Setari Cookie-uri

el sirian, eu romanca = mariaj???????

El sirian...ea ...fraiera!...cam astea ar fi!

Ai fost vreodata acolo fata draga? Stii cum gandesc oamenii aceia? Ce educatie au? E si asa greu sa-ti mearga bine cu unul de aici, daramite cu unul de acolo? Relatia de 2 ani aici nu e acelasi lucru cu casatoria si casnicia cu unul de acolo (indiferent unde).
cristinarudi
Postat pe 20 Iulie 2009 23:57
De la: cristinarudi, la data 2009-07-20 23:57:24El sirian...ea ...fraiera!...cam astea ar fi!

Ai fost vreodata acolo fata draga? Stii cum gandesc oamenii aceia? Ce educatie au? E si asa greu sa-ti mearga bine cu unul de aici, daramite cu unul de acolo? Relatia de 2 ani aici nu e acelasi lucru cu casatoria si casnicia cu unul de acolo (indiferent unde).

cristinica, da' ce esti asa suparata?
indiferent de explicatiile de rigoare date, tot va incerca desertu' cu dejtu'.
geo_x
Postat pe 21 Iulie 2009 00:05
nu stiu ce sa zic...pt ca mie una nu imi plac tiganii,arabii,turcii....
..atit pot spune ca am o prietena care este maritata cu un tip irakian...si au o casnicie perfecta..un copil frumos..si nu o pune cu basma pe cap sau sa umble acoperita pe strada..si se intelege de minune si cu familia lui...
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:23
Mai copii, stati si nu manati!

Sirienii nu-s toti musulmani. Ba din contra! Au un mare procent de crestini.
Pe de alta parte, sirienii sunt si blonzi. Cu ochi albastri sau verzi. Mai blonzi si cu ochi mai verzi decat ati vazut vreodata in viata voastra.

De aici si intrebarea mea: CE religie e omu' si (simpla curiozitate, nu ca ar conta), ce "culoare" are?

Daca e musulman... Eu zic "pas" si daca e pasha (sau seic, sau ce naiba au ei in Siria acolo). Nu am eu religia si cultura asta la inima, ce sa fac?
Dor_a
Postat pe 21 Iulie 2009 10:30
Acu'... eu as zice "pas" si daca ar fi d-ala "negru" ( )
E, da! Numiti-ma rasista acu'!
Nenica, n-am nimic cu ei, da' asta nu inseamna ca trebuie sa mi-i var in pat, clar?

Insa un sirian crestin, 1.90, blond, ochi FOARTE verzi si FOARTE indragostit... Ei bine, asta da!
Dor_a
Postat pe 21 Iulie 2009 10:35
De la: Dor_a, la data 2009-07-21 10:35:53Acu'... eu as zice "pas" si daca ar fi d-ala "negru" ( )
E, da! Numiti-ma rasista acu'!
Nenica, n-am nimic cu ei, da' asta nu inseamna ca trebuie sa mi-i var in pat, clar?

Insa un sirian crestin, 1.90, blond, ochi FOARTE verzi si FOARTE indragostit... Ei bine, asta da!

roscatika23
Postat pe 22 Iulie 2009 23:54
eu sunt cu un turc(musulman,deci).cand era in romania era la fel de "open mind"dar cand a plecat in turcia incepuse sa ia gandirea specifica turcilor.asa ca m-am dus la el in turcia,ca sa cunosc familia lui,sa vad ce parere au despre straini(mai ales despre romani),sa vad cum este tratata mama lui de catre tatal lui,sa cunosc mai bine cultura lor caci pe net sunt doar povesti frumoase,si in special sa vad cum se comporta cu mine acolo...dupa ce m*am ıntors m*am gandıt,am analizat si relatıa noastra continua.fa si tu la fel..ca mai tarziu sa nu ai surprize..succes...
roscatika23
Postat pe 23 Iulie 2009 00:02
dora da zapacita mai esti
brunet cu ochii verzi sunt?
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 13:33
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:23:59nu stiu ce sa zic...pt ca mie una nu imi plac tiganii,arabii,turcii....
..atit pot spune ca am o prietena care este maritata cu un tip irakian...si au o casnicie perfecta..un copil frumos..si nu o pune cu basma pe cap sau sa umble acoperita pe strada..si se intelege de minune si cu familia lui...

nu vom fi niciodata impreuna!
geo_x
Postat pe 23 Iulie 2009 13:47
asa am spus si eu de sarbi
_oktober_
Postat pe 23 Iulie 2009 14:00
geo....pai daca bag in functiune acum Basic Instinct .......... ma vrei....
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:44
fugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....!!!!!!!!!!!!!
ninushk
Postat pe 23 Iulie 2009 16:06
cine sa fuga?
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 16:51
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 13:33:04dora da zapacita mai esti
brunet cu ochii verzi sunt?

