Setari Cookie-uri

super slimm

Kitty, sa nu dai sub centura si sa spui si tu ca, culturistilor nu li se scoala, ca vad ca bati apropouri de genu asta de parca eu sunt unul din baietii cu care umbla mai mult ca sigur fakebabe aia sau cum plm o cheama :))))))) si care sa se simta ofensati de vorbe de genu asta :))
Ronnie_Coleman
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:47
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-01-23 16:43:43Ce s.u.g.i Kitty, nu am inteles bine Tu aia care ai mers suficient de mult la sala, te bagi sa iei superslim, de ce? ai terminat cutia de naposim? :))))))))))) Ba dar sucita iti sta limba :)) de la ce oare? =)) ba ca ai facut suficienta sala, ba ca faci jogging, ba ca iti e lene sa faci sport. citeste cu atentie ceea ce spui.


fiecare are faze prin care trece, norocul meu ca m-am nascut frumoasa, asa ca 2 kg in plus sau in minus mi-e egal

dar tu? ce ai baietzas? alearga asa rau hormonii in tine???

parca plecai... mai stai??

nu de alta.. dar devii plictisitor... mai pastreaza si pentru alta data
Kitty_the_cat
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:47
Ahh, la naiba si nu imi sta in caracter...dar am distrus topicul asta, din cauza unor distruse m-as retrage, dar tare imi place cand rad de cineva ca voi desi nu este bine, ca sunteti oameni batuti de soarta
Ronnie_Coleman
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:48
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-01-23 16:47:04Kitty, sa nu dai sub centura si sa spui si tu ca, culturistilor nu li se scoala, ca vad ca bati apropouri de genu asta de parca eu sunt unul din baietii cu care umbla mai mult ca sigur fakebabe aia sau cum plm o cheama :))))))) si care sa se simta ofensati de vorbe de genu asta :))


fakebabe esti tu


GENIAL
Kitty_the_cat
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:49
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-01-23 15:21:31Ok, nu dorea parerea la nimeni, doar a scris si ea pe forum ca sa vedem noi ce pastile ia nu am fost deloc ironic la primul mesaj adresat ei insa e nasol ca atunci cand incerci sa ajuti, sa ti se vorbeasca asa
App , summer, nu am inteles nelamurirea ta. ce anume nu intelegi dc mananci de la fast food si toate porcariile si nu te ingrasi si ca esti sanatoasa? asta e? pai vad ca te bagi in seama pe teme despre sex, avorturi, si nu gasesti rasp la asa ceva? si te rezumi in a da un rasp atat de banal ca org este complex si ca difera de la pers la pers?



Mai papusel, eu nu aveam o nelamurire, ca stiu mult mai multe chestii legate de nutritie, organism, sport, decat tine !
Mancarea poate sau nu poate avea vreo legatura cu greutatea...sunt multi factori implicati in determinarea greutatii !

Dar deh, ai tras si tu de 2 ori de fiare in viata ta si gata, te crezi zmeu !

Summer_
Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:20
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-01-23 15:06:55Summer, acum probabil a vorbit prostia si lenea din tine. Faptul ca a nascut si nu o data ci de 3x, nu este o scuza. Faptul ca ai hiper sau hipotiroidism iar nu e un motiv sa incepi sa te plangi sau sa cauti scuze sau sa cauti reteta miraculoasa in niste pastile. Faptul ca esti ectomorf extrem nu este o scuza ca esti slab, faptul ca esti endomorf iar nu este o scuza ca esti gras. Si daca vrei sa stii, si prob diferitelor glande se poate trata intr-o oarecare masura prin alimentatie. Si nu am fost deloc nesimtit, doar i-am rasp cu aceeasi moneda



Mai Rocky, nu te mai lauda tu ca esti instructor si alte alea !

Oricine poatesa fie instructor !

Ce fibra esti tu ? Am vazut si eu culturisti la viata mea, am astfel de amici, asa ca lasa-ma cu vrajile astea, nu tin !

