Setari Cookie-uri

Rog sfaturi pertinente

Fiecare femeie are un complex , dar asta se rezolva .Incearaca sa ii explici ca tot ce are ea frumos si bun acopera acest mic detaliu , care pentru tine e lipsit de importanta pentru ca o iubestio si cu sani mari si cu sani mici.Parerea mea despre lenjerie ...Incearca sa eviti o perioada sa ii cumperi lenjerie pt ca s-ar putea simti jignita ...Au aparut sutienele de silicon ai putea sa o sfatuiesti sa isi cumpere un astfel de sutien pt ca asata ar ajuta-o mult ...dar in nici un caz nu il cumpara u ...se gasesc peste tot chiar si in farmacii...
kudika003451
Postat pe 5 Aprilie 2009 13:52
ea are cont pe kudika? pe ce site are cont? mi-ar placea sa aud si versiunea ei.Sau nu are timp de internet?!
crinaD
Postat pe 5 Aprilie 2009 19:24
Servus si zile frumoase in continuare :)

Atuuri pentru ea :

1. daca chiar vrea sa observe ca toate manechinele sunt..scanduri,, ...nu au deloc sani mari si sunt ff apreciate...
2. sa nu uitam ca in in subconstientul fiecarui barbat exista o tenta si dorinta..,,pedo...", vezi S. Freud, prin care adori ce este pur si tanar... dar vezi daca poti sa-i ambalezi cat mai placut de acceptat aceasta idee sa nu o interpreteze gresit...
3. de ce o deranjeaza sa arate ca o pustioaica?... in fond altele dau bani grei sa arate tinere...si ea are avantajul naturii...
Oricum ar fi trebuie sa constientizeze ca e valoroasa prin ceea ce a facut si face in continuare , iar aprecierea ei e data de calitatie morale si umane pe care le are si tin o viata si le arata tot timpul...nu de un aspect ...care sincer nu e major deloc...ci numai publicitatea sectiilor de chirurgie estetica o fac...
Iar orice operatie...are riscurile ei...si sincer nu e necesara...

O saptamana frumoasa si ,,Sarbatori Fewricite !!! "
Corina
lapusanucorina
Postat pe 5 Aprilie 2009 20:35
Nu stiu daca mai urmaresti inca sfaturile cerute.Am sa-ti spun si eu parerea mea ...ca sfaturi....Orice femeie se simte mai bine daca ea se vede frumoasa.Daca ea nu se mai vede frumoasa inseamna ca si-a pierdut stima de sine si asta nu e bine .Este posibil sa fie vorba de depresia post natala manifestata putin mai tarziu. Se simtea bine ptr ca avea sanii mai mari datorita laptelui matern.Este OK daca tie iti place asa,insa trebuie sa se placa singura .Cred ca ar trebui sa mergi la un psiholg,mai bine spus sa mearga ea la un psiholog sau chiar impreuna.Totusi in tot acest timp trebuie sa-i fii alaturi si daca tot iti place sa ii cumeperi lenjeria intima ...nu renunta.Alege ceva ce nu scoate in evidenta sanii.Sunt lenjerii intime care te fac sa privesti femeia si in alta parte decat la sani.Renuntand la a-i mai cumpara ,s-ar putea sa creada ca si tu gandesti ca ea.II poti explica printre altele ca tu o iubesti oricum si ca o vezi ...PERFECTA.
Iti doresc o casnicie fericita incntinuare !!!!
ionia
Postat pe 5 Aprilie 2009 21:36
hello
parerea mea este ca respectivul complex al ei( legat de sanii mici) ii este alimentat de tine-si de placerea ta de a-i cumpara sutiene.cel mai probabil nu mai gasesti pe masura ei...iar cand vii acasa cu un sutien cu o marime mai mare mi se pare normal sa se simta complexata.probabil isi imagineaza ca tu asa ai vrea s-o vezi(cu o jumatatea de "cupa" mai mare).e de apreciat ceea ce faci tu, ca ii faci cadouri si asa mai departe....dar parerea mea este s-o lasi pe ea ca de acum inainte sa-si cumpere singurica lenjeria intima...
MissMe2
Postat pe 6 Aprilie 2009 15:25
De la: MissMe2, la data 2009-04-06 15:25:53hello
parerea mea este ca respectivul complex al ei( legat de sanii mici) ii este alimentat de tine-si de placerea ta de a-i cumpara sutiene.cel mai probabil nu mai gasesti pe masura ei...iar cand vii acasa cu un sutien cu o marime mai mare mi se pare normal sa se simta complexata.probabil isi imagineaza ca tu asa ai vrea s-o vezi(cu o jumatatea de "cupa" mai mare).e de apreciat ceea ce faci tu, ca ii faci cadouri si asa mai departe....dar parerea mea este s-o lasi pe ea ca de acum inainte sa-si cumpere singurica lenjeria intima...

