iubeste?de s-a intamplat asa.... |
||
|
kudika407619 Postat pe 11 Iunie 2011 11:03 |
||
De la: kudika407619, la data 2011-06-11 11:03:40Nu le am cu dragostea dar la el chiar tin...am gresit amn2...si tot asa NU AI VOINTA SA-L SUNI TU ceea ce e altceva cred ca esti rea!
|
||
|
pickard Postat pe 11 Iunie 2011 11:09 |
||
E foarte usor sa treci de la dragoste la ura. Iti trebuie doar un motiv bine intemeiat, ca tradarea si totul se va narui in relatia voastra. Deci, stai linistit, de la dragoste la ura e doar un pas, destul de mic.
|
||
|
Eva32 Postat pe 2 Iulie 2011 02:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| familia perfecta... | 77 | De la: MusicIsMyLife 13 Aprilie 2013 08:39 |
| Cum o iei de la inceput intr-un oras cu totul nou? | 24 | De la: adrianoo33 27 Septembrie 2009 23:15 |
| cum sa distrugem monotonia dintre noi2? | 13 | De la: Duygu 9 Aprilie 2009 20:23 |
|
|
||
| parintii versus iubit | 69 | De la: alynyutza 8 Iulie 2011 16:14 |
| hai turnatzi tot: o luarati or ba de 1 aprilie?? | 5 | De la: dehha1 26 Mai 2009 17:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.