Exista persoane care sufera de anumite boli si sunt f slabi sau f grasi, nu este vina lor si nu vor nici ei sa fie asa !
Indiferent de alimentatie boala isi spune cuvantul, daca nu ma crezi, te iau de manuta la institutul de endocrinologie ( de exemplu ) si dupa ce te vei convinge imi voi ruga unprieten culturist sa te aduca cu picioarele pe pamant !

O chestie de bun simt, despre care nu stii, este ca nu trebuie sa judeci un om cu ironie, doar pt ca este gras sau slab !
De la ironia ta a pornit toata discutia !

Sunt chestii de bun simt pe care nu le zici, dar o laba trista ca tine ce intra pe un forum de femei pt a le trimite comentarii de laba trista ce esti, nu are cum sa inteleaga !

Ah, cat de amuzant, marele culturist, blocul de piatra, care intra pe forum destinat femeilor sa l eimpresioneze cu bicepsii lui ! :)))))))

Du-te si impusca-te !
Summer_
Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:27
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-01-23 15:59:12Apropo, freakbabe, vorbele unor pers de genul tau, nu ma supara chiar deloc. Din cate vezi am rasp chiar cu calm :) in schimb in mesajele voastre vad doar disperare, frustrare poate, si extrem de multa dezinformare :) O persoana care a facut culturism (atentie, nu tras de fiare asa cum spuneti voi si cum fac majoritatea) sicare mai este si instructor, niciodata nu va rade de aspectul fizic al unei persoane, te asigur eu asta cand i-am spus ca "daca face multa miscare si se tot ingrasa, inseamna ca prob este la alimentatie" imbecila aia imi raspunde "sa mori tu" ? eu porc sau ea scroafa? ia gandeste, fetito, cum sta treaba?

m.a.t.a-i scroa-fa,ca a facut un porc si-un i.d.i.o.t ca tine,esti mai p.r.o.s.t decat prevede legea,degeaba ai greutatea perfecta daca esti re.tar.dat,caracterul unui om nu consta in kg lui,si ai demonstrat asta cu brio eu ti-am spus sa mori tu,...tu mureai daca vroiai,sau nu,.....dar tu nu ai vrut ai vrut sa demonstrezi ce pers de k.k.t esti ti-a iesit
yza79
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:42
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-01-23 15:21:31Ok, nu dorea parerea la nimeni, doar a scris si ea pe forum ca sa vedem noi ce pastile ia nu am fost deloc ironic la primul mesaj adresat ei insa e nasol ca atunci cand incerci sa ajuti, sa ti se vorbeasca asa
App , summer, nu am inteles nelamurirea ta. ce anume nu intelegi dc mananci de la fast food si toate porcariile si nu te ingrasi si ca esti sanatoasa? asta e? pai vad ca te bagi in seama pe teme despre sex, avorturi, si nu gasesti rasp la asa ceva? si te rezumi in a da un rasp atat de banal ca org este complex si ca difera de la pers la pers?

Nu-mi amintesc sa-ti fi cerut ajutorul,si da iau super slimm,care-i problema ta???crezi ca nu sunt constienta ca nu sunt "recomandate"dar asta aste strict problema mea!!!nu crezi!!!si la cat de im.be.cil esti nu cred ca ai putea aj pe cineva vreodata,asta tine de caracter nu de kg
yza79
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:48
eu am inteles ca se lesina pe strada de la ele, ca foarte multe fete au insomnii, caderi de calciu si alte efecte din aceeasi gama par a fi provocate de super-superslim. Eu una nu m-as expune la un asemenea risc indiferent cat de mult mi-ar placea sa slabesc.
gabriela_sandu
Postat pe 27 Ianuarie 2010 18:40
Eu una le iau de aproape 3 saptamani,si chiar nu simt ceva in neregula,fiecare cu orgasismul lui,sa nu generalizam.
yza79
Postat pe 28 Ianuarie 2010 10:06
@yza79: Da, si eu cred ca fiecare are propriul sau organism, sincera sa fiu si eu tocmai spuneam mai sus ca a experimentat o prietena de-ale mele si a avut tot aceleasi probleme - cadere de calciu si insomnie.

