Setari Cookie-uri

traiesc o iubire imposibila....

De la: YouKnowWho, la data 2009-02-22 00:21:59...Iubesc un barbat de 8 ani, il consider cel mai bun prieten al meu si in acelasi timp imi doresc sa fiu cu el, am fost impreuna de cateva ori in secret.....asa a vrut el si pt ca il iubesc mult am acceptat si asa (mai bine si atat decat de loc). In acesti 8 ani am avut relatii cu alte persoane, am fost plecata o perioada din tara, am fost la facultate (timp in care nu am vb cu el, nu l-am vazut) si m-am simtit bine, dar tot l-am iubit si ma gandeam la el de multe ori chiar daca ma simteam bine si cu fostii mei prieteni. In acesti 8 ani el a fost chiar casatorit 3 ani dar a divortat de aproximativ 7 luni. Dupa divort (el singur, eu singura), am inceput sa imi fac iarasi iluzii, sa il visez, sa vreau sa fiu cu el. Si sunt cu el...dar tot in secret...nu vrea sa mai stie nimeni. In fiecare zi ne vedem (avem prieteni comuni si e bun prieten cu fratii mei), ne comportam ca si cand nu ar fi nimic intre noi (pt ca asa vrea el) si de cate ori avem ocazia ne vedem pe ascuns si facem dragoste. Este foarte tandru si atent cu mine cand suntem numai noi doi. Simt ca traiesc o viata paralela cu el. Suntem buni prieteni in "viata reala" si foarte afectuosi in intimitate. Imi doresc unirea acestor vieti, cea reala cu cea intima.....imi e teama de reactia lui daca i-as cere asa ceva....a prietenilor nostri si imi e frica sa nu il pierd.....dar nici aceasta situatie dubla nu o mai pot suporta....nu stiu ce sa fac?? Astept sfaturi si critici.......

este vechi subiectul...oare ce sa mai intimplat pina acum?....
cristiana_cris
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:35
De la: YouKnowWho, la data 2009-10-20 09:48:18A trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe site si asta pentru ca lucrurile in relatia mea au mers din bine inspre mai bine. Din iulie suntem impreuna oficial, o sa ne casatorim si o sa avem si un copil. Ne iubim mult si suntem fericiti. Ceea ce visam odata este acum realitate. Va multumesc pentru ca m-ati ascultat, sfatuit si criticat si va doresc sa aveti parte de multa dragoste.

eh...a meritat..bafta in continuare
cristiana_cris
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare ma mai iubeste? 11 De la: kudika_34815 11 Mai 2013 21:45
Profesorul meu... 70 De la: danaeu 12 Iulie 2010 14:08
nu stiu ce sa fac...va rog ajutati ma cu un sfat 13 De la: matzu_2005 3 Februarie 2011 04:25
Pareri... 14 De la: nor_pufos 2 Ianuarie 2009 00:33
DE CE SE TEM BARBATII SA SPUNA ADEVARUL? 11 De la: GYPSI 5 Aprilie 2010 22:03