Mai multe
|
De la: geo_sh, la data 2009-03-26 23:41:10 De la: deluna, la data 2009-03-26 23:37:48 . OARE e adevarat ca barbatii prefera sa fie magari decat sa fie penibili??? da, e adevarat. da' numa' unii dintre barbati. si doar aia care-s implicati in relatii. si din astia doar aia care-s si porci. si din astia doar aia care sunt sub 30 de ani. si din astia doar aia peste 18. si din astia doar aia care au 42 la picior. Si care mai raman Geo ???Doi trei rataciti ??? Saritzi fetelor:)))) Nu nu ..unul singur ..de pus la muzeu :))) |
||
|
alinaunika Postat pe 28 Martie 2009 14:09 |
||
|---|---|---|
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-26 11:25:11da,ok,am inteles k indiferenta doare...rau... dar in cazul fetei de aici,pun pariu k daca e indiferentza si o luna iar el apoi o cauta ea sare hop tzop... si mai are vreun nrezultat indiferenta asta??? dec urand am simtit-o pe pielea mea...de fapt ink o simt...si in clipele astea ochii imi sunt plini de lacrimi...indiferenta doare...dar doare mai mult pe cel care o afiseaza..nu pe cel pe care ar trebui...si nu cred k ar trebui platit un pret atat de mare...imi fac eu rau si poate si lui...dar cel ce e indiferent sufera din 2 motive:ca afiseaza indiferenta fata de cel pe care il iubeste si il chinuie si gandul k asa e posibil s ail indeparteze pe cel iubit |
||
|
o_parte_din_rai Postat pe 29 Martie 2009 01:05 |
||
De la: anca13, la data 2009-03-29 01:05:30De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-26 11:25:11da,ok,am inteles k indiferenta doare...rau... dar in cazul fetei de aici,pun pariu k daca e indiferentza si o luna iar el apoi o cauta ea sare hop tzop... si mai are vreun nrezultat indiferenta asta??? ai dreptate... dar nu trebuie sa cazi in partea cealalta extrema a lucrurilor... am mai spus undeva k doare indiferenta numai daca celalalt simte ceva..daca nu,probabil iti va multumi k l ai lasat in plata lui.... este imposibil sa reziste daca chiar simte ceva catusi de putin... pana la urma va da un semn.. momentele fara tine ii vor fi de folos pentru a se gandi la tot,fara sa ii mai spui tu ceva!!! daca nu te va mai cauta inseamna k pur si simplu a acceptat ideea usor.. pentru k nu ii pasa
|
||
|
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 29 Martie 2009 01:10 |
||
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-29 01:10:45De la: anca13, la data 2009-03-29 01:05:30De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-26 11:25:11da,ok,am inteles k indiferenta doare...rau... dar in cazul fetei de aici,pun pariu k daca e indiferentza si o luna iar el apoi o cauta ea sare hop tzop... si mai are vreun nrezultat indiferenta asta??? astia in zodia leu sunt orgolisoi tare..si el e leu...acum 4 ore ne harjoneam..ne piscam ne gadilam...sia cum eu bocesc k o fraiera...si lui nu ii pasa.Insa a zis el o chestie interesanta la un moment dat,,voi toate fetele aveti impresia k la baieti nu le pasa deloc si niciodata dar nu e chiar asa...noi nu aratam" ...si panala urma nici eu nu stiu ec sa fac...sa lupt ptr el...sau mai bn sa plan 1 luna ,2,10...sia poi sa imi vad de viata mea.e naspa treaba cu indiferenta.Azi cand m-a adus aksa i-am spsu sa mai stea in paracre la o tigara...si vroiam s aii spun ,,te iubesc"..dar nu am facut-o...de atatea ori cand il vad imi vine sa ii sar in brate si sa il sarut...rareori ii spun la tel k imi e dor de el..park se rupe ceva din mine knd imi spune ,,si mie mi-e dor de tine" |
||
|
o_parte_din_rai Postat pe 29 Martie 2009 01:18 |
||
