Setari Cookie-uri

Be happy

e normal sa ai o relatie reusita dar la fel de normal e ca in aceea relatie e ca tu sa fii fericit in schimb persoana de langa tine sa se prefaca fericit
_dulcik_
Postat pe 27 Martie 2009 22:10
De la: _dulcik_, la data 2009-03-27 13:25:56eu am o relatie fericita... ca mai exista cate un mic conflict e ceva normal... oricum relatie perfecta nu exista ...
........................an rest nimeni nici o parere...............toti tristi?
erikahd2008
Postat pe 2 Aprilie 2009 12:30
Femeile se plang decand lumea.Nu cred ca trece o zi in care femeia sa nu barfeasca barbatul si sigur si invers,asa ca ne plangem pe diferite forumuri, cu diferite subiecte (principalul tot barbatul ) ca sa vedem un sfat, o instruire, o trezire la realitate.Ar fi culmea sa deschida una un topic si sa zica cat e ea de fericita si sa intrebe de sfaturi (poate ceva de genul "cat o sa mai tina" sau "nu imi vine sa cred ca sunt norocoasa" ca sa se trezeasca alta sa aduca cu argumente ca toata indragosteala asta nu tine mult, asta pt ca la un moment dat in viata vin alte prioritati si mai uitam de "noi" ca cuplul, si ceea ce isi mai doreste si el , si dam vina pe barbat ca nu mai este "ca inainte". Da , eu sunt o fericita, bucuroasa, norocoasa de 4 ani, culmea e ,ca trecand timpul pe langa noi, imi dau seama pe zi ce trece ca este barbatul perfect pt mine, ca nu imi pot dori altceva de la el, ca ma complecteaza perfect, ca ma iubeste, ca ma doreste.Dc va spun ca si eu am aceleasi sentimente pt el , n-o sa credeti :).Da, glumeam si eu, dar oricat de perfecta ar fi relatia, tot sunt momente de tensiune, care depinde de fiecare daca le trece cu brio.Trecand peste aceste "greutati" este bine si perfect, daca va "impiedicati " atunci criticam, spanzuram.Femeile sunt dificile, datorita barbatilor pt ca nu spun ce vor si ceea ce gandesc,si bineinteles si invers,Dar asta e tot farmecul.Cateodata exact defectele de fac atragator.Asa ca, oricat de fericite am fi noi cu ei, tot vor exista momente in viata in care ii criticam, judecam.Tot ceea ce conteaza, este comunicarea, intelegerea si nicidecum sa apelam la sfaturile altora,pt ca poate ne adanceste mai rau in problema, pt ca ei vor fi intodeauna obiectivi si vor vedea din exterior relatia, iar tu stii cel mai bine ceea ce traiesti cu dansul.A gresit, v-ati certat, ei bine vorbiti, vedeti ce e de facut, iertati , si dc se repeta, o luati de la capat cu un alt barbat care probabil v-a fi si el incompetent pt perfectele de noi :P.
ramona_elisa
Postat pe 4 Aprilie 2009 22:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa rezist indiferentei? 11 De la: pufosica 16 Mai 2010 22:25
o iubeste mai mult pe fosta 19 De la: elena_22 3 Februarie 2020 15:51
Sa retrezim romantismul in noi si in jurul nostru(numai pentru romantici, de preferinta barbati)) 33 De la: scorpio67 8 Decembrie 2009 16:19
Cadou aniversare, pls :sml-sign0199: 10 De la: mitura 14 Octombrie 2010 22:00
O idee de cadou... 5 De la: kudika_10 26 Martie 2010 19:33