Mi se pare super tare ca nu ai probleme, mai ales ca eu una chiar am inteles ca slabesti multe kg cu ele. Nu stiu cat de sanatos este insa.
dana_romos
Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:29
De la: dana_romos, la data 2010-01-28 12:29:33@yza79: Da, si eu cred ca fiecare are propriul sau organism, sincera sa fiu si eu tocmai spuneam mai sus ca a experimentat o prietena de-ale mele si a avut tot aceleasi probleme - cadere de calciu si insomnie.

Mi se pare super tare ca nu ai probleme, mai ales ca eu una chiar am inteles ca slabesti multe kg cu ele. Nu stiu cat de sanatos este insa.

da, sunt constienta ca nu sunt tocmai indicate si sanatoase,dar nu mai stiu ce sa fac,dupa cea de-a 3-a sarcina nu am mai reusit sa dau deloc jos in cu toate dietele,am nascut prin cezariana,am optat pt sterilizare,si de aici s-a produs o dereglare hormonala si chinul cu kg din pacate.
yza79
Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:09
De la: yza79, la data 2010-01-28 10:06:00Eu una le iau de aproape 3 saptamani,si chiar nu simt ceva in neregula,fiecare cu orgasismul lui,sa nu generalizam.

Se vede cat de limitata esti in gandire. Nu se trag concluzii generale din cazuri particulare la pariu pe ce vrei tu ca sunt mult mai multe pers care s-au simtit rau decat cele care s-au simtit bine. De fapt nu esti tu de vina, sunt moderatorii care ar trebui sa sorteze mesajele care contin ceva adevar in ele. Daca stau sa ma gandesc cred ca peste 90% din cele scrise la sectiunea diete/antr ar trebui sterse.
Ronnie_Coleman
Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:04
Am 3 saptamani de cand iau Super Slim, dupa 2 saptamani am dat jos 7 kg.Este adevarat ca am unele zile cand ma culc mai tarziu (ora 23-24)dar a doua zi nu ma simt obosita. Nu am pofta de mancare dar beau zilnic 2 l de apa. Eram o devoratoare de dulciuri dar acum, numai cand am chef mananc 1 prajitura sau 2 patratele de ciocolata.
In paralel imi fac si calculul caloriilor, daca am mancat o prajitura intr-o zi sar peste mancare, consider ca am mancat un pranz, in jurul orei 17 mananc o salata de cruditati fara ulei de nici un fel, doar putina sare si in rest fructe. I-am uitat gustul painii. Dimineata beau doua cafele. Ma incadrez undeva la 1000 de calorii. Chiar daca nu am pofta de mancare, mananc o fructa, ca sa nu imi termin stomacul.
Am uneori si ameteli si palpitatii dar asta se intampla rar.Eu nu fac efort de nici un fel de asta sunt asa de radicala cu mancarea.
Va urez bafta la slabit.
kudika084318
Postat pe 16 Februarie 2010 11:18
De la: kudika084318, la data 2010-02-16 11:18:17Am 3 saptamani de cand iau Super Slim, dupa 2 saptamani am dat jos 7 kg.Este adevarat ca am unele zile cand ma culc mai tarziu (ora 23-24)dar a doua zi nu ma simt obosita. Nu am pofta de mancare dar beau zilnic 2 l de apa. Eram o devoratoare de dulciuri dar acum, numai cand am chef mananc 1 prajitura sau 2 patratele de ciocolata.
In paralel imi fac si calculul caloriilor, daca am mancat o prajitura intr-o zi sar peste mancare, consider ca am mancat un pranz, in jurul orei 17 mananc o salata de cruditati fara ulei de nici un fel, doar putina sare si in rest fructe. I-am uitat gustul painii. Dimineata beau doua cafele. Ma incadrez undeva la 1000 de calorii. Chiar daca nu am pofta de mancare, mananc o fructa, ca sa nu imi termin stomacul.
Am uneori si ameteli si palpitatii dar asta se intampla rar.Eu nu fac efort de nici un fel de asta sunt asa de radicala cu mancarea.
Va urez bafta la slabit.