| si sunt satula sa plang de fiecare data knd imi aduc aminte de el,aud o mel pe care o ascultam cand ca doi nebuni goneam cu masina si o cantam,cand trec printr-un loc prin care am fost cu el...imi e greu si nu a fost intre noi nimic...dar e exact asa cum as fi vrut sa fie...cand vb cu el la tel[vre-o 2-3 ore de obicei]...ma bufneste plansul si isi da seama...si ma intreaba daca am ceva..si eu mereu il mint...ii spun k nu..inventez eu cava...chiar daca stiu k isi da seama...de nenumarate ori mi-am calcat pe inima si i-am spus,,mi-e dor de tine".si eu nu fac lucrul asta,sunt lucruri pe care le spun greu dar cand le spun le si simt....si lui ii pot spune cu mana pe inima ca imi lipseste...oricum de curand..adik pe 24 decembrie am suferit cea mai mare dezamagire a vietii mele ...pana acum...cel pe care il consideram frate si care de 14 ani mi-a fos alaturi...sia m facut aproape totul ptr el..pana si viata era sa mi-o dau de 3 ori...a trecut pe langa mine si nu m-a bagat deloc in seama.am simtit k imi fuge pamantul de sub picioare...as fi vrut sa am o groapa ceva sa pot intra in pamant..pentru totdeauna. | ||
|
o_parte_din_rai Postat pe 29 Martie 2009 01:22 |
||
indiferenta este buna atunci cand celalat da totusi doi bani pe soarta ta ..altfel = cu zero !!!
|
||
|
__LL__ Postat pe 29 Martie 2009 01:55 |
||
| am fost si eu intr.o situatie asemanatoare..numai k in cazul meu tipul s.a purtat la fel de frumos de cand ne.am cunoscut pana cand ne.am despartit.urma sa ne intalnim intr.o seara in care era destul de ocupat,mi.a spus k ma anunta daca poate sa ne intalnim..n.am mai primit niciun semn....asa k nici eu nu i.am mai dat...am vb dupa scurt timp la tel si m.a invitat in oras k sa mai vb...trebuia sa stabilim ziua si ora..in fine faza e ca nu a mai rasp la tel....eu nu i.am mai dat niciun semn..dar dupa o luna m.a cautat el...stiu cat de greu e sa.l vezi online si sa te abtii sa nu.i spui vreo doua..sau macar sa.l intrebi de sanatate...dar asta e.incerc sa.i arat ca nu ma mai intereseaza persoana lui si cred k am reusit pt moment... dar din pacate unele lucruri sunt mai puternice decat orgoliul meu de leoaica......:( | ||
|
just_cassy4th Postat pe 29 Martie 2009 02:42 |
||
| Indiferenta, cea mai buna arma...1-indiferenta, nu inseamna dupa parerea mea umila, dragoste, nu inseamna ura, nu inseamna atasament, deci...lua-ti dictionarul si lamuritiva, pentru ca eu constat cu stupoare ca vorbiti asa deoarece sunte-ti inculti. 2-arma, arma se foloseste la razboi dupa cite stiu eu. Nu stiu bine????? deci ! indiferenta si arma eu nu cred ca se folosesc daca doresti o relatie de prietenie, dragoste sau ma rog, sa ai pe cineva linga tine. Parerea mea e ca unii oameni doresc neaparat sa se lupte cu cineva si ne mai avind cu cine...incep lupta... in familie, gresit duce ca oricare lupta la distrugerea ambelor parti, deoarece un razboi costa, bani , timp si vieti pierde-te. | ||
|
taurita61 Postat pe 29 Martie 2009 05:33 |
||
indiferenta e cea mai buna arma atunci cand vrei sa ii arati ca nu esti moarta dupa el daca tine la tine si il interesezi se va intoarce sigur la tine si te va suna daca nu atunci va fi nu si nu te va mai cauta
|
||
|
ilyescorina Postat pe 29 Martie 2009 10:19 |
||
am fost cam in aceeasi situatie...din pacate..la cat de dura si orgolioasa ma stiau toti pana la urma am dat dovada si eu de slabiciune...prostuta de mine ...dar uite ca am facut exact ce au zis toate fetele de aici..adica sa fiu indiferenta...cand il vedeam pe mess...nici macar buna nu ii ziceam...la fel nici el....ma sunau sa ma intrebe ce mai fac doar sora si cu tatal lui...si acum a inceput sa se dea iar in vorba cu mine pe mess...si imi scrie si mesaje pe telefon ca ii e dor de mine si nu stiu ce ....nu i-am raspuns de cat la ce faci si la salut..iar de dor ...m-am facut ca nu am vazut aceasta sintagma ....daca ii e dor va face totul ca sa ma vada ....iar daca nu, sa stea cu "ocupat" cat mai departe...nu are decat...de ce sa nu fiu si eu iubita si sa ma las iubita?...de ce trebuie sa iubesc numai eu si sa ma umilesc pentru cineva care e indiferent si care nu merita? ...deluna...mult, mult curaj....