Infirm teoria asta, aici nu gresesc, o cunosc bine si nu am gresit decat o singura data din macar 40 de ocazii. cat despre ea sa o las sa cumpere, nu imi convine :) ar trebui sa astept mult si bine, ea isi cumpara doar strictul necesar, din bumbac, etc.

Asa ca nu ma las.
toby
Postat pe 7 Aprilie 2009 10:52
De la: crinaD, la data 2009-04-05 01:44:37As vrea sa mai adaug ceva legat de' cuplul fericit "din istorioara mea.Am fost impreuna la o masa festiva,la care ei au venit cu baietelul.Va rog sa ma credeti,3 ore cat au stat la masa,copilul acela,nu a ridicat ochii din masa,nu a raspuns nimanui la intrebari,nu a mancat;a stat pur si simplu,incruntat,serios,cu bratele incrucisate.A ridicat ochii la meseni,doar cand l-au ridicat sa plece.Ei,parintii,nu au dansat,au stat toata seara lipiti unul de celalalt,mana in mana,zambind plini de emfaza,celor din jur cu care mai schimbau o vorba(mai ales el).Bine,bine,ea ca ea,dar copilul?! Ce i-a facut? Nici pe el nu il bate. As putea da multe exemple, dar nu vreau sa va plictisesc.
Vreau sa spun,doar ca, un asemenea gen de "fericire conjugala"eu nu imi doresc si nimeni din cunostintele noastre comune.Genul lor e cuplul"tiran si victima",psihologic vorbind. Si in cazul asta,mai mult sau mai putin obsedat,tiranul e bolnav psihic,iar victima devine depresiva,multe ajungand la suicid.

Repet: nu fac nici o aluzie la toby sau cum il cheama pe baiatul de pe site ci,doar ,povestea lui mi-a amintit de cazul asta.

Doamne fereste, aia nu e fericire, nu poate fi vorba despre asa ceva la noi. Cred ca suntem destul de deschisi si independenti, liberi si totusi uniti. Vad ca discutiile au trecut intr-un trend dramatic insa lucrurile sunt mult diferite.

In plus relatia functioneaza. Sambata stau eu cu copii si merge in oras, acum vine vara si bebe a mai crescut si vom merge impreuna, seara cand vin de la servici le mai impartim, duminica e a femiliei nu stiu daca e ceva in neregula. Da accept ca toata viata voinavea de invatat despre relatii insa cred ca suntem pe drumul corect.
toby
Postat pe 7 Aprilie 2009 11:05
Dragelor, va multumesc de interventiile voastre, am prins ideile enumerate de voi si va multumesc. Vreau sa precizez urmatoarele

