Setari Cookie-uri

INDIFERENTA...cea mai buna arma?

INDIFERENTA UCIDE !!!!
ILA
Postat pe 31 Martie 2009 22:43
Respectivul individ m-a cautat, deci indiferenta a avut efect, insa acum sunt in dilema totala...Nu stiu cum sa ma comport, fiindca eu inca ma simt atrasa de el, dar metaforic vorbind, de gaina nu vreau sa pic. A recunos cut ca a disparut fara nici o explicatie, fara nici un motiv si ca vrea sa ma vada.
deluna
Postat pe 31 Martie 2009 23:34
De la: deluna, la data 2009-03-31 23:34:11Respectivul individ m-a cautat, deci indiferenta a avut efect, insa acum sunt in dilema totala...Nu stiu cum sa ma comport, fiindca eu inca ma simt atrasa de el, dar metaforic vorbind, de gaina nu vreau sa pic. A recunos cut ca a disparut fara nici o explicatie, fara nici un motiv si ca vrea sa ma vada.

si pe mine m-a cautat...adik stii k am vb si p prv ca nu l-am bagat deloc in seama..si astazi am aflat d la o prietena...care a stat de vb cu el vineri...dupa ce m-au adus p mine acasa...si ca el defapt nu vrea sa ma piarda ca prietena...dar ca totusi nu stie cum sa se comporte cu mine..nu poate sa fie rece ptr ca nu simte asta..si mai multe chestii.Ideea e k astazi m-a cautat..m-a intrebat daca mai tariesc...de scoala ca stie k am cateva probleme...dar eu tot rece am fost,in sensul k nu ii vorbeam...de fapt scriam...ca pana acum cu smyle-iuri...si chestii...oare sa o continui asa?ce sa fac
o_parte_din_rai
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:56
indiferenta doare dar trebuie sa fiti tari.bafta.
roscatika23
Postat pe 1 Aprilie 2009 18:47
De la: roscatika23, la data 2009-04-01 18:47:04indiferenta doare dar trebuie sa fiti tari.bafta.

am fost foarte atre...aseara ma vb cu el..si pana la urma am rupt-o de tot si k amici si ca tot si al urma imi spune,,am o rugaminte al tine daca vrei sa mi-o indeplinesti...sterge id-ul meu din lista"...preferam sa imi dea cu ceva in cap decat sa mi-o spuna pe tonul ala
o_parte_din_rai
Postat pe 2 Aprilie 2009 17:32
De la: Soricutza, la data 2009-04-02 17:32:05
De la: roscatika23, la data 2009-04-01 18:47:04indiferenta doare dar trebuie sa fiti tari.bafta.

am fost foarte atre...aseara ma vb cu el..si pana la urma am rupt-o de tot si k amici si ca tot si al urma imi spune,,am o rugaminte al tine daca vrei sa mi-o indeplinesti...sterge id-ul meu din lista"...preferam sa imi dea cu ceva in cap decat sa mi-o spuna pe tonul ala

nu stiu cum sunteti voi dar odata ce o persoana se poarta cu mine cu indiferenta eu fac la fel.desi cateodata doare dar ma ambitionez.sper sa reusiti si voi sa faceti ca mine caci e mai bine.va pup.succes
roscatika23
Postat pe 3 Aprilie 2009 20:43
De la: deluna, la data 2009-03-31 23:34:11Respectivul individ m-a cautat, deci indiferenta a avut efect, insa acum sunt in dilema totala...Nu stiu cum sa ma comport, fiindca eu inca ma simt atrasa de el, dar metaforic vorbind, de gaina nu vreau sa pic. A recunos cut ca a disparut fara nici o explicatie, fara nici un motiv si ca vrea sa ma vada.