Cristiana, asa imi trebuie... Pen'ca nu-s niciodata serioasa, acu' singura data cand sunt, nu ma crede nimeni....

Pe cuvant ca asa e. Blond cu ochi veeeerzi... Pe cuvant, pe cuvant!!
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 16:54
Si catolic...

Stai, nu da!

Pe cuvant ca nu te minciunesc!
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 16:55

.....................merge si blond cu ochii albastri
cristiana_cris
Postat pe 24 Iulie 2009 11:11
sfaturile de aici sunt inutile....povestile altora la fel...nu exista doua vieti la fel...nici parti din viata care sa se asemene....crezi in destin? daca da, atunci , traieste-ti dragostea ...si ce va fi va fi. chiar crezi ca poti impiedica nefericirea sa vina in viata ta? sau fericirea? sau dragostea? e o vorba veche....ce ti-e scris in "frunte" aia ti se va intampla....suntem toti oameni...poate crede cineva ca milioanele de fiinte umane ar putea fi la fel? cum sa ceri iernii flori de mai?

sunt cu un musulman de cinci ani.casatoriti ( nu ca ar avea importanta). cu o fetita minunata ( ca toti copiii, de altfel). si e bine...si e rau...si e bine....nu pentru ca el e muslman...sau pentru ca eu sunt ortodoxa...sau fiindca el se enerveaza...si eu sunt isterica....sau fiindca e prea iubaret...sau eu prea indragostita , ci fiindca sunt atatea motive...de fericire, de nefericire......ne iubim...
tagoretagore
Postat pe 25 Iulie 2009 17:24
Pana la urma,orice casatorie e grea indiferent de religie sau nationalitate. Daca zici ca nu s'a adus vorba in relatie despre asa ceva,de ce te framanti atata?Stai linistita,traieste'ti viata,nu te marita asa devreme(indiferent cu cine )....asta e sfatul meu.
ayyryynn
Postat pe 14 Octombrie 2009 19:31
parerea mea este k o femeie daca vrea sa fie fericita cu un musulman trebuie sa fie foarte cuminte ,nu trebuie sa priveasca macar un barbat in afara de barbatul ei.......sa-l inteleaga ,sa-i dea dreptate in tot ceea ce zice si sa-l respecte foarte mult ......asta este cel mai important ,sunt cu un baiat musulman din siria ,eu am 20 de ani iar el 27 suntem de 3 ani impreuna....de cand sunt cu el stiu cum ar trebui si cum trebuie sa fie o femeie cu adevarat (pentru k sa fim serioase stim cu toatele ce fel de femei sunt in tara noastra si ce fac )va spun din suflet de cand sunt cu el visul meu este sa ma casatoresc cu el pentru felul in care este el k musulman.....si daca d-zeu nu o sa-mi dea norocul sa ma casatoresc cu el tot vreau sa ma casatoresc cu un musulman........cu sinceritate va spun k daca esti o femeie cuminte si nu ai ochii decat pentru el si faci tot ce zice el ai numai de castigat si te respecta mai mult decat orice asta daca il iubesti.......stiu k renunti l multe si toti spun k nu e bine dar pana l urma ce conteaza cel mai mult sotul tau sau prietenele tale ......cred k familia este cea mai importanta in primul rand si viitorul tau l fel ......poop si mult noroc sa ai.........despre religie eu daca o sa ma casatoresc cu el vreau sa ma fac musulmanca ,am o parere foarte buna si cred cu tarie k religia musulmana este cea mai corecta...daca stai sa analizizi bine lucrurile o sa vezi k am dreptate.....
naserdaniela
Postat pe 28 Noiembrie 2009 20:29
Naser, cateva precizari, ptr. tine... 1. Inceteaza sa mai invoci pe Dumnezeu, fiindca l-ai pierdut in momentul cand ai scris ca religia musulmana este cea mai corecta (?!..), 2. Marita-te cu el, adu-l in Romania, ( spatiu Schengen, fa-l cetatean roman prin casatorie ), si pe urma mai vorbim cum se va adapta el, la ofertele feminine de pe aici (aluzie la respectul catre familie).. he, he.. 3. Varsta ta nu e un impediment in a te marita cu el.. eu stiu pe cineva care are 42 de ani si gandeste la fel ca tine, ca este respectata de musulmani,(caucaziana, cu apartament si serviciu acolo, singura printre ei..), intr-o tara araba. 4. Du-te la el in tara lui, mai intai, stai cu familia lui 2 sau 3 saptamani,( cu TOATA FAMILIA LUI !!..mama, surori, frati, copii.. ) si pe urma incepi si gandeste daca vei vrea vinerea sa te duci la biserica, sau vei vrea sa asculti muezinul in fiecare noapte, la ora 4 noaptea !!... Succes !!...
strasss3
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:13
De la: Dor_a, la data 2009-07-23 16:55:25Si catolic...