1. Nu stiu de e vorba de obsesie ca in 10 ani sa cumperi 40 de chestii dragute de lenjerie.
2. Nu cumpar doar lenjerie asta e o parte (care imi place desigur) sunt si alte haine, parfum, carti etc.
3. Am invercat totdeauna sa fiu atent cu ea, aprecierile pe care le am cu privire la felul cum arata sunt sincere, nu inventii si ea le stie si i le amintesc in fiecare zi (nu toate in fiecare zi ca o inebunesc)
4. Nu are cont pe kudika pt ca internetul nu e pasiunea ei cea mai mare, se limiteaza la email, si cateodata mai cauta furnizori, clienti, etc. Timp ...... cred ca nimeni nu are timp cat ar vrea, nici eu, nici voi insa cred ca e destul de lejer programul ei care da e modificat in aceasta perioada de bebe cel mic. E normal asta insa nu doar al ei e modicicat ci si al meu.
5. La 3x nu s-ar uita nici batuta cred si nici eu chiar daca ocazional am mai gustat, e ceva ireal, care iti modifica strandardele in relatie, ridica stacheta pe care sotul sau sotia trebuie sa o atinga. Si nu cred ca e corect.
6. Imi iubesc sotia, o apreciez, o respect si ea la fel asta nu inseamna ca au disparut toate problemela si ca traim in limea Barbie. Problema nu sunt problemele ci modul in care ne raportam la ele. Pana acum am depasit atattea obstacole acum o vom face iar.

Multumesc pt interventiile voastre.
toby
Postat pe 7 Aprilie 2009 11:16
De la: toby, la data 2009-04-07 11:16:58Dragelor, va multumesc de interventiile voastre, am prins ideile enumerate de voi si va multumesc. Vreau sa precizez urmatoarele

1. Nu stiu de e vorba de obsesie ca in 10 ani sa cumperi 40 de chestii dragute de lenjerie.
2. Nu cumpar doar lenjerie asta e o parte (care imi place desigur) sunt si alte haine, parfum, carti etc.
3. Am invercat totdeauna sa fiu atent cu ea, aprecierile pe care le am cu privire la felul cum arata sunt sincere, nu inventii si ea le stie si i le amintesc in fiecare zi (nu toate in fiecare zi ca o inebunesc)
4. Nu are cont pe kudika pt ca internetul nu e pasiunea ei cea mai mare, se limiteaza la email, si cateodata mai cauta furnizori, clienti, etc. Timp ...... cred ca nimeni nu are timp cat ar vrea, nici eu, nici voi insa cred ca e destul de lejer programul ei care da e modificat in aceasta perioada de bebe cel mic. E normal asta insa nu doar al ei e modicicat ci si al meu.
5. La 3x nu s-ar uita nici batuta cred si nici eu chiar daca ocazional am mai gustat, e ceva ireal, care iti modifica strandardele in relatie, ridica stacheta pe care sotul sau sotia trebuie sa o atinga. Si nu cred ca e corect.
6. Imi iubesc sotia, o apreciez, o respect si ea la fel asta nu inseamna ca au disparut toate problemela si ca traim in limea Barbie. Problema nu sunt problemele ci modul in care ne raportam la ele. Pana acum am depasit atattea obstacole acum o vom face iar.

Multumesc pt interventiile voastre.

buna toby. de cand nu te-am mai auzit. sper ca suntetzi la fel de fericitzi si iubitzi-va mult. pup si zile minunate.
cristi_nne
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:42
De la: ionia, la data 2009-04-05 21:36:57 Nu stiu daca mai urmaresti inca sfaturile cerute.Am sa-ti spun si eu parerea mea ...ca sfaturi....Orice femeie se simte mai bine daca ea se vede frumoasa.Daca ea nu se mai vede frumoasa inseamna ca si-a pierdut stima de sine si asta nu e bine .Este posibil sa fie vorba de depresia post natala manifestata putin mai tarziu. Se simtea bine ptr ca avea sanii mai mari datorita laptelui matern.Este OK daca tie iti place asa,insa trebuie sa se placa singura .Cred ca ar trebui sa mergi la un psiholg,mai bine spus sa mearga ea la un psiholog sau chiar impreuna.Totusi in tot acest timp trebuie sa-i fii alaturi si daca tot iti place sa ii cumeperi lenjeria intima ...nu renunta.Alege ceva ce nu scoate in evidenta sanii.Sunt lenjerii intime care te fac sa privesti femeia si in alta parte decat la sani.Renuntand la a-i mai cumpara ,s-ar putea sa creada ca si tu gandesti ca ea.II poti explica printre altele ca tu o iubesti oricum si ca o vezi ...PERFECTA.
Iti doresc o casnicie fericita incntinuare !!!!

da, si eu cred ca este vorba de depresia post natala.///si ii trebuie vacanta, munte,aer, soare si uitaree!
loveactually
Postat pe 8 Aprilie 2009 20:46
Infirm teoria asta, aici nu gresesc, o cunosc bine si nu am gresit decat o singura data din macar 40 de ocazii. cat despre ea sa o las sa cumpere, nu imi convine :) ar trebui sa astept mult si bine, ea isi cumpara doar strictul necesar, din bumbac, etc.