du-l cu presul

adik, ceva de genu' "stii am treaba maine, poate poimaine... sau mai bine te mai sun eu???"
ma pufneste rasul numai cand ma gandesc ce reactie ar avea
kitty_krieger
Postat pe 3 Aprilie 2009 20:47
Eu cred ca indiferentul asta al tau e implicat in alta relatie. De ce te evita? Simplu. De ce sa-ti dea explicatii cand e mai simplu sa te evite si sa intelegi singura ca s-a terminat? . Si daca nu merge in cealalta relatie poate mai da o tura si pe la tine. Unde nu-i iubire nu-i si pace, cauta in alta parte. Pupici.
valita76
Postat pe 30 Aprilie 2009 09:36
NU....nu tre sa l suni.Indiferenta doare,dar tre sa abordezi aceeasi arma.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 30 Aprilie 2009 10:23
e clar k e pe cale sa inceapa alta relatie...din care tu nu faci parte...am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare...mai bine uita-l pana nu te atasezi de el mai mult si incearca sa incepi si u o alta relatie...
alinutza_897
Postat pe 30 Aprilie 2009 12:05
E ciudat oricum...nu da nici un semn de viatza o zi , doua, dupa care revine cu mesaje gen : imi e dor de tine! Am hotarat sa joc tare si sa nu il mai pun pe el pe primul loc, m-am saturat...sper sa si ma tina :)
deluna
Postat pe 4 Mai 2009 15:17
exact in aceeasi situatie ca si tine sunt si eu acum.Ma tot amana de o saptamana ca vine intr-o ora de fapt ajungea in 3...ca e ocupat..ca nush ce proleme are..ca nush ce bani a pierdut sau ce chestii au mai intervenit..si eu m-am saturat sa astept intr-una sa sune...sau sa raspunda la tel...m-a lasat balta de vreo 2 ori.am acceptat sitiuatzia cat am putut..am fost intelegatoare..nu m-am suparat cine stie ce..toate astea poate si din caua faptului ca sunt foarte singura momentan..nu am cu cine sa ies..nici unde etc.am incercat sa am o discutie serioasa cu el da vad ca tot vrea sa ma pastreze,numai ca nu inteleg care e de fapt scopul lui.
Am avut rabdare sa citesc toate comentariile astea si chiar aveti dreptate.Daca cineva te doreste te cauta tot timpul..nu numai cand isi aduce aminte de tine.Am stat si am analizat situatzia si chiar nu merita sa ne injosim.Sunt foarte revoltata.Nu imi vine sa cred ca m-a transformat dintr-o nepasatoare intr-o agitata si disperata cum sunt in clipa asta...m-a adus intr-o stare de dezorientare si confuzie totala si nu mai merita nici un strop din atentzia mea.Asa ar trbui sa procedezi si tu.Un sms cu mi-e dor de tine dupa 2 zile de confuzie totala nu ar trebui sa insemne absolut nimic pentru noi.Numai ca ne-a prins slabiciunea si isi permite sa faca faze de genu fiindca stie ca ne impaca cu o mica atentzie.Daca ne comportam si noi ciudat..adik nu raspundem la telefon..amanam intalnirile...etc..o sa ajunga ei niste derutatzi..si daca simt totusi ceva pt noi..cat de putzin se vor intoarce la picioarele noastre..daca nu asta e..am pierdut ceva ce nu merita pastrat.
floryvvv
Postat pe 18 Iulie 2009 13:15
De la: floryvvv, la data 2009-07-18 13:15:19exact in aceeasi situatie ca si tine sunt si eu acum.Ma tot amana de o saptamana ca vine intr-o ora de fapt ajungea in 3...ca e ocupat..ca nush ce proleme are..ca nush ce bani a pierdut sau ce chestii au mai intervenit..si eu m-am saturat sa astept intr-una sa sune...sau sa raspunda la tel...m-a lasat balta de vreo 2 ori.am acceptat sitiuatzia cat am putut..am fost intelegatoare..nu m-am suparat cine stie ce..toate astea poate si din caua faptului ca sunt foarte singura momentan..nu am cu cine sa ies..nici unde etc.am incercat sa am o discutie serioasa cu el da vad ca tot vrea sa ma pastreze,numai ca nu inteleg care e de fapt scopul lui.
Am avut rabdare sa citesc toate comentariile astea si chiar aveti dreptate.Daca cineva te doreste te cauta tot timpul..nu numai cand isi aduce aminte de tine.Am stat si am analizat situatzia si chiar nu merita sa ne injosim.Sunt foarte revoltata.Nu imi vine sa cred ca m-a transformat dintr-o nepasatoare intr-o agitata si disperata cum sunt in clipa asta...m-a adus intr-o stare de dezorientare si confuzie totala si nu mai merita nici un strop din atentzia mea.Asa ar trbui sa procedezi si tu.Un sms cu mi-e dor de tine dupa 2 zile de confuzie totala nu ar trebui sa insemne absolut nimic pentru noi.Numai ca ne-a prins slabiciunea si isi permite sa faca faze de genu fiindca stie ca ne impaca cu o mica atentzie.Daca ne comportam si noi ciudat..adik nu raspundem la telefon..amanam intalnirile...etc..o sa ajunga ei niste derutatzi..si daca simt totusi ceva pt noi..cat de putzin se vor intoarce la picioarele noastre..daca nu asta e..am pierdut ceva ce nu merita pastrat.

Important este sa te tii de cuvant in ceea ce ti-ai propus.
Dar daca peste 10 minute te suna, si iti da intalnire, si tu lasi orice si dai fuguta ,si el mai si intarzie , ca cine stie ce a mai patit ..... Mai esti indiferenta?
valivieru96
Postat pe 18 Iulie 2009 13:40
De la: deluna, la data 2009-03-26 00:01:43 Am pus punct relatiei mele oarecum incert...dupa o saptamana de sunete si scuze ca are treaba, m-a sunat sa imi spuna ca maine ne intalnim sa discutam despre relatia noastra, care se baza pe multa intelegere din partea mea...am asteptat, telefonul nu a sunat, l-am sunat eu nu a raspuns...atat. A trecut aproape o saptamana si nu a dat nici un semn , nici eu...Asta in conditiile in care el zicea ca e destul de matur sa fie provocat la o discutie serioasa. Nu stiu ce sa fac, sa vorbesc cu el, sa il ignor, adevarul ca sunt suparata de faptul ca am fost asa intelegatoare, incat riscam sa fiu luata de prostuta...

Fi indiferenta Indiferenta doare cel mai tare.Imbracate sexy ingrijestete
sa vada ca nu numai pentru el te aranjezi.Cine te'a avut te'a pierdut si e un mare...... Ignoral si o sa vezi ca e cel mai bine dupe ceva timp el o sa te caute
AndrEEA515
Postat pe 22 Iulie 2009 23:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prieten 4 De la: andreea1976 4 Ianuarie 2009 02:08
haideti sa dam o sansa unei iubiri ...multumesc 7 De la: iris_4_ever 4 Februarie 2009 18:11
am nevoie de un mic ajutor 6 De la: issa12 26 Iulie 2009 00:17
Oare ma mai iubeste...? 12 De la: kudika098645 10 Iunie 2010 01:10
I hate Valentine's Day! 13 De la: alex_baiasu10 23 Februarie 2009 19:38