Ai un mod eronat de a gandi cum se face meniul pe o zi :) Faptul ca nu ai pofta de mancare, mie unu nu mi se pare ceva imbucurator, sorry. Faptul ca tu compari o gustare/prajitura cu pranzul, iar esti prost informata. Faptul ca nu faci efort de niciun fel, va avea niste repercursiuni extrem de grave mai incolo, cand vei inainte in varsta. Faptul ca meniul tau pe 1 zi insumeaza 1000de calorii...si aici te afli in eroare. Te invit sa citesti despre ph alimentelor, in special al fructelor. Nu ai precizat ce anume fructe mananci, dar vad ca le consumi pt a nu iti "termina stomacul". De asemenea citeste ce tip de carbohidrati au fructele in compozitie si apoi tragi singura concluzia daca merita sa le consumi chiar oricand pe parcursul zilei. Legat de prajituri Te invit sa iei un tabel cu valori nutritionale, sa te uiti la fiecare component care alcatuieste prajiturile in general si sa vezi procentajul de zahar, de carbo in general. Ca sa nu mai zic ca absolut toate deserturile contin carbo simpli folositi in cateva zeci de minute pe post de combustibil. Tu nefacand niciun fel de efort..ghici in ce se transforma
Ronnie_Coleman
Postat pe 16 Februarie 2010 18:36
Ar fi bine sa recitesti ce am scris, eu nu "compar" o prajitura cu un pranz, pacat ca asta ai inteles, eu mananc o prajitura si prefer sa sar o masa.
Cand spun ca prefer,ma refer la faptul ca asa vreau eu, nu impun nimanui regimul pe care mi l-am insusit.
Nu stiu de ce ai aceasta atitudine de atotstiutor dar pastreaz-o pentru tine, stiu cate calorii sunt necesare pentru a slabi, doar nu traiesc in jungla, dar am dreptul de a face ce vreaua iar daca vroiam un sfat il ceream cu siguranta de la cineva in masura sa mi-l dea.
kudika084318
Postat pe 17 Februarie 2010 16:36
De la: kudika084318, la data 2010-02-17 16:36:37Ar fi bine sa recitesti ce am scris, eu nu "compar" o prajitura cu un pranz, pacat ca asta ai inteles, eu mananc o prajitura si prefer sa sar o masa.
Cand spun ca prefer,ma refer la faptul ca asa vreau eu, nu impun nimanui regimul pe care mi l-am insusit.
Nu stiu de ce ai aceasta atitudine de atotstiutor dar pastreaz-o pentru tine, stiu cate calorii sunt necesare pentru a slabi, doar nu traiesc in jungla, dar am dreptul de a face ce vreaua iar daca vroiam un sfat il ceream cu siguranta de la cineva in masura sa mi-l dea.

Este un forum, oricine are dreptul sa scrie, atat timp cat nu face offtopic, nu jigneste, etc... Ok, nu compari prajitura cu pranzul, doar o preferi in loc de pranz....tot aia e, in fine, faci cum consideri. A fost doar o mica corectie adusa postului tau, nimic mai mult. Asa cum tu nu mi ai cerut sfatul, nici eu nu ti-am zis "fa asa cum zic eu" ca membru al acestui site (si tu si eu si restul userilor) suntem raspunzatori de mesajele lasate si de eventualele critici, corectari care apar ulterior.
Ronnie_Coleman
Postat pe 17 Februarie 2010 22:26
Eu mi-am expus parerea vis-a-vis de pastilele Super Slim si despre cum procedez la momentul actual in ceea ce priveste alimetatia mea, daca este corect sau nu asta decid eu. Nu poti critica pe nimeni ca nu face sport atata timp cat nu cunosti persoana respectiva, nu stii ce mod de viata are, nu stii daca timpul ii permite, etc.
Criticile tale mi s-au parut cam acide, poate m-am inselat, dar asa cum am specificat mai sus, trebuie sa cunosti persoana respectiva ca sa poti sa-ti dai seama ce o retine de la "normal" sau "sanatos".
kudika084318
Postat pe 18 Februarie 2010 08:59
De la: kudika084318, la data 2010-02-18 08:59:46Eu mi-am expus parerea vis-a-vis de pastilele Super Slim si despre cum procedez la momentul actual in ceea ce priveste alimetatia mea, daca este corect sau nu asta decid eu. Nu poti critica pe nimeni ca nu face sport atata timp cat nu cunosti persoana respectiva, nu stii ce mod de viata are, nu stii daca timpul ii permite, etc.
Criticile tale mi s-au parut cam acide, poate m-am inselat, dar asa cum am specificat mai sus, trebuie sa cunosti persoana respectiva ca sa poti sa-ti dai seama ce o retine de la "normal" sau "sanatos".