Asa ca nu ma las. [/quote]

Ah, scuze,din cate am inteles eu din povestirile tale imi imaginam ca ii cumperi cate un astfel de cadou cel putin la 2 saptamani. Oricum, sincer eu cred ca nu e ok sa-i mai cumperi astfel de "atentii" atata timp cat sanii sunt o "problema" pentru ea momentan.este doar parerea mea.
MissMe2
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:15
ea vede, si e realista, nu ai ce sa ii faci...important e ca tu o iubesti si o placi si asa, acorda-i rabdare, nu ii mai cumpara un timp lenjerie si nu mai adu vorba de sanii ei......cu timpul se va obisnui cu ideea ca asa sunt si o sa uite.nu o sa mai fie complexata asa....sau..daca aveti bani destui fa-i un cadou : o programare la implant in sani...

Postat pe 21 Mai 2009 17:07
Eu zic sa-i propui o operatie de marire a sanilor. acum ca deja aveti 2 copii, de ce nu? e o idee, poate un raspuns la pb ei...si implicit a ta. bafta!
allexxe
Postat pe 8 Iunie 2009 19:37
nu te lua dupa toti p... .iti spun asa prieteneste....cum dormiti? o iei in brate cind va culcati? dormi permanent cu mina pe sinul ei si spune-i cit de mult iti place, si ca nu poti adormi daca nu tii mina acolo.
propune-i din cind in cind ,cind e obosita, sa-i faci masaj. mai intii pe spate....si roag-o sa se relaxeze si sa se intoarca. maseaz-o circular si fin, sarut-o si spune-i cit de mult iti place asa cum e....si arata-i ce efect are asupra ta....
succes!!!

modificarea despre care spun cu atita nonsalanta f...le astea este o operatie....nu te simti mai bine, sunt corpuri straine....si daca doamne fereste i se intimpla ceva...o sa-si doreasca sa nu fi facut asa o prostie.
ajut-o sa se vada frumoasa. intreab-o pe ea daca normalitatea nu i se pare preferabila unor probleme pe care inca nu le are dar le-ar putea avea.cu sinii aia pe care-i are si-a putut alapta copii?daca da atunci sa fie mindra ca altele au avut ditai sinii si dupa alaptare au ramas cu niste piei goale...cind erau tinere erau mai plinute...s-au apucat sa slabeasca si sinii s-au golit.
kica
Postat pe 8 Iunie 2009 22:50
Fa i cadou o operatie la un dr.plastician si isi spune silicoane
Aphrodite
Postat pe 8 Iunie 2009 22:54
De la: toby, la data 2009-02-26 08:43:24Salutare la voi !

Vreau sa va cer celor care puteti sa imi oferiti ceva sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac si totusi vreau ca relatia sa mearga fain in continuare. Despre ce e vorba:

Sunt casatorit cu Anna din 2000 primul copil l-am avut la 2 ani dupa casatorie iar urmatorul anul trecut. O relatie asi putea spune de invidiat si oiubesc sincer si o apreciez enorm pentru ceea ce este ea si pt ceea ce sunt eu langa ea. E frumusica foc, micuta (am slabiciuni la femeile de dimensiuni mici) blonduta ce mai simpatica foc si are o inima care ii intrece frumusetea fizica de 100000000 de ori.