Stai, nu da!

Pe cuvant ca nu te minciunesc!

Asta-i descrierea mandrului meu!
Kathara
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:23
desi vad ca nu s-a mai raspuns de mult timp la subiect,sper,syronna, ca ai facut ceea ce ai considerat tu de cuviinta si nu ceea ce te-au sfatuit gurile rele.Cred ca nu este pertinent sa credem ca o relatie functioneaza dupa o reteta,in cazul asta ''el arab mincinos si dictator,ea romanca fraiera,inselata si oprimata''.Nu sunt doi oameni la fel,nici doua relatii la fel.E drept ca sunt multe cazuri nefericite si mariaje mixte esuate,insa asta nu e o regula.Parerea mea este ca sunt multi arabi inselatori,la fel cum sunt si multe romance care nu stiu in ce se baga atunci cand se casatoresc cu un arab.Cand intri intr-o astfel de casatorie nu te poti astepta sa defilezi printr-o tara araba in fusta mini si decolteu pana la buric ,nici sa umbli noaptea singura pe strazi sau sa pleci cine stie unde fara sa iti anunti sotul,pentru ca asta nu e normal sa faci indiferent unde te afli.Daca ti se intampla ceva si nu stie de unde sa te ia??Si eu sunt casatorita cu un sirian,frumos,by the way,brunet cu ochii verzi,educat si foarte sensibil,parintii lui sunt niste oameni speciali care ma iubesc si m-au acceptat in primul rand pentru ca el ma iubeste si apoi pentru ca m-au cunoscut mai bine.Am si un copil dintr-o casatorie anterioara,pe care l-au acceptat si il iubesc ca pe propriul nepot,in Islam asta este considerata o fapta foarte buna.Precizez ca nu are nevoie de viza,pentru ca deja a vizitat toata lumea si are o pozitie f buna la el in tara,la care nu va renunta..De ce nu vb nimeni si despre romancele ''treaba-slaba'' care se ofera pe tava oricarui barbat?Am cunoscut pe cineva care mi-a spus ca a locuit intr-o tara araba si s-a culcat in stanga si in dreapta cu toti ptr ca sunt buni la pat si s-a folosit de ei!ma rog...daca nu invers...oricum,la fel cum vbm noi de arabi si ii consideram neseriosi,la fel pot sa generalizeze si ei si sa ne considere neserioase.Te poti casatori cu un om de orice natie,daca nu este compatibilitate,intelegere si deschidere,nu va functiona oricum.Succes Syronna,orice decizie ai fi luat!
kudika118595
Postat pe 17 Februarie 2010 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Idei pt un id nou 13 De la: dulcyka 15 Noiembrie 2009 14:10
cum as putea? 8 De la: kudika_946672 13 Ianuarie 2014 15:26
vrem sa adoptam un copil 66 De la: kudika081710 28 Martie 2015 18:14
el.... 8 De la: alessia_9 11 Iunie 2012 11:07
nudism acasa 5 De la: kudika_12457 3 Septembrie 2012 18:08