Si mesajul meu a fost vis-a-vis de ce ai scris tu. :) Ce strica o mica corectura, normal ca este prob ta ce faci cu viata ta. Dar sunt unele pers nu f bn documentate si mai citesc cate un mesaj de pe forum si incearca sa copieze, am vrut doar sa arat ca ceea ce faci poate e gresit, nimic mai mult. Normal ca fiecare are viata lui si timpul sau liber si prob de sanatate, familie, etc...dar sa nu imi zici mie de lipsa de timp, ca asta e cea mai banala scuza. Si nu te-am criticat ca nu faci sport, doar am zis (ceea ce si tu probabil stii) ca pe viitor pot aparea f multe neplaceri din cauza faptului ca nu faci miscare. La mn nu e de timp, sunt prob de sanatate...dar asta nu ma impiedica sa fac nitel sport la facultate, sau cand e sa mai antrenez pe cineva sa nu ma bag si eu nitel la aparate (si te asigur ca daca ai avea prob mele de sanatate, nu te-ai mai baga sa ridici nici 3kg de jos)...dar asta e cu totu o alta poveste.
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Februarie 2010 09:55
Buna, am luat si eu Super Slim 3 luni, este adevarat ca am slabit 10 kg dar m-am ingrasat 20 si serios cine spune ca nu-ti mai este foame.... ca la mine nu a avut efect. Mancam normal, insomnii nu aveam, iar palpitatii din cind in cind, a era sa uit...nu mancam dulciuri ca nu-mi era pofta.De fapt mie nici o pastila de slabit nu mi-a taiat pofta de mancare in conditiile in care am incercat cam toate pastilele de pe piata adica : Clarinol + regim alimentar - 3 luni= 10 kg, Capsula de slabit - 2-3 luni si Super Slim - 3 luni= 10 kg, Reductil 5 mg.- 1 an = 10 kg(fara prescriptie medicala) ceaiuri.....nenumarate, niste capsule pe baza de canepa - fara rezultate, Cura de slabit Dr.Moraru - fara rezultate, si nu-mi mai aduc aminte pt ca de cativa ani tot incerc. La mine scaderea era in medie de 10 kg dupa care puneam in jur de 20 pentru ca in momentul de fata de la 74 kg am ajuns la 97 kg.
Nu vreau sa te dezamagesc dar asta este situatia.
kudika169750
Postat pe 21 Aprilie 2010 11:02
exact asa am patit si io am inceput cu viaredin am slabit 15 kg si am pus 20 am luat clarinol am slabit 5 am pus 7,am luat cura aceea cu picaturi,acea cura cu care ar f slabit catalin crisan ,nu am slabit nici un gram dupa am luat capsula de slabit,intradevar am slabit in jur la vro 10kg pe luna si am pus 17 dupa am luat super slim si nimik nimik dupa am luat reductil si la fel nimik nimik ba in plus imi era extraordinar de rau
afrodytza
Postat pe 21 Aprilie 2010 11:14
vaiiii fetelor cand va mai aud cu super slim nuj ce sa mai zic .......cum as putea sa va conving k pastilele astea va distrug dak nu azi atunci maine..... nu are rost sa va stricati viata cu prostiile astea.......sa va povastesc ce am patit eu......am 17 ani ji am vrut ji eu sa slabesc ji miam cumparta o cutie de super slim.....am luat timp de o luna ji dupa ce leam terminat am cazut in coma timp de 3 zile ji acuma am ramas cu probleme de inima ....deci efectiv miam distrsu santatae nu faceti si voi la fel o sa regretai cum regret eu.....
aniiii
Postat pe 22 Aprilie 2010 19:36
nu luati pastilele o sa regretai eu am luat ji am intrat in coma 3 zile puteam sa fc infarct ....e viata voastra dak vreti sa va distrugeti facetio.......
aniiii
Postat pe 22 Aprilie 2010 19:44