|
||
|
roxycosty Postat pe 29 Martie 2009 10:38 |
||
Indiferenta.... Cum sa-i tratam , fetelor, pe barbatii din viata noastra???????? Cu aceeasi moneda. desigur!!! Sau cel putin asta a functionat in cazul meu... Draga mea, pemite-mi sa-ti dau un sfat.... Incearca sa pari indiferenta, chiar daca doare al dracu de tare, iar daca se va intoarce la tine, inseamna ca are ceva sentimente pt tine.. daca nu, lasa-l in plata domnului, sunt destui barbati pe lume, iar tu cum esti desteapta si frumoasa, iti vei gasi unul care sa te faca sa uiti acest cuvant....
|
||
|
syronna Postat pe 29 Martie 2009 10:52 |
||
Da indiferenta doare numai atunci cand persoana aceea simte ceva pentru tine...merita sa incerci insa nu te consuma la gandul ca nu te cauta...cineva care te merita cu adevarat nu ar fi facut sa se ajunga la situatia asta...deci mai bine lasa totul sa decurga de la sine...daca te va cauta bine...daca nu iarasi bine pentru tine...bafta
|
||
|
maricica12 Postat pe 29 Martie 2009 11:02 |
||
Am citit si eu vreo cateva opinii si m-am plictisit... Yatta-yatta! Nu e prima oara cand o spun, dar stii de ce o spun iarasi? Pentru ca e adevar universal: Si-a gasit pe altcineva. Esti capitol incheiat. Nu mai vrea sa vorbeasca pentru ca... si daca ar vorbi, ce? Deci, hai, ipotetic vorbind, sa ne imaginam ambianta. Va intalniti. Unde? Pe strada, nu? Ca doar nu te-o lua la vreo fancy-dinner (din ce ne povestesti nu o facea el nici inainte )... Sau, hai, treaca de la mine, la o cafea. Va asezati, comandati, si el iti spune: "Nu mai vreau sa fim impreuna." Tu ce faci? E, si aici vin o mie si una de posibilitati: te apuci sa pui o suta de intrebari - de ce, cum, in ce fel, SI-A GASIT PE ALTCINEVA ( nu'sh de ce toate femeile tin sa intrebe asta, si o tin una si buna ca "macar de le-ar spune" - e, si daca v-ar spune, CE?), si daca da, cine, unde, cum, si tot asa... Sau pur simplu zici: OK, astepti sa terminati cafeaua, si va duceti amandoi in drumul vostru... Nu? Cam astea ar fi posibiltatile. Ca altele nu vad! Doar nu-i pui pistolu' la tampla sa stea cu tine Si atunci cum "discutia" asta la care vad eu ca tii tu cu tot dinadinsul ti-ar schimba viata? Ai sti ca nu te mai vrea? Hai sa-ti spun un secret: cand un barbat nu te mai cauta, inseamna ca nu te mai vrea. Ai sti ca are pe alta? Hai sa-ti mai spun alt secret: Atunci cand un barbat nu te mai cauta, inseamna si ca are pe alta. Asa de simplu. Eu zic sa te concentrezi mai bine la ce faci tu CU TINE, nu tu VIS-A-VIS DE EL. Asta e "old story". El are alte preocupari acum, tu esti ultima dintre ele... Tu de ce-l faci prima ta preocupare?
