Mai multe
Runt to the hills, run for your life!!! (e o melodie veche a celor de la Iron Maiden) si asta ar trebui sa faci!! Stii ca se poate repeta episodul ala oricand si tu poti fi impacata cu asa ceva? Ai toata viata inainte si, incercand sa nu par vulgar (desi altii or sa inteleaga gresit ceea ce spun), a doua oara e mult mai bine decat prima data Lasa-l si cauta-l pe cel care te merita si pe care tu ti l-ai creionat in minte ca fiind persoana care te completeaza! Chiar meriti mai mult!
|
||
|
InDark Postat pe 13 Martie 2009 00:06 |
||
|---|---|---|
De la: InDark, la data 2009-03-13 00:06:04Runt to the hills, run for your life!!! (e o melodie veche a celor de la Iron Maiden) si asta ar trebui sa faci!! Stii ca se poate repeta episodul ala oricand si tu poti fi impacata cu asa ceva? Ai toata viata inainte si, incercand sa nu par vulgar (desi altii or sa inteleaga gresit ceea ce spun), a doua oara e mult mai bine decat prima data ms ptr incurajari si apreciere |
||
|
oana26i Postat pe 13 Martie 2009 22:13 |
||
Npc
|
||
|
|
||
|
InDark Postat pe 13 Martie 2009 22:14 |
||
| cum poate sa existe hiene deastea? astia sunt animali , nu barbati...te-a inselat si a doaua oara..si mai ales ai fost virgina..nu pot sa cred..nu are suflet nenorocitul ...imi pare f f rau pt tine...i-ao de la capat....iesi din lumea asta care ti-o creaza el in minte...nu merita...... | ||
|
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:29 |
||
| buna | ||
|
Cassey Postat pe 18 Mai 2009 09:23 |
||
|
In cazul tau ma regasesc si eu..Nu m-a scuturat de bani, dar mi a luat si mie ce aveam mai de pret pe lumea asta, si ceva de care tineam mortis sa o fac cu cineva care ma va iubi:virginitatea. Nu a fost nici pe departe omul potrivit. Ca si tine mi am pierdut- o aproape de 20 -21 de ani fiind convinsa ca el e ALESUL. Cu ce m am ales?Cu teapa tepelor:El se distra intre timp cu toate terminatele, si pe mine ma tinea de bune, DE CUMINTE.Eu eram cea cu care se mandrea in fata prietenilor, si el isi vedea de ale lui.Am trecut peste, i am dorit sa si gaseasca fericirea in alta parte SI AM TERMINAT-O definitiv si irevocabil.A vrut sa ne impacam, dar acolo unde.. scuip...nu ling. Sa nu consideri ca a fost vina ta sau ca ai fost proasta...AI FOST INDRAGOSTITA.nu e nimik naiv la mijloc...doar ai incercat sa ai incredere in el..si asta e normal.Sa consideri ca a fost o lectie de viata si ca nimik nu e la voia intamplarii. Mai bine e sa te dai cu capul de prag mai devreme pt ca ai cum sa te refaci, decat mai tarziu. Pt unii oameni acest soc produs la o varsta mai tarzie, devine o depresie ce niciodata nu o vor depasi. Curaj, meriti ceva mai bun si nu uita ca nu a fost vina ta,ci doar a lui. |
||
|
ravenik_swwet Postat pe 18 Mai 2009 16:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| o iubire imposibila | 44 | De la: kudika082532 12 Noiembrie 2009 08:52 |
| Soție înșelatã | 21 | De la: kudika_998124 9 Ianuarie 2016 23:27 |
| Uneori si povestile dor... | 32 | De la: PICCKARD 13 Octombrie 2011 21:18 |
|
|
||
| Scrisoare catre sotul meu | 45 | De la: kudika324144 15 Octombrie 2010 17:04 |
| zau ca nu stiu ce sa mai fac :-?? | 59 | De la: l_diana_c 27 Mai 2009 19:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.