Eu iau ss de 4 zile. pana acum e chiar ok. mi-am cumparat numai o cutie ca sa vad cum ma simt si mi-am promis ca daca ma simt rau le arunc. In afara de faptul ca nu mai imi este foame nu am probleme. De dormit dorm, in prima noapte am avut un somn mai agitat. Sunt constienta ca trebuie sa mananc, si mananc 3 mese pe zi + fructe si beau apa mai multa ceea ce pana acum era chiar o problema pt mine pt ca efectiv "uitam"sa beau apa. Cred si eu ca sunt fete care se simt rau, si au ameteli si cand din picioare daca nu mananca nimic. Iau si vitamine dimineata (spectrum) ca sa fiu sigura ca nu am probleme.
Eu am reusit anul trecut sa slabesc sanatos 10 kg tinand un regim cu calorii putine, fara dulciuri, fara mancat seara, cu miscare dar am pus la loc anul acesta deoarece m-am mutat impreuna cu prietenul meu si m-am obisnuit cu un regim nesanatos, cu dulciuri multe, cu mancat mai mult seara si sincer nu mai am puterea sa tin regim fara ajutor de la ss in timp ce el mananca tot felul de dulciuri langa mine. De mers la sala sincer nu imi permit ca timp si nici ca bani (o cutie de ss e 40 de lei pe luna iar mersul la sala ma costa cam 100 lei) si in plus miscarea face foame. Facultatea e un factor de stres iar eu imi gaseam linistea in rontait in principal dulciuri
Ca miscare am ales anul trecut o metoda ieftina si am spus eu la vremea aceea eficienta: joggingul. La inceput era foarte bine, ma simteam energica dormeam de rupeam pana am inceput sa am probleme si soldurile si cu coloana in zona lombara pt ca am alergat pe asfalt.
Desi la mine e foarte bine pana acum, nu pot sa recomand nimanui aceste pastile pt ca pana la urma toti suntem diferiti si reactionam diferit. Cine hotaraste sa le ia e alegerea lui.
Chelsea
Postat pe 23 Aprilie 2010 12:09
De la: Chelsea, la data 2010-04-23 12:09:32Eu iau ss de 4 zile. pana acum e chiar ok. mi-am cumparat numai o cutie ca sa vad cum ma simt si mi-am promis ca daca ma simt rau le arunc. In afara de faptul ca nu mai imi este foame nu am probleme. De dormit dorm, in prima noapte am avut un somn mai agitat. Sunt constienta ca trebuie sa mananc, si mananc 3 mese pe zi + fructe si beau apa mai multa ceea ce pana acum era chiar o problema pt mine pt ca efectiv "uitam"sa beau apa. Cred si eu ca sunt fete care se simt rau, si au ameteli si cand din picioare daca nu mananca nimic. Iau si vitamine dimineata (spectrum) ca sa fiu sigura ca nu am probleme.
Eu am reusit anul trecut sa slabesc sanatos 10 kg tinand un regim cu calorii putine, fara dulciuri, fara mancat seara, cu miscare dar am pus la loc anul acesta deoarece m-am mutat impreuna cu prietenul meu si m-am obisnuit cu un regim nesanatos, cu dulciuri multe, cu mancat mai mult seara si sincer nu mai am puterea sa tin regim fara ajutor de la ss in timp ce el mananca tot felul de dulciuri langa mine. De mers la sala sincer nu imi permit ca timp si nici ca bani (o cutie de ss e 40 de lei pe luna iar mersul la sala ma costa cam 100 lei) si in plus miscarea face foame. Facultatea e un factor de stres iar eu imi gaseam linistea in rontait in principal dulciuri
Ca miscare am ales anul trecut o metoda ieftina si am spus eu la vremea aceea eficienta: joggingul. La inceput era foarte bine, ma simteam energica dormeam de rupeam pana am inceput sa am probleme si soldurile si cu coloana in zona lombara pt ca am alergat pe asfalt.
Desi la mine e foarte bine pana acum, nu pot sa recomand nimanui aceste pastile pt ca pana la urma toti suntem diferiti si reactionam diferit. Cine hotaraste sa le ia e alegerea lui.