|
||
|
Dor_a Postat pe 29 Martie 2009 11:10 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-26 23:41:10De la: deluna, la data 2009-03-26 23:37:48. OARE e adevarat ca barbatii prefera sa fie magari decat sa fie penibili???
|
||
|
moneycaprice Postat pe 29 Martie 2009 12:03 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-29 10:19:44indiferenta e cea mai buna arma atunci cand vrei sa ii arati ca nu esti moarta dupa el daca tine la tine si il interesezi se va intoarce sigur la tine si te va suna daca nu atunci va fi nu si nu te va mai cauta mai este si varianta ca dupa ce ii arati indiferenta, el sa se intoarca doar pt ca e egoist si nu concepe ca cineva sa ii faca vant --- el, care e barbatul fatal si nimeni nu il poate da uitarii --- dar dupa ce se convinge ca era o indiferenta falsa, va pleca din nou. Am avut o prietena care desi il parasise pe prietenul ei, voia sa il stie singur in continuare si disperat dupa ea... Cand el s-a convins ca ea nu merita, a afisat asa-zisa indiferenta. Ce credeti? A inceput sa o roada TARE si s-a dus in bratele lui doar pt a se convinge ca el nu a uitat-o....si apoi i-a facut vant din nou... Greu tare cu dragostea asta :)))) Oricum era o vorba, ceva de genu "nu fugi dupa dragoste, te va gasi ea pe tine". Nu disperati, exista cate o jumatate pt fiecare dintre noi |
||
|
moneycaprice Postat pe 29 Martie 2009 12:20 |
||
Ma rog, faza cu "o jumatate pentru noi toti" e discutabila... Cica sunt mult mai multe femei in Romania decat barbati... de unde se trage concluzia ca un barbat e "jumatatea" a vreo 2-3 femei... D-asta mor eu pe anumite clisee: le folosim si noi sa n-adormim Ce e mai trist e ca ne credem intelepti rau spunand cate o platitudine d-asta... Asta nu vrea sa spuna - Doamne fereste si apara! - ca tre' sa le sufli'n fund la masculi din cauza asta... Spune DOAR ca fraza de mai sus e o platitudina care nici macar nu are atributul de a fi reala, atat! |
||
|
Dor_a Postat pe 29 Martie 2009 13:44 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-29 10:19:44indiferenta e cea mai buna arma atunci cand vrei sa ii arati ca nu esti moarta dupa el daca tine la tine si il interesezi se va intoarce sigur la tine si te va suna daca nu atunci va fi nu si nu te va mai cauta eu m-am hotarat sa il las o saptamana fara sa ii dau eu niciun semn de viata...si daca el nu va face nimic in aceasta saptamana...apoi va fi prea tarziu...deluna...eu cred k mai bn l-ai lasa pe el in ignoranta lui si tu ti-ai face un alt drum...nu cred k este ceva ce doare mai mult decat sa iti faci rau singura.
