Mai multe
De la: teo_33, la data 2009-04-20 18:46:56De la: Dor_a, la data 2009-04-19 19:13:23De la: Kathara, la data 2009-04-19 18:57:53Trecutul nu se intoarce. Viata nu se poate reinnoda de unde vrei tu. Suna melodramatic, stiu, dar daca unele lucruri nu s-au intamplat la momentul potrivit nu se vor mai intampla niciodata. am citit si imi pare rau pt tine,este normal sa nu poti trai fara sa sti ce sa intamplat,incearca sa nu te mai framanti nu are rost o explicatie exista si probabil ti-o va da tot el odata. am trecut si eu pritr-o experienta asemanatoare doar ca la mine de vina a fost mama care nu mi-a spus ca el plecase de acasa pt mine aflase ca am divortat si spera sa ma intorc in oras. poate daca as fi stiut ce a facut mas fi intors dar nestiind ca relatia lui nu merge am ramas la distanta sau daca mama mi-ar fi zis ce se intampla sigur ma intorceam,acum traiesc cu regretul ca l-am pierdut pt a doua oara,el s-a intors la sotie si nu mai stim nimic unul de celalat. fruntea sus si nu te lasa coplesita de durere gandestete la copilul tau are nevoie de o mama puternica. bafta si sa auzim de bine. |
||
|
adistefi1970 Postat pe 20 Aprilie 2009 19:11 |
||
|---|---|---|
De la: adistefi1970, la data 2009-04-20 19:11:42De la: teo_33, la data 2009-04-20 18:46:56De la: Dor_a, la data 2009-04-19 19:13:23De la: Kathara, la data 2009-04-19 18:57:53Trecutul nu se intoarce. Viata nu se poate reinnoda de unde vrei tu. Suna melodramatic, stiu, dar daca unele lucruri nu s-au intamplat la momentul potrivit nu se vor mai intampla niciodata. |
||
|
teo_33 Postat pe 20 Aprilie 2009 19:24 |
||
|
cel mai greu e sa traiesc in acest oras unde fiecare piatra imi aduce aminte de el..... amintiriled de data asta imi rasucesc cutitul in rana.....! pacat ca nu ma pot muta la sute de km distanta...! flori pentru voi toate dragelor!!! si ...MULTUMESC! |
||
|
|
||
|
teo_33 Postat pe 20 Aprilie 2009 19:28 |
||
poate si-a dat seama ca nu te mai iubeste ca inainte ceva sa schimbat sunt multi ani la mijloc
|
||
|
ingerasi28 Postat pe 21 Aprilie 2009 16:27 |
||
De la: ingerasi28, la data 2009-04-21 16:27:48poate si-a dat seama ca nu te mai iubeste ca inainte ceva sa schimbat sunt multi ani la mijloc buna.... ufff,poate ai dreptate...dar ma intreb daca nu ar fi avut timp sa isi clarifice sentimentele in ultimii aproape 5 ani...!!!!poate suna lipsit de modestie...dar inima imi spune ca ma iubeste asa cum il iubesc si eu....!poate doar inima mea e bolnava si transmite eronat.... nu mai stiu...incerc sa nu mai imi pun miliarde de intrebari..... pup si multumesc! |
||
|
teo_33 Postat pe 22 Aprilie 2009 22:08 |
||
|
salutare din nou ... ma simt datoare sa va spun sfarsitul unei povesti...care mi-a adus atatea lacrimi si durere.... acum o luna am venit in italia si l-am gasit pe el..... mi-a fost de ajunssa imi spuna in fata ca s-a indragostit de altcineva si nu a avut curaj sa imi spuna.... oricat de greu a fost.... adevarul m-a ajutat sa merg mai departe...chiar daca e greu!!! va pup si sper sa aveti tot ce va doriti! sper sa am liber sa va mai scriu!! |
||
|
ducesademoldova Postat pe 27 Iunie 2009 19:38 |
||
este chiar o poveste incredibila!!!! dar uneori ne dorim atat de multe incat nu lasam timp lcelorlalte dorinte sa se indeplineasca. problema este ca acest baiat nu te-a iubit indeajuns ca sa ramana cu tine....si totul a fost doar de fatada. SFAT: NU_L ASTEPTA,NU TE MERITA!!! eu stiu ce inseamna lucrurile astea,iti vb din experienta
|
||
|
steffy91 Postat pe 28 Iunie 2009 18:07 |
||
|
ufff stefff.... e al naibii de greu dar tre sa merg inainte ... nu am crezut ca dupa atata drum si la propriu si la figurat ..o sa il aud spunand ca s-a terminat ..dar macar nu mai sper nimic... si e mai bine fara speranta ....visele pot fi dureroase!!! pup... daca nu sunt indiscreta mi-ar place sa imi impartasesti din experienta ta!!! |
||
|
ducesademoldova Postat pe 29 Iunie 2009 00:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatie pe mess...intalnire...apoi indragosteala.... | 48 | De la: dia36 3 Martie 2010 16:52 |
| Atata durere in suflet... | 23 | De la: marco918 23 August 2010 23:29 |
| O iubire de neuitat | 13 | De la: Idrissou 30 Martie 2012 16:45 |
|
|
||
| Cum sa uiti o poveste de dragoste? | 43 | De la: kudika_25906 30 Martie 2013 21:22 |
| eu sunt rac el e gemeni | 33 | De la: verdeatza 12 Iunie 2009 12:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.