buna, spune-mi te rog, chelsea, de unde ti-ai luat mai nou ss? eu am luat anul trecut cd inca se gaseau in farmacii. ai resusit sa slab ceva in astea 4 zile? eu anul trecut am slabit 20 kg in vreo 3 luni, jur!






GURI_1981
Postat pe 23 Aprilie 2010 13:33
buna fetelor. eu sunt noua pe acest forum. cand eram insarcinata cu baieteleul meu, m-am ingrasat 32 kg ;))am plecat de la 50 si am ajuns la frumusica greutate de 82 kg. a doua zi dupa ce am nascut deja cantaream 76 kg(3 kg bebe+3 kg lichidul). acasa, in urmatoarele 2 saptamani nush cum am ajuns la 67 kg. deci dadusem 9 kg fara pic de efort. ma simteam rau, eram ametita, fara pofta de mancare. am ramas un timp la greutatea asta,dar chiar daca dadusem jos intrun tiump asa scurt 15 kg, deja voiam sa slabesc cat mai repede. am luat ss vreo luna jumatate si am slabit 8 kg. pe urma am mai tinut regim, am renuntat la ele, si cel mai putin am cantarit 53 kg. asta se intampla la 6 luni dupa nastere.deja cantaream cu 29-30 kg mai putin . acum am 57 kg, am sarit mult calul cu fast food si altele. am si nunta in august, tocmai mi-am luat rochitica si sunt mai dornica sa slabesc. eu imi voi lua din nou. sora mea si-a facut de pe net comanda la cura de cidru. a slabit in 2 zile 1 kg, iar dupa alte 2 zile il pusese la loc. eu cand am luat ss di prima zi am slabit 900 kg si nu l-am mai pus la loc. primele zile am dat mai mult jos, pe urma cate putin dar sigur. eu va pup si bafta la slabit. intr-adevar, sportul e cel mai sanatos. dar ce ne facem daca nu ne permite timpul sau banii sa mancam doar sanatos si sa facem sport?
deeamatei
Postat pe 20 Mai 2010 10:57
Nu imi voi scrie numai parerea ci si voi recomanda pentru toate acele d-re si doamne interesate de a slabi INTR-UN MOD NATURAL.slabeste intre 5-7kg in urma folosirii tratamentului pentr slabit DESERT PLANT.(..fara regim,fara exercitii,fara complicatii de orice natura si fara ca la sfarsitul tratamentului sa se instaleze acel yo-yo-un fel de bau-bau (si pe buna dreptate a celor care folosesc). pentru mai multe informatii folositi id: desert.plant
desert_plant
Postat pe 30 Iulie 2010 12:22
Vrajeala...
kudika226898
Postat pe 30 Iulie 2010 20:38
AJUTATI-O

AJUTATI UN INGERAS CARE ARE LEUCEMIE LA NUMAI 4 ANI! PUTETI SA O VEDETI PE MICUTA AICI: http://www.acasatv.ro/emisiuni/eva-maria-are-nevoie-de-ajutorul-nostru-sa-o-ajutam-sa-traiasca.html
kudika358837
Postat pe 27 Ianuarie 2011 10:43
Buna , am reusit sa slabesc cu ceaiul Canadian Tea 8kg intr-o luna jumatate.Nu am tinut dieta ,doar am renuntat la paine si dulciuri.Am eliminat toate toxinele din organism cu acest ceai si am slabit 8kg,mi-a fost foarte usor sa beau ceaiul zilnic pentru ca are un gust foarte bun si nici nu ma mai simteam balonata .
floricika25
Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PhysioBust????? 6 De la: eka 22 Iulie 2009 16:59
Pastilele de slabit chinezesti, mit sau realitate in lupta impotriva kilogramelor??? 216 De la: elina_ely 14 Mai 2013 10:51
spirulina 3 De la: _dulcik_ 25 Februarie 2009 22:00
BLOGURI 3 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:16
In legatura cu pastilele de slabit... 22 De la: dani_pisi 7 Februarie 2010 20:46