|
||
|
o_parte_din_rai Postat pe 29 Martie 2009 14:32 |
||
De la: taurita61, la data 2009-03-29 05:33:55 Indiferenta, cea mai buna arma...1-indiferenta, nu inseamna dupa parerea mea umila, dragoste, nu inseamna ura, nu inseamna atasament, deci...lua-ti dictionarul si lamuritiva, pentru ca eu constat cu stupoare ca vorbiti asa deoarece sunte-ti inculti. 2-arma, arma se foloseste la razboi dupa cite stiu eu. Nu stiu bine????? deci ! indiferenta si arma eu nu cred ca se folosesc daca doresti o relatie de prietenie, dragoste sau ma rog, sa ai pe cineva linga tine. Parerea mea e ca unii oameni doresc neaparat sa se lupte cu cineva si ne mai avind cu cine...incep lupta... in familie, gresit duce ca oricare lupta la distrugerea ambelor parti, deoarece un razboi costa, bani , timp si vieti pierde-te. |
||
|
deluna Postat pe 29 Martie 2009 14:45 |
||
| extensii clip on din par natural la cel mai bun pret pt detalii biancam225@!yahoo.com | ||
|
biancam225 Postat pe 29 Martie 2009 14:49 |
||
| www.solutiidecriza.com filmuletul din mijlocul paginii !!!!!! | ||
|
silviu_m74 Postat pe 29 Martie 2009 14:54 |
||
|
Este o forma plastica de exprimare...nu stiu cat de elocvente sunt argumentele tale, referitor la documantarea cu DEX-ul. Aici ne-am reunit mai multe persoane care isi zic amarul si incearca sa isi relateze experientele traite, in functie de aceasta fiecare isi va avea concluzia sa. Tema acestei discutii chiar trebuia dezbatuta, fiindca oricine in viata are da a face cu indiferenta, care de cele mai multe ori este cumplita si lasa urme. Eu am decis ca am procedat corect si vreau sa cred ca indiferenta mea are un ecou, l-am vazut live, face to face, ne-am salutat, ca doar suntem educati sau cel putin eu sunt, el...discutabil, insa o ora cat am stat in aceesi locatie a fost numai cu ochii pe mine, insa nu a avut curajul sa vina sa imi vb. Pana la urma fiecare are demnitatea sa, iar eu vreau sa mai salvez ceva din ce am compromis. |
||
|
deluna Postat pe 29 Martie 2009 14:54 |
||
Taurita, ne faci pe noi inculti...insa daca tot ai deschis DEX-ul nu ai dori sa pui mana si pe o carte de gramatica??? E cam greu cu cratimele.... , mama lor de cratime
|
||
|
deluna Postat pe 29 Martie 2009 15:04 |
||
De la: deluna, la data 2009-03-29 15:04:27Taurita, ne faci pe noi inculti...insa daca tot ai deschis DEX-ul nu ai dori sa pui mana si pe o carte de gramatica??? E cam greu cu cratimele.... Hehe! Bine, ca si virgulele, saraceleee... Au fost presarate ca sarea, asaa.... de sus, si unde-or cadea, sa caza! Doar prin text p'acolo sa fie, ca cica da bine! Dar astea-s amanunte... Ideea e: Nu te preface ca-l dai dracu'. Da-l! Cel mai sanatos! Bafta! |
||
|
Dor_a Postat pe 29 Martie 2009 15:33 |
||
| www.solutiidecriza.com | ||
|
silviu_m74 Postat pe 29 Martie 2009 16:06 |
||
| sa zicem ca situatia mea se cam aseamana cu a ta, in sensul ca si eu am ajuns la concluzia ca doar eu sunt cea care sun, doar eu sunt cea care ma implic mai mult...cu toate astea eu sunt genul de fata care nu poate peste ceva timp sa treaca pe langa persoana respectiva si sa nu stie care a fost motivul, macar pe viitor sa stiu pt mine.si am ajuns la o concluzie dupa o discutie f tarzie la telefon in care eu crede am ca sunt evitata.depinde de persoana care te evita si depinde cat timp ai tu si cat timp are el.multe dintre noi fetele ne facem scenarii si filme, ei sunt mult mai simpli...si apropo la baza tuturor relatiilor sta o comunicare buna.. | ||