Problema e ca dupa nasterea de anul trecut s-a intamplat ceva cu sanii ei si acum sunt foarte mici si este foarte nesigura pe ea, foarte nemultumita, se rusineaza cand o vad si se scuza mereu. Sincer nu am preferinte pentru sanii mari cu toate ca mi-ar place sa revina la starea dinainte (cand erau oricum mici ca de adolescenta) (trebuia sa caut mult sa ii gasesc un sutien asa de mic) Orcum nu imi pot descrie aprecierea pe care i-o port si sentimentele mele fata de ea si ma simt foarte prost cand ea se rusineaza si incearca sa evite momentele in care o vad, chiar daca o face discret se cunoaste.

Cred ca e un pic marcata de faptul ca in timpul sarcinii au foste destul de marisori (asta insemnand maxim media daca ar fi sa privesc la alte femei) si era tare bucuroasa ca mii poate oferi asa si dupa aia .........

Acum nu mai primeste cand vreua sa ii cumpar o lenjerie faina sau primeste dar se uita in jos si imi spune "pt ce? ce sa pun in sutienul asta?"

Ce asi putea sa fac, ce sa cumpar ca sa o avantajeze in cazul asta (cred ca sunt cam sarit oricum cu lenjeria i-am cumparat in acesti 9 ani macar 30 seturi sau piese diferite pe care le-a purtat cel mult 1 data, da oricum mai visez :) ) Ce asi putea sa ii fac, ce complimente, cum sa ii explic ca imi place si asa, vreua sa fie sigura pe feminitatea ei, sa ma seduca, sa ii dispara temerile si complexele astea.

Credeti ca am vre-o sansa???

Va rog sa ma sfatuiti iar daca aveti ironii la acest aspect asi fi recunoascator daca va abtineti.

Multumesc cu anticipatie.......

In general femeile micutse de inaltime au si sanii mici, ceea ce este foarte dragut. Am trecut si eu printr-o perioada de "slabire" si din pacate mai mult am dat jos din sani.
In primul rand, mi se pare ca nu aici ar trebui sa dezbati problema, intrucat problemele personale nu se discuta asa, in public.
In al doilea rand, eu spun sa vorbesti cu ea deschis sau in cel mai bun caz cu o prietena foarte buna si apropiata de ea. Si daca ei ii surade ideea, poate economisiti niste banuti si isi va pune si silicoane. De ce nu? Daca astfel se va simti mai bine si va avea mai multa incredere in ea, go for it!
kudi_onutsa
Postat pe 8 Iunie 2009 23:06
Un sfat de la cineva "mai in varsta" ca mine:
E clar ca o iubesti si esti o persoana de caracter,ceea ce conteaza in viata.Acum ca aveti o fam in regula si tb sa fiti fericiti,nu inteleg de ce e complexata,sanii nu au legatura cu dragostea si chiar nici cu sexul,cand iti place cineva mult.Deci discuta ideea asta cu ea si nu va mai lamentati niciunul.Si sa se duca la o sala pt a se repune intr-o forma buna,acolo ii va creste si moralul.

Postat pe 9 Iunie 2009 11:17
LA IMPLANTURI S-A GANDIT CINEVA ? SI INCEARCA SA DISCUTI CU EA CAT MAI DESCHIS SUBIECTUL ,N-O MAI LUA PRIN INVALUIRE,COMUNICAREA DIRECTA E CEA MAI BUNA.

Postat pe 26 Iunie 2009 08:09
Complexele te inhiba, te impiedica sa fii tu insuti, sa fii spontan si iti schimba personalitatea, asa ca degeaba incerci sa o convingi ca tie iti plac sanii ei atata timp cat ei nu-i place ce vede in oglinda. Va imbatati cu apa rece.
allexxe
Postat pe 28 Iunie 2009 18:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rochia de mireasa 5 De la: Geta_Mini 10 Aprilie 2012 18:19
buna 0 De la: 16 Septembrie 2010 09:56
iubirea este efemera..??? 7 De la: ramona_sk8er 9 Iulie 2010 21:59
De ceva vreme ma simt tot mai singura 57 De la: kudika125543 22 Martie 2014 21:08
prietenul meu mia propus sa locuim impreuna, insa cind merge vorba de nunta zice ca nu degraba. care poate fi motivul? 10 De la: eu_olguta 28 Martie 2012 16:08