|
deya_dee Postat pe 29 Martie 2009 18:47 |
||
Dora, nu am vb ca sa nu adorm si eu chiar cred ca exista o jumatate pt fiecare...si nici nu am spus asta dintr-un exces de intelepciune. Barbatii or fi ei mai multi decat femeile, dar la cate femei din Romania au plecat la munca in alta tara.... :)))) ok, glumesc! Era o incurajare pt fetele care cred ca s-a sfarsit lumea dak au fost parasite. Uite inca una : "trebuie sa saruti multe broaste pana ajungi la fat-frumos"
|
||
|
moneycaprice Postat pe 29 Martie 2009 19:28 |
||
| la fel zic si eu..indiferenta...vei gasi p cineva kr sa nu te considere prostuta pt bunatatea ta..ci sa te aprecieze...dar pana atunci multa indiferenta...dar degeaba indiferenta dk u la primul tarrr te intorci la el... | ||
|
n_cris_tina Postat pe 29 Martie 2009 22:50 |
||
De la: n_cris_tina, la data 2009-03-29 22:50:32la fel zic si eu..indiferenta...vei gasi p cineva kr sa nu te considere prostuta pt bunatatea ta..ci sa te aprecieze...dar pana atunci multa indiferenta...dar degeaba indiferenta dk u la primul tarrr te intorci la el... dar pana atunci...nu ami fi asa de buna...ptr ca in ziua de astazi bunatatea este luata ca un defect...sau mai bn spus ca o slabiciune |
||
|
o_parte_din_rai Postat pe 30 Martie 2009 19:27 |
||
| Poti sa-i spui ca tu il iubesti si ca o sa-i fii prietena mereu, si ca ii respecti alegerea. Poti sa-i spui ca poate avea incredere in tine si ca nu il judeci si ca il intelegi asa cum e. Probabil ca nu o sa te iubeasca mai mult dar cand o sa-i fie greu o sa vina la tine si asa o sa ai sansa sa recuperezi macar o relatie de prietenie dintr-o relatie de iubire care nu a fost functionala. Eu asa am facut - n-am ajuns sa fiu fericita dar impacata cu mine (si cu el) da :). | ||
|
dzotescu Postat pe 31 Martie 2009 11:08 |
||
De la: deluna, la data 2009-03-26 00:01:43 Am pus punct relatiei mele oarecum incert...dupa o saptamana de sunete si scuze ca are treaba, m-a sunat sa imi spuna ca maine ne intalnim sa discutam despre relatia noastra, care se baza pe multa intelegere din partea mea...am asteptat, telefonul nu a sunat, l-am sunat eu nu a raspuns...atat. A trecut aproape o saptamana si nu a dat nici un semn , nici eu...Asta in conditiile in care el zicea ca e destul de matur sa fie provocat la o discutie serioasa. Nu stiu ce sa fac, sa vorbesc cu el, sa il ignor, adevarul ca sunt suparata de faptul ca am fost asa intelegatoare, incat riscam sa fiu luata de prostuta... UITE LA inceput asa si relatia mea insa am pus punct ...recent daca la inceput a fost indiferenta din partea lui am inceput sa il tratez la fel...si uite ca sa intors roata suferea...insa acest joc al indiferentei......na aduc nimic bun nea despartit desi el sa schimbat nu-mi pasa...asa ca ai grija si tu .....la mn a fost o relatie de un an.......nu t lasa dusa d nas zii in fata si ai sa ai d castigat |
||
|
kudika005063 Postat pe 31 Martie 2009 13:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| inca o problema a sufletului... | 66 | De la: vas25 27 Aprilie 2009 12:46 |
| aaa femeia rac si barbatu pesti...? | 2 | De la: touch_me 2 Iunie 2010 10:27 |
| Ex-gilfriend nebuna...help..please | 8 | De la: roz5blue6lila7 1 Septembrie 2010 12:55 |
|
|
||
| ce sa fac???sa raman cu el sau sa ma despart | 45 | De la: Cassey_ 24 Mai 2009 21:53 |
| I hate Valentine's Day! | 13 | De la: alex_baiasu10 23 Februarie 2009 19:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.